GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HELPer
ezt honnan lehetne letölteni?

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

hispan2
Még mindig a kocsik sérülékenységi számát keresem...

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

hispan2
Az a tömege és nem a sérülékenysége.

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

bigapó
igen, vissza kell járni. Nekem sokáig ezért nem volt elég pénzem (nem szoktam cheatelni), mert olyan messze vannak ezek a bizonyos pontok, hogy lusta voltam még oda is elmenni. Nekem az "autó-gyûjtésbõl" lett sok lóvém. még a szerencsejáték sem ment. Ja, meg a tûzoltó-mentõ-rendõrös küldibõl😊 fõleg a rendõrösbõl. a helikopterben csak 3 csillagig megy fel a körözési szint és max a helikopterre kell figyelni, de ott is csak arra, hogy ne ütközz vele össze😊)

The Matrix has you...

Aquir
bármikor mehet, folyamatosan emelkedik egy határig a pénz összege attól a pillanattól kezdve mikor leveszed róla az összeget mikor odamész 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Amikor Carl megvesz egy helyet (mndjuk az RC boltot) és az pénz fial az automatikussan jóváíródik a számláján?Vagy a dollár emblémához vissza kell járnia?Ha igen akkor honnan tudni mikor mehet?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Köszönöm!

Köszönöm!

bigapó
Azt hiszem errõl érdeklõdtél: (köszönd cicai linkjének)

Zeroing In

Ahhoz, hogy a Wang Cars autószalont megvehessük, elõször végig kell csinálnunk az autósulit, ki kell akasztani a garázsos missziókat (az utolsó a Yay ka boom), aztán kipengetni a vételárat. Zero haver összeütött egy kis követõrendszert, ami telefonhívások alapján mûködik, nem szabad hagynod, hogy hideg legyen a forrás. Kövesd a kis négyzeteket, minél világosabb,a nnál hidegebb a jel. Ha utolérted a keresett kocsit, akkor az autóiskolában tanult P.I.T. manõverrel hatástalanítsd, (oldalról pöcköld meg a hátulját, hogy 180 fokba elpenderüljön), majd vidd vissza a garázsba.
Jutalom: 5000 $, Respect +
Az összes kocsi, amit a négy misszió alatt ellopsz, megtalálható lesz a Wang Cars szalonban, a Jestert kivéve. Ezeket a kocsikat ezután a misszió után az Ocean Flats-i "Wheel Arch Angels" mûhelyben lehet tuningolni. Mellesleg a mûhely mögött áll egy Jester is...

The Matrix has you...

cicai

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Van egy küldetés amikor egy autot kell követni.Az a mûszaki zseni ficko csinált egy készüléket ami a csaj mobiltelefonja alapján meghatározza az auto helyét.Mit kell ott csinálni?A csaj akit Carl követ fennakadt az autojával.Carl meg ott áll.Mit csináljon Carl?

zaki

cicai
ennek az autónak van letöltése?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

zaki
persze hogy õk csinálták, csak mondtam, hogy inkább ilyen régebbi verdákat szoktak kreálni (ami nem baj)<#smile>

M@TriX
akkor ezt nem õk cisnálták, vagy miért mondod, amúgy én inkább azokat pártolom csak mutattam milyen jól néz ki, mondjuk én nem fogom berakni 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Aquir
nm 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Kösz!Most már megvan.Tényleg,van egy lehajtó ami a mélygarázsba vezet.Nem kell átmenni a kapun.

zaki
spc-sek nem nagyon szoktak kiadni ilyen új verdákat... csak ilyen 60-70-80-as évekbeli, amcsi, meg ruszki csodákat 😊

Aquir
van a repülõtérnek Mélygarázsa is, menj oda 😊 Mondom amíg nem tudsz kimenni San Fierro-ból addig ugyse adnak repülõs küldetést 😊

És Caesar amikor telefonál és te elvállalod (yes-szel) a dolgot akkor Los Santosból jön futár, és ezt kellene neked lelõni (láthatod a térképen a menüben hogy hol tart éppen a futár, kék vagy piros háromszög jelzi)

Ha pedig semmit sem csinálsz (vagy nem kapod el a futárt) akkor buktad a pénzt amit elszedtél volna tõle 😊

Pedig én Las Venturasba nem tudok menni.Még teherautos küldetést se kapok már,mert nem mehetek oda és a következõ teherautónak oda kellene mennie..És az a fiatal vak kínai (amikor egy kövér nagydarab kínai is ott van és zabál) azt a küldetést adja,menjek be a reptérre (Easter Bay Airport) San Fierroban és hozzak el egy autot,de a kapun nem tudok átmenni mert nincs pilotavizsgám.Nézem a térképet de nem találok más küldetésre utalo jelet.San Fierroban vettem egy garázst,vettem egy RC boltot.Talán nem fosztottam ki elég futárt?Mindig jön telefon,most indult el a futár.Vállalom-e a kifosztását.Talán Ceasar telefonál.A nevére nem emlékszek.

