GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Keem1
Ok, ez mûxik 😊
Köszönöm szépen!

Már csak meg kéne keresni az autóneveket 😊)

Régen nagyképű voltam. De már tökéletes vagyok :)

zaki
Keem1
Hát, a google-ben kerestem rá, és letöltöttem egyet.
Tudsz esetleg egy linket olyan gxt editorhoz ami mûxik?

zaki
sajna nem vágom <#shakehead>

ugye nem a vc-hez való gxt editort szedted le? <#ravasz1>

Keem1
Bármelyik nyelvi fájlt próbáltam, mindegyik elszáll túlcsordulási hibával.
Miért? <#fejvakaras>

Keem1
Megpróbáltam.
Túlcsordul.

"Runtime error '6':
Overflow"

Most akkor mit tegyek?

zaki
azt a fájlt, amelyik nyelven játszol 😊 american.gxt-t

Keem1
Ok, köszi.
Letöltöttem, de melyik fájlt szerkesszem? Melyikben vannak az jármûnevek?

zaki
GXT Editor

Keem1
Nah, ismét egy yo kérdésem lesz.
Mely fájlban lehet átírni a verdák azon nevét, amit a játék kiír mikor beszállok?
Pl. az Infernus helyett írja ki hogy Laposkutya, amikor beszállok az Infernus-ba.
Tehát várom a válaszokat!

bigapó
köcc-köcc😊 igen, errõl beszéltem, csak már olyan régen vot, hogy ne emlékeztem a pontos nevére. Ezek szerint kész van és gyártósorra vitték(viszik), hiszen, ha leváltják a Harrier-eket és a Tom Cat-eket, akkor kell helyettük valami.

The Matrix has you...

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Aquir
htx😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
htx😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

zaki
Kit--Kat
Nem tudom mire gondolsz pontosan:o

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bigapó
jah, mocskos amcsik mindenbe beleszólnak...jó, most volt benne igazság...

The Matrix has you...

Kit--Kat
Jaja angol gép, de valami kis amcsi beleszólás is volt, és azért vonják ki, mert már nem képvisel elég erõt, eléggé lassú gép a kortársaihoz képest, és ezt nem ellensúlyozza már a helybõlfelszállása. 1ként errõl behatóban tudnának mesélni a haditechnika vagy a felhõk felett c. topicokban.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bigapó
OFF:
egy idõben olvasgattam a TOP GUN, majd Aranysas nevû újságokat. abban feltûnt egy elég vicces gép, amit asszem a Boeing és a Lockheed csinál majd (de lehet, hogy csak az egyik). Az szintén helybõl felszálló, meg radarelnyelõ is, meg nem kívül van a rakéta, hanem "kifordul" a géptestbõl, szóval egy univerzális vadászgép. Azt nem tudom, hogy most hol tartanak, de nekem már akkor sem tetszett. Amolyan UFO, csak szögletesebb és persze rohadt drága.
ON:

The Matrix has you...

Keem1
Valóban angol gyártmány, és valóban ki akarják vonni a forgalomból.
Ha bele gondolsz, ez a repcsi egy 1960-as fejlesztés, 2 verzióban jelent meg, tehát nem valami korszerû. Hasonló fejlesztéseket terveznek még, hiszen óriási elõny a helybõl felszállás, nincs mindenhol 2 km-es kifutópálya...

Broafka
én úgytudom hogy mindkét híred igaz
szóval én úgy tudom hogy ki akarják vonni a forgalomból, és hogy angol gyártmány
azt hogy angol gyártmány abban biztos vagyok
de hogy ki akarják vonni a forgalomból abban nem vok biztos de olyan 80%-ra tenném

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

bigapó
OFF:
kösz a képet😊 egyébként nagyon komálom ezt a típust, de valami olyat hallottam, hogy ki akarják rövidesen vonni a forgalomból. remélem csak kacsa.
jól tudom, hogy angol gyártmány? mert mintha a Feröer-szigeteknél(?) vetették volna be õket, komolyabb harcokban. ott pedig ugye az angolok és az argentinok ugrottak egymásnak. de ez már régen volt, 80-as évek eleje asszem.
ON:

The Matrix has you...

Akos 001
meghalt a topik

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

bertino

ez eddig valahogy nem tûnt fel <#fejvakaras>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Akos 001
rossz helyen keresed. Hardware fórum vagy ilyenek...

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

mind1. nekem olyan progi kellene amivel lehet videót vágni.

