GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Majd ha lesz ennyi IGÉNYES és JÓ kocsi a gamehoz akkor mod is lesz.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Köcc Kit-Kat
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
A lényeg h kocsit Én nem cserélnék.
Így kezdõdik a játék: 1992 Liberty City IA.
A VC pedig a nyamm szép kis 86os évben játszódik😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ha a rendör küldiket megcsináltam akkor milyen elönyökhöz jutok?
A 22-es küldiig csináltam meg.
Azt is megköszönném, ha valki mondana 1 helyet, ahol le vannak irva, hogy mellik küldi milyen elönyökkel jér.
Elõre is köcc!!!
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
De SZERINTEM tok' fölös lecserélni a kocsikat mai gépekre,mert a game a 80-as években játszódik.<#whatever>#whatever>
De van egy mod amivel be lehet mociva a tuninggarázsba állni.De csak színt válthatsz,vagy kereket tehetsz rá.Elég bugos.A motorra 2kerék helyett 4et rak:C
Bár már kérdeztem, de azért felteszem mégegyszer a kérdésemet, mert nagyon fontos lenne!
Nincsen esetleg valahun olyan mod ami lecseréli az összes autót valami korabeli, valósághoz közelibb gépre, mert nem akarom egyenként lecserélni az összeset és mai kocsikat meg nem akarok belerakni, mert az nem passzol a játékhoz!
Elõre is köszi a segítséget.
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Mert a carmods.dat file-ban benne vannak, és az, hogy miket lehet rárakni.
illetve nem csináltam meg,mert 3d maxos tudományom nem üti azt a szintet,amiket én szeretnék megvalósítani...de amúgy sincs már nagy érdeklõdés a játék iránt szal' ,csak magamnak csináltam volna!😄
Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum
A motorokat lehet valahol tuningolni?
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
nem tudom,hogyan kell letextúrázni az új cuccokat!<#idiota>#idiota>
amúgy így néz ki...ja meg azt sem tudom,hogy a maxban hogyan tudom az új cuccokat "ráhegeszteni" a kasztnira...tehát a sziréna az egy külön része az autónak,de azt akarom,hogy az is a chassis-hoz tartozzon...
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
Honvágyad van??? puding???
Ha a rendör küldiket megcsináltam akkor milyen elönyökhöz jutok?
A 22-es küldiig csináltam meg.
Azt is megköszönném, ha valki mondana 1 helyet, ahol le vannak irva, hogy mellik küldi milyen elönyökkel jér.
Elõre is köcc!!!
Honvágyad van??? puding???
Nem sok a bug,de ha van akkor akkorák h b@szarok rajtuk<#nevetes1>#nevetes1>.
De azért jó game.
Subaru Impreza Road Warrior!😄
fogtam a mad max interceptorból a motort,kereket és beleoperáltam az imprezába...ez olyan 1-1,5 órás meló volt!😄
holnap folyt.köv.
Sztem minimális bugok vannak csak ami belefér 1 ekkora világba.
Bye