GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
már csak egy ilyen textúra kéne és faja' lenne az egész!😊

kiraly lett!
DJ Skyline
kösz!😊

DJ Skyline
enyhe WRC-s beütés!😊 (tettem rá tetõbeömlõt a maxban)

és hozzáadtam még1 lámpát,hogy ne csak az egyik pár világítson!😊

Grat!)<#eljen>
DJ Skyline
tulajdonképp kész,csak a kerekén kell egy csöppet bütykölni!😊

12346
vajon miért mindig a ratyibb verzsönt csinálják meg elõbb <#nemtudom>

DJ Skyline
Ford Mustang GT 2005 SA

letöltés

DJ Skyline
nem nem!😊

Ezeket te csinaltad?
DJ Skyline
1930 Ford 5 Window
képek
letöltés

Peugeot 206

letöltés

Renault 4

letöltés

Los Angeles PD

letöltés

DJ Skyline
végülis nem lett a dologból csak 1 nap!😊

DJ Skyline
LOL!<#eljen>

Takimate
Az egykerekezést meg tudom csinálni. én a ctrl-ra raktam. De amikor az elsõ keréken kell menni akkor nekem is megáll a motor... Az elõre testsúly helyezés nekem a RSHIFT-re van rakva.
Azt írja ki hogy nyomjam a RSHIFT-et majd a DOWN-t, de megáll és 0 %
<#nemtudom><#szomoru1>

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Má nyista problema..Csak fene se gondolta volna hogy ennyire a körben kell landolni😊
Ehh ez nem az én napom.....Már csak az utolso küldi lenne a repcsisluiból az ejtõ(ernyõ)zés...
Majdnem a kör közepébe szálltam de,de eddig nemhogy 70-80-90% kat adott hanem MINDIG 0-ÁT!!!
Hogy finom legyek és nõies:Most mi a fasz van?
geri15
Ami autók rulZZ <#worship><#eljen><#worship>

Félve mutatja meg az oldalát =PP

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Akos 001
Ott valszeg egykerekezni kell.Ha megnyomod a Down-t akkor feláll egykerékre,úgy mint a többi GTA-ban.Ha nem megy akkor nézd meg az optionsban h melyik gombra van beállítva.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Jaja siman😊
Egy utolsó kérdés ha már errejárok😊
Sztem rájönnék magam is de mostmár kivi vagyok...szóval elõrementem kicsit belenéztem motorossuliba..
Vmi wheeliet kell majd csinalni elsõ kereket felfelé tolni pár mp ig...
Azt irja press DOWN,de hiaba is csinalom ahelyett hogy azt csinálná nekem megállt..
Akos 001
a H:autóban duda,helinél valami ereszkedõ izé...
az Optionsban nézd meg h mire cserélted le a h-t

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Akos 001
akkor boldog vagy<#vigyor5>

Nekem az "S" el ereszkedik ha csak siman lefelé akarok menni elõre nem😊
De most már csak akkor használom,ha siman lefelé kell mennem...
A rézsutos lefelénél bejött siman a felfelé gomb😊
A "H" t nem használom az mi akar lenni a billentyuzeten?Szerintem én átraktam máshvoá...
Hoppa beindult a dolog😊
Kb 3-4 óra alatt az iranyitás nem ment,nemhogy a felszállás megcsinálása most 5 perc alatt a felszállás és lezállás egyaránt 100% ra,és még a célpontok megsemmisitése (pedig ahogy hallom azzal többeknek volt gondja) is sikerült elsõre,igaz,csak 84% ra.😊
Akos 001
<#eljen>grat<#eljen>

Akos 001
talán ereszkedni a Caps Lock-al/H-val kell<#vigyor3>

Mindenkinek köszi ennyire béna nem vagyok ám sem GTA ban sem másban (a Circle Airstrip pl az összes ismerõsöm közül csak nekem sikerült 100% ra ráadásul billentyuzettel meg az autosiskolában is megszereztem a Hot Knifet mert mindenem gold lett) csak..ez a hülyeség megtréfált😊
Ohh köszönöm😊
Tehát az S gyakorlatilag itt nem is jó semmire?!És nem is kell használni soha?Eddig azt hittem ezt kell hasznalnom ha ereszekedni akarok...
Jajjj..Ennyi lenne a titok és igy csesztem volna el?
És se az S -t se a hátrafelét nem kell használni mert az meg csak arra jó hogy visszafelé menjek ugye?Az S meg gyakorlatilag semmire nemde?
Akos 001
akkor elengeded a W-t és Elõrenyíl

