GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
no ehhez mit szóltok?ki milyen érdekességet talált még a játékban?
az viszont érdekes (és jó is) hogy akármennyit Vigilantezel Hunterrel, 3 marad a csillag 😊)
látod, a végtelenségig lehet vinni 3 csillaggal, amíg éhen nem halsz, én Itt untam meg a 143. levelen oszt abbahagytam 😊))
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
És anélkül nem lehet siman gyalogosan 6 csillagot szerezni?5 öt nagyon gyorsan összeszedek de a 6.nem akar megjönni....
Egyáltalán lehet San fieroban mar 6 csillagot kapni?
a hiányolom-on van a hangsúly! 😊
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
azt írta hogy:
kispolszkit hianyolom gta sabol
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
tankkal foglalni... hmmm nyamm.... 😊
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
.....logikus vazze,azért magas a sex epil mert sok a pénz😄,és nagy a respect😄
ezt a csajt is csak az érdekli
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
The Matrix has you...
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
The Matrix has you...
The Matrix has you...
de akár a F&F "Csardzsert" is
lesz mit tesztelni Szerdán!<#eljen>#eljen>
amúgy nem volt!<#eljen>#eljen>
ez volt már? itt találtam😊Trance&Friends nothing more..
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
eredetileg az volt a terv,hogy a VC-bõl konvertálok csajokat...az kicsit nehézkes rájöttem...de kijött egy jó kis csaj mód csak most nem tudok linket adni mert beszart az oldal ahol fent volt!😄
na majd abból kreálok valamit
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.