82991
-
#80668 hát én minuszba nem nagyon szoktam járni. nem nagyon gyűjtögetem a pént és nem is nagyon szórom. -
USAMEN POWER #80667 Jaa de azért pár percen belül mindig van utánpótlás, szal ez a hátrányuk, hogy nem tudsz nyugodtan gamelni tőlük...
Habár aki Rambónak érzi magát, meg amúgy is állandóan gyilkolászik, annak tök mind1 -
USAMEN POWER #80666 Jah vannak :D Ha nagyon minuszba megy a pénzed, mert vesztettél szerencsejátékon, vagy ha sok hitelt veszel föl a kaszinóban, de nem tod visszafizetni, kapsz egy "figyelmeztető" telefonhívást, mikor utcán vagy. A telefonhívás meg csak részben figyelmeztető, mert fél perc, és már azt veszed észre hogy üldöznek. Am csak 4 gépfegyveres civil autóval, becsalod őket valahova, hogy a rendőrök ne szálljanak rád, azt végzel velük :D Lesz egy adag pénzed és fegyvered. Úgyhogy nem hogy rosszabbul, hanem jól is jársz velük XD -
#80665 behajtók? milyen behajtók? vannak behajtók?:D:D:D -
USAMEN POWER #80664 Szerencsejátékon én mennyit vesztettem XD Állandóan a nyakamban voltak a behajtók :D Azokat gyilkolásztam és sok $ volt náluk... -
ldavid #80663 és ha neki így tetszik? nekem sem volt soha izomagyú vagánygyerek
(én legutoljára teljesen dagadtan játszottam végig, 0 izommal)
pénzszerzésre amúgy ott a szerencsejáték -
#80662 nem egy nagy munka pénz szerezni a játékban. csak át kell menni pár nyugdijas mamán:D:D -
USAMEN POWER #80661 Egyszerű a megoldó képlet Cheat
Én spec minden centért megdolgoztam a gameben. -
#80660 meg tele van pénzzel -
USAMEN POWER #80659 Jó kép :D Egy szépséghibája van, amire a megoldás: CJ járjon mindennap gyúrni ! Merek fogadni hogy a max. súlyokat nem emeli ki :D -
#80658 lol.:D nájsz -
#80657 Rosszul sikerült landolás:D
(Kényszer leszálás):D
-
#80656 Okés,kösziszépen!
#80655:Tudom csak sokan még mindig azt mondják, hogy alapban is bene van,ezzért írtam:)
-
#80655 mi is ezt mondjuk, hogy mod van, alapba nincs benne. ennyi. -
#80654 két külön járműre rakod, eleje+hátulja, így vagy megtalálod valahol, vagy spawnolsz egyet, nem próbáltam, de valószínű működik a program -
#80653 Sziasztok!
Nekem még mindig az a gondom, hogy berakom a csuklos buszt,és nincs rajta a hátulja...:S Eltudnátok nekem mondani, hogy mere találom?Köszönöm szépen elöre is!
#80651: Még régeben látam egy modot,ami eröl szól...alapjátékban nincs bene.
-
#80652 természetesen kamu. vagy előremodolt SA-ja van:D:D -
USAMEN POWER #80651 Visszatérve, a Johnson házhoz, és CJ mamájának a szelleméhez.
Youtubeon leírtam a videóra hogy ez jó mód.
Erre egy hapek visszaír, hogy ez nem mód, sose módolt, és mégis látta, és hogy ez igaz.
És most próbálom megértetni vele, hogy én 100% ig kitoltam a gamet, párszor megfordultam már a Johnson házban, és CJ mamájának a szellemével sohase találkoztam... Kamu -
#80650 ha még fent van a mod és akarod használni próbálj új játékot kezedeni/a dokumentumaknál a SA mappájából a gta_sa.set fájlt töröld ki.
mytb: sehogy. -
mytb #80649 Hello
Hogy kell beszálni a tengeralattjáróba?
Elöre is köszi -
#80648 Letöltöttem egy módot San Andreas-hoz. 2 fájl kivételével mindenről csináltam biztonsági mentést, kivéve azokról. A módnak hála kilép a játék a betöltésnél, és mivel sajnos két fájlról véletlen elfelejtettem biztonsági mentést csinálni, és azokat kellene még felülírni, hogy végre működőképes legyen a sa. El tudná valaki küldeni a stream.ini és az eax.dll fájlt? Közvetlenül a GTA sa mappájába van.
[email protected] ra
Köszönöm.
-
#80647 hát egy kis rebuild tényleg nem árt. -
jpwadkan #80646 az az IMTool nem IMGTool véletlenül?
mert akkor még kell egy rebuild archive is
-
#80645 ahogy kicseréled az el is menti... -
kiscsicseri #80644 Ha az IMToolal kicseréltem (replace) a két filet akkor már el is fogadta, vagy kell mentenem esetleg valahogy, mert nem mindig fogadja el a cserélt filekat!?
-
kiscsicseri #80643 Igen erre, köszönöm szépen válaszod!
-
USAMEN POWER #80642 Tényleg ? Akk ezek szerint csak én nem tudtam róla XD -
#80641 asszem mi ketten. XD -
USAMEN POWER #80640 Ki vitázott ? :O -
#80639 hadd vitázzunk már:D szólás szabadság van asszem. -
#80638 Jó mindegy ne vitázzatok már megoldottam. :) -
ldavid #80637 diploma -
#80636 azért annál többet kell mint gta3.img-t. de ha csinál a modolt fájlokból még 1-et, és megbuherálja a gta_sa.exe-t akkor nem kell átmásolni az egészet. -
baurtwell #80635 Hello!!
Vki nem tudja hogy milyen betűtípussal van írva a San Andreas (mintpl a fenti képen is)??
FONTOS VOLNA!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
jpwadkan #80634 csak a bent levőket lehet lecserélni, ha erre gondoltál -
kiscsicseri #80633 IMTool programmal új járművet is be lehet rakni? Ha igen hogy, mert nekem nem sikerült még!
-
jpwadkan #80632 ja és akkor majd szépen másolgathatja ide-oda
ha elementi az egészet akkor az egyikkel játszhat offline a másikkal meg tud multizni -
#80631 Ok köszi mindenkinek! -
USAMEN POWER #80630 Milyen egész San Andreast ?
Csak a GTA3 img filet kell lementeni ! -
#80629 csak te. de figyelj oda az ajtók számára ha multizol is az SA-ddal. vagy ha van hely a HDD-den akkor másold át az egész telepitett SA-t egy másik helyre. az egyiket modolod az másikkal multizol.