GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
putfile.com? vagy mire gondolsz? 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Broafka
elnézést egy kicsi off

hova is lehet feltenni videokat?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Aquir
egyszerû, követed motorral, távolról , hogy ne lõjjön téged annyira. Ne nagyon lõdd, mert nem fog nagyon felrobbanni 😊 Õ mindig ugyanazon az úton megy a motorral, és egy helyen meg fog állni. Ott ölj meg mindenkit és kész 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
Groove street. Oda vidd, ahol volt a házad Los santosban

szerezz géppisztolyt és amikor a közeledben van lõdd mint az állat és majd valamikor felrobban

InfectedMann
Az elején vagyok még a játéknak de van egy küldetés ! az OG Loc ! amikor a srácot kikell hozni a börtönbõl aztán hazafuvarozni, de haverja a Freddy gyerek nem akarja beeengedni vagy vmi aztán motoron megpattan mi meg utána megünk ! szal motoros üldözés !
már mindent megpróbáltam már vagy 20adjára próbálkoztam de akkor sem tom megcsinálni !
VALAKI ADJON VALAMI 5LETET PÍÍÍÍÍÍZZZZZ !

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

CSÁ!
Othon vagyok,ot van a küldetés.:Zavargás-Rió,vagyis Banda háboru.
Ezt irja: A lakosság fellázadt, zavargások törtek ki mindenfelé, fosztogatók rótták az utcákat – Sweet pedig otthon akart lenni, hogy biztosítsa a rendet a család háza táján. Így hát hazavittem, vigyázva a lángba.
A térkép nemjelöli,hogy hová kel vinni? azt a helyet keresem.Jobra,vagy balra
vagy merre?

Mike
van egy egy építkezésen LV-nél délkeleti sarokban

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Aquir
menj haza. A játék elején végig a Groove street volt az otthonod, ne mondd hogy nem tudsz odatalálni 😊

Foglald el az uccát nyird ki a dilereket, és foglalj ujra területeket

Aquir
ha végigvitted, nincs más dolgod, ha akarod élvezd még a játékot, és csináld meg a megmaradt mellékküldiket 😊

Aquir
aha, de akkor már Venturasban vagy, és addigra egyáltalán nem vagy pénzszûkében😉

Aquir
ezt ne nekem írd, én tudom 😉

Jajj, ma'! Vidd haza Sweetet, nyird ki a pirossal jelolt crack dealereket, nyerd meg a kirobbano bandahaborut a Ballas banda ellen, aztan kesz.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Az én Forumomat,tudnád kezelni?mert ahogy látom,perfektül,megy neked az Angol.
Kéne segitség,nekem a Forum felipitésére.
Angolul,keveset tudok,ez nekem mags.Ha tudnánk,akkor énis könyeben,veném az
akadályokat.Jó neked,hogy enyire tuc,bár nekem menne,ijen könyedén?,mind neked.
Valami ijenféle lehet.A banditák.ez a küldetés cime.
Felázadtak az emberek és ezenkeresztül,kel átvergödnünk.Valami Uny Stadiont,
ir,de nemjelzi.A térképen néztem,de nemtaláltam,ijen stadiont.
Köszi.
Majd megprobálok,vele átverködni.
bigapó
tessék itt van, ha jó vagy angolban:
2. *Home Coming* (555IXb2)
Difficulty: 2.5/10

Toreno finally gives you some good news. You can go pick up Sweet outside the police station. Once you get there, the narrow-minded Sweet explains that he wants to go home, not to the mansion. Once you get to Grove Street, start taking down crack dealers. At one point, you will inevitably start a war with the Ballas. Fight for your turf as you would any gang war, then finish off the crack dealers. Oh, and make sure that Sweet doesn't die.

Reward: Respect earned. Sweet opens up as a boss, and you can now do turf wars. Don't go too overboard though, since you'll be losing and gaining some territory during the next missions.

The Matrix has you...

bigapó
várjál, most olvasom, hogy mikor felveszed Sweet-et a rendõrségnél, akkor ugye mondja, hogy vidd haza, de aztán útközben meggondolja magát és kirobbant egy mini bandaháborút. tehát ezért nincs jel. csak vidd kelet felé, aztán meg megmutatja, hogy hova menj. elvileg😊)

The Matrix has you...

Ha let,volna jele,akkor könyen,ment volna,de semmi,jel,nemutal,hogy hová,kel
vini a Sweetet.Öt kel hazavinni.
De amugy köszi.
bigapó
hát talán ott, ahol a játék elején is😊 azaz a szomszédodban, amikor még frissen szabadultál a börtönbõl és abba bizonyos zsákutca-szerûségbe kerülsz a bringával. jóformán az összes küldi innen indul az elején. ha meg nem jól emlékszem, akkor csak kövesd a jelet. sárga vagy zöld vagy lila vagy mittomén milyen színû négyzet vagy 3szög. annyira nem nehéz. ha eddig eljutottál, ennek már csak ujjgyakorlatnak kell lennie.

