GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
Még jó hogy, õk csináljak a legeredetibb és legminõségibb sportkocsikat. Since: 1947😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Akos 001
Ferrari fan vagy?

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Kit--Kat
Na helyes, ez így van jól😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Akos 001
nállam a Ferrari az isten

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Aquir
😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

zaki
pff

Akos 001
Nem bízok a Porsche-ban

zaki

Porsche GT3 CUP

ez nem lehet rossz 😊

Akos 001
A bandaháborúnak az a lényege hogy legyen területed,ne lõjjenek seggbe ha mész az úton,több bandatagod legyen és erõsebbek legyenek.
Sweet-et azé kell hazavinni mert fél maga menni.
Akkor van véga ha már sok területet elfoglaltál.
Little Mexiko és El Corona között,a bombagyárral szemben.Ott volt a Lowride küldi.

Aquir
hát igen, kéne az angoltudás oda :I

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

hispan2
Engem érdekelne, hogy csináltad azt a saját rendszámot. Vágom, hogy textúrázni kell hozzá de nekem saját dolgot kéne odaírni. Azt hogyan oldjam meg?

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

Akos 001
aszem nem,tévedsz

A küldetést nem tudom, de az nem Stadion, hanem Station, vagyis vasútállomás.

Mi a lényeg ebbe a Banda háborunak?.Meddig kel a fosztogatokat likvidálni?
Mikor tudom meg hogy vége?Miért kel a Sweetet haza vinni,ha küldetés,onan,
kezdödik? a térképen hol találom a Unity Stadiont,mert én nemlátom.
Ha valaki tud bövebb információt adni,szivesen veszem.
Elöre is köszi.
Pár napja ezen a küldetésen vagyok,de egyröl a ketöre,nemjutok,miért? mit
rontotam ell,vagy mit nem,csináltam jól?
Harly18
Köszi!

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

cicai
nem értem hogy aki át konvertálja az autokat miért nem tudja rendesen beállitani
a
kerékméretek
nekem isecseszték
a trabi és a kisfiát kerekét de már magamtól átállítottam

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Quki
Van már Multi Theft Auto San Andreas???

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

TruenoAE86
A vehicles.ide fájl-ban kikeresed az adott autót, ha megvan, akkor a kerékmérethez adj hozzá kb. + 2õt (pld. 0.75 bõl lessz 0.95), ezután a kerékméret elõtti -1 et írd át 0-ra. és így nem lóg a kerék az aszfaltba.

<észrevétel: pár modelnél, ha lecseréled a felnit a tuning garázsban, az fog belelógi, ezért nem kell rá megvenni! 😉>

[:::Ultimate Japanese Street Drifting:::] *drifting2_dot_com*

Harly18
Senki nem tudja???

bigapó
mikor kijössz az égõ épületbõl, onnan "új" küldinek számolja. Elsõre természetesen nekem sem sikerült elkapni Sweet-et, szépen mekhalt. Megijedtem, hogy kezdhetem elölrõl az egész épületben rohangálást is, de csak az autós üldözéses résztõl kellett folytatni (másodjára megvolt😉 )
annyit ajánlok, hogy az elején csak próbálj nem lemaradni. mikor kiértek a szélesebb fõútra, ott már lesz elég helyed és idõd. nekem a tengerparton sikerült elkapnom.

The Matrix has you...

Aquir
szerintem elég egybe ez a küldi, bár ezt embere válogatja, nekem pl kényelmes volt ahogy megcsinálták (igaz az is hogy nekem nem kellett megismételnem)

Gyakorold, és ne húzd fel nagyon magad rajta, végülis ez az utolsó fõküldid 😊

Kit--Kat
Station

Unity Stadiont,holtalálom a térképen,mert nemtalálom.
Elöre is köszi
Kezd hányhatnékom lenni ettöl a külditöl...

Nyirjam ki Big Smoke-ot, szaladjak ki a lángoló épületböl, miközben lönek rám, üldözzem Tempennyt, és még kapjam el azt a vadmarhát, mert elengedi a tüzoltókocsi létráját... végigküzdöm magam idáig, de persze elkapni nem sikerül Sweetet...

ehhh... nyugodtan lehetett volna ez 2 külön küldi, fél órám pocsékba ment emiatt 😞

Kit--Kat
Jöhtene már valami jó magyarosítás ami az egészet lefordítaná:S

Harly18
Mit kell csinálni ahhoz, hogy a kerekek ne süllyedjenek be az aszfaltba?
Aki tudja, az pontosan leirhatná mert gõzöm sincsen róla!
Köszi!

cicai
küldem privit

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Prince of Máté
hogy lehet nicikliel trükköt csinálni?

Aquir
nincsmit 3x 😊)

InfectedMann
bocsi a dupláért :S 😞

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

InfectedMann
küszi az infot 😊

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

InfectedMann
küszi az infot 😊

InfectedMann
oks köszi az infot 😊

Aquir
jah😊

Shiwo
jah, látom közbe már volt válasz..nah mind1 😊 nem a szándék, hanem a fontos..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
kövesd, próbálj meg nem megburulni...1 idõ után megáll és 2-3 haverjával megprócálnak lekaszálni..akkor könnyen kitod nyírni õket és OG buldog lesz 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Prince of Máté
amúgy a MINIGUN qrva jó<#vigyor3><#vigyor5><#wow1><#nevetes1>

Prince of Máté
köszi,meglett a MINIgun.Az miért van ha 1024*768-as felbontásban beállítom az FSAA-at akkor összeomlik a kép?Ati radeon 9250 em van(128mb)

Aquir
valld be hogy csak elnyomtad 😉

Mike
most mit nem értesz ezen
a hsz-em infectedmannek szólt, illetve amit neki irtál, azt hivatott kiegészíteni

ha ezt még mindig nem sikerül megértened, akkor a következõ hszemben lévõ keresetlen szavak, csak neked fognak szólni 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Aquir
persze, azt látom
"ha nagyon nem akar sikerülni"

"így már gyerekjáték lesz"

akkor ilyeneket ne mondj nekem, mivel elsõre megvolt, és egyébként is már régen végigjátszottam a gamét 😊

egyébként meg ha félrenyomod akkor törölheted

Mike
csak kiegészítettem amit mondtál

TruenoAE86
Nagyon szép, és egyedi a fejleszése, kidolgozottsága az autónak! Jol dolgozik ez a HQTeam csapat. nagy gratulácio nekik ezért a modellért. Tökéletes lett! . . . habár a rendszámon módosítottam (japán spec-C szalonautó logo díszeleg rajta) mert a lengyel nemigazán illett rá! 😉

[ ha valakinek kel ehhez a prof. beállítás az jelezze privátban, és megkapja ]

[:::Ultimate Japanese Street Drifting:::] *drifting2_dot_com*

Aquir
te mindig el szoktad nyomni a válasz gombot? 😉

Mike
és láényeg nem kell vadul száguldozni, mindig megvár
ha nagyon nem akar sikerülni (nekem sem akart) akkor hagyd egy ideig ezt a küldetést, és motorozzál sokat, hogy a motorso skilled magas legyen
így már gyerekjáték lesz

Broafka
akkor azért nem ment 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Aquir
ott max 10Mb videót tölthetsz 😊

Broafka
jah, most veszem észre hogy valami hiba van rajta, akkor megpróbálom ezt a putfile.com-ot

Aquir
Upload is currentry desabled , maintaining server, please come back later

még el is írták 😊

Broafka
sendmefile.com-ra gondolok, megtaláltam, csak nem tudom hogy tudok feltölteni videót
help me!