82991
-
#80708 Mostmár jó csak az a gomd h nem találja a CD-t pedig bennn van.
-
#80707 Köszi szépen de nem jó mert azt írja ki hogy a vorbisfile.ddl nem talál ható.És be se lép a telepítőbe. -
#80706 Helló!
Imeri valaki a Bounce mod-ot? Ezzel elvileg LAN-on keresztül lehet Single player-t játszani. A probléma az, hogy megcsinálom a szervert, de hiába csatlakozok, egyből kidob egy gta_sa.exe hibát észlelt üzenetet és vége. Mindenféle beállítással próbálkoztam, mindig ugyanazzal az eredménnyel. Más se tud csatlakozni, mindegyikünknek szűz játéka van.
A SA-MP ettől függetlenül működik és bármilyen más játék, amivel LAN-ozni szoktunk. -
#80705 Hát sok mindent nem ronthatsz ell bene:D
Next-Next végig ha nem akarod, hogy máshova rakja fell,a végén meg krekeled:)És menni is fog...
Ha nem tudod, mi a krek, meg ilyenek akor írjál és segitek:) -
#80704 Hello Vki segítene a feltelepítésben.
Nagyon megköszönném. -
USAMEN POWER #80703 GTA Hungary -
#80702 Egy hsz lejebb meg találod a linkeket, vagy a banerban.De a googléba be írod akor is meg találod, és van bene egy readme szöveges dokumentum aban levan írva, hogyan kell berakni. -
#80701 -
Glory81 #80700 Ezeket a modokat honnan lehet letölteni?Tuning cars meg ilyenek és hogy kell őkt berakni használni? -
#80699 Neked kell berakni, a buszokat, én ugy tudom:) -
kitt2000 #80698 sziasztok.
Úgy tudom hogy van hozzá busz mod ha valaki ismeri akkor belinkelné nekem?
Elöre is köszönöm. -
#80697 kicseréled egy lityós suzira?:c -
USAMEN POWER #80696 Tuning mód
Ez is odabasz !
Ezt a videót, meg EK1TEP-nek ajánlom ! San Andreas modern mod, sztem ezt én is fel rakom... -
USAMEN POWER #80695 5/5 * Valóságba kéne nekem ilyen :D Picit azért meg is kéne piszkálni a motorját, hogy ne fogyasszon annyit... -
#80694 Jó:) -
#80693 enb series-t tudom ajánélani, meg valami textúra packot. -
Magnum500 #80692 Bocs az előző kép lemaradt..
-
Magnum500 #80691 Üdv....
Chevy caprise burnout..:)
http://www.abload.de/img/gta20645.jpg
-
EK1TEP #80690 Sziasztok!
GTA IV. nem tetszik, szeretnem újra kezdeni a San Andreas-t végigvinném megint.Felturbóznám egy kicsit a grafikát, 1-2 mód kéne amitől jobb lesz a játékélmény és csinosít is valamennyit a küllemén.(szemem már megszokta a next-gen cucokat sajnos :S) Tudnátok segíteni ebben hogy milyen plusz módokat érdemes beszerezni, használni? -
heringer #80689 a faqban irtak után sem működik... -
heringer #80688 üdv...lenne 1 kérdésem...mért van az h felrakom akárhányszor a játékot,megpróbáltam már 3 fajta cracket és a multi bol meg a simábol is kidob exe hibával...valkinek megoldás? -
#80687 Én az audi,meg hasonlokat általában meg találok:)
#80686: Rossz a textura, ilyen volt nekem is.Be raktam újra aztán jó lett. -
#80686 valamit rosszul csinálták akkor, vagy rosszak a kocsik. -
Glory81 #80685 Na hello!Egy autó sikerült egy merci de próbáltam egy bmw meg egy audit is de vmiért nm cseréli le a skint ez miért van?Pedig mindent jól csináltam ugy ahogy le van irva.Ötlet? -
#80684 hát nehezen. kocsitipustúl függ, hogy megtalálod-e az autópályán... -
#80683 Lemarat:D
Szivesen:) -
#80682 Én az auto pályát ajánlom,én ott mindig meg találom öket...:) -
#80681 KÖSZI -
#80680 motorokkal is igy kell meg minden mással kb, a kocsit pedig játék közben találhatod meg, csak a lecserélt kocsik nem mindig jelennek meg olyan gyakran mint a nem lecseréltek. -
Glory81 #80679 Köszönöm szépen mostmár nagyjából értem de hol találom meg azt a kocsit amit beraktam?És a motorokat is igy kell vagy? -
#80678 Autók telepítése a GTA San Andreas-ban
Szükséges program: GTA Garage Mod Manager.
