GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
aki esetleg nem tud a GTA IV-gyel játszani, de egy kis morzsát szeretne belõle látni, az görgessen itt középre, és keresse meg ezeket: GTAIV Buffalo, GTAIV Comet, GTAIV SultanRS, GTAIV SuperGT

ha leszállsz a célpontok mögé, és a földrõl lövöd õket, úgy valmivel könnyebb
(de Zero küldetései nem kötelezõk)
shevsenko7
Hali!

Nem tudok egy küldetést megcsinálni...Sehogy sem és vagy már 100szor probálkoztam...azt a küldetést amikor zéró repülöjével kell lelöni egy párcsávot
van vmi trükk?THX elöre!

Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért

Ryder7
szia. te hány éves vagy össze-vissza? azért jó kérdés, hát ez-az, google a barátod.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

bella11
Sziasztok milyen bugok vannak a játékban?

Ryder7
rz: sehol. (én legalábbis nem tudok külön gta3.img letöltésrõl)

rooney8: a GXT Editorbe betöltöd az english.gxt-t aztán elkezded szerkeszteni.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

hello, nem tudja valaki hogy honnan lehet letlteni gta.img fájlt?(csak ezt az egy fájlt)
rooney8
És meg tudod mondani, hogy azon belül hol? Persze ha nem probléma :|

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

akkor szerinted?
és a reinstall után megmaradnak a mentések? mer én már reinstalláltam egyszer és akkor megmaradtak.
sgt anderson
Nekem van valahol a gépen egy TXT fájl, amibe kigyüjtögettem az ékezetes betûk jeleit, hogy melyik betû micsoda. Ha kell valakinek talán elõkerítem és elküldöm, bár szerintem nem nehéz kinyomozni a jeleket, ha valakinek megvan a GXT Editor, meg a magyar nyelvfájl, csak ki kell keresgélni a szavakból, legalábbis én úgy gyüjtöttem össze.
És egyébként a GXT fájlban hogy lehet kitalálni, hogy éppen a játék melyik ENTRY-bõl nézi ki a szöveget a táblákra?

Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.

Ryder7
Gtx editor kell hozzá, de az ékezetes betûket máshogy kell irni, szal nehézkesen lehet megcsinálni.

LTomi
Nem textúrák. Van maga a tábla modell, azon alap textúra, a szöveg valahol külön van, de nem jövök rá, hogy hol. :@
Pl. Map Editorban sem jelennek meg a táblákon a szövegek, csak a sima tábla.

Los Angeles, California

rooney8
És meg tudod mondani, hogy melyik?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

<#help>kaptam egy linket:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1056472018
Ott legfelül, SÁRGA betûkkel van kiírva :
GTA SA Modern mod
(az alatta levõ kis képre kell kattintani)
New San Andreas 2006
(az alatta levõ, 1.01 letöltése - szóra kell kattintani)
DE AZ HOL VAN?? VAGY MEGVÁLTOZOTT ÉS AZT HONNAN TUDOM LESZEDNI??
<#fejvakaras>
valaki segítene!! nem találom h hol kell letölteni azt a kibaszott new sa 2006 mod-ot <#wow3><#confused><#rinya><#sir><#pias><#conf><#fejvakaras>
sgt anderson
A kérdésre engem is érdekelne a válasz... Nem mindegyik tábla van úgy megcsinálva, hogy rajta van a textúráján a szöveg, van amelyik táblára a játék külön varázsolja fel a szöveget így jó több táblához is ugyan az a textúra...

Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.

M@TriX
1000 kössz

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ryder7
ha csináltál biztonsági mentést, akkor meg van valahol az IMG fájlban, de ha nem csináltál, akkor reinstall kell. GGMM-el lehet bisztonsági mentést csinálni.

azok textúrák, cserélni kell õket
LTomi
Azt nem tudja valaki, hogy a közlekedési táblákon lévõ szövegeket hol lehet átírni?

