GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
hova is lehet feltenni videokat?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
már mindent megpróbáltam már vagy 20adjára próbálkoztam de akkor sem tom megcsinálni !
VALAKI ADJON VALAMI 5LETET PÍÍÍÍÍÍZZZZZ !
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Ezt irja: A lakosság fellázadt, zavargások törtek ki mindenfelé, fosztogatók rótták az utcákat – Sweet pedig otthon akart lenni, hogy biztosítsa a rendet a család háza táján. Így hát hazavittem, vigyázva a lángba.
A térkép nemjelöli,hogy hová kel vinni? azt a helyet keresem.Jobra,vagy balra
vagy merre?
Foglald el az uccát nyird ki a dilereket, és foglalj ujra területeket
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Kéne segitség,nekem a Forum felipitésére.
akadályokat.Jó neked,hogy enyire tuc,bár nekem menne,ijen könyedén?,mind neked.
Felázadtak az emberek és ezenkeresztül,kel átvergödnünk.Valami Uny Stadiont,
ir,de nemjelzi.A térképen néztem,de nemtaláltam,ijen stadiont.
Köszi.
Majd megprobálok,vele átverködni.
2. *Home Coming* (555IXb2)
Difficulty: 2.5/10
Toreno finally gives you some good news. You can go pick up Sweet outside the police station. Once you get there, the narrow-minded Sweet explains that he wants to go home, not to the mansion. Once you get to Grove Street, start taking down crack dealers. At one point, you will inevitably start a war with the Ballas. Fight for your turf as you would any gang war, then finish off the crack dealers. Oh, and make sure that Sweet doesn't die.
Reward: Respect earned. Sweet opens up as a boss, and you can now do turf wars. Don't go too overboard though, since you'll be losing and gaining some territory during the next missions.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
vini a Sweetet.Öt kel hazavinni.
De amugy köszi.
The Matrix has you...
vinni öt.
Ha valaki,tud valamit irni,elöre megköszöném.
The Matrix has you...
[:::Ultimate Japanese Street Drifting:::] *drifting2_dot_com*
[:::Ultimate Japanese Street Drifting:::] *drifting2_dot_com*
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Akkor most várhatok amíg valaki megszán és megcsinálja.....<#szomoru1>#szomoru1>
De azér kösz
igen ilyen elõfordulhat, bár velem még sajna egyszersem(legalábbis nem ekkora gép volt és nem mögöttem "szállt" le😊)
The Matrix has you...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A kriminális kamerakezelésre van valami orvosság? patch, mod, akármi...
Marhára idegesítõ, hogy hiába állítom feljebb a kamerát, mindig visszaál!
A játék végefelé járok, de még mindig nem látom, mi van a kocsim elött...
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Fõled a kis Hummer <#taps>#taps>
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Te sem tudsz valakit aki +csinálná?Ez most jobban kéne nekem mint a következõ GTA.
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...