GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
1. magasabban repülj mint a gép
2. megfordítod a gépet fejjel lefelé a vízszintes tengelye mentén
3. elindulsz lefelé a másik gép felé,így felgyorsulsz és probléma nélkül beéred!😊
képben

bigapó
már beírtunk mind a ketten. menj fel magasra, mikor megjelenik megfordulsz és majdnem zuhanórepülésben felgyorsulva utol fogod érni, meglátod. csak gyakorolni kell és nem idegeskedni. próbálkozz és ha sikerül, akkor grat.

The Matrix has you...

Akos 001
Ha felszállsz a kisgéppel,ne a másik géppel szemben repülj hanim kicsit oldalt,és jó magasan.Ha látod a gépet fordulj meg lassan,és ha eléggé oldalt repültél akkor simán utoléred.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Már anyiszor,nekifutotam,de valahogy,mindig paki,lépet fel.
Ez a küldetés cime,hogy szabadesés.Egy repülövel kel 1gyorsgépet,elkapni,még
mielött leszálna,de anyira gyors,hogy lehetetlen elkapni.Az én repülögépemmel,
hogy lehet,elkapni 1 másik, gyorgépet?Hiszen lehetetlen utolérni.
Nagyon gyors.Ha tud valaki megoldást szivesen veszem.
Köszi.
Broafka
végül is én is ezt mondtam, csak én azt kifelejtettem hogy magasabbra kell menni mint a gép, bár sztem ez evidens <#vigyor5>

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

bigapó
én egész magasra felmentem, a gép felé jóval. mikor megjelent, akkor gyors forduló és meredek ereszkedéssel 😊 azaz zuhanórepülésben felgyorsulva belecsusszantam a piros körbe. persze nem elsõre. jó párszor újra kellett kezdenem, mire összejött. elég instabil a gép amivel mész, szóval szenvedtem vele.

The Matrix has you...

Broafka
persze hogy nehéz, mert a te géped jóval lassabb mint a bérgyilkosoké
amikor meglátod a gépet kanyarodj vissza a reptér felé, és mivel az õ gépük úgyis gyorsabb, utol fognak érni, de azért ne legyél túlságosan elõttük, utána már csak a körbe kell irányítani és kész

arpad vezer
Szia!

GXT Editor megnyit --> Fájl megnyit --> Searc menü --> Find value --> Kocsi neve beír --> Keresés

Egyébként ezzel az editorral elég jól lehet fordítani:

Lásd az én oldalamat!

Sok sikert!

Árpádvezér

Ugy értem .ogg formatumban a gépedre kiteszi az összes radioban hallható összes szamot+bónuszokat😉) Tehat a Loading Themtol végéig!! Sajnos linket nem tudok adni mert pont indulunk el itthobnrol szal majd késöbb!!

Kösz!Kiprobálom!

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

felesleges, elég a music exporter v mi és az kiszedi az összes zenedet!!!!

Tudna valaki mondani egy oldalt ahol a rádióban hallható dalok elõadói és a hallható dalok címei le vannak írva?

Tarajos Sül
Hát vhogy nem akar müködni az a modszer!
(amugy a térkép jo lett 4 db kinyomtattam,összeragasztottam)

Amikor mindenkit megölök aki kiszáll a furgonbol/meg a mocikon lévöket is/
A két hapsi aki velem jött a kocsiban elkezdik szétlöni a furgont!
És nem faroltattam ki,hanem megállt a furgon,és megöltem a fickokat!
Utána a radaron a sárga 4-zetet követtem,ami a repülötér bejárata elötti tábla alá vezetett!(majd lefényképezem)

Ha nem viszem végig a küldiket,vagy végigjátszást telepitek,vagy repülövel,és cheat kodokkal megyek át a tuloldalra(arra az oldalra,amin a gát van)
Azért tudok csak repcsivel,hajoval átmenni,mert a hidak le vannak zárva!
Azért,meg hogy ne löjenek szét a vadászgépek ezt irom be:AEZAKMI/nincs zsaru/
Ez a küldetés cime,hogy szabadesés.Egy repülövel kel 1gyorsgépet,elkapni,még
mielött leszálna,de anyira gyors,hogy lehetetlen elkapni.Az én repülögépemmel,
kel,elkapni 1 másik gyorgépet.
Broafka
szabadesés repülõn?
mi?
mármint ejtõernyõvel zuhanás?
vagy én nem értem mire gondolsz 😊

A szabadesés repülön,valaki már megcsinálta? Ha igen! akkor hogyan?
Nekem sehogysem jön össze.Segitene,valaki,nekem,ebben?
Megköszöném.
Broafka
mit tom én, rossz drivert raksz fel, nem tudom

Kit--Kat
roger

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DJ Skyline
nekem van úgy 4GB-nyi f-14 videóm!😊
de ne itt témázzunk ezen,mert kikapunk,pláne,hogy én vagyok a házigazda!<#idiota>
Jerr át a makettezés topikba,ott nem harapok az offért,és úgy is ez a téma ott most!😄

Kit--Kat
A mûrepülõ csoportjáról nem hallottam. Visuzont van 1 érdekes videóm ahol 1 F-14 hangrobbanását lehet látni, majd pár mp múlva a levegõben felrobban.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DJ Skyline
ne mond,hogy nem ismered!😊
tudod a mûrepülõk

na de sok lesz az off!😊

Kit--Kat
az mi az?

