82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • RYO21
    Segítséget kérek. Valakai nekem feltöltené a Radio X állomást úgy ahogy a játékban van, mert nekem a rip verzioban nincs semmi.
  • Ryder7
    valószinüleg SA hiba lesz, mert amikor még nem mondoltam tökéletesen ment a vidifelvétel az SA-ban, és más játékokban megy rendesen.
  • edisonae86
    Akkor nem tudom mi lehet, vagy a kodekeden kell állítani vmit, vagy ha új fraps-et használsz lehet hogy az bugos egy kicsit, vagy a san andreas-ba tettél vmi olyan cuccot, amit nem szeret. Vagy legfeljebb vmi más képlopót használsz. Ja és kipróbáltam ezt az adat átírkálos cuccot kerékügyben. Tényleg változik a méret, csak nekem nem jön be. Megtaláltam az evo7-et a halálosabb iramban-ból és csak a gumi süpped a földbe egy kicsit. Nem vészes de azért irritál. Mikor átírtam a kerék mérete változott ugyan de ugyanúgy belesüllyedt a gumi a földbe. :S
  • edisonae86
    Hát ha a nevében szerepel a San andreas akkor mindenbizonnyal feltételezhető hogy az SA-hoz való. :)
  • davis98
    A GTA San Andreas Unlimited Drift Mod az alap gta san andreas-ra épül ?

Előre is köszönöm !
  • Ryder7
    betettem már Sony Vegasba még tegnap egyet, és csak ugyan olyan volt.
  • edisonae86
    Nekem a fraps a videóknál csinált ilyet, régebben, mikor csak úgy megnyitottam a videófájlt akkor kásás volt a kép meg ugrált meg a színek se voltak jók, mikor beraktam videószerkesztőbe minden frankó volt. Tedd be vmi képszerkesztőbe (csak ne paint-be) hátha... Bár nem hiszem hogy a képnél is így működik.
  • Ryder7
    valúszinüleg textúra pack hiba lesz, mert az ENB-t most kikapcsoltam. de már tegnap este is ilyen furcsán csinálta a képeket. játék közben rendes minden.
  • edisonae86
    Vagy az lehet hogy vmi textúrapack-ot használsz vagy az enb series-ed nincs rendesen beállítva. Bár ezek is csak lehetőségek.
  • edisonae86
    Kösz a segítséget, kiporóbálom. Am szerintem a kodeked a ludas a Fraps-nél, bár nem biztos. Vagy vmi nagyon új verziót használhatsz ami még nem a legstabilabb.
  • Ryder7
    persze. eddig működött rendesen, más játékokban szép vidiket és kpeket csinál a Fraps, csak valamiért nem szereti most az SA-t. más ötlet?
  • Yoda001
    codec pack van feltéve a gépre?
  • Ryder7
    Néhány autónál a kerekek az útba mélyednek. Azt javítani lehet a WordPad programmal, átírva a "data" mappában található "vehicles.ide" fájlban, a képen látható adatokat. A kép a Chevrolet Corvette 2003 (Banshee helyett) átírását mutatja. Az eredeti -1 helyett, -0 a jó. Más járműveknél át lehet írni az utána levő első kerekek és hátsó kerekek adatait is, növelve az értéküket. A képen látható 0,68 helyett például 0,98 a jó. De lehet 0,68 helyett 0,78 vagy 0,88 is. A játékban kell megnézni, hogy melyik a jobb. A legtöbb járműhöz mellékelve van egy szövegfájl (Read Me), az alapján lehet átírni az új járművek adatait. Úgyanígy lehet a többi berakott jármű adatait is átírni. Ajánlott az eredeti "vehicles.ide" fájlt elmenteni, átírás előtt. Némelyik kocsinál ajánlott lecserélni a kerekeket, az egyik autótuningoló szervízben.

