GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jo lett grat!)
ezt csináljátok utánnam!<#idiota>#idiota>
Szerintem kilog cj lába vagy mi az a 2. káp alján???
Gyurma
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Khm...tudja vki a jetpackkel hogyan kell jobbra is balra menni meg fordulni?
naon durvák, gratula. esetleg véletlenül nem gondolkodtál azon, hogy esetleg az SLR-be is vagy más használható autós gémbe is szerkessz vmit?😊)
Még annyit jegyeznék meg, hogy amióta felhagytam a boxmodellezéssel, és áttértem a NURBS-ra azóta ilyet is képes vagyok csinálni, Merci slk lesz:
Más, most kaptam egy cimborámtól egy bmw 1100 motor modelljét, ha valakinek lenne kedve elkészíteni a gta-hoz az jelezze nekem.
Errõl lenne szó:
Más, most kaptam egy cimborámtól egy bmw 1100 motor modelljét, ha valakinek lenne kedve elkészíteni a gta-hoz az jelezze nekem.
Errõl lenne szó:
Nagyon durva, gratula, és sok sikert a befejezéshez! <#eljen>#eljen>
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Napot,
Nos nagyon úgy néz ki, hogy a végéhez közeledik a golf 5 modellezése, kb még egy 5-6 napot saccolok míg elkészülök a végleges, már játszható verzióval.

Nos nagyon úgy néz ki, hogy a végéhez közeledik a golf 5 modellezése, kb még egy 5-6 napot saccolok míg elkészülök a végleges, már játszható verzióval.

nos
kijavítottam a lámpát
a kerekeket,és a kipufogófüstöt!😊
de nem tudom mitõl az elsõ szélvédõ kilóg az autóból!<#idiota>#idiota>
kijavítottam a lámpát
a kerekeket,és a kipufogófüstöt!😊
de nem tudom mitõl az elsõ szélvédõ kilóg az autóból!<#idiota>#idiota>
Ó ennél sokkal idegesitõbb hogy nem tudok ugy végigmenni az autópályán hogy 5 ször min belém ne rongyoljanak teljes gázzal....
Kiszállni persze nem tudok ott robbanok fel,mert egybõl kb 30 an hajtanak belénk..
Pedig full nyugodtan megyek az úton...
Ezért tart nekem kb 2 szer annyi ideig játékidõt illetõen a játék...
Kiszállni persze nem tudok ott robbanok fel,mert egybõl kb 30 an hajtanak belénk..
Pedig full nyugodtan megyek az úton...
Ezért tart nekem kb 2 szer annyi ideig játékidõt illetõen a játék...
hát igen, ezek a program további gyermekbetegségei. jó lenne ezt már végre orvosolni, mert valljuk be, ezek egy idõ után elég idegesítõek...
ez a játék megérdemelné, hogy kapjon egy kis patch-csomagot.
ez a játék megérdemelné, hogy kapjon egy kis patch-csomagot.
The Matrix has you...
szvsz az lesz csak nagyon elcs*szte az emberünk!😊
majd leszedem az egyiket ami szarul néz ki és megnézem Maxban mi a helyzet!😊
majd leszedem az egyiket ami szarul néz ki és megnézem Maxban mi a helyzet!😊
3d Studio Maxal lehet! Ne kérdezd honnan lehet leszedni,nem tudom! Ja és nem olyan könnyû ám modellezni...elõbb a programot sajátosítsd el,még egy autó konvertálása sem egy könnyû meló,pedig aztán az távol áll a modellezéstõl!😊
Szvsz a bandaháboruban a legnehezebb dolog az mikor 3 ellenséges bandatagot kell megtalálni együtt...
Nameg hogy az elejen nem kevésszer beszállnak az idiota zsaruk is.
Nameg hogy az elejen nem kevésszer beszállnak az idiota zsaruk is.
Milyen progival lehet azautokat modellezni???
És valami letöltést kérnék róla mármint a helyét
És valami letöltést kérnék róla mármint a helyét
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Hi!
Hát barátaim, kezdek a történet végére érni, elvarrom a szálakat😊
Megy a bandaháború ezerrel. Ezt viszont elég nehéz volt eddig sikerrel teljesítenem, mert szar volt az egerem. Tegnap "szerencsére" bemondta az unalmast, így hát vettem egy újat. Így már minden frankó😊) Asszem éppen az utolsó küldinél hagytam abba tegnap (itt kell megszerezni a rendõrök páncélautóját, hogy betörjek a falon).
Az viszont rettenetesen zavró tényezõ benne, hogy rendkívül buta AI-val áldották meg a bandatagokat. Mind a saját, mind az ellenbanda tagjai. Ezt gondolom mindenki tudja😊) A legjobb az mikor elkezdjük a "csatát" és nem felém futnak a srácok, hanem tõlem minél messzebb!! az nem érdekes, hogy nem is azon a területen folyik a harc... persze, ha én elhagyom az adott részt, akkor rögtön kikiált gyávának és fuccs az egésznek....
