82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Doog
    Köszi!
    És azt más is látja vagy csak én?
  • tomi319
    multiban is megváltozik
  • Doog
    Hali!
    Ha kicserélek egy járművet a játékban akkor az a multi részében is megváltozik? Vagy csak az egyéni részében?
  • tomi319
    Sziasztok az én samp szerverem: 80.249.169.1:7784 gyertek fel játszani ha szabályzatba ütközne hogy ide írom akkor nyugodtan töröljétek
  • USAMEN POWER
    Hagyjál már a MountChiliad hegy környékén Los Santos fele hatalmas erdők vannak, sokszor vágtam át rajtuk gyalog a sötétben, meg motorral is szórakoztam arra párszor, és sehol semmi nem volt... Ha meg van akk Ak, vagy M4, pár gránát, + rakétavető, nem éli túl hidd el :D
  • Szabi1991
    ufó van, pontosabban fények rózvel fölött :DD
  • N o N a m e
  • krisztianp16
    Én is többször is átt mentem rajta,és semmi sem volt...
    (Szerinted az is valami mod)
  • Rajnoka
    Okés csak gondoltam meg kérdezem.
    Azért köszi a válaszokat.
  • BBencze
    Nem tudom nincs PS2-öm. Amúgy is ez nem konzolos topik.
  • N o N a m e
    Angel Pine felé az autópályán ha mész, elérsz egy olyan pontig ahol jobb oldalt az autópálya mellett van egy kisebb tisztás, azután meg egy nagyobb domb, ott van a törött teherautó
  • Rajnoka
    Értem.
    És a karakter csere?
  • BBencze
    1. valamilyen mod
    2. special edition dvd-hez van egy ilyen 20 perces videó az előzményekről.
  • Rajnoka
    CJ mamájának szelleme : http://www.youtube.com/watch?v=TutzhnGMiRo
    és a meggyilkolása : http://www.youtube.com/watch?v=pQtANrqZIR0
  • DJ Skyline
    semmi leginkább :) kismilliószor vágtam már át az erdőben, és az elhagyott, törött autókon kívül semmivel sem találkoztam
  • Ryder7
    azt hallotm, hogy yeti meg bigfoot nincs az erődbe, de valami tényleg van.
  • Rajnoka
    Köszi.
    Mégegy kérdés. Láttam, hogy más karakterekre is le lehet cserélni CJ-t.
    Hiába ütöm be az adott kódot, nem történik semmi. Pedig Ps2-es kód.
  • DJ Skyline
    ez mind kamu, szivatás. CJ mamája eleve halott a játékban, és nincs semmilyen szellem, yeti, UFO, miegymás a játékban. max modok ként lehet yetit meg ilyeneket a játékba rakni, de alapvetően nincs semmi ilyesmi.
  • Rajnoka
    Haligali mkinek.
    Lehet hogy volt már róla szó, de azért megkérdezem.
    Láttam videókat, arról, ahogy CJ. mamáját megölik. Ezt Ps2-es verziónál nem láttam. Lehet, hogy csak pc-s verzióban van?
    Ezenfelül pedig olyan filmeket is láttam, ahol CJ mamája szellemként tűnik fel a Johnson házba.
    Találkozhatok vele ps2-n?
  • DJ Skyline
    videó. lényege annyi, hogy a Shamalt magasabbról kell megközelíteni mint amilyen magasan repül, és így gyorsabban repülsz mint ő. ha vele egy magasságban fordulsz, akkor ő elmegy a francba, talán épp hogy betudod érni.
  • szavulyzsolt
    sziasztok. Megpróbálok rövid lenni :D: játszottam régen a játékot és elég jól ment, mindig egyre jobban. Most valahogy megint megkívántam egy olyan két hete, hogy újra átjátszam az egészet, de egy missziónál nagyon elakadtam és már lassan kb. 5 napja azzal kínlódok, habár régen sikerült megcsinálni (de emlékszem akkor sem könnyen). Szóval a misszió neve: Freefall. :( Valaki tudna segíteni tanáccsal, vagy akárhogy, hogy már túltegyem magam ezen, hogy tudjam nyugodtan továbbjátszani a játékot? Mert eddig minden olyan simán ment, de ez egészen felhúzott...
    Kérlek, segítsetek!!!
  • Ryder7
    miért neked nem szokásod a torrentezés?
  • Yoda001
    csak rajta ne kapjon a béesa
  • USAMEN POWER
    ooo most vagy 22 torrentet töltök fel, le meg egyet se XD
  • Yoda001
    torrent letöltéssel bármikor, vagy valami proxyval
  • Yoda001
    nincs admin limit
    Endiman: egy 1.0-s cracket próbálj meg feldobni az eredeti exe-re, legalább valamivel előrébb jutsz, ha kell küldök egyet privátban..
  • USAMEN POWER
    A magas ping meg előfordulhat, mert van akit ki bannolnak azért, magas pinget hogy tudok elérni ?
  • USAMEN POWER
    Adminok biztos hogy nem lopkodnak autót, mert nem szokásuk ráadásul egy szerveren elég sokan csinálják, és egy szervernek max 2 Adminja van...
  • Endiman
    a kézikönyv csak egy city guide, és a dvd tokon sincs rajta....
  • Ryder7
    ha eredeti nézd meg a kézikonyvbe (ha van) vagy a dobozon, hogy hányas verzió.
  • Endiman
    érdekes, de nem ír ki verziószámot. pedig eredeti, megvettem.
  • ldavid
    nincs a főmenü jobb-alsó sarkában v2.0 felirat?
    mert akkor azért nem tudod betölteni
  • Ryder7
    nem csalás. csak ellopják a kocsidat, valószinüleg nagy a pinged/pingje és ezért nem látod amikor elveszik, vagy kedvesen az adminok és admin kóddal lopkodják.
  • Endiman
    igen, új játékot tudok kezdeni, és el is tudom menteni. idegen, letöltött mentéseket viszont nem hajlandó befogadni :(
  • USAMEN POWER
    Van egy idegesítő csalás a Multi Playerben.
    Előjön a Car Jecked felirat, az autómnak meg nyoma veszik...
    Ilyet én hogy tudok csinálni ?
    Ha más csal akk én is...
  • daxan
    Sziasztok! Régebben találtam egy olyan kiegészítőt a játékhoz, hogy ha telepítettem, akkor nem voltak lezárva a másik városba vezető utak, körözési szint növekedése nélkül át tudtam menni az egyik városból a másikba. Tudnátok segíteni, hogy melyik kiegészítő ez?
  • USAMEN POWER
    Szerintem ne magadba játszál ! Én 100% on vok, régi mentéseimet szerencsére betölti a game, de már nem tok vele egyedül játszani.
    Rakd föl a multit, és ajánlom a San Fierro Riot nevü szervert Hostedben.
    Qrwa jó, próbáld ki !
  • DJ Skyline
    de új játékot tudsz kezdeni? akkor is kilép ha elmented a játékot, majd betöltöd az általad mentett állást?
  • Endiman
    sajnos nem vált be de azért köszi.
  • DJ Skyline
    próbáld ezt, én ezt használom és nálam működik