GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
minek az?😊 egy gombnyomás a távirányítón és nyitva az ajtó!<#idiota>

Duddits
Nincs "kilincs"?? <#bee1>

Jo lett grat!)
DJ Skyline
ezt csináljátok utánnam!<#idiota>

DJ Skyline
két elsõ kerék?😊 nem ér le a talajra...meg a hátsók sem csak az most nem látszik!😊

Szerintem kilog cj lába vagy mi az a 2. káp alján???
DJ Skyline
tulajdonképp kész!😊

de persze miért is ne lenne bugos!<#idiota>
észre veszi valaki?😊

zaki
hmmm, tetszik 😊

zaki
hú, már alig várom <#wow2><#eljen><#worship>

Sephi
Gyurma

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

shevy
egérrel

Khm...tudja vki a jetpackkel hogyan kell jobbra is balra menni meg fordulni?
DJ Skyline
új szerzemény!😊
BMW M1

egy kis korrigálás és kész is!😊

12346
naon durvák, gratula. esetleg véletlenül nem gondolkodtál azon, hogy esetleg az SLR-be is vagy más használható autós gémbe is szerkessz vmit?😊)

Még annyit jegyeznék meg, hogy amióta felhagytam a boxmodellezéssel, és áttértem a NURBS-ra azóta ilyet is képes vagyok csinálni, Merci slk lesz:

Más, most kaptam egy cimborámtól egy bmw 1100 motor modelljét, ha valakinek lenne kedve elkészíteni a gta-hoz az jelezze nekem.
Errõl lenne szó:

Amse
én meg nemláttam 😛

cement
vótmá

respect to the man in the ice cream van

Amse
Jagi
Ez igen!

DJ Skyline
nájsz!

geri15
Nagyon durva, gratula, és sok sikert a befejezéshez! <#eljen>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Napot,

Nos nagyon úgy néz ki, hogy a végéhez közeledik a golf 5 modellezése, kb még egy 5-6 napot saccolok míg elkészülök a végleges, már játszható verzióval.

Jagi
Ilyen már nekem is volt és nem csak a szélvédõ... 😞

DJ Skyline
nos
kijavítottam a lámpát

a kerekeket,és a kipufogófüstöt!😊

de nem tudom mitõl az elsõ szélvédõ kilóg az autóból!<#idiota>

Ó ennél sokkal idegesitõbb hogy nem tudok ugy végigmenni az autópályán hogy 5 ször min belém ne rongyoljanak teljes gázzal....
Kiszállni persze nem tudok ott robbanok fel,mert egybõl kb 30 an hajtanak belénk..
Pedig full nyugodtan megyek az úton...
Ezért tart nekem kb 2 szer annyi ideig játékidõt illetõen a játék...
DJ Skyline
elég hülyén van megcsinálva...hi_ tagok ki sincsenek törölve az autóból!<#idiota>

DJ Skyline
na kicsit megbütyköltem a BMW 3 Tuned-et! megnézem mi lett belõle!😄

bigapó
hát igen, ezek a program további gyermekbetegségei. jó lenne ezt már végre orvosolni, mert valljuk be, ezek egy idõ után elég idegesítõek...
ez a játék megérdemelné, hogy kapjon egy kis patch-csomagot.

The Matrix has you...

DJ Skyline
szvsz az lesz csak nagyon elcs*szte az emberünk!😊
majd leszedem az egyiket ami szarul néz ki és megnézem Maxban mi a helyzet!😊

ngcsnet
egyébként az a 3 kékes folt az a lámpa fénye?

ngcsnet
hm... a háttérben lévõ bravurát nézve az audi cabrio kicsit kicsi😄

DJ Skyline
3d Studio Maxal lehet! Ne kérdezd honnan lehet leszedni,nem tudom! Ja és nem olyan könnyû ám modellezni...elõbb a programot sajátosítsd el,még egy autó konvertálása sem egy könnyû meló,pedig aztán az távol áll a modellezéstõl!😊

Szvsz a bandaháboruban a legnehezebb dolog az mikor 3 ellenséges bandatagot kell megtalálni együtt...
Nameg hogy az elejen nem kevésszer beszállnak az idiota zsaruk is.
Imrusssss
Milyen progival lehet azautokat modellezni???
És valami letöltést kérnék róla mármint a helyét

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

bigapó
Hi!

