GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Szeretnék betteni néhány gépet, nemtudom van itt faq vagy segítene valaki betenni egyet kettõt?
Elõre is köszönöm!
Péter
LTomi
Ha textúrák lennének, nem kérdezném, ennyire nem vok láma. 😛
Már mindenhol néztem, de textúraként csak a zöld/kék hátterük van megcsinálva, a szöveget meg nem tudom h honnan rakja rá. :S 😞

Los Angeles, California

DJ Skyline
lehet, de ez csak akkor derül ki, ha megtudjuk melyik ez a tábla. mondjuk én nem sokat módosítgattam a táblákat, de amivel találkoztam azokon leginkább textúra volt. akadt 1-2 nagyobb zöld tábla, amik az autóutak felett vannak, azokon pl nem volt szöveg a txd-ben asszem.

sgt anderson
Én úgy tudom, hogy nem minden táblának van a szövege a textúráján, úgy tudom, hogy sok táblához a játék egy közös textúrát használ a tábla hátteréhez, és a GXT fájlból szedi ki hozzá a szöveget és úgy bûvöli rá...

Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.

DJ Skyline
textúrák ezek is. 😊 meg kell keresni az adott tábla txd fájlját, exportálni, txdworkshopban megnyitni, ott exportálod a képet, átszerkeszted kedvedre, importálod, elmented, majd az új txd fájlt importálod img toolban, és kész. az egészben az a bonyolult, hogy nem olyan könnyû megtalálni a fájlt. 😄 érdemes leszedni egy map editort, abban megnyitni a játék adott részét, ahol a tábla van, majd ott megnézni. az kiírja hogy mi a dff és txd neve.

DJ Skyline
ez volt az, ezt érdemes megnézni, eléggé szép.

LTomi
Még régebben kérdeztem ezt a kérdést, de akkor nem válaszoltatok, most újra megkérdezem. 😄 😛

Szóval a közlekedési táblákon hogyan lehet átírni a szövegeket?

Los Angeles, California

DJ Skyline
azok mind textúrák egytõl egyig, na meg effects.fxp-ben való bütykölések. mondjuk tényleg vannak nagyon szép modok, mikor ég az autó akkor sûrû füst jön belõle, meg a láng is sokkal szebb. tényleg mintha valódi lenne, talán tettem is régebben pár képet errõl.

Köszönöm a tippet, kipróbálom, de tuti van valami ezzel kapcsolatos cucc, mert nézeggettem ezeket az effekt modokat mint pl. "new great effects" vagy "HD strings effects" és a köd effekteket is kicseréli, nem csak az a fehér átlátszó textúra van hanem kidolgozott "gomolyagok". Én ebbõl arra következtetek hogy meglehet. Köszi mégegyszer. Ja és ha valakinek van még ötlete azt ossza meg velem. Elõre is köszönöm.
DJ Skyline
próbáld ki azt (de elõtte csinálj biztonsági másolatot!!), hogy megnyitod az effects.fxp fájlt jegyzettömbbel, majd írd be hogy rain. nagyon sokat nem kell keresni, mert csak azok vannak amit bemásoltam, a RAINMAX: résznél a VAL-t írd át 2-rõl 0-ra. tehát 2.000 -> 0.000, aztán nézd meg mi történik. lehet kifagy, lehet nem lesz esõ, lehet semmi. 😄 viszont ha nem látod magát az esõt, akkor ez azt jelenti, hogyha 2-rõl átírod egy nagyobb számra, akkor iszonyatos monszunokat lehet csinálni. 😄D

DJ Skyline
hát nem tudom, esõbõl kivonni a ködös effektet. ez olyan mintha a banán-alma turmixból akarnám kiszedni a banánt, hogy csak alma turmix maradjon. 😄 lehet valamelyik dat tartalmazza, de szerintem ott csak azt tudod beállítani hogy mikor esik az esõ, akkor ne lásd magát az esõt. de ott meg nem nagyon látok olyan dat filet, ami külön erre vonatkozna. ez biztos valami main.scm-es, vagy effects.fxp-s balhé lesz. de szerintem inkább main.scm, mert az effects-ben csak ennyi van ami esõvel kapcsolatos:

