GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez oké is de ugye mivel a W t állandoan tartom leginkább emelkedek csak😄😞
Lacee
ha próbálgatod egy idõ után menni fog 😊

nem nehezebb, mint vízszintesben tartani a repülõt. aprókat nyomsz fel- vagy lefelé és jó lesz

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Egy gond van csak...Sosem tudok igy egyenesen haladni csak részutosan lefelé vagy felfelé...
Kezd meni köszönöm😊
Rengeteg idõ lesz mig belerázódok de menni fog😊
zaki
ja, mert elõbb a felfelé nyíllal fel kell szállni 😄

ezt a gombot majdnem mindig nyomva kell tartani, csak akkor nem, ha lejjebb, vagy le akarsz szállni

Lacee
w-vel prögeted a rotort, aitõl így csak felfelé száll. és most, EKÖZBEN nyomd le a "felfelé-nyilat", és máris indul elõre... így már jó?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

A repülõseket én is,mert azt tudom irányitani de a helit nem😞
Próbálkoztam a 8 assal és a 2 essel is semmi...
Meg sem mozdul a heli áll egy helyben...
Lacee
de nem a w meg az s a fel-le, hanem a nyilak oldalt, vagy numerikus bill. ezért mondtam h mintha repcsivel akarnál felszállni vagy lebukni.

zaki
fel nyíllal mész fel a magasba, le nyíllal ereszkedsz lefele. a bal, ill. jobb nyíllal dõlsz az adott irányba. +használd a numerikus billentyûket is... 8assal mész elõre, 2essel "tolatsz", és a bal, ill. jobb nyíllal fordulsz. én nagyon bírom a repcsis, helikopteres küldiket 😊

Pedig nem megy ahogy mondtátok...Most vok a helikotper takeoffnál,fel is szállok vele W vel ahogy kell,megfordulok,látom is a karikát velem egy magasságban,de richtig nem tudok odamenni elõrefelé ugyanis baszik menni...
Nyomhatom és a W t meg az S is ,megy fel-le mint a hülyegyerek,de elõre semmit....<#eplus2><#wow2>
Lacee
igen, mivel a való életben is hasonlóképpen mûxik a heli: filmeken/élõben látsz egyet, mindig a "földet nézi" a gép, ahogy M@TriX írta.

Joatyauristen...Komolyan csak igy lehet?!?!
Mert pöcsöm televan...A reõülõsuliban ez a circle airstrip se volt kismiska billentyuzettel (az utanajövõrõl nem is beszélve ahol ua+landing) de azt hittem a helis már könyebb lesz...
Szóval elõrefele gomb nincsen,felváltva kell nyomgatni a felfelét meg a lefelét csak ugy megy elõre?!?<#szomoru2>
M@TriX
tudod a heli mûködés elvét? nemigazán igaz? 😊
szóval ez nem kocsi és nem is repülõ és "felhúzó" erõ van, azt lehet nyomatni a felfele gombal ha jóltom, amivel emelkedsz. Az elõrehaladáshoz az orrát le kell nyomni a gépnek, mert így a propeller is megdõl és elõrehúzattja a gépet, így kell bólogatni kissé és úgy haladni... majd ráérzel.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

HELPer
én http://www.gta-sanandreas.com/ ide szoktam új és infóért járni...
Az én értékelésem 5/5 csillag.

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

HELPer
A GTA Online jó szerintetek?

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

Lacee
nyomod a lefelét, felfelét váltogatva (mintha sima repülõvel zuhanni v emelkedni akarnál). én legalábbis így oldottam meg...

Légyszi segitsen vki...
Addig ok hogy a helikopter a W vel emelkedik S el süllyed...
Az is hogy Q és E vel lehet jobbra és balra menni,illetve a felfelé és lefelével lehet dönteni a gépet fel meg le...
De vki árulja már el mi a búbánatos picsával lehet menni simán elõrefelé?!?!
deep
Van ott, csak nézz körül.
hi szerintetek miért nem enged tovább a játék azután a küldi után amikor pulaskit kell kinyírni vagyis nem kapok új küldit
Jagi
THX, a belemenés megy, a puskát kibróbászon, úgy milyen... 😊

Jagi
😄DDDD

MerlinW
LoL <#banplz>

[merlinw.org]

MerlinW
olvasd ki a banner-t

[merlinw.org]

M@TriX

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

cicai
adjatok be egy honlapot ahol sok auto van

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

M@TriX
mesterlövész stuki, vagy rongyolj bele, én ezeket alkalmaztam 😊

Jagi
Az a baj, hogy mire odaérek elindul vele és kezdhetem üldözni...

Pandula
Ne kötözködj a zsarukkal, ha õk nem lassítanak le, könnyebb. A motorok melett állókat azért üsd le, hogy nehogy elvigyék elõled a cuccost. Minden motorra kb 3 perced van, ez elég kell legyen. Más tippem nincs.

http://www.pandulapeter.extra.hu

Jagi
Hi. A lopjunk rendõrmotort küldinek <#eljen> van vmi trükkje? Mindíg kifutok az idõbõl.

Nincs mit!
zaki
megkaptam, köszi!

privibe kuldtem!
zaki
a VW-rõl

melyikrol?
zaki
krómot hogy lehet levakarni a kocsiról? nem teccik nekem ez a csilivili...

<#nevetes1>
Na igy estere egy par auto amit atkonvertaltam!

Download

Download

Download
TruenoAE86
Thanx mindenkinek mindenért! ! ! mentem <#wave>

[:::Ultimate Japanese Street Drifting:::] *drifting2_dot_com*

<#wave>
Imrusssss
Hééé
Ez videó tényleg nagyon furi és figyeltétek az árnyékát a verdának a rendes verdának az árnyékát mutatja!!!

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

DJ Skyline
na én most nem leszek xy hétig...addig is jó GTAzást mindenkinek!😊
<#wave>

DJ Skyline
ha majd lesz idõm,akkor megcsinálom,hogy tudjál rá tenni tetõbeömlõt,hátsószárnyat,küszöböt,meg 1-2 dolgot ami nem jut az eszembe!😊

jo lett!
báttyó02
szép

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

DJ Skyline
jó lett!

geri15
<#eljen>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

TruenoAE86
egész este ezzel foglalkoztam. Lett 1-edi textúrája és beállításai. A lehetõ legtöbbet hoztam ki belölle. Így sikerült:

[:::Ultimate Japanese Street Drifting:::] *drifting2_dot_com*

DJ Skyline
báttyó02
loool :dddddddddddd
ezért lehet felteszem megint a SA-t .DDD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

UnknownAsshole
*Szép kis hiba! <#nezze>