82991
-
#82831 hát.. ha a google nem talál megfelelőt akkor senki:) -
Daniel09 #82830 nekem pc-re kell magyarítás nem másra. -
Gábor 1992 #82829 Köszi. -
ldavid #82828 így -
Gábor 1992 #82827 Üdv mindenkinek.Gta San Andreasba hogy tudok autókat tenni? -
#82826 egyszerűbb ps2 emulátorral tolni -
Daniel09 #82825 Szia,
A GTA 3 nevű játékhoz szeretnék segítséget kérni egy magyarítás miatt.
Keresgéltem a neten magyarításokat, de egyik sem volt az igazi.
Nekem egy olyan magyarosításra lenne szükségem, amely menüje megegyezik a http://huntuti.uw.hu/ oldalon levő Leggie magyarításéval és a szöveg mindenhol az angol szöveghez illeszkedjen.
Nem szeretnék bele olyat, hogy a magyarosítás valaki által készült.
Nem tudom, hogy ezt így érteni fogod-e vagy sem.
Ha ebben tudnátok segíteni, akkor erre a címre küldjetek már valamit: [email protected] -
#82824 Android edition is lesz? -
kjhun #82823 Nem sokára jön a Vice City Stories: PC Edition
Bővebben magyarul itt -
#82822 Úgy néz ki szar a 3.5.99 Fraps... visszaraktam a 3.5.9-et és lám szépen vesz fel... -
#82821 Üdv! Az lenne a problémám, hogy elindítom a felvételt (Fraps 3.5.99) és annyira szaggat a game. Van rá valami megoldás? Nem hinném, hogy gyenge lenne hozzá a gépem. :) Nagy nehezen megoldottam, hogy felismerje az egéret erre most ez... :( Köszi a vákaszokat! -
Hymtozis #82820 Privátban küldj egy IP-t, megnézem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Am nm lehet, h esetleg banolva vagy? -
#82819 Server didn't respond, retrying -
#82818 sziasztok erre valaki tud mondani valamit? minden olyan amilyenek kell lenni (0.3x es a szerver a kliens is 0.3x es) -
kjhun #82817 GTA: SA v1.00 to v2.00 Update
Part1 Part2 Part3
Eredeti DVD-lemez szükséges az elindításához, ha már feltelepítetted a játékra. Vagy #82812 -nél leírtak. XP-nél újabb Windowsokon, rendszergazdaként futtatni az, előzőleg tetszőleges helyre kitömörített telepítőt, a főkönyvtárat betallózni és felülírni a fájlokat. -
ldavid #82816 kompatibilitási módnál próbáld a win 98 / me opciót
ha ez sem jó, akkor előtte telepítsd újra. nekem a v2-es így működött. -
MaRee #82815 Win7 64bit-en hogy lehet működésbe hozni? GTA logó után a .exe működése leállt, kompatibilitási módban sem megy :( -
#82814 [HUN] CaNaBiS CO_OL Partiszerver @ BBEHosting.hu
Address:bbehosting.hu:7778
Mode:[HUN]/DRIFT/STUNT/DM/ALL
Slot:50
TS3:voice.bbehosting.hu:9988
Gyertek gyertek,várunk titeket! :)
Nevem: [HUN][MZ]Ati
-
Ironman2 #82813 Win8 Pro 64 bit-es rendszerem van! -
kjhun #82812 Kis trükkel mini-image-el és egy kis progival elindítható eredeti DVD nélkül is. Mini-Image (EU/USA)+ SR7.Stop.v1.2 vagy ProtStop v1.1, de Securom Burner Loadert is írnak a leírásban, vagy a Y.A.S.U-t, bár ez nem biztos, hogy jó a mostani DT-hez. (Ne DT virtuális, hanem SCSI virtuális meghajtót használj + All Emulation ON) Bár rá is kell kényszeríteni a DRM-et, hogy ne a fizikai meghajtóban keresse a lemezt, ha netán ott keresné. Vista/7 alatt Win XP SP2 kompatibilitási módban futtasd az exe-t. -
ldavid #82811 én csak eredti lemezzel tudtam használni -
kjhun #82810 A játék Second Edition (v2.00) verziójáról mit tudtok, hallott róla valaki?
NoCD crack az létezik hozzá, vagy csak a mini-image-el/eredeti DVD-vel megy? -
Ironman2 #82809 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!wirágboltival lehet multizni,és hogyan? -
Ironman2 #82808 Köszi -
morzsi555 #82807 Olyan nincs sajnos, csak pöcsölős van.
#82785-ben van felsorolva néhány. -
Ironman2 #82806 Sziasztok! Melyik a legjobb hd mod,amit könnyü telepíteni hozzá,és gyors is? -
gyvadam98 #82805 Csáó!
Szeretném nektek bemutatni a DangerRPG szerverét!
Alap információk a szerverről:
Host: FPS-SYSTEM
Slot: 60
Mód: SeeRPG mód (publikált)
Szerver IP: 87.229.103.144:8028
TS3 IP: 84.2.139.95 <<----- Ez csak idéglenes vagy fps-system.eu:4444 <---- Kis technikai problémák vannak ezzel de ez az EREDETI ts3 ip!
