GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocsánat a zavarásért, de letöltöttem torrenten a GTA San Andreast, ám amikor daemonnal mountolom kis gond van. Installálni lehet, azután ha indítanám a játékot, kiírja, hogy tegyem az E meghajtóba a gta cd-jét, ha átfabrikálom valahogy a daemonnal a meghajtókat, és sikerül az E-be berakni a cuccot, akkor meg F meghajtót ír ki, próbáltam már tiltani a cd-dvd meghajtóimat, de nem használt, mit tegyek. Ha valaki tud, privátban jobb lenne a segítség, mert itt ritkán járok: [email protected]
TruenoAE86

[:::Ultimate Japanese Street Drifting:::] *drifting2_dot_com*

Oké-oké!
Én befejeztem...

Igazad van!!!
Kinek mi jön(jönne)be.De fleetwood se rosz 😊

Akos 001
Én ezt még nem is játszottam,ízlés kérdése.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

HELPer
Én azt mondom, hogy ez volt a legjobb GTA! ;-)

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

Akos 001
Ezt a K1 ATTACK-ot múlt pénteken láttam egy autókiállításon.
Limited Edition-100 db-ot gyártottak belõle.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

DJ Skyline
gyerekek hagy ne szóljak többször!😊
itt folytassátok ha lehet!
köszönöm!

Én a gta3ba szarakodtam a skinekkel, és azoknak is gagyik voltak.
cement
lehet hogy te igy gondolod de nekem jobban kene akkor is barmelyik aston, mer a skyline tizedannyira sem elegans es kenyelmes vagy biztonsagos mint barmely astonmartin, lehet h nehany tized- század másodperccel jobban gyorsul, arra meg szarok ra 😮

respect to the man in the ice cream van

2 féle Hot Coffee MOD van, az egyik szexis, a másik teljesen nudi.
A szexi fehérnemûs barátnõknél használhatók a régi kimentett játékhelyzetek.
A telejesen meztelen MOD-ban csak az abban a MOD-ban játszott helyzetek
használhatók.
A hibátlan, könnyen hesználható 2 féle MOD, innen
letölthetõ.
<#smile>

12346
nem élettapasztalat váze. csak ez az egyik olyan téma, amin aztán tényleg semmi értelme vitázni. sok önjelölt "szakértõ" mindig megmondja, melyik a tuti autó:/
mintha lenne olyan. kinek mire kéne/kinek mi tetszik. innentõl kezdve mindenkinek más a "húdefasza" autó. csak ezt nem kéne a másikra ráeröltetni. nekem pl, az álombringa egy 80-akárhányas fleetwood. mer ezt lehetne a mindennapokban is használni, + aránylag kicsit egyedi is lenne. azt kicsit könnyebb elérni, mint ezeket a "nem létezõ" autókat. elõbb lesz ilyenem nekem, mint a kiccsávóknak szkájlájnjuk. ami biztos nem lesz. ez az autó meg másoknak nem tetszik, és majd értelmes ember módjára jól leoltanak. feltéve, ha tudják mi az a fleetwood. de többnyire biztos nem, mert nem volt az fnf-ben, vagy az autómániában<#hehe>
kár ezen nyomorékoskodni.

zaki
nemtom, nem próbáltam még ki õket

Kit--Kat
Te meg hagyjál már a 20 éves nagy élet tapasztalatoddal...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Na jó van inkább menny át az AUTÓ mánia topicba májerkodni!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

12346
jól van kis pöcs. inkább nem állok le veled vitázni. kár neked a hsz😊
mellesleg nekem egyik se kéne. egyiknek sincs értelme.
majd kinövöd te is (talán).

Szerintem ez 2 konkrét autó.Vagy nem?

Inkább figyelned kéne,nem?
" egy Aston Martin DB9 vagy V8 Vantage vagy V12 Vanquish S"
Ez szerinted autómárka???Mer akkor gra<#taps>t.

6,7mp?!?
Na azt azér +nézném hogy alázod õket!!

Kit--Kat
Te milyen 2 autóról beszélsz? Itt 2 márkáról volt szó.

Tévedésben élsz!!!
Az lehet hogy neked nem lesz,amugy én nem látok itt semmiféle vitát.Ezek valós tények.