RAINMIN:
FX_INTERP_DATA:
LOOPED: 0
NUM_KEYS: 1
FX_KEYFLOAT_DATA:
TIME: 0.000
VAL: 0.000
RAINMAX:
FX_INTERP_DATA:
LOOPED: 0
NUM_KEYS: 1
FX_KEYFLOAT_DATA:
TIME: 0.000
VAL: 2.000

köd (fog) nincs egy darab sem. szóval vagy main.scm, vagy cleo, amik nem túl egyszerûek, legalábbis a main.scm biztos nem.

Én azon gondolkodtam éppen hogy vmelyik dat fájlban kellene vmit bütykölni. De nem hiszem hogy a látótávolságos köd egyenlõ lenne azzal a nagy fehér gomolyaggal amik esõ közben jönnek elõ. Szerinted?
DJ Skyline
nem tartom esélyesnek hogy egy kis mezei bütyköléssel kivitelezhetõ lenne, egy CLEO féle próbálkozással talán. a ködöt mint olyat kilehet kapcsolni, de akkor az azzal egyenlõ, hogy ellátsz San Andreas egy sarkából a másikba, ugyanis ez a "köd" felelõs a látótávolságért.

Hello

Ez egy nagyon elborult kérdés lesz, de megoldható-e hogy mikor esik az esõ, ne legyen köd? Elõre is kösz a segítséget
Van ilyen mod.
Menj a gta-worldmods.de oldalra és keress olyat hogy "Car lights mod"
De mivel CLEO mod ezért szükséged van a CLEO 3 LIBRARY-ra is.
sovatalevi
hali.nincs olyan mod,hogy bekapcsolhatom en az autok lampajat,kinyithatom az ajtajat az autonak?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

DJ Skyline
nincsen túlzottan, biztos akad egy két ilyen mod, de akkor tudnánk róla, ha ismertek lennének.

DJ Skyline
nem kell ide anyanyelvi német tudás, itt alul kivárod az 1 percet az Akzeptieren gombnál, majd rákattintasz.
Benutzername: felhasználónév
E-Mail-Adresse: egyértelmû gondolom
Passwort: szinte ez is, de a biztonság kedvéért, jelszó
Passwort wiederholen: jelszó még egyszer

bepötyögöd a kódot ami ott van, legörgetsz teljesen és Registrieren. kész. de csak akkor kell regisztrálni ide, ha fórumozni szeretnél, letöltögetéshez nem kell

Tudnátok nekem olyan modot mondani amely megváltozat sok mindent(autó,fegyver,épûletek).A modern modót V2 ismerem azon kivûl van e olyan?
Ha van olyan adnátok linket!
Elöre is köszönöm!

Fresh Duke

A heavy cost. I pay it gladly.

gabikamionos
Valaki regejen mál nekem az oldalra http://gta-worldmods.t-n-network.de/forum/login.php
ere kérek valakit.

Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés

danny94
húú, köcce, h nagyjából ezt leírtad...
1-ik haverom tudja használni a 3D Studio Max-ot, majd tõle is kérek segítséget, de azért naon köcce, h szántál rám ennyi idõt... =)

