GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként pont azért tart sokáig a fordítás, mert a játék nagyobb volumenû😊 gagyi magyarítás van, de az senkinek sem tetszett. Azt viszont nem értem, hogy miért nem vetted elõ még ezt a fantasztikus gémet? (a korábban tárgyalt betegségei ellenére mondom, hogy kafa játék😊)
szerintem minél hamarabb kezdjél bele, ha nem is érted pontosan mit mondanak, majd itt segítünk, hogy mit kell csinálni. De nem hiszem, hogy nehézséget okozna bármelyik is. szal, szerintem vedd elõ a fiókból😊))
The Matrix has you...
Valaki tudja hogy less -e magyrosítás a játékhoz ?
Feketefüggöny és vége ?
CSak azért merészelem megkérdezni mert mikor megjelent nagy iramban elkezdõdött a fordítás... én gondoltam hohy megvárom mire kész leszz és akkor fogom végignyomni, de kicsit furcsán alakult, 2 évet vártam hogy kijöjjön és most már féléve várok a honosításra 😄 Elõrendelésben vettem az elsõk között és még mindig a fiók alján van 😄. Gondolom ennyi idõ alatt valaki csaklefordította, mert ez a játék azért nagyobb volumenû mintsemhogy a gagyik között végezze 😊
Van valami magyarosítás amit le lehet tölteni valahonnan (csak a szöveg) és nem félkész munk.
Várom válaszotokat.
Thx.
Az új fiókom: DevLupius
@bigapó: köszi, az a baj, hogy én még elvagyok van otthon 50 másik játék amit ki szeretnék próbálni, de sajna Kedvesem huga már majdnem megõrül, hogy miért resetel állandóan a GTA 😞
Amíg volt otthon netem addig meglepõen nekem semmi bajom nem volt a GTA-val, õ is tudott normálisan játszani, de azóta egyszerûen mindennel gáz van 😞
Nembaj, várok, hátha lesz valami 😊
Mellesleg nagyon jók amiket csináltok! Skyline köszi a 206-os linet, erre vártam, de nagyon 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Trance&Friends nothing more..
a hanggal kapcsolatban annyi, hogy nekem néha visszajön, ha rádiócsatornát váltok. persze nem mindig. várj vele és majd magától helyrejön.
a reset alatt mit értesz? mert nekem nem indul újra a gép, csak kidob a desktopra egy hibaüzenettel. ennek meg a sok mentés az ellenszere. ha fagyás is van, akkor nemtom mi lehet a gond?
The Matrix has you...
Batmobile

[:::Ultimate Japanese Street Drifting:::] *drifting2_dot_com*
Lenne 1-2 kérdésem 😊
Most vettem elõ a SA-t ugyanis, most egy darabig nincs netem és ráérek Single játékokkal játszani
És elõ is jött egy pár gond vele ... (Meg ismerõsömnél is ...)
Elsõ gond ... Ez nállam van ... ugyanis, megy a játék szépen, mûködik ... egy darabig ... és utánna ecceercsak megszûnnek a hangeffektek ...
Sem a lövés, sem a duda, semmi nem szól ... de a rádió igen ... valamint a küldetések elõttianimációk hangja vagy hallatszik, vagy pedig egyszerûen a játék ''végigrohan'' ezeken az animokon ... minden mondat felvillan egy pillanatra aztán jön a következõ ...
Nem tudjátok mitõl lehet ez? Próbáltam mindkét eax.dll-t de nem segít ... újratelepítettem, az sem használt, aztán egyszercsak visszajött a hang ... de megint elment ... ( Audigy2-esem van ...)
A másik probléma: 2500+ Barton, 9600XT ... a következõ a gond ... meg a játék majd véletlenszerûen resetel a gép ... proci, VGA nem melegebb mint általában, rengeteg Catalystet végigpróbáltunk, de nem tudok rájönni miért van ... a többi játék fut szépen... mind3 ''verziót'' leteszteltük, és akkor is ...
Találkoztatok már valamelyik problémával?
Elõre is köszi a segítséget!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Itt az en krealmanyom!
BMW 850i

http://sum41.uw.hu
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Egyébként nekem erre és az ilyen fajtákra van szükségem. ez lessz a 10-en,20-on sokadik amcsi vas a gémemben!!! 😄
még a kerekeken kell állítani aztán lehet menni bûntetni vele!😊)
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Éppen a Toreno's Last Flight küldinél jártam és a helikoptert lõttem, de már csak kevés életem volt. elértem az autópálya végére ahol belefaroltam egy kocsiba. épp lõttem volna le a helikoptert mikor az a bolond sofõr leütött a lapátjával és meghótam 😄DDDDD
géptõl függ kinek mit bír a fraps...
én full-size 30FPS-es videókat veszek fel...igaz így lemegy a játék alatt az FPS,tehát belassul,de még játszható marad!
A Fraps Trial verziójával csak 30 másodpercet tudsz felvenni!
Crackelt fraps!
ezzel a programmal meg betömöríted .avi-ba
-megnyitod a programot,majd a videót amit felvettél
-megnyomod fönt a video fület,majd compression
-kiválasztasz egy formátumot,mittudomén DivX xy
-configure gomb és ott beállítod a minõséget (minél alacsonyabb annál szarabb lesz)
-majd OK, és OK aztán save as avi
Köszi a segítséget!
Árpádvezér
Megakarom nézni mit ügyeskettél össsze!<#crazya>#crazya>
csak még egy kicsit finomítgatni kell rajta!😊
így nézett ki a taxi eredetileg (felni,más taxigenny a tetõn)
ezzel szemben a videóban teljesen más