GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

UnknownAsshole
LoL ! ! <#wow2><#taps> Száp kis hiba!
Annyit kérdeznék hogy mijen programmal vetted ezt fel? <#help>
Tom hogy ezt már kérdezték és valaki válaszolt is rá(asszem te) de nincs sok idõm itt olvasgatni és 5mp lenne valakinek ideírni a program nevét.
Holnap jövök fel legközelebb és akkor majd tudom hogy hol keressem a választ!
Remélem segít valaki. THX <#wave>
Jóccakát !<#oooo>
Broafka
ha arra célzol, hogy elõszõr nem esett le mire gondolt a csávó... <#smile>

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Akos 001
na,ilyen "jó" tanácsokat adni

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

koszike!
Broafka
ha az lenne a gond, akkor azt jelenti hogy túl kövér a segged, magyarán foggyál le, és akkor majd menni fog a küldi, igen ez lesz itt a megoldás 😊

Broafka
várjál csak, úgy érted hogy belemész, és van egy videó, és nem enged tovább?

Broafka
hát, nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem itt nem tankot kell ellopni hanem egy jat packet, na már most ha észrevétlenül mész a hangárhoz és úgy dob vissza, akkor vetesd magadat észre, és akkor már egy kicsit máshol kell bemenni, talán úgy beenged majd

srácok ha valaki tud segithetne!las venturason vagyok a sivatagi reptéren és ott elakadtam egy felasdatnál!A TITKOS PROJELT-valmilyen tankot kell ellopni a katonai bázisrol!na az a probléma hogy bele megyek a piros jelbe és mindig vissza dob a hangárhoz és a térképen sem mutat semmit!kell-e valamilyen feladatot teljesíteni ahhoz ,hogy megtudjan csinálni ezt a feladatot!???<#dumcsi>
Broafka
hát, jah, én csak azt láttam hogy forgolódtál a tuningmûhelyben <#smile>

Akos 001
lol,az jó lehet<#idiota>grat<#eljen>

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

DJ Skyline
annyi volt,hogy beálltam megnéztem 1-2 színt,aztán felniket...és ahogy nézegetem a felniket megugrott az autó!<#idiota>
aztán lehetett kocsikázni a garázsban!<#idiota>

Broafka
lol, skyline bemegy a tuningmûhelybe egy konvertált autóval, a kamera úgy áll mintha ott állnál a mûhelyben, de tud bent mozogni, nem nagyon tudom elmondani, de vicces 😊

Akos 001
nem írnád le nagy vonalakban h mit tartalmaz a videó??plíz
(kb. 10MB és azt soká tart letölteni...nekem)

DJ Skyline
ööm...nem fûznék hozzá semmit...ne kérdezzétek hogy csináltam,én sem tudom,szerintem nem stimmel valami a konvertált autóval!😄D
videó

Akos 001
Legnépszerûbb Témák:
3.GTA:San Andreas.....
....egyszer fent,egyszer lent...
...nagyon lent

zaki
szép kocsi, majd kérek linket :o

DJ Skyline
ÉS IGEN!

egy hajszálnyit se lóg be a kerék! Köszi szépen MagicAri baromi sokat segített ez a kis cucc!<#taps><#eljen><#eljen><#eljen><#worship><#worship><#worship>

Sky a kerek problemat meg tudtad oldani?
Broafka
hát, én tényleg nem akarok kötözködni, meg egyéni dolog, de én kb a játék feléig eljutottam amikor elszált az egyetlen mentésem (én barom, csak 1 helyre mentettem, azóta már mind a 8 helyre mentek <#smile>) és elõrõl kellett kezdenem az egész játékot, és kibírtam
egy kicsit rossz az elején, de egy kis nyavajgás után újra bele kezdtem és folytattam
szerintem más mentését használni, hááát, én biztos nem érezném jól hogy a felét nem is én csináltam, no mind1, mondom egyéni dolog

DJ Skyline
most csak annyi lenne a kérdésem,hogy ha azt szeretném,hogy több lámpa világítson (van ugye a hedlights,ha akarok akkor csinálok egy headlights2-t,de ha csinálok egy headlights3-at akkor az már nem jó,mert a játékban nem világít ahova tettem egy harmadik headlights-t) na de...az egyik autón (Chevy Silverado Monstertruck) úgy van ez megoldva,hogy a fényszórók kivannak tölte zölddel és akkor világít minden lámpa,pedig csak 2db headlights(headlights,headlights2) van! az a kérdés,hogy te tudod-e,hogyan lehet ezt megcsinálni?