FaceBook: https://www.facebook.com/DangerRPG?fref=ts
Cuccvisszaadás infó
Cuccokat vissza lehet kérni! De csak is képpel !!
Munkák:
Legális:
Farmer:
A neve mindent elárul. Szántás, aratás, vetés, betakarítás. :)
Fűnyíró:
Egyértelmű. Parkok, utcák füvét vágjuk le ez átall szebbé tesszük Danger City.-it!
Pizzafutár:
Az emberek mindig éhesek de van amikor nincs kedvük főzni. Rendelnek egy pizzát majd a pizzafutár kiviszi.
Építész:
Megszépíti az ütött kopott lakását. Persze nem ingyen, hanem jó pénzért. :)
Kamionos:
Fuvarozik. Beül kamionjába majd leadja az árút a kijelölt helyre.
Ügyvéd:
Ha börtönbe kerülsz akkor az ügyvéd segít! Csak hívnod kell egyet aki majd megsegít téged :)
Úttisztító:
Koszos piszkos utakat varázsolja szebbé az úttisztító :)
Detektív:
Nyomoz, felderít dolgokat. Bárki felbérelheti őt. Ám ennek biztos meg lesz az ára.
Testőr:
Ez az ember kemény legény. Ha perkálsz akkor akár az élete árán is megvéd téged
Kukás:
Egyértelmű. Elszállítja a város szemetét.
Illegális munkák:
Hacker:
Ehhez a munkához laptop szükséges. Hacker munka parancsai /laptop bekapcsol /laptop wifi connect /hack
Drogdíler:
A név magáért beszél. :) Lényege az, hogy elmész egy hegyhez ahol lehet szedni cserjéket és egyéb dolgokat. Amiből az elhagyatott gyárban drogot lehet készíteni majd tovább paszolni azt másik playereknek akik jó ízűen elszívják vagy akár tovább adja ő is.
Autótolvaj:
Elmegyünk SF reptére ott eltud vállalni melót majd ott is tudja leadni az ellopott kocsikat. A munka parancsai /car lead /car munka stb...
Fegyverkereskedő:
Matiból készít fegyver amit eltud adni stb.
Legális frakciók:
DCPD
Autószerelő / Autókereskedő
Mentős
Riporter
Oktató
Önkormányzat
FBI
Illegális frakciók:
La Cosa Nostra
Ballas
Grove St. Families
Surenos
Joka's
Yakuza
Ház infó
Házakat majd úgy vehettek, hogy lesznek lerakva eladóházak /eladóházak és /gps ház [házszám] A házatokba tudtok tárolni pénzt, cigit, kaját, drogot, matit, fegyvert, páncélt ! A házba tudtok venni széfet, droglabort, hűtőt!
Bankrablás
Bankrablást álltalában majd az illegális frakciók fognak megszervezni. Bankrabláshoz kell pénzszállító és zsák. Zsákot a PSZből tudtok kivenni /zsák paranccsal. Persze nem lesz könnyű dolgotok mert a zsaruk ott lesznek a nyakatokba
AdminTeam
Matthew Taylor - Tulajdonos
Prokaj Márk - Tulajdonos
Thomas Delfavero - Tulajdonos
Benjamin Clemente - SuperAdmin
Chris Taylor - SuperAdmin
Peter S Kennedy - FőAdmin
Max Wish - 1. Admin
Szerver Szabályzat
Ne PGzz
Ne DBzz
Ne DMelj
Ne MGzz
Ne szidj OOC másokat
TILOS A FORGALMAS HELYEN VALÓ RABLÁS
ADMINNAK SOSE HAZUDJ
TILOS A SZERVER HÍRDETÉS
TILOS ANIMBA SÉTÁLNI
TILOS ADMINSEGÉD JOGOT KÉRNI
TILOS KARAKTERT VENNI
NE VEZESS NONOSAN
TILOS AZ ÖNGYILKOSSÁG
SZOLGÁLATBAN LÉVŐ MENTŐST TILOS MEGÖLNI / MEGLŐNI /KIRABOLNI
ÜTKÖZÉSNÉL KÖTELEZŐ /ME HASZNÁLATA
SZABÁLYZAT NEM ISMERÉSE NEM MENTESÍT A BÜNTETÉS ALÓL!
Pár kérdés mely felmerülhet az emberben
Ti is csak a csodát várjátok igaz? Fogadjunk felvittétek a max. játékosok számát 250.-re és azt hiszitek holnapra már 8000 fognak játszani!
Dehogy is!! Erről szó nincs! Maximum 60 játékos lehet fent és a TS.-en is csak 40-en lehetünk. Nem csodát várunk hanem alkotni akarunk valami újat, valami meglepőt. Sőt mi kezdetben 10 játékosnak is örülni fogunk nem 60.-nak. :)
Tudsz mondani valami biztatót a szerverről? Olyat amiért minden kép ki kell próbálnom!