Ez a leírás azoknak segít, akik nem tudják még, hogy hogyan kell autót, motort, vagy akármilyen járművet telepíteni. Azt szeretném előre jelezni, hogy az új autó mindig egy régit cserél le.
A letöltött fájlt csomagold ki, majd a "GGMM.exe" és a "GTAINTERFACE.dll" fájlokat másold be a játék főkönyvtárába (általában: C:/Program Files/Rockstar Games/GTA San Andreas), majd a ggmm.exe fájlt onnan indítsd el.
A fent található Installer gombra kattintva előjön egy menü. Ott válaszd a Manual mod installer menüpontot.
Az előjött ablakban az IDE line mezőbe írd be az autó leírását tartalmazó fájlban (általában readme.txt) a vehicles.ide-re vonatkozó részt. A hadling line mezőbe írd be a handling.cfg sor alatt található sort. A Colours line mezőbe írd be a carcols.dat alatt található sort.
A DDF Model-hez illeszd be a jármű mappájában található *.dff fájlt, a TXD Textures-hez a *.txd fájlt.
Ha ezekkel kész vagy, akkor kattints az Isntall gombra, és várd meg, míg az üres mezőbe ki nem írja azt, hogy done. Ha ez megvan, használhatod is a játékban.
(Ezt le is töltheted, le van írva egy szöveges dokumentumban)
Tessék, itt megtalálsz mindent!Letöltéseket,programokat,stb... -
Glory81 #80677 Sziasztok!Tudna valaki abban segiteni hogyan kell a játékba berakni autot motort pl:hova kell bemásolni amit letöltök myleik mappa vagy ilyesmi és az a játékban hol lessz?
Előre is köszi a válaszokat.
Üdv -
USAMEN POWER #80676 Lépj abba a mappába, ahol a mentéseid vannak.
Ott van egy User Tracks nevű mappa.
Na abba másold bele a zenéket amit akarsz. -
#80675 Szasztok! Hogylehet saját rádiót készíteni? -
#80674 lol.. minusz pénz :D ilyet se láttam :D többet kell játszodjak :D -
#80673 Igen,és elég jó dolog benne:P
Amugy azt nem tudom, hogy mért van,újra raktam a San Andreas-t csak a fő menü magyar,és ki írja mit csináljak.De a telefont nem fordocsale, nem tudom lehet régebit töltötemle most...Ti melyiket használjátok?Vagy létszi mondjátok meg melyik az a magyarosítás, ahol mindent lefordit.Kösziszépen mindenkinek!:) -
ldavid #80672 pedig alapból benne van :)
video -
#80671 Köszi!:)Nem szeretem ha kivan gyurva...Tul lassan fut ugy.Igy pont jó szerintem...:)
#80660: Pénzt könyü gyülyteni...Szerencse játék,egy kétt embert kinyirsz,stb...
#80662: Igy van:D
#80663: Énsem szoktam gyurni,inkább pénzt gyülytök:D
Igaz most nekem nem dagat, csak vékony.Elég sokat fut:)
#80667:Én is azt szoktam:D
-
#80670 ez nekem új. -
#80669 én is igy vagyok, ha kifogytam a pénzből lemegyek Los Santosba, ott a getto körul nyuzsögnek a drog dilerek, egy headshot és van 3000 dollár :) egy éjjel megölök 5-6-ot, és megyek vissza San Fierroba :) útközben lerázom a zsarukat és boldogan élek a továbbiakban :)