GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és hozzáadtam még1 lámpát,hogy ne csak az egyik pár világítson!😊

Azt írja ki hogy nyomjam a RSHIFT-et majd a DOWN-t, de megáll és 0 %
<#nemtudom>#nemtudom><#szomoru1>#szomoru1>
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Majdnem a kör közepébe szálltam de,de eddig nemhogy 70-80-90% kat adott hanem MINDIG 0-ÁT!!!
Hogy finom legyek és nõies:Most mi a fasz van?
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Egy utolsó kérdés ha már errejárok😊
Sztem rájönnék magam is de mostmár kivi vagyok...szóval elõrementem kicsit belenéztem motorossuliba..
Vmi wheeliet kell majd csinalni elsõ kereket felfelé tolni pár mp ig...
Azt irja press DOWN,de hiaba is csinalom ahelyett hogy azt csinálná nekem megállt..
az Optionsban nézd meg h mire cserélted le a h-t
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
De most már csak akkor használom,ha siman lefelé kell mennem...
A rézsutos lefelénél bejött siman a felfelé gomb😊
A "H" t nem használom az mi akar lenni a billentyuzeten?Szerintem én átraktam máshvoá...
Kb 3-4 óra alatt az iranyitás nem ment,nemhogy a felszállás megcsinálása most 5 perc alatt a felszállás és lezállás egyaránt 100% ra,és még a célpontok megsemmisitése (pedig ahogy hallom azzal többeknek volt gondja) is sikerült elsõre,igaz,csak 84% ra.😊
Tehát az S gyakorlatilag itt nem is jó semmire?!És nem is kell használni soha?Eddig azt hittem ezt kell hasznalnom ha ereszekedni akarok...
Jajjj..Ennyi lenne a titok és igy csesztem volna el?
És se az S -t se a hátrafelét nem kell használni mert az meg csak arra jó hogy visszafelé menjek ugye?Az S meg gyakorlatilag semmire nemde?
De mit tegyek ha elõre akarok menni és közben nem egyenesen vagy felfelé hanem lefeléé?!
Hanem pár mp ként váltogatva a W -t és az elõrét?
De komolyan inkabb magam szeretnem ha lehetséges...Egyszeruen nem birom megérteni hogy a helikoptert iranyitva miert nincs benne siman elõrefelé irány vagy hátrafelé...Mint ahogy az összes jarmunél van..
Áhh.....Már tudok vele nagynéha haladni elõre,de...csak véletlenul....Kb részutosan felfelé...
De ugy nem lehet menni ezzel a fosszar mocsok undorito ocskavassal hogy csak egyenesen haladjak?!?!?!
Vagy neadjisten lefelé kb 30-40 fokban?!?
Mert hát ha a W t nyomvatartom akkor ez a buzernyak szar ha megy is elõre közben állandoan richtig felfelé tart már kirepülök az ûrbe lassan..
Nekem meg a földközelben kéne karikákon átrepülnöm semmi mást..
Teljesen egyenesen kéne mennem se felfelé,se lefelé...
Repülõvel gyerekjatek de ezzel lehetetlen😞
Aszem uninstall jön egy életre megutáltam a GTA t emiatt a kib szar helikoptersuli miatt....
És ugye amig ezt meg nem csinalom addig nem mehetek tovább...
ha nincs akkorsry de reinstall
van egy olyan bajom hogy nincs meg a gta users mappa..amibe elvileg menti a mentéseket meg minden egyebet..eccerûen nincs meg már rá is kerestem emg minden...nincs vmi ötletetek?Nem szeretném ujra felrakni mert vagy már 50%nál vok😊
Kösszi elõre is
[:::Ultimate Japanese Street Drifting:::] *drifting2_dot_com*
[:::Ultimate Japanese Street Drifting:::] *drifting2_dot_com*
1.Ez igaz?<#help>#help>
2.Ha tört verziót szedek le tok vele jáccani? (nem kell cd-key meg hasonlók?)<#help>#help>
Valaki mondjon errõl valamit PLS!<#email>#email>
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"