82991
-
#80788 Hello mindenki, a segítségeteket kérném! Megint kedvet kaptam a san andreashoz multizni. Na igen de amint feltettem mindent, és csatlakoznék a szerverre a singleplayer indul el. Ha ebben tudnátok segíteni nagyon megköszönném...
(Felraktam a teljes játékot - Multiplayer +PATCH) -
Gerifinuccsi #80787 Helló! van valami olyan program vagy valami vagy át kell írni vmit h be lehessen szállni az olyan járművekbe amik be vannak zárva?? -
#80786 PC-n már kitapasztaltam már, csak küldetés közben fagyogat de ha azon kívül tépek be jól megy. Olyan nincs véletlenül ami a jointot új fegyverként kezeli és átlehet róla váltani pisztolyra vagy más fegyóra ? -
#80785 én nem ajánlom azt a modot PC-n erőteljesen bugos. -
#80784 Szerintem, tedbe packban és kész:)
Legalább nem az-az egy lesz:P Egy probát meg ér...:D -
#80783 Mielött végképp kétségbe esve feladnadnám a reményt valaki segítene keresni nekem hátha meglesz? Má kerestem egy pár hejen és amikor a legközelebb kerültem hogy megtaláljam akkor is egy not found képernyő fogadott biztos valahogy meglehet csinálni. :( -
#80782 Sziasztok ! Ez a Get CJ high and Drunk mod nincs véletlenül külön xboxra ? mert ilyen nagy pakkokban megtaláltam, de nekem csak ez az egy módosítás kellene. előre is kösz. -
#80781 Háát...egyrecsak fogy az esélye hogy én valaha ilyen árnyékokat látok a játékban.:S -
#80780 szerintem 2004-ben mikor az SA-t kiadták (vagy 2005 nem tom) nem nagyon volt még 64 bites processzor, szóval nem igazán menne 64 bittel. -
#80779 Nekem a gta sa-n tűnt fel hogy mi a különbség a 16 meg a 32 bit között. Több az árnyék. Akkor 64-en már mindenek van? Elég valószínűtlen lenne. -
#80778 az hogy 32 vagy 64 bites egy rendszer nem a színeken látszik.......
ez attól függ ahogy Ryder is leírta -
#80777 Nemismersz valakit akinek sikerült megcsinálnia hogy a házaknak árnyéka van? én már állítgattam de azthiszem feladom én nemtudok rájönni. -
#80776 XP-ben is van 64-bites csak ahoz másik verzió kell. pedig ehez az árnyékos dolgohoz az árnyékot kell jól belőni az ENB series beállitásaiban. -
#80775 Dehogynem. Az volt az első. Gondoltam arra is hogy windows xp-n nemlehet megcsinálni. Nekem a max felbontás 32bites színeket lehet megadni de lehet hogy vistán 64 és akkor lenne mindennek árnyéka. -
#80774 arra esetleg nem gondtál, hogy a játékok belül is maxra tolod a látványokat? -
Hydroceph #80773 hali!
Valaki tudna mondani nekem egy magyar TDM szervert? sok player nem kell, sot, egy 10-20 koruli lenne a legjobb.
Johet amugy angol orosz német bármi, csak egy viszonylag normalis community legyen. -
#80772 Najó bocs kicsit durva voltam. Te nyilván nem azt töltötted le amit lejebb belinkelt nekem USAMEN POWER. Egyébként én is elég jól értek ehez má egy csomómindent át tudok állítani és kedvemre formálhatom De nekem márcsak a házak árnyéka kell. Nálad vannak a házaknak árnyéka? Ha van akkor meik ENB-t szedted le hogy működik? -
#80771 én segíteni akarok neked erre olyanokat írsz hogy fogalmam sincs, hát tudud te nem értesz hozzá, nem én kértem segítséget, hanem én nyújtotta a kezem, ilyen embernek segítsen akkor a halál,ááá
Ez akkor mi az anyám???????????? -
#80770 Ne az mondja akinek fogalmasincs róla mitbeszél. Ebben az ENB-ben nincs shadow opció. Nekem az épületek árnyékai kellenek. Mint a képeken. Vagy nemvettétek észre hogy vannak nekik? Hogylehet hogy már egy éve vettem észre ezt és még senkise tudta elmondani hogyankell. -
#80769 azt enbseries.ini-vel, notepadal társitsd, majd keresd meg a shadow-ot, és tedd magasabb értékre -
#80768 Ezt már 1000éve tudom. Én azt kérdeztem hogyan lehet az árnyékokat előhívni. Beraktam bekapcsoltam és mégcsak árnyékoksem voltak nemhogy a házaknak. Aztmondtad a readmeba levan írva hogyankell bekapcsolni az árnyékokat. -
USAMEN POWER #80767 d3d9.dll-t, és az enbseries konfigurációs jegyzettömböt másold a játék főkönyvtárába.