Aquir
és nyugi, amíg be nem bejezed San Fierrot ugyse kapsz repülõs küldetést 😊

Aquir
de az nem emeltszintû, hanem szimplán az egyetlen autósiskola😊

Igen.San Fieroban.

Aquir
milyen emelt szintû autós iskola? 😊 Csak egyetlen autós iskola van, és az San Fierroban 😊

a Stadionversenyek azok külön küldetések, úgy mint a kültéri versenyek

Aquir
akkor ha végigcsinálod Los Santos-t és San Fierrot, csak azután mehetsz repülõsuliba. Nem adnak repülõs feladatot amíg nem tudsz repülõsuliba menni

Aquir
nem kell sokat lõni. Bõven elég egyetlen pontos lövés, hogy 2 kocsi felrobbanjon. Repülj hozzájuk közelebb (a sorozatvetõ meg automatikusan rájuk céloz ha célkereszt közelébe vannak)😊

M@TriX
nem, az autós küldik nem szólnak bele (én spec Las V-bõl jöttem ivssza azt megcsinálni egy idõ után)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Milyen küldetést kell csinálnom még?Mitõl fog elérhetõvé válni Las Venturas.Hol az a küldetés?Emelt szintü autos iskolába kell menni?Ott voltam már.Magasabb szinten kell elvégezni?Rocsderbire (arra hasonlít a legjobban) kell menni a stadionba?Mit kell csinálni?

M@TriX
a lenti S600 kép, kissé elõnytelen, így viszont brutiul néz ki ez a modell, azért tudnaka fiúk.

M@TriX
jah én is terveztem már, de még tényleg nincs sok minõségi és akkor lenne igazán értelme.. majd meglátjuk.

12346
ezek az spc verdák mindig überdurvák, csak kár a játékba😞

Egy küldetést találtam eddig.Azt amior a kínaiaknak kell elhozni valamit a reptérrõl (ahova nem tudok belépni).Milyen küldetést kell csinálnom még?Mitõl fog elérhetõvé válni Las Venturas.

Ha valaki tud olyan csalási kodot,leirni,melyben a herikopterböl,kilövött,
rakéta tudná,érzékelni az ellenség kocsiját.
Tul sokat kel,löni a herikopterböl,hogy az ellenség kocsija,felrobanjon.
Elöre is köszi.
Bliblibli
nem is

SLICK
ok mekpróbálom!
htx

monnyu knemtom mennyit segít ez de a lowrideres küldetést nagyban tolom majd egy kis idõ mulva amikor gyorsabban jönnek a nyilak akkor picivel utánna eltûnnek... de ebbõl márnormálisan ki lehet lépni... jah meg elmentem egy bárba ott is lehetett táncolni... ott jöttek a nyilak majd egyszercsak lefagy kidob a gamebõl a desktopra...
lehet reinstall lesz...
meg nem hinném h video kártya lenne...

DJ Skyline
B 1: pedig a handling.cfg-ben a legelsõ szám az autó sorában

hispan2
http://www.grandtheftauto.fr oldalon nem lehet letölteni semmit valamiért.

Akos 001
írd be a keresõbe hogy Kitt

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

hispan2
A 1: valaki említette, hogy csinált a KITT-hez "emberibb" kerekeket azaz finomított a textúráján a keréknek. Hát szó mi szó rá is férne. Ha valakinek vannak szép KITT kerekei azt ossza már meg velem lécci.

B 1: hol (melyik fájlban? vehicles.ide, handling.cfg, stb...) lehet állítani, mennyire legyen egy kocsi sérülékeny. Szerény tudásom szerint ennek módosítása nem a handling.cfg-ben történik de ha mégis ott, azért akkor is lécci szzátok meg velem, hol kell ezt módosítani.

Akos 001
szerintem bug
reinstall

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Akos 001
szerintem bug
reinstall

SLICK
hi all!

Van egy oylan problémám hogy amikor OG legelsõ küldetését csinálnám (egy DJ hez kell menni és táncolni kellene) de cak annyi jelenik meg hogy SCORE: 0
de semmi más... elvileg mint a Lowrideres küldetésben is kis nyilaknak kellene mennie alul.... de semmi és CJ csak riszálja magát és akármiylen gombot nyomok nem csinál semmit és ki sem tok lépni a küldetésbõl...
a kérdésem hogy ez miért van???
monnyuk nem csinálta meg a lowrideres küldetést... 😄(nincs érzékem hozzá) de nem hinném hogy ez is tenne vele vmit...

Akos 001
ha-had

Akos 001
azt nem tom

Akos 001
ha reménkedjen

grotesk
már megnéztem. de csinálok másolatot a mentésrõl. remélem arra nem terjedt ki a bug. vagy lehet az is?

koszi meg is probalom most 😊
DJ Skyline
hy
azt tudod,hogy a gta3.img az alapból 900MB!?😊))

Keem1
Van vkinek egy igényesen kidolgozott, szép színû zsigulija?
Lécci rakjatok be linket, esetleg fotót is.
Kösz <#worship>

Régen nagyképű voltam. De már tökéletes vagyok :)

Akos 001
akkor gyúrj...