GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maco13
Él még valaki?

Segítsetek lécci elakadtam. A High Noon-on vagyok túl, és nincs mission sehol. Korábban azt írtátok hogy csinálni kell ilyenkor gang wart meg területet szerezni, de nekem nem sikerül. Kiirtottam már vagy 50 ballast de nem lesz gang war sehogy. Meg recruitolni sem tudok senkit a bandából. A csaj már ideadta a belépõt, az nem lehet baj.
Htx 4 help
Harly18
Egy kocsit átkonvertálni mennyire bonyolult/idõigényes?

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Akos 001
térképen rajta van

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Seithennin
Hy all!A gameban hogyan tudom megtalálni legegyszerûbben a tetoválószalon? Már régen játszottam vele oszt felejtek😄

Akos 001
nem tom

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Ja,még 1 thing:honnan tudom letölteni a reszelõs :-) küldetést?

Thx!!! x1000

Akos 001
gta.gamigo.de
www.gtaonline.hu

Plíz Andreasolo testvéreim:hol tudok mostanában jóféle verdákat letölteni?

Kit--Kat
hmm asszem itt már 1x voltam, de ez hol is van?? A titkos bázison?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Akos 001
sehogy

brodix
hogy kell fel nyitni a kocsi tetõt???

küldje már el a választ valaki erre az e-mail címre:[email protected]

Kössz!!!!!!!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Akos 001
A SWAT tank az utolsó küldiben lesz.
Az FBI Truck meg 3-4 csillagnál jön elõ.

ngcsnet
gyerekek terepasztala

wow, hol? katonai bázis?
Beszélj! <#vigyor3>

Inkább aztatat mondoljátok elfele,hogy miképpen lehet egy autót megtervezni,illetve megalkotni? PL: egy Honda Civicet

Hol?

hispan2
Ja és még pluszba a mai estére: két olyan jármû, amik benne vannak a game-ben, de soha sem jönnek (figyelem: ezeket nem külön tettem be, gyárilag megvannak. egy gta mindenes progival lehet lehívni õket, SWAT Tank és FBI Truck a nevük).

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

hispan2
SanAnderas teljes térképe, na találjátok ki, hogy hol?

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

Akos 001
htx😊

Aquir
azt kérdezte hogyan 😊 demá irtam hogy billentyükkel😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Akos 001
Amikor a levegõben vagy akkor.

Aquir
az itt a Logomûhely topik 😊 én ált mindig ott vagyok, csak max nem látnak 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Igen! csak te montad,vagyis irtad,ha jol emlékszek,hogy keresem meg azt a
Honlapot ahol Logokat készitenek,még a cimét is leirtad.
Én arol beszélek!
De nincs ugy jelentösége,csak kérdeztem,mert látalak ott is.
Majd valahogy,valakivel megoldom a dolgot.
Köszi.
Aquir
A logokovácsnak nincs internete itt Szegeden, egyetemi könyvtári gépekre meg nem lehet telepíteni semmit 😊

azt meg hajrá, gyakorold 😊

Köszi
Zát igen!ez,az,ami,nemnagyon akar engedelmeskedni,akárhogy is nyomom a gombot.<#pardon1>.A többi küldetésem,lezalylot és igy már csak a mellék,küldetéseket
veszem elö.
A logo mester megérkezett?,vagy még szabin van?

Aquir
az átfordulásosnál a gyakorló videó is mutatja hogy csak a kocsi egyik felével kell rémenni az ugratóra
ehhez még nyomod a fordulás gombokat 😊

