GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
tud valaki segíteni?
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Köszi!
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Csak a texturát cseréli ki oszt kész.Akerekek sokkal nagyobbak mint kéne,vmeik tul magas,stb....
Ezen még dolgozni kéne 1 "kicsikét" és akkor jó lesz!
Goood Night Loooooossss Santosss.
Errõl jut eszembe. Ha rádiót hallgatok a gamesban.Van egy olyan rádió állomás ,hogy saját zenék 8) . A lényeg ,hogy ott egész nap reklámokat nyomatnak. Valaki lefordította már õket.Csak félig dekódolom õket de elég viccesnek hangzanak.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Strici=Ringyóbadiguard vagy nem? A ketrec rázza a monkey-t?
Ye @Sanzistift azért akarnám megcsinálni ezt a küldit ,hogy ne csak kajával regenerálódjak hanem autórángatással is.
Meg szívtelenség kinyirni egy végtelen késes stukkeres ringyót eksön után még a gettóban is.Fõleg a saját területemen.
De akkor mostmár végkép nem értem. Most akkor mivan?
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
Valaki konvertálja már át nekem ugyan a suzit,élõben is az van...raknám a bravura helyére,magyarország fííííling....<#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile>
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
Narancs! Kevesebb kólát igyá wazze. 8)
Valaki lökjön már infót arróla dologról ,hogy a stricis küldetés hogyan mûködik.
Kinéztem magamnak egy nyitott verdát a market place környékén hát kikaptam belõle a jóképû gyereket.
Akkor az történt,hogy a kocsi elkezdett hozzám beszélni ,hogy nyomjam meg a 2 gombot a stricis küldetéshez.
Lányokat kell fuvarozni.Na viszem is õket addig nincs gond amíg a program ahhoz a függvényhez ér ,hogy a csaj azt mondja durva a mandró.Kiszálok ekkor kiíródik,hogy van 30mp hogy wisszaszáljak az autóba.Wisszaszálok.Ekkor meg azt mondja tarack az ürge öljem meg.Kiszálok fejlövés.
Ekkor pirossal kiír valami maszlagot ,hogy az ügyfelek tisztelnek engem nem bántják a lányokat.
Wisszaszálok az autóba.Na itt meg már azt mondja a stricis küldetéshez nyomjam meg a 2 es buttont.
S kezdõdik minden elõrõl.?! Mivan?
Ezt hogy kell?
Megjelent már az 1.01-es creck?
letöltheted.
<#smile>#smile>
A lényeg az, hogy ne szenvedj, hanem jól szórakozz...
The Matrix has you...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
The Matrix has you...
P4 2.6, 512 MB Ram, Ati Radeon 9600 128 MB
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
viszont van az a küldetés amikor mocival kell fölmenni egy gépre. Azt írja valami bombát kell letenni aztán ugrás. Oké, de hogy tegyek bombát a gépre? nincs is nálam...
biztos neked is jó lesz 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
dx90c es egy catalyst mobility van fent
regen mintha lett volna vmi bug patch nemtom mit keressek HELP ?
A repülõiskolát nem lehet valahogy kihagyni? Úgyértem a tököm ki van már vele, fél napja nem tudom megcsinálni. Helikopterrel mozgó célpontra tüzelés nem megy...😞
Szvsz klaviatúrával kicsit nehéz. nincs valakinek pont egy olyan mentése, ahol az már meg van csinálva de a többi még nincsen?
+ csináld meg mondjuk amit én, 1000$ feletti wheelie bonus-t 😉
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Renault magnum http://kamionszim.hu
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Az egyik MOD játékhelyzetei nem használhatók a másik MOD-ban és fordítva.
Tehát mentsd el valahova a régi játékhelyzeteidet, aztán
törölj ki MINDENT a kimentési mappából.
A lényeg, hogy a kimentési mappád ÜRES legyen, akkor el fog indulni bármelyik MOD.
A "gta_sa.set" nevû fájlt is töröld ki és a számozott játékhelyzeteket.
A játék úgyis készít egy új "gta_sa.set" nevû fájlt a MOD-hoz.
A kimentési mappa helye :
"Documents and Settings" / "...NÉV, amely be lett írva, a Windows XP telepítésekor... /
"Dokumentumok" / "GTA San Andreas User Files"
A meztelen barátnõs HOT COFFEE MOD-ban kezdheted elõlrõl a játékot, mert csak
az abban a MOD-ban kimentett játékhelyzetek használhatók hozzá.
Vagy letöltesz hozzá játékhelyzeteket, ha csak ki akarod próbálni.
Minkét MOD-hoz letöltheted az összes játékhelyzetet.
A SZEXI fehérnemûs barátnõk féle HOT COFFEE MOD-hoz használhatók a régi játékhelyzetek is.
Az alábbi honlapon letöltheted mind a 2 féle MOD-ot és külön mindegyikhez a
játék összes játékhelyzetét, ha ki akarod próbálni :
letöltési honlap.
----------------------
A Rockstar az egész világon lecserélte vagy folyamatosan lecseréli az
összes GTA San Andreas játékot.
Már csak szexmentes, HOT COFFEE nélküli játék kapható!!!
Azokhoz nem használható a Hot Coffee MOD, mert kitörölték a játékból.
Aki felrakja az 1.01 javító patch-et vagy az esetleges újabb
javításokat, annak a PATCH letiltja a szexet a játékából !!!
Cikkek :
cikk 1
cikk 2
cikk 3
cikk 4
Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!