GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. megfordítod a gépet fejjel lefelé a vízszintes tengelye mentén
3. elindulsz lefelé a másik gép felé,így felgyorsulsz és probléma nélkül beéred!😊
képben
The Matrix has you...
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
mielött leszálna,de anyira gyors,hogy lehetetlen elkapni.Az én repülögépemmel,
hogy lehet,elkapni 1 másik, gyorgépet?Hiszen lehetetlen utolérni.
Nagyon gyors.Ha tud valaki megoldást szivesen veszem.
Köszi.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
The Matrix has you...
amikor meglátod a gépet kanyarodj vissza a reptér felé, és mivel az õ gépük úgyis gyorsabb, utol fognak érni, de azért ne legyél túlságosan elõttük, utána már csak a körbe kell irányítani és kész
GXT Editor megnyit --> Fájl megnyit --> Searc menü --> Find value --> Kocsi neve beír --> Keresés
Egyébként ezzel az editorral elég jól lehet fordítani:
Lásd az én oldalamat!
Sok sikert!
Árpádvezér
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
(amugy a térkép jo lett 4 db kinyomtattam,összeragasztottam)
Amikor mindenkit megölök aki kiszáll a furgonbol/meg a mocikon lévöket is/
A két hapsi aki velem jött a kocsiban elkezdik szétlöni a furgont!
És nem faroltattam ki,hanem megállt a furgon,és megöltem a fickokat!
Utána a radaron a sárga 4-zetet követtem,ami a repülötér bejárata elötti tábla alá vezetett!(majd lefényképezem)
Ha nem viszem végig a küldiket,vagy végigjátszást telepitek,vagy repülövel,és cheat kodokkal megyek át a tuloldalra(arra az oldalra,amin a gát van)
Azért tudok csak repcsivel,hajoval átmenni,mert a hidak le vannak zárva!
Azért,meg hogy ne löjenek szét a vadászgépek ezt irom be:AEZAKMI/nincs zsaru/
mielött leszálna,de anyira gyors,hogy lehetetlen elkapni.Az én repülögépemmel,
kel,elkapni 1 másik gyorgépet.
mi?
mármint ejtõernyõvel zuhanás?
vagy én nem értem mire gondolsz 😊
Nekem sehogysem jön össze.Segitene,valaki,nekem,ebben?
Megköszöném.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
de ne itt témázzunk ezen,mert kikapunk,pláne,hogy én vagyok a házigazda!<#idiota>#idiota>
Jerr át a makettezés topikba,ott nem harapok az offért,és úgy is ez a téma ott most!😄
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
tomcateknek ajtó bezár,és a hornetek veszik át a szerepet...na de no off!😊))
ON
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
hallottam valami olyat hogy elvontatod......nem tom
amúgy meg a refreslock leginkább arra jó hogy 800X600-as játékoknál ugyanúgy lehessen 100 Hz-en frissíteni
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum
Amugy tud vki arrol a kocsis térképröl adni egy nyomtatható változatot?
(Itt felül,ahol a kocsikat mutatja!)
Kitudom nyomtatni,de ugy hogy semmi nem látszik belölle!
Nagyitásnál jol lehet látni,csak akkor folyton ki kell ahozz lépni a játékbol,felkapcsolodni a netre...stb
Zeroing In
Ahhoz, hogy a Wang Cars autószalont megvehessük, elõször végig kell csinálnunk az autósulit, ki kell akasztani a garázsos missziókat (az utolsó a Yay ka boom), aztán kipengetni a vételárat. Zero haver összeütött egy kis követõrendszert, ami telefonhívások alapján mûködik, nem szabad hagynod, hogy hideg legyen a forrás. Kövesd a kis négyzeteket, minél világosabb,a nnál hidegebb a jel. Ha utolérted a keresett kocsit, akkor az autóiskolában tanult P.I.T. manõverrel hatástalanítsd, (oldalról pöcköld meg a hátulját, hogy 180 fokba elpenderüljön), majd vidd vissza a garázsba.
Jutalom: 5000 $, Respect +
Az összes kocsi, amit a négy misszió alatt ellopsz, megtalálható lesz a Wang Cars szalonban, a Jestert kivéve. Ezeket a kocsikat ezután a misszió után az Ocean Flats-i "Wheel Arch Angels" mûhelyben lehet tuningolni. Mellesleg a mûhely mögött áll egy Jester is...
tehát ez 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
És mit is csináljak a tábla alatt,mert ugye alá vezetett engem a ságra jelzés a radaron!
Hogy kell kifaroltatni?
Akkor nem veszik el a küldi,mert felrobbant a kocsi?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Addig eljutok,hogy megszerzem a furgont,de amikor követem a sárga jelzést a radaron,akkor a majdnem a repülötér bejáratánál van a jelzés,ahol nincs semmi!
Please help<#nemtudom>#nemtudom><#help>#help>
Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum
Van itt Table name, meg Entry name-value.
Be tudnád határolni, hogy hol keressem a jármûvek neveit?
Régen nagyképű voltam. De már tökéletes vagyok :)