GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja azt meg lehet csinalni!)ok akkor majd te sky!😊
DJ Skyline
azt helyre tudom pofozni!😊

xotyi
jó a Cherokee csak kilóg az oldlából a nitró 😄

Trance&Friends nothing more..

Magnumrolcsi
<#eljen><#eplus2>......Audi A8 kocsit csinált már valaki(újjabikat)

DJ Skyline
San Fancisco PD (City)

letöltés

Audi S4 2005
Autor: MagicAri & DJ_Seggert

letöltés

DJ Skyline
jók!<#eljen>

DJ Skyline
új szerzeményem TruenoAE86 kérésére!😊

Cheverlot Caprice Lowrider

Reggelt!)

Dodge viper GTS

Download

Jeep Grand Cherokee 99

Download

Vaz-2106

Download

VAZ-2106 Hard Tuned

Download
bigapó
fent a bannerban van link a magyarosításhoz. ott ideiglenesen szünetet tartanak, mert aki lektorrálja a dolgokat, az most külföldön van. azt nem tudom, hogy ott miért nem tudja folytatni? biztos Romániába ment, oda ahol nincs net...
Egyébként pont azért tart sokáig a fordítás, mert a játék nagyobb volumenû😊 gagyi magyarítás van, de az senkinek sem tetszett. Azt viszont nem értem, hogy miért nem vetted elõ még ezt a fantasztikus gémet? (a korábban tárgyalt betegségei ellenére mondom, hogy kafa játék😊)
szerintem minél hamarabb kezdjél bele, ha nem is érted pontosan mit mondanak, majd itt segítünk, hogy mit kell csinálni. De nem hiszem, hogy nehézséget okozna bármelyik is. szal, szerintem vedd elõ a fiókból😊))

The Matrix has you...

DMC Sword

Download
Yamaha R6

Download
Yamaha M1

Download
Hi..----<Ismét Magyarosítás>----

Valaki tudja hogy less -e magyrosítás a játékhoz ?
Feketefüggöny és vége ?
CSak azért merészelem megkérdezni mert mikor megjelent nagy iramban elkezdõdött a fordítás... én gondoltam hohy megvárom mire kész leszz és akkor fogom végignyomni, de kicsit furcsán alakult, 2 évet vártam hogy kijöjjön és most már féléve várok a honosításra 😄 Elõrendelésben vettem az elsõk között és még mindig a fiók alján van 😄. Gondolom ennyi idõ alatt valaki csaklefordította, mert ez a játék azért nagyobb volumenû mintsemhogy a gagyik között végezze 😊
Van valami magyarosítás amit le lehet tölteni valahonnan (csak a szöveg) és nem félkész munk.
Várom válaszotokat.
Thx.

Az új fiókom: DevLupius

DummyBoy
Köszi, párszor már átrágtam, de nem segített ...

@bigapó: köszi, az a baj, hogy én még elvagyok van otthon 50 másik játék amit ki szeretnék próbálni, de sajna Kedvesem huga már majdnem megõrül, hogy miért resetel állandóan a GTA 😞

Amíg volt otthon netem addig meglepõen nekem semmi bajom nem volt a GTA-val, õ is tudott normálisan játszani, de azóta egyszerûen mindennel gáz van 😞

Nembaj, várok, hátha lesz valami 😊

Mellesleg nagyon jók amiket csináltok! Skyline köszi a 206-os linet, erre vártam, de nagyon 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

geri15
<#wilting><#eljen>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

xotyi

bigapó
mindkettõvel és ezek egy darabig benne is lesznek a játékban😞 a pecccsig biztos...
a hanggal kapcsolatban annyi, hogy nekem néha visszajön, ha rádiócsatornát váltok. persze nem mindig. várj vele és majd magától helyrejön.
a reset alatt mit értesz? mert nekem nem indul újra a gép, csak kidob a desktopra egy hibaüzenettel. ennek meg a sok mentés az ellenszere. ha fagyás is van, akkor nemtom mi lehet a gond?

The Matrix has you...

Itt egy masik!

Batmobile
TruenoAE86
<#felkialtas>>>>FAQ<<<<#felkialtas>

[:::Ultimate Japanese Street Drifting:::] *drifting2_dot_com*

DummyBoy
Üdv Mindenkinek!

Lenne 1-2 kérdésem 😊

Most vettem elõ a SA-t ugyanis, most egy darabig nincs netem és ráérek Single játékokkal játszani

És elõ is jött egy pár gond vele ... (Meg ismerõsömnél is ...)

Elsõ gond ... Ez nállam van ... ugyanis, megy a játék szépen, mûködik ... egy darabig ... és utánna ecceercsak megszûnnek a hangeffektek ...

Sem a lövés, sem a duda, semmi nem szól ... de a rádió igen ... valamint a küldetések elõttianimációk hangja vagy hallatszik, vagy pedig egyszerûen a játék ''végigrohan'' ezeken az animokon ... minden mondat felvillan egy pillanatra aztán jön a következõ ...

Nem tudjátok mitõl lehet ez? Próbáltam mindkét eax.dll-t de nem segít ... újratelepítettem, az sem használt, aztán egyszercsak visszajött a hang ... de megint elment ... ( Audigy2-esem van ...)