Ez a szerver nem csak egy szimpla szervernek készült amin csak játszani lehet. Mi itt minden segítünk azoknak is akik most kezdték a SA:MP.-ot és akik már veteránok de szeretnének egy ismerkedni az itteni dolgokkal. Szeretnék egy jó, segítőkész admin csapatot is össze barkácsolni. Nem olyanokat akiknek le van tiltva a PM és ha válaszolnák is akkor nagyon durván és semmit nem tesznek. Mi egy jó fej, segítőkész, remek hangulatú szervert próbálunk majd nyújtunk nektek! -
#82804 van itt olyan, aki tud scriptelni elég jól MTA-ba ?:))
aki igen, pls írjon már egy privit :)) -
tamtam01 #82803 ip: szerver.littletown.rpg.hu
LittleTown egy jó kis közösség ahol a játék életre kel
Kép
Weboldalunk :) -
tamtam01 #82802 -
tamtam01 #82801 [img=http://www.kephost.com/thumb/2013/1/27/a1_2013_1_27_acfacavxub_tn.jpg] -
steweee #82800 nem igazán. elég különös. nálam is win7en fut. most nem a saját gépemnél vagyok, de nézd meg a mentési mappát. azt hiszem rendszervinyó-user-- és talán games vagy rockstar mappa
egyáltalán nem érzékeny a program pedig ilyesmire, én egy hónapja vettem elő, egy korábbi modolt verziót simán csak rátoltam vinyóra lemezről, tehát nem is installált, és a mentéseket is. elsőre indítani kell, akkor létrehozza a mentési mappát, utána rátolod. -
#82799 sziasztok. Nagyon rég jártam itt és nagyon rég játszottam a játékot is, de most kedvem támadt egy kis nosztalgiához, így fel is tettem újra. Viszont felmerült egy gond. Annak idején még xp-n nyomtam, most viszont windows 7-esem van, amire most telepítettem fel először. Ott akadtam el, hogy a mentéseimet nem tudom betölteni. Azon kívül minden jól működik a játékban, csak sajnos a mentés nem töltödik be, hanem alapból valami errort ír.
Találkozott már valaki ezzel a problémával? a windows csinálná. Kell valamit kiegészítőt telepíteni? Segítsetek kérlek! -
steweee #82798 rendicsek, így már minden világos, nagyon sokat segítettetek ! :) -
Hymtozis #82797 A triatlon verseny hétvégén elérhető.
Alapból a TAB gombbal tudod megnézni milyen nap van, a képességeiddel együtt.
Plusz hogy elindulhass a versenyen, mindegyik szigetnek nyitva kell lennie, és azt hiszem az állóképességednek, és biciklis képességednek is el kell érnie egy minimumot. -
#82796 Alapból a Num8-cal kell hosszan nyomni, akkor a Hydra hajtóműve vízszintesbe áll. (A Num2-vel meg visszafele lehet fordítani.)
A célzás alapból a szóköz volt.
A nitro meg a lövés. (Szóval a bal egérgomb.)
A triatlon a Santa Maria Beachen van, a világítótorony mellett. Nem tudom mikor érhető el, de nem küldetésben adják. -
steweee #82795 ja, még érdekelene, hogy a hydrával hogy lehet "normálisan" repülni ? mert csak a lebegés megy és úgy is lehet előre menni, de nem az igazi. illetve a célzás ? na és még vmi, a nitrot a megfelelő autóban ?
kissé gagyinak tűnhet a kérdés, de bevallom jópár éve nem játszuottam vele, és van is kimentett képfájlom az irányításról vhol, de nem találtam.
nem a konkrét billentyű érdekelne, hanem a "funkció" mert sokaknak úgyis át van konfigolva az alap beállítás -
steweee #82794 majd megnézem én melyik modot használom. nagyon jó, szép, gyors, sok új jármű, de nekem kicsomizva van elmentve. most játszom újra végig éppen, rákaptam, már alig van pár küldi. a biciklis verseny a hegy tetején, de a triatlonost nem találom a strandon. küldibe fogja adni később ? már nem elméxem
igaz, maga a mod legalább 5 éves, de nagyon jó, tényleg
nekem ez az ienhanced és társai vhogy nem jöttek be látványra. a 4. részben jók, de itt vhogy mivel meseszerű az egész környezet, nem illik vhogy hozzá -
ldavid #82793 ha jól emlékszem a legalsó menüpont (misc) legvégén van, de csak akkor ha már használtál
(írj be egyet aztán tuti megtalálod, utána meg nem kell elmenteni) -
Ákos90 #82792 Üdv!
Érdeklődnék, hogy San Andreasba a Statisztikába ( azt is leírja hogy milyen távolságott tettél meg autóval) hol találom azt hogy használtam-e csalást? Azt tudom hogy megjegyzi a gép, de most szeretném 100%-ra megcsinálni a játékot, de olyan régi a mentésem hogy rohadtul nem emlékszem rá! :S