Hogyan lehet egy nvidia drivert és egy monitort rosszul installálni?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

DJ Skyline
ez van...de viszont a Blue Angelses gépekre szavunk nem lehet,pláne a pilótákra(F-18)!😊)))))

Kit--Kat
<#sir> pont a legszebb gépeket selejtezik le, a hornetek tök trógerek tomihoz képest<#sir>

DJ Skyline
jól emlékszel!😊
tomcateknek ajtó bezár,és a hornetek veszik át a szerepet...na de no off!😊))

ON

Úgy emlékszem a Tom Cat-eket elõbb a Super Hornet váltja le.Az F-35 nem pár éven bellül fog szolgálatba állni.

Akos 001
akkor sirály!😊

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Prézli
igen mûködik!!!

Akos 001
valami olyat hallottam hogy autómentõvel elviszed egy garázsodba,elmented és nyitva van.Nem hiszem h mûdödik,valaki nézze meg.

Broafka
hát jah, végülis azzal ellopod, de attól még beszállni nem tudsz az autóba 😊

Akos 001
sehogy.
hallottam valami olyat hogy elvontatod......nem tom

watto
Hogy lehet bezárt ajtaju ajtót lopni a játékba!

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

watto
Hogy lehet bezárt ajtaju ajtót lopni a játékba!

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Broafka
jah én is de szerintem ha rosszul van instalálva a monitor vagy a videókártya akkor hiába használ refreslockot sztem
amúgy meg a refreslock leginkább arra jó hogy 800X600-as játékoknál ugyanúgy lehessen 100 Hz-en frissíteni

KG21
én refreshlock progit használok

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Még csak most kezdtem el játszani a játékkal (tech. okok miatt) de máris problémám akadt. Nem tudom miért vált frissítést a játék alatt. 100 ról 60 hz re vált vissza. Frissítettem nvidia drivert mert a régi nem vitte a gémet. Az újon meg nem lehet a frissítést kényszeríteni. PLS adjatok tippet. THX

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

hispan2
#53136 ?

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

DJ Skyline
photoshopod van? képkicsinyítés?😊)

Tarajos Sül
Oké majd megprobálom!

Amugy tud vki arrol a kocsis térképröl adni egy nyomtatható változatot?
(Itt felül,ahol a kocsikat mutatja!)

Kitudom nyomtatni,de ugy hogy semmi nem látszik belölle!
Nagyitásnál jol lehet látni,csak akkor folyton ki kell ahozz lépni a játékbol,felkapcsolodni a netre...stb
Aquir

Zeroing In

Ahhoz, hogy a Wang Cars autószalont megvehessük, elõször végig kell csinálnunk az autósulit, ki kell akasztani a garázsos missziókat (az utolsó a Yay ka boom), aztán kipengetni a vételárat. Zero haver összeütött egy kis követõrendszert, ami telefonhívások alapján mûködik, nem szabad hagynod, hogy hideg legyen a forrás. Kövesd a kis négyzeteket, minél világosabb,a nnál hidegebb a jel. Ha utolérted a keresett kocsit, akkor az autóiskolában tanult P.I.T. manõverrel hatástalanítsd, (oldalról pöcköld meg a hátulját, hogy 180 fokba elpenderüljön), majd vidd vissza a garázsba.
Jutalom: 5000 $, Respect +
Az összes kocsi, amit a négy misszió alatt ellopsz, megtalálható lesz a Wang Cars szalonban, a Jestert kivéve. Ezeket a kocsikat ezután a misszió után az Ocean Flats-i "Wheel Arch Angels" mûhelyben lehet tuningolni. Mellesleg a mûhely mögött áll egy Jester is...

tehát ez 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Tarajos Sül
de igen az!

És mit is csináljak a tábla alatt,mert ugye alá vezetett engem a ságra jelzés a radaron!

Hogy kell kifaroltatni?
Akkor nem veszik el a küldi,mert felrobbant a kocsi?
Aquir
nem az amikor a rádiójeleket kell követni? ha igen, akkor asszem ki kell faroltatni a kocsit 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Tarajos Sül
Hogy kell megoldani azt a pályát,amikor egy auto aksijának "élettartamát"kijelzi egy ora,és egy signalt kell követni?

Addig eljutok,hogy megszerzem a furgont,de amikor követem a sárga jelzést a radaron,akkor a majdnem a repülötér bejáratánál van a jelzés,ahol nincs semmi!

Ugyan ez van nekem is,csak én az Elegy-t írtam át Nissan Skyline GTR-re.
Please help<#nemtudom><#help>

hispan2
Hiába változtatom meg újra és újra a Jester bejegyzést KITT-re, mindig amint kilépek, visszaíródik pedig mikor kilépek, azt mondom neki, hogy Igen, mentse a módosításokat. Na ez mért van? (GTX Editor)

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

hispan2
legojbb tudomásom szerint a Joint Strike Fighter programot nemigen szerették a kongresszusban és bár valóban kifejlesztettek 2 mûködõképes gépet a cégek (a rondábbikat asszem kiejtették) de nagyon drága volt a buli ezért nemigen rendelik a gépet. De ez nem biztos, csak valahol olvastam. Sokkal olcsóbb az YF-22-eseket gyártqani amik szintén nagyon modernek de nem tudnak helybõl felszállni. Úgy látszik, ez senkit nem érdekel.

Keem1
Oks, akkor még egy hülye kérdés...
Van itt Table name, meg Entry name-value.
Be tudnád határolni, hogy hol keressem a jármûvek neveit?

Régen nagyképű voltam. De már tökéletes vagyok :)

zaki
nincs mit, hasnzáld egészséggel <#beka2>

csak elõtte azért a biztonság kedvéért csinálj egy biztonsági másolatot<#ravasz1>