82991
-
#80628 Köszi!
És azt más is látja vagy csak én? -
tomi319 #80627 multiban is megváltozik -
#80626 Hali!
Ha kicserélek egy járművet a játékban akkor az a multi részében is megváltozik? Vagy csak az egyéni részében? -
tomi319 #80625 Sziasztok az én samp szerverem: 80.249.169.1:7784 gyertek fel játszani ha szabályzatba ütközne hogy ide írom akkor nyugodtan töröljétek -
USAMEN POWER #80624 Hagyjál már a MountChiliad hegy környékén Los Santos fele hatalmas erdők vannak, sokszor vágtam át rajtuk gyalog a sötétben, meg motorral is szórakoztam arra párszor, és sehol semmi nem volt... Ha meg van akk Ak, vagy M4, pár gránát, + rakétavető, nem éli túl hidd el :D -
Szabi1991 #80623 ufó van, pontosabban fények rózvel fölött :DD -
#80622 -
#80621 Én is többször is átt mentem rajta,és semmi sem volt...
(Szerinted az is valami mod) -
Rajnoka #80620 Okés csak gondoltam meg kérdezem.
Azért köszi a válaszokat. -
BBencze #80619 Nem tudom nincs PS2-öm. Amúgy is ez nem konzolos topik. -
#80618 Angel Pine felé az autópályán ha mész, elérsz egy olyan pontig ahol jobb oldalt az autópálya mellett van egy kisebb tisztás, azután meg egy nagyobb domb, ott van a törött teherautó -
Rajnoka #80617 Értem.
És a karakter csere? -
BBencze #80616 1. valamilyen mod
2. special edition dvd-hez van egy ilyen 20 perces videó az előzményekről. -
Rajnoka #80615 CJ mamájának szelleme : http://www.youtube.com/watch?v=TutzhnGMiRo
és a meggyilkolása : http://www.youtube.com/watch?v=pQtANrqZIR0 -
#80614 semmi leginkább :) kismilliószor vágtam már át az erdőben, és az elhagyott, törött autókon kívül semmivel sem találkoztam -
#80613 azt hallotm, hogy yeti meg bigfoot nincs az erődbe, de valami tényleg van. -
Rajnoka #80612 Köszi.
Mégegy kérdés. Láttam, hogy más karakterekre is le lehet cserélni CJ-t.
Hiába ütöm be az adott kódot, nem történik semmi. Pedig Ps2-es kód. -
#80611 ez mind kamu, szivatás. CJ mamája eleve halott a játékban, és nincs semmilyen szellem, yeti, UFO, miegymás a játékban. max modok ként lehet yetit meg ilyeneket a játékba rakni, de alapvetően nincs semmi ilyesmi. -
Rajnoka #80610 Haligali mkinek.
Lehet hogy volt már róla szó, de azért megkérdezem.
Láttam videókat, arról, ahogy CJ. mamáját megölik. Ezt Ps2-es verziónál nem láttam. Lehet, hogy csak pc-s verzióban van?
Ezenfelül pedig olyan filmeket is láttam, ahol CJ mamája szellemként tűnik fel a Johnson házba.
Találkozhatok vele ps2-n? -
#80609 videó. lényege annyi, hogy a Shamalt magasabbról kell megközelíteni mint amilyen magasan repül, és így gyorsabban repülsz mint ő. ha vele egy magasságban fordulsz, akkor ő elmegy a francba, talán épp hogy betudod érni. -
#80608 sziasztok. Megpróbálok rövid lenni :D: játszottam régen a játékot és elég jól ment, mindig egyre jobban. Most valahogy megint megkívántam egy olyan két hete, hogy újra átjátszam az egészet, de egy missziónál nagyon elakadtam és már lassan kb. 5 napja azzal kínlódok, habár régen sikerült megcsinálni (de emlékszem akkor sem könnyen). Szóval a misszió neve: Freefall. :( Valaki tudna segíteni tanáccsal, vagy akárhogy, hogy már túltegyem magam ezen, hogy tudjam nyugodtan továbbjátszani a játékot? Mert eddig minden olyan simán ment, de ez egészen felhúzott...
Kérlek, segítsetek!!! -
#80607 miért neked nem szokásod a torrentezés? -
#80606 csak rajta ne kapjon a béesa -
USAMEN POWER #80605 ooo most vagy 22 torrentet töltök fel, le meg egyet se XD -
#80604 torrent letöltéssel bármikor, vagy valami proxyval -
#80603 nincs admin limit
Endiman: egy 1.0-s cracket próbálj meg feldobni az eredeti exe-re, legalább valamivel előrébb jutsz, ha kell küldök egyet privátban.. -
USAMEN POWER #80602 A magas ping meg előfordulhat, mert van akit ki bannolnak azért, magas pinget hogy tudok elérni ? -
USAMEN POWER #80601 Adminok biztos hogy nem lopkodnak autót, mert nem szokásuk ráadásul egy szerveren elég sokan csinálják, és egy szervernek max 2 Adminja van... -
#80600 a kézikönyv csak egy city guide, és a dvd tokon sincs rajta.... -
#80599 ha eredeti nézd meg a kézikonyvbe (ha van) vagy a dobozon, hogy hányas verzió. -
#80598 érdekes, de nem ír ki verziószámot. pedig eredeti, megvettem. -
ldavid #80597 nincs a főmenü jobb-alsó sarkában v2.0 felirat?
mert akkor azért nem tudod betölteni -
#80596 nem csalás. csak ellopják a kocsidat, valószinüleg nagy a pinged/pingje és ezért nem látod amikor elveszik, vagy kedvesen az adminok és admin kóddal lopkodják. -
#80595 igen, új játékot tudok kezdeni, és el is tudom menteni. idegen, letöltött mentéseket viszont nem hajlandó befogadni :(
-
USAMEN POWER #80594 Van egy idegesítő csalás a Multi Playerben.
Előjön a Car Jecked felirat, az autómnak meg nyoma veszik...
Ilyet én hogy tudok csinálni ?
Ha más csal akk én is... -
#80593 Sziasztok! Régebben találtam egy olyan kiegészítőt a játékhoz, hogy ha telepítettem, akkor nem voltak lezárva a másik városba vezető utak, körözési szint növekedése nélkül át tudtam menni az egyik városból a másikba. Tudnátok segíteni, hogy melyik kiegészítő ez? -
USAMEN POWER #80592 Szerintem ne magadba játszál ! Én 100% on vok, régi mentéseimet szerencsére betölti a game, de már nem tok vele egyedül játszani.
Rakd föl a multit, és ajánlom a San Fierro Riot nevü szervert Hostedben.
Qrwa jó, próbáld ki ! -
#80591 de új játékot tudsz kezdeni? akkor is kilép ha elmented a játékot, majd betöltöd az általad mentett állást? -
#80590 sajnos nem vált be de azért köszi. -
#80589 próbáld ezt, én ezt használom és nálam működik