GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
még mindíg csak ugyanazt tudom mondani mint a #49397-ben!😊)

link

"
TA SA módolás, avagy hogyan cseréljünk modellt, skint!
Figyelem!

MIELÖTT BÁRMIHEZ IS KEZDENÉL CÉLSZERÛ BIZTONSÁGI MÁSOLATOT KÉSZÍTENI A GTA3.IMG FILE -ROL!

AMENNYIBEN NINCS ELEGENDÕ LEMEZTERÜLETED A MÛVELETHEZ KÉRLEK FOKOZOTTAN FIGYELJ A 4. PONTBAN LEÍRTAKRA!

Elõszóban csak annyit, hogy a lépések megkönnyítése végett a Banshee névre keresztelt autót vettem alapul.A leírásban egy skin cserét írok le, de a modelleket is ugyan így kell.

Szükséges programok:

IMG Tool v2.0

Jegyzettömb (Windows része)

Skincsere lépései:

01. IMG Tool elindítása

02. File/Open (CTRL+L) Megkeresni a GTA3.IMG file -t (helye: GTA San Andreas\models) majd megnyitás

03. A filelistából kikeressük a két file -t amire szükségünk van Edit/Find (F2).

Pl.: Amennyiben a Banshee nevü autón szeretnél skin -t cserélni, úgy a következõ két file -ra lesz szükség: 'banshee.txd' valamint 'banshee.dff' (aposztróf nélkül)

Értelemszerûen annak az autónak a nevére keresel rá, amelyiken a skin -t szeretnéd módosítani! (monster, cheetah...)

04. Most pedig biztonsági másolatot készítünk a két file -rol (pl.: banshee.txd illetve banshee.dff) a következõképpen. Kijelöljük a célfile -t (pl.: banshee.dff) majd COMMANDS/EXTRACT (CTRL+E)

és megadjuk neki, hogy hova szeretnénk a filet exportálni.

05. A skin lecserélése következik. Ezt mind a két (pl.: banshee.txd illetve banshee.dff) file -nal meg kell csinálni. mégpedig így: kijelölés után (pl.: banshee.dff) COMMANDS/REPLACE (CTRL+L)

Értelemszerûen a *.dff kiterjesztésû filera a *.dff -et a *.txd kiterjesztésû filera pedig a *.txd -t!

06. A skin lecserélésével vegeztünk.

(A következõ lépésekben is a Banshee névre keresztelt autót veszem alapul!)

Többé-kevésbé mellékelnek az autókhoz testre illetve skin -re szabott beállításokat amiket a játék a VEHICLES.IDE -ben tárol. Most ennek a sornak a lecserélése következik.

Ez álltalában a readme.txt -ben talalható meg (archivumonként változó).

Az readme.txt keresendõ sor egy része (példa): 429, banshee, banshee, car, BANSHEE, BANSHEE...

Beállítások lépései:

01. Jegyzettömb megnyitása

02. A VEHICLES.IDE megnyitása (helye: GTA San Andreas\data) (érdemes ellenõrizni, hogy nem irásvedett -e a file!)

03. Megkeressük a kérdéses sort, majd lecseréljük a readme.txt -ben leírtak alapján.

(A legvégén is a Banshee névre keresztelt autó az alap...)

Lehetséges, hogy nem csak a skin -hez tartozik egy beállító sor hanem magához az autóhoz is. Ez a file pedig a HANDLING.CFG

A readme.txt -ben keresendõ sor egy része (példa): BANSHEE 1400.0 3000.0 2.0 0.0 0.0 -0.20 70 0.75 0.89 0.50 5 200.0 33.0 10.0 R P

Ha találunk ilyen sort, vagy ezzel külsõre megegyezõt akkor a következõ a dolgunk.

01. Jegyzettömb megnyitása

02. A HANDLING.CFG megnyitása (helye: GTA San Andreas\data) (érdemes ellenõrizni, hogy nem írásvédett -e a file!)

03. Megkeressük a kérdéses sort, majd lecseréljük a readme.txt -ben leírtak alapján.

Sok sikert!

Üdv,

PeeTeR"

TheCables
Fiat 126P Hard Tuning

a kurva isten megbassza aki ezt csinalta.... hat nem igaz, hogy ezt a szerencsetlen kis szuperjoszagot miert kell igy halomra "tuningolni"... telljesen elveszti a hatasat, feelingjet

komolyan arra vartam, hogy vegre valaki csinaljon egy kispolszkit... erre itt van... egy bunkert csinaltak szerencsetlenbol

grizzly21
http://gtasafaq.uw.hu/

Carlos
Még mindig FAQ!
<#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Gyovai
valaki mondja már meg hogyan kell betenni a játékba az atutókat!!!!!!!!!!!
<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#conf><#conf><#conf>

DJ Skyline
átlehet írni a carcols.dat fileban a kocsi sorát olyan színre amire akarod...akár saját színt is tehetsz bele!😄

zaki
jó ez a supra. de a játékban is ilyen színben fog megjelenni? mert az nem a legszebb

DJ Skyline
és ha igényes módot akarunk csinálni,akkor még mindíg nincs elég autó!:S

DJ Skyline
1GB biztos lenne + a handling.cfg, vehicles.ide, carcols.dat, carmods.dat...
nincs az az ingyenes tárhely ahova fellehetne nyomatni 1GB cuccot!😊

grizzly21
szerintem már van annyi kocsi hogy meg lehetne csinálni egy saját img file-t és feldobni netre nem? avagy mennyit foglal igy kiegészitõkkel? mert atwn csak 500MB, van, vhogy ugy kellene hogy csak azt upgradeli a patch ami uj..