12346
istenem.. látszik, hogy 14-18 között vagytok... csak õk tudnak ilyen faszságokon vitázni, hogy vajon a skyline vagy ferrari a jobb😄DD
színvonal foreva😛 egyik se lesz nektek soha, szal értelmetlen ezen vitázni😄

Dante73
az autóvitát lezárom.<#vigyor>
Nekem egy 91' es Mitsubishi Galant-om van, aktív futõmûvel.
6,7mp alatt 100-on van,leengedett futómûvel. Rendszeresen alázom vele a legújabb Bömbiket, Merciket, stb...
Ár/érték aránya verhetetlen....

http://www.freetvmaci.info/

Csak még 1 hozzászólás:
Szép meg jó mind a 2 autó de akkorse tartoznak a LEGJOBBAK közé.
A mai napig gyártott legjobb autó (ezt nem én mondom hanem szakemberek!)
a Nissan Skyline GTR!!!
És azt mondjak hogy az elkövetkezendõ 20-30 évben nem is fognak tudni jobbat építeni.

hispan2
Valaki! TEXTÚRÁKAT milyen programmal lehet egyeltalán megnyitni?

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

Kit--Kat
nahh találd ki!

De ezeknek a törésmodeljük elég gagyi nem?
DJ Skyline
ez übereli a Porsét' és a Ferrárit' !😛😄SPAD

1973 Ford Falcon XBGT 'Interceptor'

letöltés

K1 ATTACK

letöltés

DJ Skyline
asszem volt már 1-2...nem baj elférnek!😊

2004 Jaguar XJ-8

letöltés

Mitsubishi Colt 1.6 GLX

letöltés

Dodge Ram SRT-10 Tuning

letöltés

2004 RangeRover Vogue

letöltés

DJ Skyline
van erre autó topik nem gyerekek!?😊

kesenyi
Magyar utakra ilyen kocsit minek????

...:::kesenyi:::...

kesenyi
Nekem a régi gépem hasonlít valamelyest a tiédre és simán fut rajta: P4 1,7ghz,512 Sd, Geforce3 Ti 200 videókártya

...:::kesenyi:::...

Akos 001
Nehezen lehet berakni,rejtély hogy hogyan.De mielõtt beteszed 2-szer gondold át,utánna nem lehet kiszedni,szerintem nem ér annyit.

ukki
Hot coffy modot hogyan kell berakni és használni?????

Kit--Kat
Ámen, legyen úgy!!!😄DD

Akos 001
ok

cement
oks, majd versenyzunk egyet ha nektek lesz egy-egy ferraritok nekem meg egy astonom, es akkor majd jarhat a pofank 😄DD

Akos 001
haggyátok a témát

cement
az aston martin mindenbõl a maximumot próbálja kihozni, elképesztõen dinamikus, a legkényelmesebb és legbiztonságosabb kocsikat csinálja, és ráadásul stílusosan gyönyörûek, hidd el ha odalépsz megy úgy mint egy ferrari 😊

Akos 001
<#worship>

Kit--Kat
Na jó de 1 Aston Martin versenypályán lévõ teljesítménye hol van bármelyik Ferraritól(utcai verzió). Aston jó kis luxus kocsikat csinál nagy motorral és teljesítménnyel, de nem vérbeli sportkocsikat szvsz. De tényleg kár ezen vitázni.

ffxi
Akó áruldd el honnan töltesz le hozzá drivert. Köszi!!

Amúgy meg ne vedd meg, hanem tõccs le😊

Fákjúal!

Akos 001
Talán menne,de ne vedd meg.Felesleges kiadni érte annyit szerintem.
De te töntesz.

Bliblibli
nekem nincs meg a hl2 én nem tom hogy menne-e

Bliblibli
naon fontos mert ettõl függ, hogy megveszem-e ! Elõre is köszi a válaszokat!

ffxi
Várjunk csak 5200-es????? Megy nálad a HL2?

Fákjúal!

Bliblibli
csa! Szerintetek ezen a gépen menne a san andreas: pentium 4 1,7 ghz 512mb rambus ram 40ghz 7200rpm vinyo fx 5200 128 mb videokaresz?

Akos 001
ízlés kérdése

cement
Ezen lenne mit vitatkozni, egy Aston Martin DB9 vagy V8 Vantage vagy V12 Vanquish S jobban kene mint barmelyik ferrari, de mindegy mindenki mast szeret csak buta kijelenteseket ne tegyunk

Akos 001
Ferrari az autók királya.