képekkel meg mindennel: katt

amúgy nem tudja valaki, hogy a fraps miért menti a SA képeket, minden féle szinben. nem mondanám, hogy inverz szinben inkább olyan zöldben, szemcsésen meg ilyenek.
  • edisonae86
    #80401-re ha valaki tud megoldást legyenszíves írja meg.
  • DJ Skyline

letöltés
  • ultrapulse
    A neve pontosan SRT3, azaz SanAndreas Re-Textured 3. :) Sry a kis félrevezetésért, hirtelen az a Hi-Res név jutott eszembe :)
  • zeli
    Arra gondoltam..
    Azt tudom, hogy alap térkép :D csak hülyén fejeztem ki magam...
    oks, köszi!
  • DJ Skyline
  • ultrapulse
    Na ezt akartam...A mod hivatalos trailere :)
  • ultrapulse
  • ultrapulse
    Alap térkép, Las Venturas és körzete :D
    Ha GPS-re célzol, akkor az a Hi-Res Texture packban volt benne, telepítős.
  • ultrapulse
    Sajnos a mod eléggé béta fázisban van, és tavaly december óta nem jött frissítés, így csak néhány funkció érhető el. Ilyen a Turbo Boost, az átváltás SPM/Atackba, rakétavető hátrafele, füstgránátféleség, targatető leszedése, kabrióvá változás, katapult, önjavítás, hangmodul (menet közben néha pofázik KITT XD), meg a törhetetlen Molecular Bounded Shell.
  • zeli
    Milyen térkép ez? Elmondanád a nevét ?
  • ultrapulse
    Már neharagudj, újreg flémerekkel nem foglalkozunk, btw meg priviben elküldtem pár embernek az ENB Series konfigját..

Ryder : Sajnos nem tudom külön elküldeni, mert ez egy komplett mod ami a Main.scm-et is átírja, különben nem működne a Turbo Boost, SPM fokozat, rakétavető, stb.
    A mod egyben itt megtalálható : Voálá

Idavid: Nincs meganimálva az átváltás, csak simán "átrak" egy másik kocsiba menet közbe..szal érted na :D
  • ldavid
    nekem ezek vannak
  • Ryder7
    nagy köcsög vagyok? szar se tudsz rólam. nem kényszeritem hogy küldje, ha akarja küldi, ha nem nem.
  • sambauer
    Felesleges kunyizni, UP csak mutatni szeret de ha már kérnéd is akkor te vagy a nagy köcsög :D
  • ldavid
    frankón átvált? nekem két külön kocsiként vannak berakva
  • Ryder7
    Attack modos KITTet küld el PM-ben pliiiz!
  • ultrapulse
    Pár kép az Attack és Super Pursuit Mode-ról :)

• ultrapulse
    Jah, Knight Rider mod, megnyomsz egy gombot, és a Pontiacnál akkor az SPM fokozat modelljét adja be, a Mustangnál meg az Attack Modeot :)
  • Szabi1991
    van már alakváltós KITT ? :O
  • DJ Skyline
    - aki egy video játék alapján ítéli meg a Fairfax-i zsarukat, az nem tudom milyen ember lehet. hogy függ össze a kettő? :|
    - a feka apuka meg figyeljen oda a gyerekére, hogy mivel játszik, és akkor nem a rendőr fogja felvilágosítani egy youtubeos videóval, hogy miről is szól a játék. :|
    - azzal, hogy letöröltetik a youtubeos videókat, a mod még ugyanúgy megmarad. én ugyanúgy letudom tölteni, és Fairfax-i rendőrautóval áttudok gázolni fél San Andreason.
  • norbi2fraktal
    lécci dobd be ide a reflection configod mer nekem elég ratyi
  • ultrapulse
    Jah nekem is van, csak sajna nem minden modellen fest olyan jól...(első két képet már linkeltem)

• norbi2fraktal
    vagyis enb series
  • norbi2fraktal
    jaja:D
    amugy anb series csak nem tudom jó configolni
  • ultrapulse
    Őőő...Vazelinnal van bekenve az az autó ?
  • norbi2fraktal
    egy kis GTA IV feeling
  • Ryder7
    hát a Fairfax-i polgárőrök nem normálisak. most mindenki azon filózi ha lát egy modolt zsarukocsit GTA-ban, hogy melyik megyéből való? szépek ezek is...