Mike
meg egy kéz szorongassa a nyilat 😄

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Carlos
nm, bro!

Þór vígi þessi rúnar

Mike
nálam a felhõzet erõsen lenyomja az fps-t, mondhatni slideshow 😊

Gyovai
bocs

Gyovai
létem igazatok van

DJ Skyline
ahoz nem értek,ill majd megpróbálom...valahol van egy ulead .gif animátorom vagy micsodám...tenksz az ötletet!<#eljen>

Carlos
<#ravasz1>
Animáld szerintem egy kicsit, hogy fel le mozogjon a két nyil!
Az ütõsebb lenne!

Þór vígi þessi rúnar

DJ Skyline

Carlos
FAQ a Te barátod!

Þór vígi þessi rúnar

Gyovai
Császtok azt szeretném megkérdezni hogy az autókat vagy kiegészítõket hogy kell betteni a játékba NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!

Aquir
ejtõernyõn felhúzhatod a lábad, úgy azért igen gyorsan tudok menni.. 😊

kiugrás után én a piros körben szálltam le 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

DJ Skyline
Garden Trimmer

letöltés

Jacob Watch Mod

letöltés

Amazing Spiderman Mod 1.0

letöltés

Aquir
nemtom, én kiugrottam, mikor átmentem a felhõkön már láttam hogy valami piros az égbenyúl, ja hogy az ott a kör, hát le is szálltam oda 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Mike
másrészrõl már kiugrottam, amikor láttam hol a piros kör
jóval odébb volt
ha földig zuhanok sem tudtam volna beletalálni

Mike
messze nem
leérkeztem tök máshova, erre modta szedem fel a kést
jóhogy kocsiba nem ültem 😊

DJ Skyline
hohha és hohha napot és napot!
nyissuk ezt a borús,felhõs,esõs,árvizes délutánt egy kis cumó adaggal!😊

TRD Supra *Final*

letöltés

Dodge Viper RT/10 Roadster

letöltés

Fiat 126P Hard Tuning

letöltés

Aston Martin DB5 <#eljen>

letöltés

Honda CBR600RR

letöltés

Freeway Chopper 2.2

letöltés

Aquir
messzirõl észrevehetõ az égbenyúló piros kör 😊

egyébként persze nem kötelezõ a körbe ugrani, de hát csak úgy folytatódik a történet ha belemész a körbe... 😊

_Atti_
nem tudjátok van e lehetõség saban mapszerkesztésre? toolal vagy irottan..
ha igen akkor adjatok már valami támpontot merre nézzek szét infoért..

én sahoz nem találtam ilyen forrást csak vchez meg gta3hoz

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Mike
simán

Mike
én spec szárazföldre estem, jóval messzebb, azt mondta ugorjak, ugrottam

egypszichonauta
volt vkinek olyan hogy a sex epil maxon volt?

Aquir
ha nem érsz el a piros körig akkor a vízbe esel mert nincs elötte semmi 😉

de azért nem kell aggódni

ngcsnet
perzse😄

Mike
pontosabban át kell szállni a piros körön, és van rá idõ bõven
én kõrözgettem egy keveset mire sikerült addig felemelni a gépet
ugrásnál pedig nem kell a piros célba esni, bárhová jó

Aquir
az hát

Aquir
Naggyon egyszerû , Feljebb kell szállni, ott lesz a piros kör, ahonnan kiugrik 😊

Mike
azt hiszem ez az, amikor az erõmûvet kell hatástalanítani, nem?

egypszichonauta
http://free.srv.hu/g/t/gta4/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=25
itt (is) van részletes végigjátszás

soulhunter
ahoysztok!

rég jártam erre, de már van gamepad,és igy irányithato a játék 😊

szoval van 1 kérdésem:
van 1 sárkányos jel (már párat megcsináltam a hotelban a dollárjelessel együtt)
(asszem annak a küldetése,mert konfigváltás elõtt játszottam utoljára,és még nem tettem vissza a játékot)

szal van 1 küldetés,ahol vmi böhöm 2 motoros gépbe kéne beszállni...
repülök vele,és van valami "jump point" 2 szikla között nem messze a kigyotanyátol 1 gát mellett

namost amikor odaérek a kis sárga négyzethez,akkor nem ir ki semmit...
a jump point kifejezésbõl arra következtettem,hogy ugorni kéne ejtõernyõvel, dehát sajnos nem ugrik ki,akármit is nyomhatok... ha leszállok az 1ik sziklán,és megnézem a sárga pontot távcsövessel, nem látok semmit,ahova menni kéne (szal 1 folyo közepén van 1 kis sziklasziget 1 parabola antennával vagy mivel és 1 kis házzal)

ha átuszok, akkor nem ir ki semmit, felmászni arra a kis szigetre nem tudok...

szoval ott mit is kéne csinálni?
azután a küldetés után vagyok, ahol el kell csorni 1 helikoptert,és egészen 1 parkoloházig kell kergetni valakit,le kell lõni,és elvenni az aktatáskáját

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Carlos
Sir, yes Sir!

Þór vígi þessi rúnar

k8bal
ezt hány topikba fogod még beírni?

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

zaki
grizzly21
ez valóban cool. ez is a bannerben lévõ oldalról van?

tényleg lesz a gta-nak ujabb része<#conf>
bigapó
Pihenj! 😊)

The Matrix has you...

Carlos
Jelen!

Þór vígi þessi rúnar

bigapó
ennél van nagyobb is a sivatagban. egyszer valaki azt is benyomta ide 😊)

The Matrix has you...

egypszichonauta
<#wink>

Aquir
hát csak nagyon távolról hasonlít rá <#idiota>

TheCables
Sharlock Holmes lenne az idealis foszereplo. Valami haziallattal