DJ Skyline
hát a modellezés az nem olyan könnyû mint húzni egy egyenest a papíron. sok sok gyakorlás, modellezgtés szükséges ehez, ezt meg kell tanulni az alapoktól. a Max az egy kicsit komolyabb program mint a Zmodeler, én sem tudok modellezni de elõször is kell egy tutorial, meg az autóról egy "tervrajz", blueprint. ez 3-4 kép összessége, oldalról, hátulról, elõrõl, felülrõl. például. minden képet ki kell vágni, és Maxban berakni a helyükre, de nem ám csak úgy vaktában vagdosunk, hanem úgy, hogy az autón kívül más ne legyen a képen, tehát így kell kinéznie minden képnek, hogy a kép szélén a legszélsõ poligon legyen. aztán elkell kezdeni a modellezést a tutorial alapján, van több féle lehetõség. dobozból építkezés például. ne várj nagy csodát magadtól, ezt ki kell tanulni, na meg ne is egy marha bonyolult autóval kezdj, bár igazából rajtad áll hogy mit szeretnél, GTA-ba akkor illik belsõ meg motor meg minden. nagyjából ennyit tudok hozzáfûzni ehez a témához.

danny94
Tudnál nekem segíteni a Zmodeler használatában???

Ryder7
az hát 3D Studio Max, régen megvolt neked is, csak nekem komplikált volt, ezért inkább maradtam a Zmodelernél.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

danny94
köcce, Zmodelert kipróbálom, ha a 3D Studio Max-ra gondolsz, azt sem próbáltam még, mert nem hinném, h sikerülne 1.-re és tutorialt nem találtam hozzá...

LTomi
3D Studio Max-re gondolsz? 😄

Los Angeles, California

Ryder7
mivan? milyen pontjaid? sztem eltévedtél, SA-ban nem igazán vannak pontok.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

hi
hol lehet letölteni olyat hogy a peccsem,pontjaim megasabban legyek?
de egyépként lehet hogy nem lehet csak kérdezem.....
Ryder7
most nem jut eszembe, van egy ilyen valami Maxos a neve, majd jön Sky és megmondja, asszem neki megvan, de lehet még Zmodelerel is.

danny94
Hy all!
Nem tudja v.ki, h milyen progival lehet mod-ozni??? (pl.:autókat,embereket stb.)

Köszönöm a választ,már megoldottam.kivettem a dokumentumokból az user files-t,igy elindult,de a mentéket igy elvesznek.Még jó h vannak módok elmenetve nekem 😄
gabikamionos
nincs olyan mod hogy HÓ MOD

Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés

pm ment
IE-ben bannaer kcist szét van csúszva!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Hali! Bocs hogy még csak most köszönöm meg a segítséget szal köszönöm mûködik!! Még annyit, hogy régebben votl a Nagy Magyar LSTDM szerver ott jókat lehetett lövöldözni egymásra azzal mi lett, vagy van valami másik ilyen jó kaliberû szerver mostanság? köszi!!

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB

Ryder7
ez nekem is megvolt. az új nVidia drivereket nem szereti az SA, ilyenkor szedj le egy kilencven valahányas nVidia drivert az kell megjen SA-van.

Helló hogy lehet berakni zenét a gameba?
LTomi
Valaki át tudná küldeni a mentõautó EREDETI dff és txd fájlait privátban?
Elõre is kösz!

Los Angeles, California

nincs, esetleg használhatsz car spawnert
zyppy
stunt<#idiota>

Tud valaki jól megírt ATi 4850 alatt jólfutó ENB Series módosítást?
Esetleg van benne vmi újítás?

totyak
Aha, szeretném megnyerni. Népszerûsítsd a barátaid körében is.

Hello! Ryder7 javaslatára telepitettem az nvidia-át (ez volt fönt korábban is,és jól müködött vele az SA,nem szaggatott) Most abszolut nem indul a játék,mit tudok vele kezdeni?valami beállitási probléma lehet?Köszi elõre is a választ
hungary27
és nincs valahol ahol parkol?
Santa Maria Beach környékén nézelõdj (óriáskerék környéke), néha látni arrafelé egy-két futárt
Yoda001
gtaplace nyereményjáték, igaz?

http://9gag.com/gag/5135249

hungary27
nemm tudjátok hol találok pizzaboy robogót?
totyak
Gyakorlatilag minden ugrás után, de nemgond. Legközelebb próbálok megállni a kerekeimen.