Hát barátaim, kezdek a történet végére érni, elvarrom a szálakat😊
Megy a bandaháború ezerrel. Ezt viszont elég nehéz volt eddig sikerrel teljesítenem, mert szar volt az egerem. Tegnap "szerencsére" bemondta az unalmast, így hát vettem egy újat. Így már minden frankó😊) Asszem éppen az utolsó küldinél hagytam abba tegnap (itt kell megszerezni a rendõrök páncélautóját, hogy betörjek a falon).
Az viszont rettenetesen zavró tényezõ benne, hogy rendkívül buta AI-val áldották meg a bandatagokat. Mind a saját, mind az ellenbanda tagjai. Ezt gondolom mindenki tudja😊) A legjobb az mikor elkezdjük a "csatát" és nem felém futnak a srácok, hanem tõlem minél messzebb!! az nem érdekes, hogy nem is azon a területen folyik a harc... persze, ha én elhagyom az adott részt, akkor rögtön kikiált gyávának és fuccs az egésznek....
The Matrix has you...
Erre tegnap jöttem rá: menj oda egy bandataghoz a fényképezõgéppel a kezedben, nyomd meg a TAB-ot, és õ csinál rólad egy képet, rendesen be lehet állni, meg minden...<#smile>#smile>
http://www.pandulapeter.extra.hu
Az Audi TTR DTM-nel komolyan elszabtak a kerekmeretet!) Vagy csak en latom rosszul!
Gondolom ezt te csinaltad!?)
Nincs mit nekem most haverok buli fanta van ,mert a stoppie jump nekem is sikerült,mi több.GOLD ra csináltam a motorossulit is csakugy mint az autóst😊
De mig az autóssal sztem nem érdemes szenvedni elég a bronze is sztem egyik kocsi se vmi hudejó a 3 ból a motorossal és repülõsel megéri veszõdni ( a motorossal sokat nem kell 30 perc alatt goldot kaptam csak az iranyitasra kell rájönni) a Hydra és az NCR 500 as mindenért kkérpótol...
Eszméletlen gyors ez a moci szvsz vagy 2 szeres végsebessége lehet mint a BF vagy a PCJ k nek...
De mig az autóssal sztem nem érdemes szenvedni elég a bronze is sztem egyik kocsi se vmi hudejó a 3 ból a motorossal és repülõsel megéri veszõdni ( a motorossal sokat nem kell 30 perc alatt goldot kaptam csak az iranyitasra kell rájönni) a Hydra és az NCR 500 as mindenért kkérpótol...
Eszméletlen gyors ez a moci szvsz vagy 2 szeres végsebessége lehet mint a BF vagy a PCJ k nek...
ÁH MEGVAN !
bólyáknál felfelé benyom... kis fék, majd egybõl gáz !
Lehet hogy mázlim volt (biztos) de a stoppie jumpot is megcsináltam másodikraa!! 😊))
kösz még1x
bólyáknál felfelé benyom... kis fék, majd egybõl gáz !
Lehet hogy mázlim volt (biztos) de a stoppie jumpot is megcsináltam másodikraa!! 😊))
kösz még1x
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Nyomom a GÁZT.
Mielõtt elérek a bõlyákhoz elengedem a gázt és lenyomom a féket és a felfelét egyszerre..A féket csak kb fél mp ig kell lenyomva tartani (meg kell érezni) a felfelét mindvégig amig csinaálod a wheeliet....
Utána meg becsorogsz a célba😊
Mielõtt elérek a bõlyákhoz elengedem a gázt és lenyomom a féket és a felfelét egyszerre..A féket csak kb fél mp ig kell lenyomva tartani (meg kell érezni) a felfelét mindvégig amig csinaálod a wheeliet....
Utána meg becsorogsz a célba😊
mert ha õk voltak a rómaiak helytartói mértne legyen benne ARO az SA-ban<#idiota>#idiota>
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
nem megy a stoppie... na tisztázzuk az irányítást... elmondom nekem min mi van.
ACCELERATE : up
BRAKE/REVERSE: down
STEER FORWARD/DOWN: r shift
STEER BACK/UP: r ctrl
Nekigyorsulok, de nem megy... Te mikor melyik gombot nyomod ? Bocs hogy így hülye vagyok hozzá de nám megy...
ACCELERATE : up
BRAKE/REVERSE: down
STEER FORWARD/DOWN: r shift
STEER BACK/UP: r ctrl
Nekigyorsulok, de nem megy... Te mikor melyik gombot nyomod ? Bocs hogy így hülye vagyok hozzá de nám megy...
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Jaj..utána jön még a neheze stoppieban kell ugratni.....😄
Az csak 89% ra sikerült de mostmár rágyurok a 100 ra csakazártis bar hogy hogyan azt nem tudom mert nagyobbat ugratni nem tudok...
Az csak 89% ra sikerült de mostmár rágyurok a 100 ra csakazártis bar hogy hogyan azt nem tudom mert nagyobbat ugratni nem tudok...
Érted a lényeget?Próbáld meg igy😊