82991
-
RYO21 #80467 Segítséget kérek. Valakai nekem feltöltené a Radio X állomást úgy ahogy a játékban van, mert nekem a rip verzioban nincs semmi. -
#80466 valószinüleg SA hiba lesz, mert amikor még nem mondoltam tökéletesen ment a vidifelvétel az SA-ban, és más játékokban megy rendesen. -
edisonae86 #80465 Akkor nem tudom mi lehet, vagy a kodekeden kell állítani vmit, vagy ha új fraps-et használsz lehet hogy az bugos egy kicsit, vagy a san andreas-ba tettél vmi olyan cuccot, amit nem szeret. Vagy legfeljebb vmi más képlopót használsz. Ja és kipróbáltam ezt az adat átírkálos cuccot kerékügyben. Tényleg változik a méret, csak nekem nem jön be. Megtaláltam az evo7-et a halálosabb iramban-ból és csak a gumi süpped a földbe egy kicsit. Nem vészes de azért irritál. Mikor átírtam a kerék mérete változott ugyan de ugyanúgy belesüllyedt a gumi a földbe. :S -
edisonae86 #80464 Hát ha a nevében szerepel a San andreas akkor mindenbizonnyal feltételezhető hogy az SA-hoz való. :) -
#80463 A GTA San Andreas Unlimited Drift Mod az alap gta san andreas-ra épül ?
Előre is köszönöm ! -
#80462 betettem már Sony Vegasba még tegnap egyet, és csak ugyan olyan volt. -
edisonae86 #80461 Nekem a fraps a videóknál csinált ilyet, régebben, mikor csak úgy megnyitottam a videófájlt akkor kásás volt a kép meg ugrált meg a színek se voltak jók, mikor beraktam videószerkesztőbe minden frankó volt. Tedd be vmi képszerkesztőbe (csak ne paint-be) hátha... Bár nem hiszem hogy a képnél is így működik. -
#80460 valúszinüleg textúra pack hiba lesz, mert az ENB-t most kikapcsoltam. de már tegnap este is ilyen furcsán csinálta a képeket. játék közben rendes minden. -
edisonae86 #80459 Vagy az lehet hogy vmi textúrapack-ot használsz vagy az enb series-ed nincs rendesen beállítva. Bár ezek is csak lehetőségek. -
edisonae86 #80458 Kösz a segítséget, kiporóbálom. Am szerintem a kodeked a ludas a Fraps-nél, bár nem biztos. Vagy vmi nagyon új verziót használhatsz ami még nem a legstabilabb. -
#80457 persze. eddig működött rendesen, más játékokban szép vidiket és kpeket csinál a Fraps, csak valamiért nem szereti most az SA-t. más ötlet? -
#80456 codec pack van feltéve a gépre? -
#80455 Néhány autónál a kerekek az útba mélyednek. Azt javítani lehet a WordPad programmal, átírva a "data" mappában található "vehicles.ide" fájlban, a képen látható adatokat. A kép a Chevrolet Corvette 2003 (Banshee helyett) átírását mutatja. Az eredeti -1 helyett, -0 a jó. Más járműveknél át lehet írni az utána levő első kerekek és hátsó kerekek adatait is, növelve az értéküket. A képen látható 0,68 helyett például 0,98 a jó. De lehet 0,68 helyett 0,78 vagy 0,88 is. A játékban kell megnézni, hogy melyik a jobb. A legtöbb járműhöz mellékelve van egy szövegfájl (Read Me), az alapján lehet átírni az új járművek adatait. Úgyanígy lehet a többi berakott jármű adatait is átírni. Ajánlott az eredeti "vehicles.ide" fájlt elmenteni, átírás előtt. Némelyik kocsinál ajánlott lecserélni a kerekeket, az egyik autótuningoló szervízben.
képekkel meg mindennel: katt
amúgy nem tudja valaki, hogy a fraps miért menti a SA képeket, minden féle szinben. nem mondanám, hogy inverz szinben inkább olyan zöldben, szemcsésen meg ilyenek. -
edisonae86 #80454 #80401-re ha valaki tud megoldást legyenszíves írja meg. -
letöltés -
ultrapulse #80452 A neve pontosan SRT3, azaz SanAndreas Re-Textured 3. :) Sry a kis félrevezetésért, hirtelen az a Hi-Res név jutott eszembe :) -
#80451 Arra gondoltam..