Akos 001
yes<#eljen>

Szóval ennyit én is elértem....Nyomom a W-t tartom pár mp ig,elengedem,nyomom az elõrét tartom pár mp ig stb stb...Igy tudok nagyjábol egyenesen haladni elõre nagy magasságban...
De mit tegyek ha elõre akarok menni és közben nem egyenesen vagy felfelé hanem lefeléé?!
Woala...ezekszerint az a titok hogy nem folyamatosan kell nyomvatartani a W t?
Hanem pár mp ként váltogatva a W -t és az elõrét?
zaki
Rendben.Esetleg MSN cim?😊
Akos 001
ELÕRE NYÍL,aztán W

zaki
MOndasz egy cimet?😊
De komolyan inkabb magam szeretnem ha lehetséges...Egyszeruen nem birom megérteni hogy a helikoptert iranyitva miert nincs benne siman elõrefelé irány vagy hátrafelé...Mint ahogy az összes jarmunél van..
zaki
akkor uninstall <#mf1>

küld el nekem a mentésedet, majd én megcsinálom azt a küldit

Akos 001
nyomod a W-t,elengeded a w-közben nyomod az elõre nyilat....

Hmm.....azota próbálkoztam vagy 1,5 órája de a heli irányitása nem megy....
Áhh.....Már tudok vele nagynéha haladni elõre,de...csak véletlenul....Kb részutosan felfelé...
De ugy nem lehet menni ezzel a fosszar mocsok undorito ocskavassal hogy csak egyenesen haladjak?!?!?!
Vagy neadjisten lefelé kb 30-40 fokban?!?
Mert hát ha a W t nyomvatartom akkor ez a buzernyak szar ha megy is elõre közben állandoan richtig felfelé tart már kirepülök az ûrbe lassan..
Nekem meg a földközelben kéne karikákon átrepülnöm semmi mást..
Teljesen egyenesen kéne mennem se felfelé,se lefelé...
Repülõvel gyerekjatek de ezzel lehetetlen😞
Aszem uninstall jön egy életre megutáltam a GTA t emiatt a kib szar helikoptersuli miatt....
És ugye amig ezt meg nem csinalom addig nem mehetek tovább...
Akos 001
C:\Documents and Settings\NEVED\Dokumentumok\GTA San Andreas User Files
ha nincs akkorsry de reinstall

Szijjasztok,
van egy olyan bajom hogy nincs meg a gta users mappa..amibe elvileg menti a mentéseket meg minden egyebet..eccerûen nincs meg már rá is kerestem emg minden...nincs vmi ötletetek?Nem szeretném ujra felrakni mert vagy már 50%nál vok😊

Kösszi elõre is
TruenoAE86
...aztán estére megjöttek a zsaruk és végetvetettek a nagy alkoholozásnak...ebbõl az a tanulság, hogy a zsaruk nembírják az amcsi autókat!

[:::Ultimate Japanese Street Drifting:::] *drifting2_dot_com*

TruenoAE86
Amcsi Autós Találkozót rendeztem Verona-Beach-en srácok.(ingyenes belépéssel) Kár, hogy nem jöttetek el! 😄 Nagyonnagy wolt...

[:::Ultimate Japanese Street Drifting:::] *drifting2_dot_com*

Voltan
Kösz, megpróbálom.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

filamester
én még nem hallottam róla de jó lenne!!

UnknownAsshole
Énis pont ma hallottam félfüllel a suliba hogy van valami Online Theft Auto amit a neten lehet jácccani.<#violent>
1.Ez igaz?<#help>
2.Ha tört verziót szedek le tok vele jáccani? (nem kell cd-key meg hasonlók?)<#help>
Valaki mondjon errõl valamit PLS!<#email>
egypszichonauta
repülj magasan majd mielõtt odaér,akkor hírtelen fordulj meg és száguldj lefelé,amúgy ezt már jópárszor leírták,utána bennt lõdd le a zembereket majd tedd le a gépet ( a kereket el ne felejts kiengedni)

Sleepy Bone
Hello nem tudtok vmit hogy meglegyen az autósiskola és hogy ott milyen verdával megyünk

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

Voltan
Las Venturasban van a Freefall nevû küldetés, amikor egy repülõt kell követni, és átrepülni a gyûrûn. Egyszerûen képtelen vagyok utolérni. Segítsetek, hogy a fenébe kell csinálni???

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

scorpeeon
hali! nemtom h ki csinálta itt az 1989 Batmobile kocsit, annak mondanám h rohadt jó csak nem lehet tuningolni... (nitró, hidraulika) megolható ez vhogy?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP