GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igaz olyan színek,hogy szétszedi az ember szemét...
pl nem rossz egy ilyen színû M5-el rohangálni!<#idiota>#idiota>
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
volna egy hülye kérdésem..:S
van az a küldetés, mikor a tengerparton a dj cuccait le kell nyúlni..
ott elvileg tálncolni kell..
de mégis hogy a picsába kell táncolni? 😄
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A charger sokkal nagyobb mint a chevelle.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
semmi mására nemjó
shit happens
[:::Ultimate Japanese Street Drifting:::] *drifting2_dot_com*
2. Logónak hívják és a beállításoknál tudsz berakni, elõtte persze meg kell csinálni magadnak.
[:::Ultimate Japanese Street Drifting:::] *drifting2_dot_com*
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Húzd ki a gamevezérlõdet!
...ha van ilyen...
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
nah ahhol ilyet látsz onnan mindenhonnan szedd ki!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Valami oknál fogva megfordult az irányításom (elõre hátra lett, balra=>jobbra, stb.)!
Ezzel még nem is lenne gond (config, gombok átkalibrál és kész), DE csak gyalog vannak felcserélõdve! Ha beülök egy kocsiba, vagy célzok a fegyverrel, minden ok!
És elvileg nem lett átállítva semmi, csak betöltöttem az állást, és felmerült a probléma!
Kérlek segítsetek, mert borzasztó idegesítõ, nem lehet játszani vele!!
Elõre is köszönöm!!!
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
http://thecables.uw.hu/GTA/movie.swf
ez a link...
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
apam te rendesen keszen lehetsz
anim gifnek preloader?😄
preloadert nem lehet benyomni animation gifbe.