GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
még most sem tudom melyikrõl van szó... 😊)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
elõredöntés + fék, és mikor felbillen el kell engedned a féket.

Úgy kell felrántani a hátulját hogy még gurulva egynesúlyban legyen, és az elsõ keréken tudd tartani 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Shaman
A motoros suliban a motoron elõre dõlést,hogy csinálom?

Elvileg a DOWN billentyü lenne az,de mikor odaérek,ahol elõre kéne dõlni,elkezd ugyan dõlni,de egybõl megáll......van ennek valami trükkje???

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Tibor
az ezen a képen lévõ heli nevére gondoltam de thx a térképért úgy is kerestem

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Mike
mennyi lelkes ember

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

zaki
zaki
vkit kilöktem, sry 😄

zaki
Aquir

Shaman
szintén..

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Mike
válaszolgassatok emberek, én csak annyit tudok mondani, hogy váááááááááááááááá

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Virágot,vibrit,ajándékot hol tudok venni a csajomnak?Daniel:betiltották azt a patchet vagy mi?Senkinek nincs meg?
grizzly21
bazz én meg nem látok semmit csak egy feka kockát. talán csinálhatnál neki preloadert.

DanielT
Má' nem kefél mer' kiderült, hogy éces a néni.
Hello!Vki írja már le,honnan tudom leszedni azt a patchet a játékhoz,amivel látszikahogy kefél Carl.Légyszi.Köszi
Hi all!Azt szeretném tuni töletek h van-e magyarosítása az sa-nak ??? PLS irjatok
Tibor
azt a helit hol lehet megtalálni?

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

TheCables
(neten)

TheCables
valamiert netem nem mukodik ez a szar fakq... dogoljon meg

DJ Skyline
elég bután néz ki azzal a hátsó-szárnnyal,de látom úgy van megcsinálva,hogy optikailag is lehessen tuningolni!<#eljen>
(lásd alsó képen: motorháztetõn a beömlõ,tetõn a beömlõ,szájd-szkört(side skirt),hátsó szárny)

M@TriX
hát én is ilyenkre várok, dehát még várni kell, mert a minõségi munkákhoz idõ kell, majd õsszel kb. összegyûlik annyi, hogy lecserélem az összeset aztán mehet az ereszdelahajam 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

xotyi
millio thx!! ilyen kocsikat keresek a gémbe!😊

Trance&Friends nothing more..

DJ Skyline
bázz ez nagyon jó!<#eljen>

TheCables
lehet szakitok 3 masodpercet😊

most pl ezen munkalkodok
http://thecables.uw.hu/GTA/movie.swf

geri15
omfg aztakurvadurva 😄DDDDDDD kötelezõ darab!! <#eljen>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

DJ Skyline
hinnye!<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

kköööööösssssssszzzzzzzzzzzzz

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

M@TriX
jószívem a sírba visz 😊 iNNen

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>
ez a kedvenc kocsim, honnan lehet letölteni?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

M@TriX
na én spec valami ilyesmit mondanék minõségi autónak... (persze nem csak ez az)

DJ Skyline
én nem értek hozzá sajnos!😄
nem tudnád megcsinálni nekem?😊)

TheCables
12 masodperc + elokeszulet szebb animacioert

Jagi
Azért így is látszik eléggé 😄DD (az animálása nem rosz ötlet.)

DJ Skyline
azt már csak konvertálnod kell és kész!😊))

TheCables
#49425: igaz ez mar egezsen hasonlit arra a gepre, amit en kepzeltem el

TheCables
nem olyan egyszeru... nem kerdezek.. utananezek, megtanulom... akkor mar egyszeru. kb mindenkinek ezt kene csinalni

M@TriX
még anno a VC-nél is nagy sikert arattam vele 😊
amúhy a hard tuningot is azon az oldalon csinálták, de az amcsi oldalakat csak a ht-s fogta meg... a lámák 😊

DJ Skyline
ez tényleg nem rossz!<#eljen>

M@TriX
az nem lesz olyan egyszerû... inkább kérd meg magic-et, ha jól emléxem, ez egy elég jó fiat 126p modell VC alá, még annó egy eldugott lengyel oldalon találtam, még mindig megvan 😊 máshol nemigen

update: jah vannak benne screenek is egybõl, jah ez az, elég jó

TheCables
matricak meg minden szir szart meg kiszedtem benne, meg atszineztem... majd lereparlom rola a felniket, meg a lokharitokat stb... natur polski kell nekem

M@TriX
van jobb alap polski is, ez a hradtuning szerintem marhára nem vág a játékba, persze ízlés dolga...

TheCables
megnyugodtam, at tudom alakitani telljesen

Gyovai
na kösz szépenn

DJ Skyline
ahogy nézem a .txd-jét lehet,hogy lelehet szedni a matricákat!

DJ Skyline
meg jól nézne ki ez a hardtuning is ha nem lenne rajta 10 kiló matrica!<#levele>

DJ Skyline
ez a vice cityben is ilyen volt

egyébként van egy másik kispolszki,de azt nem konvertálták még át!😞

Carlos
<#nevetes1>

Þór vígi þessi rúnar

TheCables
azt sem ertem mit kell itt telljesen alapveto dolgokat 60* megkerdezni, mikor vegigjatszasoktol el sem lehet ferni... nomeg minden le van irva mindenhova. Dehat jah... egyszerubb megkerdezni, annyi mar nincs hogy utannanezzunk

Carlos
Elérte amit akart...
Szájába lett adva!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Óvatosan, óvatosan!

Þór vígi þessi rúnar