GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm szépen!
Már csak meg kéne keresni az autóneveket 😊)
Régen nagyképű voltam. De már tökéletes vagyok :)
Tudsz esetleg egy linket olyan gxt editorhoz ami mûxik?
ugye nem a vc-hez való gxt editort szedted le? <#ravasz1>#ravasz1>
Miért? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Túlcsordul.
"Runtime error '6':
Overflow"
Most akkor mit tegyek?
Letöltöttem, de melyik fájlt szerkesszem? Melyikben vannak az jármûnevek?
Mely fájlban lehet átírni a verdák azon nevét, amit a játék kiír mikor beszállok?
Pl. az Infernus helyett írja ki hogy Laposkutya, amikor beszállok az Infernus-ba.
Tehát várom a válaszokat!
The Matrix has you...
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
The Matrix has you...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
egy idõben olvasgattam a TOP GUN, majd Aranysas nevû újságokat. abban feltûnt egy elég vicces gép, amit asszem a Boeing és a Lockheed csinál majd (de lehet, hogy csak az egyik). Az szintén helybõl felszálló, meg radarelnyelõ is, meg nem kívül van a rakéta, hanem "kifordul" a géptestbõl, szóval egy univerzális vadászgép. Azt nem tudom, hogy most hol tartanak, de nekem már akkor sem tetszett. Amolyan UFO, csak szögletesebb és persze rohadt drága.
ON:
The Matrix has you...
Ha bele gondolsz, ez a repcsi egy 1960-as fejlesztés, 2 verzióban jelent meg, tehát nem valami korszerû. Hasonló fejlesztéseket terveznek még, hiszen óriási elõny a helybõl felszállás, nincs mindenhol 2 km-es kifutópálya...
szóval én úgy tudom hogy ki akarják vonni a forgalomból, és hogy angol gyártmány
azt hogy angol gyártmány abban biztos vagyok
de hogy ki akarják vonni a forgalomból abban nem vok biztos de olyan 80%-ra tenném
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
kösz a képet😊 egyébként nagyon komálom ezt a típust, de valami olyat hallottam, hogy ki akarják rövidesen vonni a forgalomból. remélem csak kacsa.
jól tudom, hogy angol gyártmány? mert mintha a Feröer-szigeteknél(?) vetették volna be õket, komolyabb harcokban. ott pedig ugye az angolok és az argentinok ugrottak egymásnak. de ez már régen volt, 80-as évek eleje asszem.
ON:
The Matrix has you...
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
ez eddig valahogy nem tûnt fel <#fejvakaras>#fejvakaras>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Régen beképzelt voltam. De most már tökéletes vagyok. :)
Régen beképzelt voltam. De most már tökéletes vagyok. :)
De kár! hogy nincs ilyen kod.
de egyébként erre gondoltam, az egy más kérdés, hogy az adott küldiben éppen nem ezzel a géppel kell repülni...
A Hydra nevû gép, a valóságban Harrier néven fut. Ja, nem fordítva. A játékban futó Hydra nevû géphez, a való életben Harrier-ként ismert vadászgépet vették alapul. Angol tervezésû, építésû ha jól tudom. Többet nemtok róla énse.
ja, ez off volt.
The Matrix has you...
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
(meg akkor ha véletlenül elrepülsz a tiltott helyek felett 😊
Köszi a tanácsot és probálok alacsonyan repülni,ha nincs ellen,orvosság.
Azért kellet volna 1 olyan kod,amivel,sebezhetetlené,válna a gép.
De amugy köszi.
ezek felett semmiképp ne repülj el, mert mindenképpen 5-ös körözést kapsz
Ha igen, akkor csak annyi a dolgod hogy alacsonyan repülj, föld és vízközelben
ha pittyeg valami, és ha lejjebb szállsz, akkor meg nem pittyeg, akkor ez a küldi lesz az 😊
Propeles,szimplaszárnyu géppel,kel a másik oldalra,átrepülni,ugy,hogy lentröl
netaláljon el a rakéta.Ezen a gépen nics semi,fegyver.
a Hydra van kijelölve? milyen másik gépbe szállsz be? mit varázsolsz, rakétaelterelõt? 😊
Egyáltalán: mondd el mi a küldetés! Mert úgy ált. sokkal tisztább minden 😊
másik gépben?Hiszen ha varázsolok 1-et,akkor a küldetést,elmarad.
The Matrix has you...
ha egyébként akármilyen kódot használsz nem teljesítheted 100%-kig a játékot
megsemesiteni? akor megköszöném.
Elöre is köszi.