A másik probléma: 2500+ Barton, 9600XT ... a következõ a gond ... meg a játék majd véletlenszerûen resetel a gép ... proci, VGA nem melegebb mint általában, rengeteg Catalystet végigpróbáltunk, de nem tudok rájönni miért van ... a többi játék fut szépen... mind3 ''verziót'' leteszteltük, és akkor is ...

Találkoztatok már valamelyik problémával?

Elõre is köszi a segítséget!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Kit--Kat
még jó, hogy, a 90es évek elején

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Broafka
nem rossz, egész ügyes, csak ránézésre nem tûnt fel hogy BMW, már csak a felbukó lámpák miatt is, BMW csinál ilyet?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

xotyi
honnan lehet megkaparintani ezt a verdát?😊

Udv!

Itt az en krealmanyom!

BMW 850i
sike
csõ
kérdezném hogy van e valami faxa mentõautó
ha van szoljatok

-

TruenoAE86
okok byez<#wave>

arpad vezer
Köszi a választ! Egyébként: bye!

Árpádvezér

DJ Skyline
nos ilyen lett!😊

na mentem bye all!

Amse
szivesen lánék rFactorba is ilyen szép modelleket😊

drowns41
Bakker! Biztos kérdezték már, bocsi, de eltûntek a mentéseim. Valaki tudna egy olyan mentést adni ami kb. a repülõtér megvétele körül van? Nagyon jó lenne, elõre is köszönöm.

http://sum41.uw.hu

TruenoAE86
megmondom az õszintét, van 1 oldal, ahol kreálnak ilyen vasakat, van ott jó sokk. és asszem 1 idõ után azok a modellek is itt fognak figyelni "downloads" felirattal...😄

DJ Skyline
ez különben melyik gaméhoz való,vagy unatkozott valaki,és csinált egy ilyen gépet!😊

DJ Skyline
wow...#51782 is ugyanilyen(ennek is van egy ilyen "fényszóróborítós" verziója),csak nincsen rajta piros csík,és nem ennyire részletes a modell

TruenoAE86
Ezt kéne inkább átdeformázni a gémbe v.kinek: >szerintem<

Sland
anyám... beszarás muscle car...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DJ Skyline
nem,csak még nincs beállítva jól!

DJ Skyline
csárdzser!😊

TruenoAE86
egy '70-72-es Dodge Charger hemiV8, mi?

TruenoAE86
eehhh... ennek nem "bug"-os a fénye véletlenül, mert a képen olyannak látszik!
Egyébként nekem erre és az ilyen fajtákra van szükségem. ez lessz a 10-en,20-on sokadik amcsi vas a gémemben!!! 😄

DJ Skyline
na gyerekek,megjött a fõnök!😊)
még a kerekeken kell állítani aztán lehet menni bûntetni vele!😊)

bigapó
én ezt nem értem? minek tartanak az emberek fényes nappal lapátot a kocsiban??<#idiota><#nyes>

The Matrix has you...

bigapó
virtualdub-gyorstalpaló. ilyen néven mentettem el a hsz-ed lényegét😊) köszi

The Matrix has you...

grotesk
LOOL!!!
Éppen a Toreno's Last Flight küldinél jártam és a helikoptert lõttem, de már csak kevés életem volt. elértem az autópálya végére ahol belefaroltam egy kocsiba. épp lõttem volna le a helikoptert mikor az a bolond sofõr leütött a lapátjával és meghótam 😄DDDDD

DJ Skyline
nos
géptõl függ kinek mit bír a fraps...
én full-size 30FPS-es videókat veszek fel...igaz így lemegy a játék alatt az FPS,tehát belassul,de még játszható marad!
A Fraps Trial verziójával csak 30 másodpercet tudsz felvenni!
Crackelt fraps!
ezzel a programmal meg betömöríted .avi-ba
-megnyitod a programot,majd a videót amit felvettél
-megnyomod fönt a video fület,majd compression
-kiválasztasz egy formátumot,mittudomén DivX xy
-configure gomb és ott beállítod a minõséget (minél alacsonyabb annál szarabb lesz)
-majd OK, és OK aztán save as avi

UnknownAsshole
JAH ! Ugyanijen problémám van nekem is, de én megoldottam Windows Movie MAker-ral de a minõsége szer lett! <#zavart2><#nemtudom>
arpad vezer
Skyline: Próbáltam felvenni videót a frapsal. Beállítottam, half-size, 15FPS. Elindítottam egy videót 7(!) másodpercig ment és 20 MB lett. Persze közel sem olyan jó minõségû, mit neked. (Unregistered verzió van meg.) Esetleg tudod, hogy mi lehet a probléma?

Köszi a segítséget!

Árpádvezér

UnknownAsshole
Skyline miért van az hogy rákattintok hogy DOWNLOAD FILE utána visszaszámol, aztán megint download és ezt írja ki: FILE NOT FOUND ! ? ? ? #51768
Megakarom nézni mit ügyeskettél össsze!<#crazya>
DJ Skyline
mindjárt olyan autót mutatok nektek hogy HOHHA!😄
csak még egy kicsit finomítgatni kell rajta!😊

DJ Skyline
de van,és ment is,csak a replay a környezet felét lehagyja!😊)))
így nézett ki a taxi eredetileg (felni,más taxigenny a tetõn)

ezzel szemben a videóban teljesen más

bigapó
Én elugratok a betonig😊)) haj, ha jó lenne a vinyóm, most behoztam volna egy-két videjót én is😊 egyébként teccik😊
jah, nincs nitro a taxin?

The Matrix has you...