Broafka
okés, kössz

Akos 001
rendszervisszaállítás???

zaki
én sajnos nem tudok erre mit mondani. max azt, hogy kezdj egy új játékot, de akkor valszeg elküldenél a francba :o

grotesk
senki?

Duddits
Ne itt kérdezõsködj!! A Fórum fõoldalán van egy VIP részleg, és minden le van írva!

DJ Skyline
áááááh thx!<#eljen>

zaki
ok, köszi <#worship>

azt ma konvertaltam! ha kesz lesz akkor belinkelem!
zaki
azt a szupi bmw-t, amit tegnap konvertáltál nincs kedved feltenni valahova<#zavart1><#nyes><#eljen>

grotesk
nem tudtok segíteni?

TruenoAE86
Thnx! <#nyes>

[:::Ultimate Japanese Street Drifting:::] *drifting2_dot_com*

Broafka
az biztos <#crazya>

Broafka
regisztráció ára?
mármint ha VIP-nek regisztrálsz, úgy érted?

DJ Skyline

MagicArizona irtam neked privit! A valasz? Lehet a TXD Workshop-al texturat hozzaadni a meglevokhoz?
grotesk
segítséget szeretnék kérni!
Az történt hogy a legutolsó mentésem valamilyen okból most visszaállítódott egy augusztus 26.-ikai mentésre, úgyhogy az azóta csinált küldik most elvesztek.Nincs-e valakinek egy olyan mentése amiben az autósiskolát már megcsinálta és a san fierrói küldetések végén jár benne (a legjobb az lenne ha a Cesar Vialpando-Zeroing in küldetés következne.De ha csak a környékén jár az se baj csak nem szeretnék sok küldetést végigcsinálni. Egy-kettõ még nem baj.) Vagy ha van valakinek ötlete hogy hogyan tudnám a régi mentéseket visszahozni az is nagyon jó lenne! <#szomoru1> Légyszíves segítsetek!

DJ Skyline
mindjárt!😄
csak átkellett konvertálni még1x,mert elkallódott valamerre!<#idiota>

DJ Skyline
minnyán'!

zaki
már válaszoltam (#51426) <#gun>

cicai
hol lehet állítani a kerékméretet

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

zaki
most ez a kedvenc mocim:

azért a kedvencem, mert ez az 1 ami ne mbugos, nem alfabéta, és szép <#zavart1>

Napot,

A tegnap megígért módosított import-export script megérkezett:
DFF Import-Export 3DSMAX script letöltése

Mindössze annyiban különbözik az elõzõleg már megismert verzióktól, hogy tettem bele négy elõre beállított sémát, (primary szín+tükrözõdés, ablak+tükrözõdés, általános króm, felnire használható króm) mellékeltem a csomagba a szükséges képeket, természetesen ezek csak akkor fognak mûködni a játékban is, ha az adott .txd-be becsomagolásra kerülnek.
Még annyit hogy a kerék méret rendes beállítására (aszfaltba lógó bug) tartalmaz egy másik megoldást: Utilities panel/Modelling Helper Tools/Size/Aligment Solver/ majd ha szükséges Convert to editable mesh.

Jó munkát mindenkinek.

Duddits
Ez a BWM 850 CSi engem is érdeklene! Szép lett!

zaki
ez a verda is tök szép, csak kilógnak a csávó lábai egy kicst a kocsi aljából <#zavart1>

zaki
vehicles.ideben az utolsó elõtti oszlopban (pl 0.72, 0.72,)

zaki
naja, ráadásul ez nem egy kis hiba 😛

Magnumrolcsi
regisztráció ára havi 80 Ft + ÁFA.

Broafka
és mennyi az sms díja? 1000Ft+áfa? 😊

ffxi
Hogyan lehet 2fegyvert fogni 1xre???? THX!!!

Fákjúal!

cicai
hol lehet állítani a kerékméretet

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt