GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak akkor jön elõ, ha a frame limiter ki van kapcsolva. Ilyenkor sincs mindig a bug, csak ha az fps 65-80 felett jár, és csak négykerekû jármûnél jön elõ. A fékezés erõssége pedig egyenesen arányos az fps-sel.

Frame limitert azért nem akarom bekapcsolni, mert eléggé szétesik a kép 25 fps-nél már, én meglátásom szerint.
Nem tudsz esetleg egy frame limiter progit mondani, aminek lehet állítani az fps számát? Vagy valami megoldás?
Ryder7
na ezt elolvastam vagy 2X. az a kérdésem, hogy csak akkor van a bug, ha kikapcsolod a farme limitert vagy bekapcsolt állapotban is van? másik kérdés, hogy csak az átkapcsolás pillanatában jön elõ, vagy csak úgy véletlenül? mert ha csak átkapcsoláskor, akkor kapcsold be és kész.

pár bugot asszem kijavit az ha a Farme limiter be van kapcsolva.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Üdv mindenkinek!
Van egy igen zavaró hiba nálam az SA-ba. Ha kikapcsolom a frame limitert, akkor a jármû (amit vezetek) üresbe gurluva iszonyat gyorsan megáll, méghozzá úgy, mintha a kéziféket használnám (Csíkot is hagy az úton, a kézifék sem használható ilyenkor). Fogalmam sincs mi lehet a hiba oka, de nagyon idegesítõ, ahogy a frame limiter bekapcsolt állapotban is.
Processzorcsere elõtt nem tapasztaltam ezt, gépem: C2D E8400(3 GHz->4 GHz, 2 Gb RAM, 7300GT húzva/régi proci egy Pentium D (3 GHz) volt/).
A segítséget elõre is köszönöm!
a kettõnek nagyjából semmi köze egymáshoz (mármint a kártyának meg a dll-nek)
mindazonáltal itt egy vorbis.dll
És hogyha még akkorsem megy?????
Köszi mindenkinek a választ.
Sziasztok! Láttátok már a San Andreasnak a felturbózott változatát(Grand Theft Auto Killer City)?????????????NAGYON KIRÁLY!!
Ryder7
nyugi van már. ha valaki tud választ szerintem irni fog, addig is google a barátod.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

bujty
olyan CLEO vagy más cuccot keresek amivel SP-ben is elérhetõvé válik a MP-ban megismer anim dolgok(leülés,fekvés stb...)elõre is kösszi

az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja

Ryder7
dani2194: nyisd meg a SAMP-t keress egy szervert, majd kattints rá kétszer vagy egyszer és utána a connect-re. a legújabb kliens a 0.2X

Pet15: directX-et feltetted? ha igen akkor megpróbálhatnád újratelepiteni.

Sziasztok! Amióta Ati radeon hd 3650 es kártyát vettem azóta nem megy a gtasa . Az irja ki hogy Vorbis.dll file nem található . plz segitség!!!!!!
Hello.Letöltötem a SA:MP-t és mikor rámegyek a connectre akkor a sima játékot indétja el mit tudok csinálni?(elõre is köszi a választ)
bujty
megismerT

az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja

bujty
sziasztok,én most olyan CLEO vagy más cuccot keresek amivel SP-ben is elérhetõvé válik a MP-ban megismer anim dolgok(leülés,fekvés stb...)elõre is kösszi

CLEO3 MÓD MIATT LEHET HOGY ELTÛNNEK A AZ UTAK,HÁZAK......?
AZ OKÉ.....1SZER MEGNYOM. SZÓL.
FOLYAMATOSAN NYOM. MÁSHOGY SZÓL....
DE 3. HANG?
HOGYAN?
Imrusssss
Kapcsold be a szirénát és akkor nyomd folyamatosan a dudát

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Yoda001
fékcsikorgás vagy ilyesmi helyett nemlehet betenni?<#idiota>

http://9gag.com/gag/5135249

Hogy lehet 3 különbözõ rendõr sziréna hangot betenni?
duda-1.és 2. sziréna.....??????
2-t kitudok cserélni de 3.dik?
GX25
Nagyon köszi. Ez az.
Most már megjegyzem a nevét 😊

crazy img editor?
sovatalevi
nem Gta Garage Mod Manager?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

GX25
Sziasztok!

Régebben használtam egy olyan programot mint az img tool 2.0 csak már elfelejtettem a nevét. Olyan elven mûködött mint az img tool csak itt egyszerre több fájlt is ki lehetett jelölni és azokat berakta a gta3.img-be. Nem tudjátok mi ennek a programnak a neve?

bujty
sziasztok,én most olyan CLEO vagy más cuccot keresek amivel SP-ben is elérhetõvé válik a MP-ban megismer anim dolgok(leülés,fekvés stb...)elõre is kössz

GX25
Oks, köszi. Csak azt hittem hogy van valami prog. hozzá.

