GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Atkonvertalva is?
semmi gond nincs azzal, a célnak nagyonis megfelel..😊 már csak a kocsi alját sajnálom, mert amugy egész pofás darab..😊
Trance&Friends nothing more..
annyit csináltam,hogy a maxból kitöröltem az ug_nitro tagot ami a nitro "modellje"...áthelyezhettem volna máshova is,de lusta voltam!😊))))))<#idiota>#idiota>
ezzelszemben ugyanúgy lehet nitrót tenni a kocsiba,csak nem lesz palack...de ellehet azt képzelni,hogy egy nemlátható helyen van a palack!😊
ezzelszemben ugyanúgy lehet nitrót tenni a kocsiba,csak nem lesz palack...de ellehet azt képzelni,hogy egy nemlátható helyen van a palack!😊
megcsinaltad a nitrot Sky! en csak belinkeltem nem neztem meg! Nem akarom sz*tk*r*i a SA-t a sok autoval!
nekem betette!
igaz az adatokat nem cseréltem most le,meg a textúrákat,csak a modellt azért néz ki így!😊
igaz az adatokat nem cseréltem most le,meg a textúrákat,csak a modellt azért néz ki így!😊
azt a sz*rt le kellene szedni az elejerol! Ugy ezt mondtad?
😊)
bazze ha valaki lemodellez egy ilyen szép kocsit( belül,kívül) akkor az alját miért nem cs<#falbav>#falbav><#gonosz3>#gonosz3>inálja meg?
thx!
dobj egy linket megnezem!)
ez az beszart egy másik csardzser is ugyanattól a készítõtõl...remélem nem a maxal van valami gáz!<#idiota>#idiota>
jipppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiii....béna a modell és a max nem tudja exportálni!<#idiota>#idiota>
egy idõ után leáll a max...2x megpróbáltam mind a 2x ugyanakkora lett a .dff mérete!
egy idõ után leáll a max...2x megpróbáltam mind a 2x ugyanakkora lett a .dff mérete!
vittem a csajszit a motorral..) ugrattam meg egykerekeztem meg szaguldoztam az autok kozott, es a csajszi egyfojtaba monda I Love You CJ I Love You!😄
Jeep Grand Cherokee 99 ezt szívesen látnám FBI rancher-ként<#hehe>#hehe><#ravasz1>#ravasz1>
En igy szoktam csinalni!)
jo ez a Yamaha M1 moci kiprobaltam!
azt meg nem!)
Sky ha egy VC-is autot leszedsz annak a dff-file-at tedd be col-nak es ugy megmarad a meret!
nem baj...van egy ilyen is csak ezt elfelejtette lezárni!<#hehe>#hehe>
Willard... szerintem😄 csak annak meg a hangja nem jó...<#szomoru2>#szomoru2>
azt nem tudod,hogy a maxban hogyan lehet levágni alkatrészeket az autóról?
leakarom szedni a gallytörõt',de hozzá van heggesztve a lökhárítóhoz!<#idiota>#idiota>
leakarom szedni a gallytörõt',de hozzá van heggesztve a lökhárítóhoz!<#idiota>#idiota>
nincs mit!
col file kell! akkor jo lessz!
csak egy a probléma...mivel a hotknife-ra raktam be ezért a méretei megmaradtak
így hát gondolom a lényeg lejön a képek alapján!<#idiota>#idiota>
így hát gondolom a lényeg lejön a képek alapján!<#idiota>#idiota>
3ds max indit\Rendering menu\Material editor Vagy (M Gomb)\Material\Pick from object katt es kivalasztod a szelvedot. Kuldtem kepet privibe!😊
igaz,hogy készült már egy az SA-hoz,de nem baj,megcsináltam én is!😊
habár nagyon csili-vili még pedig a chrome textúra már alig látszik a txdben!<#idiota>#idiota>
habár nagyon csili-vili még pedig a chrome textúra már alig látszik a txdben!<#idiota>#idiota>
thx.. ez nagyon yó a Landstalker helyére(amúgy is szeretem a jeepeket) 😊
Emlekszel az olyan autokra amiknek olyan volt a szelvedojuk mintha nem is lett volna vagy sotet volt!?)Na azt meg tudom csinalni!)
kira!) Talan kicsit sotetek az ablakok!)