Hát barátaim, kezdek a történet végére érni, elvarrom a szálakat😊
Megy a bandaháború ezerrel. Ezt viszont elég nehéz volt eddig sikerrel teljesítenem, mert szar volt az egerem. Tegnap "szerencsére" bemondta az unalmast, így hát vettem egy újat. Így már minden frankó😊) Asszem éppen az utolsó küldinél hagytam abba tegnap (itt kell megszerezni a rendõrök páncélautóját, hogy betörjek a falon).
Az viszont rettenetesen zavró tényezõ benne, hogy rendkívül buta AI-val áldották meg a bandatagokat. Mind a saját, mind az ellenbanda tagjai. Ezt gondolom mindenki tudja😊) A legjobb az mikor elkezdjük a "csatát" és nem felém futnak a srácok, hanem tõlem minél messzebb!! az nem érdekes, hogy nem is azon a területen folyik a harc... persze, ha én elhagyom az adott részt, akkor rögtön kikiált gyávának és fuccs az egésznek....

The Matrix has you...

Pandula
Erre tegnap jöttem rá: menj oda egy bandataghoz a fényképezõgéppel a kezedben, nyomd meg a TAB-ot, és õ csinál rólad egy képet, rendesen be lehet állni, meg minden...<#smile>

http://www.pandulapeter.extra.hu

chriss

ez jól lemodellezte.
Az Audi TTR DTM-nel komolyan elszabtak a kerekmeretet!) Vagy csak en latom rosszul!
DJ Skyline
egyiket sem!😊

zaki
320i bmw teccik <#eljen>

Gondolom ezt te csinaltad!?)
DJ Skyline
Audi TTR DTM

letöltés

Audi TT Roadster

letöltés

BMW 320i

letöltés

BMW 3 Tuned

letöltés

BMW 325 CI

letöltés

RC Bandit

letöltés

Nincs mit nekem most haverok buli fanta van ,mert a stoppie jump nekem is sikerült,mi több.GOLD ra csináltam a motorossulit is csakugy mint az autóst😊
De mig az autóssal sztem nem érdemes szenvedni elég a bronze is sztem egyik kocsi se vmi hudejó a 3 ból a motorossal és repülõsel megéri veszõdni ( a motorossal sokat nem kell 30 perc alatt goldot kaptam csak az iranyitasra kell rájönni) a Hydra és az NCR 500 as mindenért kkérpótol...
Eszméletlen gyors ez a moci szvsz vagy 2 szeres végsebessége lehet mint a BF vagy a PCJ k nek...
Takimate
ÁH MEGVAN !
bólyáknál felfelé benyom... kis fék, majd egybõl gáz !

Lehet hogy mázlim volt (biztos) de a stoppie jumpot is megcsináltam másodikraa!! 😊))

kösz még1x

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Nyomom a GÁZT.
Mielõtt elérek a bõlyákhoz elengedem a gázt és lenyomom a féket és a felfelét egyszerre..A féket csak kb fél mp ig kell lenyomva tartani (meg kell érezni) a felfelét mindvégig amig csinaálod a wheeliet....
Utána meg becsorogsz a célba😊
Kit--Kat
mert ha õk voltak a rómaiak helytartói mértne legyen benne ARO az SA-ban<#idiota>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Takimate
nem megy a stoppie... na tisztázzuk az irányítást... elmondom nekem min mi van.

ACCELERATE : up
BRAKE/REVERSE: down
STEER FORWARD/DOWN: r shift
STEER BACK/UP: r ctrl

Nekigyorsulok, de nem megy... Te mikor melyik gombot nyomod ? Bocs hogy így hülye vagyok hozzá de nám megy...

Jaj..utána jön még a neheze stoppieban kell ugratni.....😄
Az csak 89% ra sikerült de mostmár rágyurok a 100 ra csakazártis bar hogy hogyan azt nem tudom mert nagyobbat ugratni nem tudok...
Takimate
yikes...megpróbálom 😊

Érted a lényeget?Próbáld meg igy😊