GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akos 001
Bõvebben?😊

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Hello! Tud már valaki megoldást mér nem jó a skin amit csinálok?
Akos 001
Van kb 200 kocsi a gameban+repülõk+motorok.....
Majd ha lesz ennyi IGÉNYES és JÓ kocsi a gamehoz akkor mod is lesz.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

kill3r22
már van! 😊

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

cicai
mikor lesz hozzá teljes magyarosítás?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Köszi, a link amit kitettél valoban nagyon jó!

Köcc Kit-Kat
Köszi!
KG21
valaki csináljon már modot télleg már <#rolleyes>

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Akos 001
Az most mind1😛
A lényeg h kocsit Én nem cserélnék.

Kit--Kat
Az 92, szégyen gyalázat ezt nem tudni😛PPPP
Így kezdõdik a játék: 1992 Liberty City IA.
A VC pedig a nyamm szép kis 86os évben játszódik😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Akos 001
SA

Kit--Kat
hoodoo.isten.hu/gtaEz 1 naggyon hasznos oldal, másoknak is ajánlom!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Help me!
Ha a rendör küldiket megcsináltam akkor milyen elönyökhöz jutok?
A 22-es küldiig csináltam meg.
Azt is megköszönném, ha valki mondana 1 helyet, ahol le vannak irva, hogy mellik küldi milyen elönyökkel jér.
Elõre is köcc!!!
berczy
Köszi mindenkinek a válaszokat!!!

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Kit--Kat
mármint a VC?

Akos 001
állat egy "was"!!

Akos 001
szépek<#taps>

DJ Skyline
nincs

Akos 001
Ahogy Kit--Kat írta mod nincs.
De SZERINTEM tok' fölös lecserélni a kocsikat mai gépekre,mert a game a 80-as években játszódik.<#whatever>

Akos 001
Biztos.
De van egy mod amivel be lehet mociva a tuninggarázsba állni.De csak színt válthatsz,vagy kereket tehetsz rá.Elég bugos.A motorra 2kerék helyett 4et rak:C

Kit--Kat
<#eljen>Ilyen még csak a VChez van tudomásom szerint, az pedig házonbelüli😊

berczy
Hali!

Bár már kérdeztem, de azért felteszem mégegyszer a kérdésemet, mert nagyon fontos lenne!

Nincsen esetleg valahun olyan mod ami lecseréli az összes autót valami korabeli, valósághoz közelibb gépre, mert nem akarom egyenként lecserélni az összeset és mai kocsikat meg nem akarok belerakni, mert az nem passzol a játékhoz!

Elõre is köszi a segítséget.

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

DJ Skyline
Pontiac GTO The Judge 69

letöltés

Mercedes Benz G 500 Brabus - Dub Edition

letöltés

Hummer H2 - Dub Edition

letöltés

Ez biztos?
Mert a carmods.dat file-ban benne vannak, és az, hogy miket lehet rárakni.
szivesensegitek
Ez igazán mutatós autó!!!

Honvágyad van??? puding???

DJ Skyline

letöltés

na megcsinálták a srácok a Last V8-at is...alakul a Mad Max mod!<#eljen>

DJ Skyline
nem,mert már befejeztem!😄
illetve nem csináltam meg,mert 3d maxos tudományom nem üti azt a szintet,amiket én szeretnék megvalósítani...de amúgy sincs már nagy érdeklõdés a játék iránt szal' ,csak magamnak csináltam volna!😄

hispan2
Az Iprezához hozzányúlni eredendõ bûn volt és most szenvedsz miatta. 😄

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

szivesensegitek
Ok mésy, nagyon köszi!!

Akos 001
Nem

Hali!

A motorokat lehet valahol tuningolni?
DJ Skyline
ja azzal bütykölök!

DEXTER92
Ugye azt mondtátok 3dsmax-al modelleztek?

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

nem inkább konvertálni?😄

DJ Skyline
nos...lehet inkább maradok az autó konvertálásnál!😄
nem tudom,hogyan kell letextúrázni az új cuccokat!<#idiota>
amúgy így néz ki...ja meg azt sem tudom,hogy a maxban hogyan tudom az új cuccokat "ráhegeszteni" a kasztnira...tehát a sziréna az egy külön része az autónak,de azt akarom,hogy az is a chassis-hoz tartozzon...

Mészy
banner alatt rákattintasz a graffitik szóra

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

szivesensegitek
HELP!!Kéne los santosról egy térkép, amin fel vannak tüntetve a falfirkák(amiket le kell fújni:100 van!)Pontossaban csak az oldalt mondjátok meg lécci. Elõre is köszönöm.<#worship>

Help me!
Ha a rendör küldiket megcsináltam akkor milyen elönyökhöz jutok?
A 22-es küldiig csináltam meg.
Azt is megköszönném, ha valki mondana 1 helyet, ahol le vannak irva, hogy mellik küldi milyen elönyökkel jér.
Elõre is köcc!!!
KG21
amúgy még mindig nem vittem végig, de már megvan Las Venturas, szal nem lehet már olyan sok. Ha kész vagyok, pakolok majd be kocsikat én is.

KG21
talán mert New Yorknak nincs olyan kellemes éghajlata, mint Miaminak, vagy Californiának

szivesensegitek
A vice citybe meg persze éllandóan sütött a nap. Ahogy az kell!!

szivesensegitek
Szerintem a gta3 ba ügyesebbek voltak az emberek, mint a vice citybe(mesterséges intelligencia szerint). A gta3 nagyon jó volt, csak az volt vele a baj, hogy nem volt hangulata. Szinte államndóan ködös, és sötét volt az idõ.<#email><#zavart1><#eplus2>

Akos 001
Akkor hajrá!!

Akos 001
😊
Nem sok a bug,de ha van akkor akkorák h b@szarok rajtuk<#nevetes1>.
De azért jó game.

eightmiles
nemtom, tudod-e, de ha megynomod az f9-et, akkor kapsz render képet. úgy azért szebb ; )

grizzly21
tudsz olyat h kimented az egészet jpgbe, de ugy hogy legyen rajta textura?

DJ Skyline
nos...elkezdtem csinálni egy saját autót!😊
Subaru Impreza Road Warrior!😄
fogtam a mad max interceptorból a motort,kereket és beleoperáltam az imprezába...ez olyan 1-1,5 órás meló volt!😄

holnap folyt.köv.

Kit--Kat
Akkor még nem láttál igazán Bugos játékot😊
Sztem minimális bugok vannak csak ami belefér 1 ekkora világba.

Akos 001
Sokat kéne rajta javítani.És nagyon bugos.
Bye

Kit--Kat
Jó a Vice hangullatát nem üti az tény, de összességében azért jobb.