The Matrix has you...

Zavargás-Riot,ez a küldetés.Hová kéne,vinni Sweetet,hol lakik?,mert haza kéne
vinni öt.
Ha valaki,tud valamit irni,elöre megköszöném.

bigapó
a nagy piros hídra gondolsz szerintem ami mellett megy a vasúti híd is. a négysávos. az vezet át Las Venturas felé, de csak kábé, mert oda még sokat kell kocsikázni. annak az egyik pillérjén mintha én is láttam volna. de lehet, hogy a vasúti hídon volt😊

The Matrix has you...

egypszichonauta
fennt a banner alatt található olyan hogy fegyverek...ott leírja amúgy a katonai bázison san fierroban egy hídszerûség tetején meg még vhol

Prince of Máté
fontos lennne..

Prince of Máté
hol lehet szerezni MINIGUNT????????????????????

TruenoAE86
Figy már, asszem Te régebben tudtál wasakat konvertálni a gémbe (ha tévedek akkor jelezz) és ugy tudom párat fel is tudtál törni, amik le voltak "tiltva" vagy mi!? mertha igen akkor van 1 fullos Civic amit érdemes lenne megoldani.

[:::Ultimate Japanese Street Drifting:::] *drifting2_dot_com*

TruenoAE86
én már betettem az elõzõt,...de hírtelen ki is vettem, mert nagyon idegesítõ. Legalábbis ez az én véleményem. De ki kell próbálni, annyit megér!

[:::Ultimate Japanese Street Drifting:::] *drifting2_dot_com*

Akos 001
A neteddel van gond,nekem is.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

zaki
lehet, hogy a fájlok jó, csak nálad van a hiba 😊

Hello.Nem tudjátok hogy miért van az hogy amik vannak letölthetõ autók különbözõ honlapokon miért nem lehet azokat leszedni?Mindig hibás a file.

Kit--Kat
érdemes felrakni a magyarosítást?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bigapó
ki.

The Matrix has you...

Herold
Sziasztok

Nem tudjátok, ki lehet szedni a játékból a zenéket valahogy?

Francbba<#falbav>
Akkor most várhatok amíg valaki megszán és megcsinálja.....<#szomoru1>
De azér kösz

DJ Skyline
amit ismerek és használtam az 3 CD-s,és nem tudok warez oldalt

Kár.De hat tudsz mondani 1 ilyen progit amit le tudok tölteni(lehetõleg nem fizetõs,vagy 2G😎akkor +próbálom én.

Mike
és emmá igy is marad

bigapó
<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>
igen ilyen elõfordulhat, bár velem még sajna egyszersem(legalábbis nem ekkora gép volt és nem mögöttem "szállt" le😊)

The Matrix has you...

Shiwo
A minap érdekes dolog történt velem Lost Santos utcáján. Épp a helyi lóversenypálya elött csaptam le 1 mitugrász ürgét a vadi új, kétszer vett gyorsasági mocimról, mikor robbanások sorozata rázta meg alattam a talajt. Hátranéztem, és azt vettem észre, hogy egy kiégett, méretes utasszállító gép csúszik felém az utca közepén, letarolva minden álló és mozgó élõlényt és jármûvet.Kezdeti döbbenetemen után gyorsan gázt adtam, így sikerült elkerülnöm, hogy ez az eltévedt binládentourist-os légijárat lekarcolja a mocim hátulját.<#smile>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Dante73
Sziasztok!

A kriminális kamerakezelésre van valami orvosság? patch, mod, akármi...
Marhára idegesítõ, hogy hiába állítom feljebb a kamerát, mindig visszaál!
A játék végefelé járok, de még mindig nem látom, mi van a kocsim elött...
Dante.

http://www.freetvmaci.info/

DJ Skyline
de,csak az illetõt már nem láttam 1 hónapja SG-n!😄

Jó az is kéne már,de most nekem az Eclipse kéne.....

Jók a gépek.<#eljen>
Fõled a kis Hummer <#taps>

M@TriX
nekem inkább a köv. GTA kellene 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Azér köszi.<#rinya><#sir>
Te sem tudsz valakit aki +csinálná?Ez most jobban kéne nekem mint a következõ GTA.

zaki
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Már nem kell.Megvan.Innen már csak a pénzt meg a banda területét lehet növelni?Egyébként semmi se történik?Mondjuk Carl meg Catalina összejönnek vagy valami?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

A játék végén vagyok.A tûzoltoautót üldözzük.Sweet vezeti az autot én lelõttem két rendõrt a tûzoltóautóról.Mit kell még csinálni?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Mike
xwing - wow