GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most szereztem meg ezt a játékot.
Felraktam és állandóna lefagy. Megpróbáltam felrakni a magyarosítást (1.02), de azzal is lefagyott. Letöröltem a magyarosítást, de a játék akkor is magyar volt. Így letöröltem az egész játékot. Aztán felnyomtam újra. És most is fagy.
Nem ír ki semmit, csak egyszerûen lefagy.
Mást nem próbáltam. (kocsiberakás, módok, stb)
Ilyen gépem van:
AMD 1400MHZ, 512MB Ram, GeForce 2 Ti 64 MB
Tudom nem valami jó gép, de ha leszedek mindent akkor nem is akad a játék.
Légyszi segítsetek, hogy miért fagy le mindig.
Elõre is köszi.
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
eztet nem bírtam megállni hogy ne tegyem be
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
itt az új gta rész címlapja (egyenlõnre ps2re)<#crazya>#crazya><#taps>#taps>
nem tudja vki,h hol találom barbarát a rendõr csajt?
Saab 900 2.0T , MapTun Stage 2, sport cat.: 240hp/350Nm :D:D:D
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Honvágyad van??? puding???
Lenne két kérdésem:
1, hogyan lehet eldobni fegyver. Nagyon idegesít, hogy a boxer állandóan a kezemen van
2, Újrakezdem a game-et. Hogy lehet az, hogy az elsõ játékban sokkal hamarabb megkaptam az elsõ barátnõt mint most. Már nagyon benne járok, de még híre hamva sincs. A másik játékban ilyenkor már régen megvolt.
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
<#mf2>#mf2>
Most szereztem meg ezt a játékot.
Felraktam és állandóna lefagy. Megpróbáltam felrakni a magyarosítást (1.02), de azzal is lefagyott. Letöröltem a magyarosítást, de a játék akkor is magyar volt. Így letöröltem az egész játékot. Aztán felnyomtam újra. És most is fagy.
Nem ír ki semmit, csak egyszerûen lefagy.
Mást nem próbáltam. (kocsiberakás, módok, stb)
Ilyen gépem van:
AMD 1400MHZ, 512MB Ram, GeForce 2 Ti 64 MB
Tudom nem valami jó gép, de ha leszedek mindent akkor nem is akad a játék.
Légyszi segítsetek, hogy miért fagy le mindig.
Elõre is köszi.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ilyenrõl még nem is hallottam!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
szóval szerintem ezért felejtõs ilyen nagy volumenü dologba kezdeni...jobb ha az ember elsajátítja a módok,kocsik játékbarakását,ami nem bonyolult szerintem,aztán mindenki úgy alakítjha a játékot,ahogy tetszik neki...
Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
GTA SA HUN 1.02 (100%-os Szövegmagyaritás)
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Csak ne az legyen mint VC-vel. (neonos ultramodern ûrhajók tömkelege)