Probáltam azt a gombot,használni,amely jobb és bal irányt-ba megy a kocsi,de
félnél,jobb átfordulást,nemigen tudtam tenni,mivel,hiába,nyomom a gombot
csak félfordulatot tesz,ennél töbre nemképes.
Azért kérdeztem,hogy van E külön gomb az átforduláshoz.
Több mind 1 orát probáltam,de mindig,kudarcba fuladt.
De amugy köszi a segitséget.
Aquir
mondom vannak gombok 😊

jobbra - balradöntéssel machinálj
attól függõen honnan ugrasz a megfelelõ irányba döntsd a kocsit, majd mielõtt földetérsz lassítsd le a forgást az ellenkezõ irányba forgatással
és akkor szerencsésen talpra érkezel karcolás nélkül - gyarorold sokat 😊

nekem ez pl arany lett<#buck> (mint a többi😊

Akkor hogyan forduljak meg a levegöben? és épségben földet érni?,ha nincs erre
gomb kijelölve?
Igy az Autos iskolában,bedig ezt kérték,vagyis ez a feladat.
Akkor hogyan tovább?,ha nincs erre kijelölve gomb?
Aquir
de vannak külön gombok 😊

Aquir
A sivatagban Las Venturas mellett baloldalt fenn

Aquir
controls - benne megtalálod melyik a hátra, elõre jobbra, balradöntés(autónál, repülõnél, minden jármûnél 😊

Aquir
hányszor mondom =)

két szó: ütemre nyomd 😊

Hogyan nyomjak szaltót?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

"Ugrás közben nyomj egy szaltót."
A szaltó az az amikor felemeli a motor elejét, vagy feláll a motoron?
És ugrás elõtt, vagy már a levegõben kell megnyomni? Vagy mindegy?

Hasonló gondjaim vannak a 2., 3., 4., 6. és 9. ugratóval is. Bár ezeket nem próbáltam olyan sokszor, mint az 1-est. De a 4-esnél (kis híd bal oldali lépcsõje) és a 9-esnél (reptéri sárga tábla) akkorákat ugrik, hogy csak na, mégsem elég. A 6-osra azt írja a leírás, hogy a falig el kell ugratni. Nekem túl is ugrik a falon, ennek ellenére nem jó.

ÁÁ a mafia már régi gagyi.Ha bár az elõbbi mint az SA, és ezért díjazhatnánk (meg hogy retro), de jó lenne ha már abból is lenne 2. rész

12346
ezek zsírak😊 kõne ilyen a mafiába is^^ a natur lada meg az sl-be is😊

erre külön gombnincs, csak annyi hogy át kell fordulni, és idõre talpra megékezni roncsolódás nélkül

ngcsnet
sivatagban. san fierro-tól észak-keletre

Hello! Hol van repülõsiskola?
Hali
Ki tudja?,hogy az Autó iskolában,melyik gombot kel,használni,hogy a levegöben
ketöt forduljon a kocsi a levegöben,majd simán földet érjen.
Ugratot,átrepülve kéne az autot 1-szer körbeforgatni,de nemtudom.
Ha tud valaki segiteni,elöre megköszöném.
ngcsnet
ó de aranyosak

DJ Skyline
http://www.theborggaming.planet-multiplayer.de/phpBB2/viewtopic.php?t=5376
végre egy normális verzió

ВАЗ 2106 ДПС

letöltés

ВАЗ 2106 Такси

letöltés

ВАЗ 2106

letöltés

DJ Skyline
BMW 325i Beta 1.5

letöltés

Audi A4 Cabriolet

letöltés

Lokomotive

letöltés

Akos 001
Ugrás közben nyomj egy szaltót.

az nekem se nem megy, úgyhogy csatlakozom a választ várók listájához...

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Bocs, hogy ilyen egyszerû kérdéssel zavarok. Az 1-es számú ugratót nem tudom megcsinálni (NRG-500 versenymotorral próbálom). A statisztikában szerepel, mint különleges ugratás, de mint különleges jármûugratás nem (egyáltalán mi a különbség a kettõ között?). Nem is írja kis nagy sárga betûkkel, hogy "MUTATVÁNY JUTALOM 500 $". Kb. 130-150 lábas ugrásokat csinálok, ad érte 30-50 $-t. Nem is tudom, mitõl függ, hogy egy ugrást elfogad-e. Lehet, hogy nem mindegy, hogy pontosan melyik részérõl ugratok el az ugratónak, vagy pont hová érkezek. De szerintem már minden variációban megcsináltam, és nem jó. Ha valaki tud, légyszi segítsen!!

Kit--Kat
nekem azzal nem mûködött, azt csak táncolásnél tudtam használni

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"