Los Angeles, California

És hol van a régi?
Ryder7
ahoz más editor kell.

sgt anderson
Milyen típusú alaplapod --> hangkártyád van? Nekem régen volt egy ABIT NF7-es lapom, amivel a hang mindig elment, ha elkezdett esni az esõ, plusz effekt még az volt ezután, hogy néha kékhalállal lelõtte a gépet és a hangkártya driverjének egy dll-jét írta ki bûnösnek, nekem a problémát új driver oldotta meg, meg kellene próbálnod a hangkártyához valami friss meghajtót szerezned.

rooney8
Hy!

Leszedtem a txdworkshop-ot. Hol találom azokat a textúrákat amiken írás található? 😄 Szval az angol textúrákat akarom lecserélni magyarra. Tudom, hogy van textúra magyarítás, de ki akarom próbálni, hogy mit tudok 😊

Hali all! Sokszor elmegy a hang a játékba és elvileg a faq tartalmazza a megoldást. Miszerint kikéne cserélnem az eax.dll (4.1-et) egy 3.1-es változatra. Linket is ad a FAQ, de az a link kurvára ugyanazt a fájlt adja meg, ami alapból van a játékba.

Ilyenkóó miva?
Ryder7
backupolod. feteszed a régit.

Sziasztok!

Lécci valaki segítsen hogy a letöltött kocsikat hogyan lehet törölni!
Valaki tud egy jo ip cimet?????<#rinya><#rinya>
LTomi
Rossz a neved, azt írja. Vagy túl hosszú, vagy túl rövid, vagy szóköz, vagy ékezet van benne.

Los Angeles, California

sajnos így se mûkodik
még mindig csak a vinewood feliratot látom, és ezt írja ki:

SA:MP 0.2x initialized
connecting to .....................
connection succes. loading netwoek game...
connectoin rejacted. bad nickname!
please choose another nick bbetwen 3-16 characthers
containing only A-Z a-z 0-9 [] or_
Use / quit to exit or press ESC and select Quit Game

jah, mer én futtattam egy drivert ami az ATI mappájában volt,az jó?
Ryder7
nem. nekem perpillanat nincs control centerem, és driverem van.

MTZ 50: a tûzfalnál add a kivételekhez az SA-t és az SAMP-t is.

És a Control Center az nem ugyanaz mint a driver?
Jah köszi megtaláltam everestel X550.<#worship>
Valamiért nem tudok menteni! Vistam van lehet ez a gond?

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Nekem az a gondom, ha multizni próbálok az SA-MP-vel, akkor nem csinál semmit csak a Vinewood feliratot látom. Ez mitõl van?

akkor everest
de esetleg megnézheted a számlát is ha megvan, azon illik rajta lennie
Én megnéztem az eszközkezelõben rámentem a videókártyákra és ott volt egy olyan hogy Radeon X300/X550/X1050 Series meg egy olyan hogy Radeon X300/X550/X1050 Series Secondary
Tomika001
Valaki adna egy letöltési linket.

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

DJ Skyline
M@TriX
ezt valaki nem tudná leszedni?
több autó lenne elméletileg, de a ****om sáfeszesz miatt kiakad az összes bróvzerem 😉

SokautóMOD

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

oké köszi
a videokártya elvileg a device manager-ben is látszik, ha jól van feltelepítva (magyarban asszem eszközkezelõ és a sajátgép-en jobb katt->kezelés címen lehet elérni), de szedj le vhonnan egy everest-et, az megmondja milyen
Ryder7
dudapók: olyan videókártya nincs...

jpwadkan: az télleg nem õ volt😄

vagy akkor a DirectX-et honnan tudom beszerezni a GTA San Andreashoz?
de a videókártyám ATI Radeon X300/X550/X1050 Series

és hol tudom megnézni hogy milyen a videókártyám?
zeli
bazm, azt, amilyen a videókártyád.<#wow3>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

de melyik drivert töltsem le? a Radeon X1050 X550 vagy az X300?