Ha ez ok akk indítsd a gamet, és Shift+f12-el tudod elindítani a módot, és ugyanígy is tudod kikapcsolni. -
#80766 Persze hogy nem működik. Túlszép hogy igazlegyen...A readme meg angol szartse értek belőle. Valaki letudná nekem fordítani? -
#80765 Könnyű azt mondani... a google csak akkor ér valamit ha tudod mit keresel de nekem fogalmam sem volt hogy mi a fenétől lesz olyan. Remélem működik. Imátkozok. -
USAMEN POWER #80764 Tessék
Kell legyen benne "Read Me !" abban le van írva, hogy mit csinálj.
És ismerkedj meg az egyik barátommal. -
#80763 Szevasztok! A játékhoz ugye van ez az ENB Series és az oldalán láttam egy - két képet, amin a házaknak van árnyéka. Nagyon tetszik! Hogyan tudnám ezt megcsinálni én is? Nagyon megköszönném ha valaki megtudná mondani, már régóta szeretném ezt tudni. -
ldavid #80762 Barbaránál (sivatagi sheriff csaj) érd el a 100%-ot, és megkapod -
#80761 helló. Látom mostanában nem nagyon jár errefele senki, de azért megkérdezem, amit megakarok, hátha szerencsém lesz, s valaki válaszol. Szóval a kérdésem az, hogy miként lehet azt megtenni, hogy a wardrobe-omba megjelenjen a rendőr ruha??? (már minden missziót végigvittem, de még mindig nem lelem!) -
sz4bee #80760 Pont ezt akartam elkerülni, de majd akkor erőt veszek magamon a héten. -
#80759 ehhez most csak annyit tudok mondan én hogy Xp reinstall... de komolyan nálam már volt ilyen gond más játéknál -
sz4bee #80758 Te olyan segítőkész srác vagy.Nem oldanád meg helyettem a problémákat mert már nagyon melegem van?Feltettem a patch-et és elkezdett újra szaggatni ami nem gyakori egy patch installálása után, nem találok megfelelő drivert mert a kártyához adott driver mégse jó teljesen mert ennél is beszaggat, nvidia honlapon a legrégebbi azt hiszem 2008-as. -
#80757 ha felrakod a patch-et akkor nem lehet multizni. -
sz4bee #80756 Feltettem a patch-et és elkezdett szaggatni a játék.Mért lehetséges ez?Mennyire fontos az a patch, vannak benne olyan dolgok amik nem ártanának a játékba? -
#80755 hál' Istennek. életben marad a kutyám:D:D
örülök, hogy segithettem. -
sz4bee #80754 Igazad van.Kipróbáltam a kártya eredeti driverével és nem szaggatott.Köszi a segítséget. -
#80753 kutyám életére (mostanábba a kutyámra szoktam esküdni:D:D) hogy nekem csak régebbi fajta driverekkel ment, szóval ja, ez komoly. -
sz4bee #80752 Ez komoly?Most komolyan mért nem jó ezekkel az új driverekkel?Jolvan majd kipróbálom valami kevésbé friss driverrel, 2006-7esel mondjuk... -
#80751 2005-2006 közöttit próbálj:) -
sz4bee #80750 Gondoltam régebbi nvidia driverre, de úgy voltam vele, hogy hülyeség mért lenne jobb régebbivel...:)Elég egyel régebbi szerinted vagy menjek vissza bőven? -
#80749 régebbi driver. komolyan. nekem csak a 98-as driverrel ment asszem.