GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt a verdát kellene átkonvartálni VC-bõl SA-ba.

A most következõ teherautós küldetésben egy olyan szállítmányt kell vinni a nyergesvontatóval aminek 4 csillagos a körözése és 10000$ a fizettsége.Segít az ha a nyergesvontatóval beállok egy garázsba átfestésre?Mert így a célig elérni nagyon nehéz.Folyton nekem jönnek a rendõrök.A szerelvén bebicskázik.A szállítmány leszakad,stb.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Magnumrolcsi
#44790 itt van.

MerlinW
ZModeller valahol ide van linkelve emléxeim szerint (ismét oldal alja keresõ, vagy google)
3D Studio-t torrent oldalakon találsz 2-3CD-s ill DVD-s terjedelemben. 6-ost vagy 7-est

[merlinw.org]

És honnan tudom letölteni?<#confused>

TheCables
Uj Movie megtekintheto matol! (www.thecables.on.hu)

MerlinW
MagicArizona elõtti "a" -betüt utólag láthatatlanná varázsolom😄

[merlinw.org]

MerlinW
keresõbe az oldal alján írd be hogy konvert, s meglátod a MagicArizona és Skyline eszmefuttatásait e témában

[merlinw.org]

MerlinW
3D Studio Max, Zmodeller

[merlinw.org]

Akos 001
Lecsengett a játék.-.-

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Chat-bol irtak,hogy nemtudnak ide bejelentkezni,pedig,már az uj regisztrációt
is megcsinálták.Mit tegyenek?Levelet is irtak,de már 1 ideje,hogy nemválaszolnak.Hová forduljanak még?
12346
a dvd-n van a JÓ crack.. de ha az neked vmiért mégse lenne elég jó, akkor itt biztos megtalálod.

cicai
hogy kell rá spoilert tenni és még más egyébbel tuningolni

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Nem tudom de nekem is NAGYON KÉNE!!!!!

van egy baszott nagy gondom
kéne a crack a JÓ crack
jó lenne ha valaki segitene az msn cimem
[email protected]
kérlek küldjétek a cracket vagy vegyetek fel msn-re oszt küdjétek
át
elöre is köszönöm

hello
hispan2
Valaki egy RS 71-es repcsit (vagy SR, ahogy tetszik) nem tudna nekem belinkelni? Mert egy francia oldalon találtam de képtelen voltam letölteni. Elõre is köszi.

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

Harly18
Amúgy milyen programok kellenek ahhoz, hogy pl: a Vice City-hez készült kocsit át lehessen konvertálni a San Andreasba?

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Harly18

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

hel kis segitseg.szuksegem lenne egy terkepre ahol minden import/export auto fel van tuntetve.vagy ha ez nem letezik emlekszem valamikor volt egy oluan link ahol nevszerint lehetett az autokrol kepet nezni.
Odarepülsz a közelébe és kiugrassz.Lehet automatikusan kiugrik Carl de erre már nem emlékszem.Talán egy karikát kell eltalálni vagy bele repülni a karikába,talán.Magasan lesz,nem a föld közelében.Amikor úgy érzed itt az idõ akkor ejtõernyõt nyitsz és egy pontra érkezel (ha jól manõverezel),amit egy égig érõ piros henger jelez.A robbanóanyag meg nem lesz gond.A robbanóanyagot nem kell beszerezned.Az csak lesz magától.

Még mindíg keresem a választ arra a problémámra, hogy a hangok egyszerûen eltûntek. Néha van, néha nincs. A netrõl lehúzható EAX.ZIP-ben meg ugyan akkora méretû és verziójú drivert találok mint ami alapból felmegy. Szóval pls help, hogy honnan szedhetném le a 3.1-es verziójút. Elõre is THX!

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Repülni és robantani,ez a küldetés.Hogy robbancsak?,ha nemlátom a gátat?,
föntröl lefelé nézve.De robbanó,anyagot hol veszek?
Aquir
egyébként grat 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
még kell repülni, a felhõk felett kicsivel, sokáig 😊

a türelem rózsát termett volna, de mostár mind1😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Keem1
Köszi szépen, megtaláltam <#vigyor0>

Az a baj, hogy csak abban a táblában keres, ami ki van jelölve, és nem vágtam hogy a MAIN nevezetûben kell keresni... Persze megtehettem volna, hogy az összeset kijelölöm. Na mind1, köszi az infót.

Régen nagyképű voltam. De már tökéletes vagyok :)

bigapó
mire begépeltem kis irományom, melynek végén meg akartalak kérni, hogy ha nem megy akkor add fel és töröld le a játékot, addigra megcsináltad😊
grat.

The Matrix has you...

NEM ÁRTANA KICSIT UTÁNA NÉZNI A NETEN, A CAPSLOCKOT MEG KAPCSOLD KI.