LTomi
Szerintem élõ adást nem lehet betenni, max egy médialejátszóban megnyitod és úgy hallgatod játék közben.

Los Angeles, California

sovatalevi
map es jobbgomb.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

wolf magic
hol lehet a célkeresztet beállitani?

GX25
Sziasztok!

Azt valahogy meglehet csinálni hogy a játékba tudjak hallgatni online rádiót? A User Tracks mappába beleraktam a radio1.hu-ról letöltött radio1.mp3.m3u fájlt de a játékba nem hallom. Gondolom azért mert m3u a formátuma. Van ehhez valami program? Mintha a Vice Cityhez lett volna.

S2000
FAQ-ban le van írva.

szevasztok segítség kéne nekem hogy lehet berakni a kocsikat és más dolgot a játékba? elõre köszi
S2000
Itt megtalálod a barátnõk feltételeit!
Azaz:
"Helena: Egy ügyvéd, aki szeret fegyverrel lõni, és egy farmon él. A blueberry-i Ammunation tetején találod meg.
kritériumok: 25%-nál kisebb izomzat, alacsony zsír, magas Sex Appeal
otthona: Flint County-i farmon. Otthon van: 0:00-2:00, 8:00-12:00, 14:00-0:00 között
Vacsorázós: Rodeo district-i étterem Los Santosban
Táncolós: valamelyik klubb (mindegyik jó messze van)
Vezetõs: meglehetõsen lassú tempóban szerez utazni, szereti a vidéki tályat és a város szép negyedeit.
Szex: 70% után
Amit kapsz: randizás után a szerszámos házához kapsz hozzáférést, ahol van láncfûrész, lángszóró, molotov koktél és pisztoly, valamint a Bandito autóját is megkapod. 100%-nál kapsz vidéki öltözéket."

Lenne még egy kérdésem.
Helenát hogy lehet meghódítani mert annyit tudok hogy ha túl izmos vagyok az nem tetszik neki, de most alig van izmom most meg azt írja hogy nem jó a stílusom.
Milyen stílusra bukik ez a ri...nc???
DJ Skyline
hogy én ezt milyen sokáig kerestem anno. és pont akkor találtam rá a csajra mikor nem kerestem. 😄

Ryder7
és? szerintem hiányzik a vorbis fájl. az asszem a hangfájl. de minek neked SA-hoz CD? egyáltalán CD-s verzó is van vagy csak DVD-s?

Sziasztok!Van egy problémám GTASA-val...az baj hogy amikor beteszem a cd-t kihoz egy mappát és amikor a gtasa exe-t probálom elinditani akkor azt irja ki hogy VORBISFILE nem találhato.
Köszönöm a segítséget.<#integet2>
belarus
San Fierroban a város déli részén találod meg a parkban.<#hawaii>

kb. itt:
Megtudná mondani valaki hol találom meg Katie-t annyit tudok hogy a hely neve Avispa Country Club.
De nem tudom hogy hol van ez a klub?
S2000
Sziasztok!
Nemrég újra nekiugrottam a játéknak, de egy bizonyos idõ után teljesen megfagy, és menthetetlen lesz... elég idegesítõ jelenség, esetleg valaki tud rá megoldást?
Valamint a lentebb írt egér probléma nálam is megvan, bár ez még nem zavar annyira...

Ryder7
én nem, mivel épp nincs benne semmi zene.

bl0kiM
én a saját rádiómat szeretem 😊 ti is?! 😄

turbodezintegrátor :: a zűrzavar sohasem szemerkél: dézsából ömlik.

LTomi
Azt már láttam h igazából is egy csomó Amcsi rádió neve K-val kezdõdik, most már legalább tudom, hogy miért is. 😄
Egyébként szokott lenni rajta egy bejátszás is, amin azt mondják, hogy K-DST - On the Dust

Los Angeles, California

a DST = DuST (Tommy, a DJ néha K-DUST-nak is hívja)
a K pedig a Nemzetközi Távközlési Unió által kiosztott elõhívója/kódja az USA-nak (sok igazi rádió neve is ezzel kezdõdik)

tényleg frankó sztésön amúgy, bár szerintem szinte mind az 😊
Ryder7
igen a K-DST nagyon jó, meg a Radio X, és a Radio Los Santos is. (nameg a WCTR XD)

belarus: van hozzá patch, de én nem ajánlom nem lehet SAMP-zni vele.

belarus
Sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogy van a San Andreashoz patch?Ha van akkor adjatok már meg az oldalt.

LTomi
A K-DST-n mindegyik szám jó! 😄
Egyébként fogalmam sincs arról h mért pont The Dust, mert az azt jelenti hogy A Köd. 😄
Olyasmi lenne mint a Danubius - Az én rádióm? 😛

Nem rejtett reklámnak szántam, most épp ez jutott az eszembe. 😄

Los Angeles, California