82991
-
sz4bee #80748 Mindent kipróbáltam már, amiket mondtál azt is.Levettem mindent minimumra, akkor azt a limitedet is kikapcsoltam...Valami más lehet még? -
#80747 vizuális effekteket minimumra tedd, vagy is az árnyékok, és a sebesség limetert tedd off-ra -
sz4bee #80746 Pentium D 3,2GHz , 2GB DDRII , XP sp3 (max 2honapos), Geforce 9800GT, eredeti játék és szaggat.Játék kezdésnél kb. 2 másodpercig jó aztán elkezd szaggat, főleg ha kinn vagyok az utcán ahol nagy a forgalom.Legújabb driver, az nem lehet gond, ajánlott gépigény az is megvan.Kerestem vírust is ami lassíthatja, de azt se találtam.Mi lehet még a probléma? -
Anonymus20 #80745 Megnéztem, ott se találáltam, de azért köszönöm. -
#80744 azt hiszem hogy codenamegta.hu-n fentvan. -
Anonymus20 #80743 Szerintem a cleo keret kell neki, mert az még nem volt fönt. De miután föltettem nem indult el a játék, csak ha visszacseréltem a vorbisfile.dll-t, így meg a cleo nem lesz jó, de a játék igen. Mit tehetnék? Help pls :P -
Anonymus20 #80742 Ja és van egy mód, amit letöltöttem. Ez egy busz mód, de bemásoltam mindent mindenhova, és nem működik. Valami ötlet? Link -
Anonymus20 #80741 Haverom mesélte, hogy van ilyen, és mintha én is láttam volna még régen valahol, amikor nem ment a san andreas nekem =) -
USAMEN POWER #80740 Bandaháború helyett, football huligánok támadnak egymásra, AK-val, Uzi-val, és minden egyébb fegyverrel, ami a kezűk közé akad.
CJ a döntőbiró meg szétcsap !
Nem hallottam még mostanáig erről a módról, de érdekes lehet... -
ldavid #80739 LOL tényleg van ilyen?
már én is gondoltam rá, csak engem nem érdekel a foci.. xD -
Anonymus20 #80738 Sziasztok, lenne egy kérdésem, hogy merre találhatom meg azt a módot ami a Grove Streeteseket Fradistává, a Ballast pedig Újpest drukkerekké alakítja át? Remélem valaki tud segíteni, kerestem már majdnem mindenhol. -
Incsi #80737 nekem volt még régebben ojan amibe külön volt hogy melyik városrészbe akarom rakni és sok ház közül lehetett választani (pl. a nagy hangár) a mostaniba meg össz-vissz három ház van.Ezért kérdeztem hogy tudtok e adni linket arról. -
#80736 ennyi házba lehet csak kocsit rakni. -
Incsi #80735 Helló!
A garage editor0.1-en kívül másik verzióhoz tudtok linket adni mert ebben kevés a ház ahova lehet kocsit berakni?
Előre is köszi -
sebokmark #80734 tudsz olyan linket ahol van sok vonat, busz ??? -
sebokmark #80733 nagyon kössz :) -
#80732 oda ahova a dff modelleket is. csak nem .dff hanem .txd lesz. -
sebokmark #80731 köszi
de lenne még egy kérdésem
a textúrát hova kell berakni??? -
jpwadkan #80730 rendszerint úgy vannak elnevezve a file-ok, ha nem, akkor a leirásban a módosítandó adatokból lehet megnézni, esetleg javasolják vmelyik járművet.
ha egyik se, akkor valszeg tökmindegy, csak arra kell figyelni, h hasonló jellegű járgány helyett rakd be, illetve nagyon fontos, h az ajtók száma stimmeljen (pl. ha négyajtós helyett kétajtóst raksz be, az adott esetben csúnya játékmenetbeli gebaszt tud okozni) -
sebokmark #80729 köszi
de tudsz nekem adni olyan linket amelyben az is le van írva hogy melyik kocsit melyikre cseréljem le???
elöre is kössz -
#80728 .txd fájlt is be kellene tenni. -
sebokmark #80727 autókat de úgy hogy textúrája is legyen -
#80726 cuccokat? pontosan meghatároztad te is...
amúgy a linkek nem véletlenül van ott. -
sebokmark #80725 helló mindenkinek az lenne a kérdésem hogy valak adna egy olyan linket ahol tudok letölteni cuccokat és le is van írva hogy mit mire kell cserélni ???ha valaki tudja írjon nagyon fontos lenne
előre is köszi
tényleg -
USAMEN POWER #80724 Hopsz kilőttem valakit -
USAMEN POWER #80723 Azta qrwa :DDD -
USAMEN POWER #80722 Én úgy tudom hogy azok mellék küldetések. Csináld meg őket azért, mert lehet hogy lesz valami... -
Szabi1991 #80721 de komoly :D
-
#80720 Hát még nem csináltam meg a kőfejtős cuccost meg a kamionozást!lehet,hogy ez a baj? -
USAMEN POWER #80719 Kishoffi: Vágom mire gondolsz :) Arra úgy jó a kormány, én billentyűzethez vagyok szokva, egy GTA-t nem is tudnák mással tolni (bill, egér)
Hungaro: Háth akk ez valami bug... Nézz még körül mindenhol, hátha kimaradt valami. Nekem idáig sose volt ilyen... -
#80718 Hát nem elvettem,hanem oda adta,a házába volt!100% fel vittem már a "Szerelmet" de semmi!A kártya meg van,és feladat nélkül autókázok... -
#80717 közben engem is zavarna de és átalába GTA-val csak kocsikázni szoktam! driftelgetni meg ilyesmi!
és mivel nemrég megvettem a g25-t bill-el már nemnagyon akarok játszani:D
ha érted mire gondolok!
ÜDv -
USAMEN POWER #80716 Én úgy tudom hogy a beléptető kártyát nem elszedni kell még az elején. Követni kell az autóját, és meg kell párszor kúrni, meg fel kell vinni a szerelmi szintjét irántad. De hogy hány százaléknál éred el hogy neked adja a kártyát, nem tom. Amúgy a kártya a kaszinó kirablásához kell majd.
Kishoffi: Háth kormánnyal tolni a San Andreast, vagy egyébb GTA jellegű gamet, háth nem tom. Engem zavarna is hogy ott a kormány az asztalon, mikor nagy lövöldözés, vagy gyilkolászás folyik. -
#80715 üdv!Megint el kezdtem játszadozni a játékkal!És meg akadtam Las Venturasba az egyik küldetésnél!Amikor fel kell szedni egy csajt,és Caligulla Casinójába a beléptető kártyát "el szedni"!Nos el is szedtem a csajtól meg minden,de semmi nem történik!Valaki aki tudja mit kell csinálni legyen szíves írja le!
köszi!:) -
#80714 Üdv!
azt szeretném kérdezni hogy G25-t belehet állítani ugy hogy minden irányítás maradjon ugy ahogy volt csak az autók irányítása mennyen kormánnyal? addig eljutottam hogy tudok kormányozni de a pedálokat sehogyse tudom beállítani!
lécci segítsetek fontos lenne!
Előre is köszönöm! -
#80713 Próbáltam már sok félét.... -
#80712 crack? -
#80711 Sziasztok tudnátok segítenni abban nekem hogy mért nem idul el a Game ha felraktam?
Odáig megy hogy már a főmenüt töltené be amiko Hibauzenet nélkül csak úgy kilép az asztalra!
-
#80710 Igen most már játszok is.
Kösz a segítséget. -
#80709 Szivesen!
A DAEMON Toolsszal probáltad?