__

Cesar Vialpando

Keress egy lowrider* kocsit, a legjobb szerintem a Blade. Menj el egy pasihoz, aki egy modding-garage-t mûködtet. Berak a kocsiba hidraulikát, ezután itt tudsz majd moddolni kocsikat. Menj el Cesar-hoz. Amikor a jel a sárga körbe ér, akkor a jobb analóg kart forgasd el abba az irányba, amit a nyíl mutat éppen. Semmi másra nem figyelj, csak a ritmusra, lehetséges, hogy segít, ha felhangosítod a TV-t.
Jutalom : $100

Akos 001
grat

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

tUDOM HOGY NAGYON HÜLYESÉGET KERDEZEK DE MIT ÉS HOGY KELL CSINÁNI A CESAR VIALPANDO NEVÛ KÖLDETÉSBEN VALAMIT A KOCSIVAL KELL CSINÁLNI DE MIT?
Sikerült!!! <#wave> Igaz másodikra és csak azért mert már leírtátok,hogy szinte rá kell zuhanni.Olyan gyorsan zuhatam,megelõztem.Azért arra nem számítottam milyen sokat kell repülni túl a térkép határán.Azt hiszem ez a Battlefield 2-bõl beidegzõdött:Ne repülj ki a térképrõl!

Sikerült!!! <#wave> Igaz másodikra és csak azért mert már leírtátok,hogy szinte rá kell zuhanni.Olyan gyorsan zuhatam,megelõztem.Azért arra nem számítottam milyen sokat kell repülni túl a térkép határán.Azt hiszem ez a Battlefield 2-bõl beidegzõdött:Ne repülj ki a térképrõl!

misirulez
AJÁNLOTT KONFIGURÁCIÓ:
Pentium 4, vagy AMD Athlon XP processzor
384+ RAM
16x-os sebességû DVD-ROM meghajtó
4,7GB szabad hely a teljes telepítéshez
128+ MB videokártya
DirectX 9 kompatibilis hangkártya

Namármost nekem ezek közül mind1ik megvan, kivéve a vidkártyát, mert az nagyon szar.....szóval néztem videókártyát, és erre jutottam ami a pénztárcámnak és elméletileg az elvárásnak is megfelel:

S 173 - PowerColor ATI Radeon X600XT

Ezzel, hogy futna? Ajánljátok Ti ezt, vagy mondjuk tudtok jobbat ebben az ár kategóriában? (max 25e-t szeretnék vidkártyára költeni)...

elõre is köszi a válaszokat.

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

Akos 001
?
Nos:Elmész a reptérre,beülsz a kisgépbe,felszálsz,magasan repülsz a háromszög felé,meglátod a repcsit,átszálsz a körön,megölöd a fickókat,leszálsz a géppel.

Nagyon magasan repültem a sárga háromszög felé.Nagyon nagyon magasan kirepültem a térképrõl északon.

Akos 001
ott egy repülõ van,nagyon magasan

Ez a Szabadesés (Freefall) c. küldetés érdekel engem is.Felszálok a repülõvel és látom a térkép északi részén a sárga háromszöget.Elrepülök oda.Kirepülök a térképrõl és visszafordulok a reptér felé és semmi.Nem jönnek.Elrepülök a térkép jobb felsõ sarkába.Onnan a bal felsõ sarokba aztán vissza a reptérre és nem jönnek.Mit csinálok rosszul?

cicai
haliho
valaki át tudná konvertálni vagy micsinálni a STUNTPLANE repülöt Bessenyei Péter
gépére
köszz

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

bigapó
van más pénzforrás is...

The Matrix has you...

Akos 001
tényleg

Azok a helyek amiket megvettem és nyereséget termelnek azoknál az épület elõtt egy $ jel forog a járdán de nem emlékszem pontosan hol vannak ezek az épületek.Nézem a térképet és egy kivételével nem tudok rájönni pontosan hol vannak.Csak ezért nem akarok az utcán cirkálni.Tényleg nem jelöli a térkép ezeket a helyeket?

hispan2
A Hydra helyére nincsen egy tökös vadászgép-modell? Mert találtam ilyen SR-71-eseket de valljuk meg, az nem vadászgép. Poénul néz ki, de nem az. Nekem igazi vadászgép-modell kellene.

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

Aquir
küldtem privit az üzenetedre 😊

Akos 001
elküldted a mailt?
még nem jött meg....

Akos 001
SG Fórum

Szia ATX1!

Fórum menü

? Privát üzenetek
? Saját galéria

Hol nézem meg a privát üzeneteket?nemtalálok olyan menüt,ahol ezt jelöli.
A http://gtasafaq.uw.hu/oldalon a következõt találtam:

"Baj van a hangokkal, mi a megoldás?
Próbálja ki az EAX 3.1-et, amit leszedhet innen.
A file a www.sanandreas.hu -ról van és ezt írták hozzá:
Állítólag a játékprogramba beültetett EAX 4.0.0.1 hibáját (hang eltûnése, recsegése, stb.) elkerülhetjük ezzel a driverrel, de biztonság kedvéért a felülírásnál készítsünk másolatot az eredeti eax.dll-rõl."

Namármost a link amit adnak nem túl jó mert a letöltött driver verziója továbbra is 4.0. Tudnátok segíteni, hogy hol találom meg a 3.1-es verziót?
Elõre is THX

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Broafka
komolyan nem értem, sztem annyira nem nehéz ez, egy kis fizika kell hozzá, nekem se elsõre sikerült, én is vagy 7X újrapróbáltam

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Voltan
Heh, én is ennél a résznél szívok. Emiatt is hagytam abba úgy két hete. De most lehet, hogy nekiugrok megint...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Köszi a kedvességetek,meg a Jó tanács.Majd megprobálom igy,ahogy irtátok.
Köszönöm a képet is,igy már lehet,hogy menni,fog.
Köszi mindenkinek.