Azt tudom, hogy alap térkép :D csak hülyén fejeztem ki magam...
oks, köszi! -
#80450 -
ultrapulse #80449 Na ezt akartam...A mod hivatalos trailere :) -
ultrapulse #80448 -
ultrapulse #80447 Alap térkép, Las Venturas és körzete :D
Ha GPS-re célzol, akkor az a Hi-Res Texture packban volt benne, telepítős. -
ultrapulse #80446 Sajnos a mod eléggé béta fázisban van, és tavaly december óta nem jött frissítés, így csak néhány funkció érhető el. Ilyen a Turbo Boost, az átváltás SPM/Atackba, rakétavető hátrafele, füstgránátféleség, targatető leszedése, kabrióvá változás, katapult, önjavítás, hangmodul (menet közben néha pofázik KITT XD), meg a törhetetlen Molecular Bounded Shell.
-
#80445 Milyen térkép ez? Elmondanád a nevét ? -
ultrapulse #80444 Már neharagudj, újreg flémerekkel nem foglalkozunk, btw meg priviben elküldtem pár embernek az ENB Series konfigját..
Ryder : Sajnos nem tudom külön elküldeni, mert ez egy komplett mod ami a Main.scm-et is átírja, különben nem működne a Turbo Boost, SPM fokozat, rakétavető, stb.
A mod egyben itt megtalálható : Voálá
Idavid: Nincs meganimálva az átváltás, csak simán "átrak" egy másik kocsiba menet közbe..szal érted na :D -
ldavid #80443 nekem ezek vannak -
#80442 nagy köcsög vagyok? szar se tudsz rólam. nem kényszeritem hogy küldje, ha akarja küldi, ha nem nem. -
#80441 Felesleges kunyizni, UP csak mutatni szeret de ha már kérnéd is akkor te vagy a nagy köcsög :D -
ldavid #80440 frankón átvált? nekem két külön kocsiként vannak berakva -
#80439 Attack modos KITTet küld el PM-ben pliiiz! -
ultrapulse #80438 Pár kép az Attack és Super Pursuit Mode-ról :)
-
ultrapulse #80437 Jah, Knight Rider mod, megnyomsz egy gombot, és a Pontiacnál akkor az SPM fokozat modelljét adja be, a Mustangnál meg az Attack Modeot :) -
Szabi1991 #80436 van már alakváltós KITT ? :O -
#80435 - aki egy video játék alapján ítéli meg a Fairfax-i zsarukat, az nem tudom milyen ember lehet. hogy függ össze a kettő? :|
- a feka apuka meg figyeljen oda a gyerekére, hogy mivel játszik, és akkor nem a rendőr fogja felvilágosítani egy youtubeos videóval, hogy miről is szól a játék. :|
- azzal, hogy letöröltetik a youtubeos videókat, a mod még ugyanúgy megmarad. én ugyanúgy letudom tölteni, és Fairfax-i rendőrautóval áttudok gázolni fél San Andreason. -
#80434 lécci dobd be ide a reflection configod mer nekem elég ratyi -
ultrapulse #80433 Jah nekem is van, csak sajna nem minden modellen fest olyan jól...(első két képet már linkeltem)
-
#80432 vagyis enb series -
#80431 jaja:D
amugy anb series csak nem tudom jó configolni -
ultrapulse #80430 Őőő...Vazelinnal van bekenve az az autó ? -
#80429 egy kis GTA IV feeling
-
#80428 hát a Fairfax-i polgárőrök nem normálisak. most mindenki azon filózi ha lát egy modolt zsarukocsit GTA-ban, hogy melyik megyéből való? szépek ezek is...