82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Ryder7
    hát én minuszba nem nagyon szoktam járni. nem nagyon gyűjtögetem a pént és nem is nagyon szórom.
  • USAMEN POWER
    Jaa de azért pár percen belül mindig van utánpótlás, szal ez a hátrányuk, hogy nem tudsz nyugodtan gamelni tőlük...
    Habár aki Rambónak érzi magát, meg amúgy is állandóan gyilkolászik, annak tök mind1
  • USAMEN POWER
    Jah vannak :D Ha nagyon minuszba megy a pénzed, mert vesztettél szerencsejátékon, vagy ha sok hitelt veszel föl a kaszinóban, de nem tod visszafizetni, kapsz egy "figyelmeztető" telefonhívást, mikor utcán vagy. A telefonhívás meg csak részben figyelmeztető, mert fél perc, és már azt veszed észre hogy üldöznek. Am csak 4 gépfegyveres civil autóval, becsalod őket valahova, hogy a rendőrök ne szálljanak rád, azt végzel velük :D Lesz egy adag pénzed és fegyvered. Úgyhogy nem hogy rosszabbul, hanem jól is jársz velük XD
  • Ryder7
    behajtók? milyen behajtók? vannak behajtók?:D:D:D
  • USAMEN POWER
    Szerencsejátékon én mennyit vesztettem XD Állandóan a nyakamban voltak a behajtók :D Azokat gyilkolásztam és sok $ volt náluk...
  • ldavid
    és ha neki így tetszik? nekem sem volt soha izomagyú vagánygyerek
    (én legutoljára teljesen dagadtan játszottam végig, 0 izommal)

pénzszerzésre amúgy ott a szerencsejáték
  • Ryder7
    nem egy nagy munka pénz szerezni a játékban. csak át kell menni pár nyugdijas mamán:D:D
  • USAMEN POWER
    Egyszerű a megoldó képlet Cheat
    Én spec minden centért megdolgoztam a gameben.
  • N o N a m e
    meg tele van pénzzel
  • USAMEN POWER
    Jó kép :D Egy szépséghibája van, amire a megoldás: CJ járjon mindennap gyúrni ! Merek fogadni hogy a max. súlyokat nem emeli ki :D
  • Ryder7
    lol.:D nájsz
  • krisztianp16
    Rosszul sikerült landolás:D
    (Kényszer leszálás):D
  • krisztianp16
    Okés,kösziszépen!

#80655:Tudom csak sokan még mindig azt mondják, hogy alapban is bene van,ezzért írtam:)
  • Ryder7
    mi is ezt mondjuk, hogy mod van, alapba nincs benne. ennyi.
  • Yoda001
    két külön járműre rakod, eleje+hátulja, így vagy megtalálod valahol, vagy spawnolsz egyet, nem próbáltam, de valószínű működik a program
  • krisztianp16
    Sziasztok!

Nekem még mindig az a gondom, hogy berakom a csuklos buszt,és nincs rajta a hátulja...:S Eltudnátok nekem mondani, hogy mere találom?Köszönöm szépen elöre is!

#80651: Még régeben látam egy modot,ami eröl szól...alapjátékban nincs bene.
  • Ryder7
    természetesen kamu. vagy előremodolt SA-ja van:D:D
  • USAMEN POWER
    Visszatérve, a Johnson házhoz, és CJ mamájának a szelleméhez.
    Youtubeon leírtam a videóra hogy ez jó mód.
    Erre egy hapek visszaír, hogy ez nem mód, sose módolt, és mégis látta, és hogy ez igaz.
    És most próbálom megértetni vele, hogy én 100% ig kitoltam a gamet, párszor megfordultam már a Johnson házban, és CJ mamájának a szellemével sohase találkoztam... Kamu
  • Ryder7
    ha még fent van a mod és akarod használni próbálj új játékot kezedeni/a dokumentumaknál a SA mappájából a gta_sa.set fájlt töröld ki.

mytb: sehogy.
  • mytb
    Hello

Hogy kell beszálni a tengeralattjáróba?

Elöre is köszi
  • HIE
    Letöltöttem egy módot San Andreas-hoz. 2 fájl kivételével mindenről csináltam biztonsági mentést, kivéve azokról. A módnak hála kilép a játék a betöltésnél, és mivel sajnos két fájlról véletlen elfelejtettem biztonsági mentést csinálni, és azokat kellene még felülírni, hogy végre működőképes legyen a sa. El tudná valaki küldeni a stream.ini és az eax.dll fájlt? Közvetlenül a GTA sa mappájába van.
    [email protected] ra

Köszönöm.

• Ryder7
    hát egy kis rebuild tényleg nem árt.
  • jpwadkan
    az az IMTool nem IMGTool véletlenül?
    mert akkor még kell egy rebuild archive is
  • norbi2fraktal
    ahogy kicseréled az el is menti...
  • kiscsicseri
    Ha az IMToolal kicseréltem (replace) a két filet akkor már el is fogadta, vagy kell mentenem esetleg valahogy, mert nem mindig fogadja el a cserélt filekat!?

• kiscsicseri
    Igen erre, köszönöm szépen válaszod!
  • USAMEN POWER
    Tényleg ? Akk ezek szerint csak én nem tudtam róla XD
  • Ryder7
    asszem mi ketten. XD
  • USAMEN POWER
    Ki vitázott ? :O
  • Ryder7
    hadd vitázzunk már:D szólás szabadság van asszem.
  • Doog
    Jó mindegy ne vitázzatok már megoldottam. :)
  • ldavid
    diploma
  • Ryder7
    azért annál többet kell mint gta3.img-t. de ha csinál a modolt fájlokból még 1-et, és megbuherálja a gta_sa.exe-t akkor nem kell átmásolni az egészet.
  • baurtwell
    Hello!!
    Vki nem tudja hogy milyen betűtípussal van írva a San Andreas (mintpl a fenti képen is)??
    FONTOS VOLNA!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • jpwadkan
    csak a bent levőket lehet lecserélni, ha erre gondoltál
  • kiscsicseri
    IMTool programmal új járművet is be lehet rakni? Ha igen hogy, mert nekem nem sikerült még!
  • jpwadkan
    ja és akkor majd szépen másolgathatja ide-oda
    ha elementi az egészet akkor az egyikkel játszhat offline a másikkal meg tud multizni
  • Doog
    Ok köszi mindenkinek!
  • USAMEN POWER
    Milyen egész San Andreast ?
    Csak a GTA3 img filet kell lementeni !
  • Ryder7
    csak te. de figyelj oda az ajtók számára ha multizol is az SA-ddal. vagy ha van hely a HDD-den akkor másold át az egész telepitett SA-t egy másik helyre. az egyiket modolod az másikkal multizol.