GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
link
"
TA SA módolás, avagy hogyan cseréljünk modellt, skint!
Figyelem!
MIELÖTT BÁRMIHEZ IS KEZDENÉL CÉLSZERÛ BIZTONSÁGI MÁSOLATOT KÉSZÍTENI A GTA3.IMG FILE -ROL!
AMENNYIBEN NINCS ELEGENDÕ LEMEZTERÜLETED A MÛVELETHEZ KÉRLEK FOKOZOTTAN FIGYELJ A 4. PONTBAN LEÍRTAKRA!
Elõszóban csak annyit, hogy a lépések megkönnyítése végett a Banshee névre keresztelt autót vettem alapul.A leírásban egy skin cserét írok le, de a modelleket is ugyan így kell.
Szükséges programok:
IMG Tool v2.0
Jegyzettömb (Windows része)
Skincsere lépései:
01. IMG Tool elindítása
02. File/Open (CTRL+L) Megkeresni a GTA3.IMG file -t (helye: GTA San Andreas\models) majd megnyitás
03. A filelistából kikeressük a két file -t amire szükségünk van Edit/Find (F2).
Pl.: Amennyiben a Banshee nevü autón szeretnél skin -t cserélni, úgy a következõ két file -ra lesz szükség: 'banshee.txd' valamint 'banshee.dff' (aposztróf nélkül)
Értelemszerûen annak az autónak a nevére keresel rá, amelyiken a skin -t szeretnéd módosítani! (monster, cheetah...)
04. Most pedig biztonsági másolatot készítünk a két file -rol (pl.: banshee.txd illetve banshee.dff) a következõképpen. Kijelöljük a célfile -t (pl.: banshee.dff) majd COMMANDS/EXTRACT (CTRL+E)
és megadjuk neki, hogy hova szeretnénk a filet exportálni.
05. A skin lecserélése következik. Ezt mind a két (pl.: banshee.txd illetve banshee.dff) file -nal meg kell csinálni. mégpedig így: kijelölés után (pl.: banshee.dff) COMMANDS/REPLACE (CTRL+L)
Értelemszerûen a *.dff kiterjesztésû filera a *.dff -et a *.txd kiterjesztésû filera pedig a *.txd -t!
06. A skin lecserélésével vegeztünk.
(A következõ lépésekben is a Banshee névre keresztelt autót veszem alapul!)
Többé-kevésbé mellékelnek az autókhoz testre illetve skin -re szabott beállításokat amiket a játék a VEHICLES.IDE -ben tárol. Most ennek a sornak a lecserélése következik.
Ez álltalában a readme.txt -ben talalható meg (archivumonként változó).
Az readme.txt keresendõ sor egy része (példa): 429, banshee, banshee, car, BANSHEE, BANSHEE...
Beállítások lépései:
01. Jegyzettömb megnyitása
02. A VEHICLES.IDE megnyitása (helye: GTA San Andreas\data) (érdemes ellenõrizni, hogy nem irásvedett -e a file!)
03. Megkeressük a kérdéses sort, majd lecseréljük a readme.txt -ben leírtak alapján.
(A legvégén is a Banshee névre keresztelt autó az alap...)
Lehetséges, hogy nem csak a skin -hez tartozik egy beállító sor hanem magához az autóhoz is. Ez a file pedig a HANDLING.CFG
A readme.txt -ben keresendõ sor egy része (példa): BANSHEE 1400.0 3000.0 2.0 0.0 0.0 -0.20 70 0.75 0.89 0.50 5 200.0 33.0 10.0 R P
Ha találunk ilyen sort, vagy ezzel külsõre megegyezõt akkor a következõ a dolgunk.
01. Jegyzettömb megnyitása
02. A HANDLING.CFG megnyitása (helye: GTA San Andreas\data) (érdemes ellenõrizni, hogy nem írásvédett -e a file!)
03. Megkeressük a kérdéses sort, majd lecseréljük a readme.txt -ben leírtak alapján.
Sok sikert!
Üdv,
PeeTeR"
a kurva isten megbassza aki ezt csinalta.... hat nem igaz, hogy ezt a szerencsetlen kis szuperjoszagot miert kell igy halomra "tuningolni"... telljesen elveszti a hatasat, feelingjet
komolyan arra vartam, hogy vegre valaki csinaljon egy kispolszkit... erre itt van... egy bunkert csinaltak szerencsetlenbol
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>
nincs az az ingyenes tárhely ahova fellehetne nyomatni 1GB cuccot!😊
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Animáld szerintem egy kicsit, hogy fel le mozogjon a két nyil!
Az ütõsebb lenne!
Þór vígi þessi rúnar
kiugrás után én a piros körben szálltam le 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
jóval odébb volt
ha földig zuhanok sem tudtam volna beletalálni
leérkeztem tök máshova, erre modta szedem fel a kést
jóhogy kocsiba nem ültem 😊
egyébként persze nem kötelezõ a körbe ugrani, de hát csak úgy folytatódik a történet ha belemész a körbe... 😊
ha igen akkor adjatok már valami támpontot merre nézzek szét infoért..
én sahoz nem találtam ilyen forrást csak vchez meg gta3hoz
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
de azért nem kell aggódni
én kõrözgettem egy keveset mire sikerült addig felemelni a gépet
ugrásnál pedig nem kell a piros célba esni, bárhová jó
itt (is) van részletes végigjátszás
rég jártam erre, de már van gamepad,és igy irányithato a játék 😊
szoval van 1 kérdésem:
van 1 sárkányos jel (már párat megcsináltam a hotelban a dollárjelessel együtt)
(asszem annak a küldetése,mert konfigváltás elõtt játszottam utoljára,és még nem tettem vissza a játékot)
szal van 1 küldetés,ahol vmi böhöm 2 motoros gépbe kéne beszállni...
repülök vele,és van valami "jump point" 2 szikla között nem messze a kigyotanyátol 1 gát mellett
namost amikor odaérek a kis sárga négyzethez,akkor nem ir ki semmit...
a jump point kifejezésbõl arra következtettem,hogy ugorni kéne ejtõernyõvel, dehát sajnos nem ugrik ki,akármit is nyomhatok... ha leszállok az 1ik sziklán,és megnézem a sárga pontot távcsövessel, nem látok semmit,ahova menni kéne (szal 1 folyo közepén van 1 kis sziklasziget 1 parabola antennával vagy mivel és 1 kis házzal)
ha átuszok, akkor nem ir ki semmit, felmászni arra a kis szigetre nem tudok...
szoval ott mit is kéne csinálni?
azután a küldetés után vagyok, ahol el kell csorni 1 helikoptert,és egészen 1 parkoloházig kell kergetni valakit,le kell lõni,és elvenni az aktatáskáját
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"