Régen beképzelt voltam. De most már tökéletes vagyok. :)

Akos 001
a Movie Maker egy fos

hali. a Windows Movie Maker-t honnan lehet letölteni? Me a windows lapon nem megy.(nem engedi letölteni) HELP!

Régen beképzelt voltam. De most már tökéletes vagyok. :)

Köszi
De kár! hogy nincs ilyen kod.
Keem1
És egy kép az igazi Harrier-rõl:

Keem1
Az "igazi" azt fedi, hogy a San Andreasban található Hydra harcirepülõgép a valóságban a Harrier (AV-8). Csak jogi okokból nem használhatják a játékban a jármûvek valós nevét. Mellesleg ez a repcsi ~400 milló Ft-ot kóstál.

bigapó
mondtam, hogy nemtom a gép nevét. régen vótam má San András-ba<#idiota>
de egyébként erre gondoltam, az egy más kérdés, hogy az adott küldiben éppen nem ezzel a géppel kell repülni...
A Hydra nevû gép, a valóságban Harrier néven fut. Ja, nem fordítva. A játékban futó Hydra nevû géphez, a való életben Harrier-ként ismert vadászgépet vették alapul. Angol tervezésû, építésû ha jól tudom. Többet nemtok róla énse.
ja, ez off volt.

The Matrix has you...

Fred10
mostanában nagyon vissza esett letölthetõ autók száma!!mitörtént abbahagyták a készítést vagy csak nincs semmi jó.Nemtudtok adni valami jó linket ahol állandóan vannak új kocsik????

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

Aquir
igazából szerintem nem kell ilyen kod, mert csak ennél az egyetlen küldinél vagy ilyen lövögetõs dolog.
(meg akkor ha véletlenül elrepülsz a tiltott helyek felett 😊

Igen észrevettem.
Köszi a tanácsot és probálok alacsonyan repülni,ha nincs ellen,orvosság.
Azért kellet volna 1 olyan kod,amivel,sebezhetetlené,válna a gép.
De amugy köszi.
Aquir
ja, hogy lentrõl talál el rakéta? Tudsz arról hogy bizonyos helyek felett repülve mindenképpen körözést kapsz? (San fierro-i hadikikötõ, és a sivatagban a katonai bázis a repülõtemetõtõl délre)

ezek felett semmiképp ne repülj el, mert mindenképpen 5-ös körözést kapsz

Aquir
nem az a küldi amikor a sima géppel el kell szállni a hegyhez és ott átmenni a piros karikán (hogy ledobj egy csomagot)?

Ha igen, akkor csak annyi a dolgod hogy alacsonyan repülj, föld és vízközelben

ha pittyeg valami, és ha lejjebb szállsz, akkor meg nem pittyeg, akkor ez a küldi lesz az 😊

Te irtad,hogy 1 másik gépben üljek bele,aminek van rakétája.
Propeles,szimplaszárnyu géppel,kel a másik oldalra,átrepülni,ugy,hogy lentröl
netaláljon el a rakéta.Ezen a gépen nics semi,fegyver.
Aquir
mit fed az "igazi"? 😊

harrier a hydra igazi neve 😊

Aquir
kicsit fogalmazz egyértelmûbben😊
a Hydra van kijelölve? milyen másik gépbe szállsz be? mit varázsolsz, rakétaelterelõt? 😊

Egyáltalán: mondd el mi a küldetés! Mert úgy ált. sokkal tisztább minden 😊

Ha erre kaptam a küldetést és ez van kijelölve,akkor hogyan üljek bele a
másik gépben?Hiszen ha varázsolok 1-et,akkor a küldetést,elmarad.
Aquir
arra amit mondtam 😊

Kit--Kat
Hmm? Mire gondolsz?

Aquir
Harrier a fejed. Az Hydra 😊 vagy a gép típusát mondod amihez én nemértek? <#idiota>

littleNorbi
Mikorra várható a magyarosítás?

bigapó
használj "csalit". nemjuteszembe a neve, de fényes, világító izé. valamelyik gombbal tudod kilõni. arra fog rámenni a rakéta. persze ez csak a harrier-ben van. az a helybõl felszálló, a neve nem ez a játékban😊)

The Matrix has you...

Aquir
minek neked olyan? repülj a Hydra harcigéppel és meg van oldva, neki van rakétaelterelõje 😊

ha egyébként akármilyen kódot használsz nem teljesítheted 100%-kig a játékot

Ha tudtok ujan kodot megadni,ahol a reülöt nemtudják lelöni,vagyis
megsemesiteni? akor megköszöném.
Elöre is köszi.
Keem1