GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akos 001
Jó játék.
JÓ! De izlés kérdése.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Kit--Kat
WTF??!!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Akos 001
Tûrhetõ....

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Nagyon jó játék!!!! :-)
Ezt nem értem... nem lehet, hogy a fényképek közt a 20-as és a 25-ös az megegyezik?<#nemtudom>

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Köszi cicai.<#wink>
cicai
néha olvasni is kéna a faq-ot

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cicai
C:\DOCUMENTS AND SETTINGS\NEVED\DOKUMENTUMOK\GTA USHER FILE\USER TRACKS
Ide másold be a zenéket.indícsd el a játékot:options\audio setup\user track optionss. itt állitsd át az elsõt és a másodikat. elsö: sequential. másik: on.
és menny rá a legalsóra. és amikor eltünik aza a csík akkor már a játékba benn lesznek a zenék a user track player csatórnán.
ennyi

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

HI.Az lenne a kérdésem hogyan kell saját zenét integrálni a játékba.A segítséget köszi.
cicai
de van csak attol függ hogy mennyit írsz be a handling.cfh-ben sebességben
ennyi

Prince of Máté
nekem akkor szaggat a játék amikor esik az esõ.a videókártya miatt van?

már kezd kimenni a divatbol
<#nyes>
scorpeeon
naderégjártamitt 😄 a kérdésem csak annyi hogy van-e már mûködõ multiplayer ami nem dob ki 10mp-ente, vagy kész van-e a magyarítás 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

berczy
Hi!

Lenne egy problémám. Játszom a küldiket, de gáz van a hanggal. A zene megy, de más semmi. Csak nagyon szakaszosan. A kocsi hangja, lövések, járás, ütés... Minden elmegy és csak be-be ugrik. Amugy nem hallható.

Mit lehetne tenni? Próbáltam már uj hangkártyadrivert is.

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Észrevettem még skint sem tudok csinálni! Kifagy tõle a játék nem jó!
gtasok
AZ IMG Tool nem jó.

valaki próbálta a GTAT 0.2 verzióját?

A GTATOURNAMENT-et csak eredeti CD-vel lehet játszani?

Guild Wars Hero: Darrick Doomhammer (Warrior/Monk) Guild: Hungarian Stars [HS] (Kurzick)

gtasok
TruenoAE86 te hogy raktadbe a kocsit

Kössz a segítséget srácok!
örök hálám!!!!!!!<#worship><#worship><#worship>
végre végig tudom vinni<#vigyor2>
További jó fórumozást

Kösz: bumbi
Akos 001
Nincs.

NRG-500-nál van gyorsabb motor?

Tarajos Sül
Kössz a skincseréhez,és az autocseréhez szükséges "lépéseket"!

Amikor a piros ^FAQ^ képet mutattad meg nekem,akkor már átolvastam azokat,amiket PeeTer irt,de nem tudtam kiigazodni rajta!

Mostmár sikerült!
Az nekem is egyértelmû, hogy hol kell ugratni, de valami miatt mégsem sikerül.
NRG-500 motorral csinálom.
Az 1-esnél az alagútból indulok, gázt nyomom végig, de csak a vasúti lépcsõs peronra ugratok. Valahol azt olvastam, hogy ennek a tetejére kellene ugratni, de azt meg sem közelítem, akkor sem ha megnyomom valamelyik egykerekezés gombot.
A 3-as ugratónál a lépcsõvel szemközti utca végérõl indulok. A lépcsõn ugratás után a fölsõ emelkedõn még ugrat egy kicsit, át is megy a szemközti lapostetõre, de nem fogadja el.

tigeroo
én felmek egy hosszú autóval a hegyre (limó, blade), viszek remote explosivet
a hegy tetején lexélen megállok vele, farához 1 remote bombot lökök, felrobbantom, repülök lefele, ejtõernyõ kienged 😄
Aquir
szerintem csináld mind2 oldalról (sokaknál egyértelmû merre kell), NRG-500al (vagy gyorsabbal ha van),és gyorsulj maxra =)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Nem hiszem el. hogy az 1-es és 3-as ugrató annyival nehezebb, mint a többi 68. Azokat simán meg tudtam csinálni, ezzel a kettõvel meg egyszerûen nem bírok. Ha valaki - aki megcsinálta az 1-es és 3-as ugratót - leírná, hogy milyen jármûvel, pontosan honnan indult, merre ment, az ugrató melyik részérõl ugratott, hova érkezett, azt nagyon megköszönném.

Aquir
ha akarod, Y (yes), ha nem akarod, N (no) 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
bemész a motorral, néha lökdösi a motor a hajót mikor mész vele 😄

nem minden vizi jármûn lehet elszállítani, nézd meg a hajókat 😊

szivesensegitek
Aquir, nem tudom hogyan szállítottál motorcsónakkal, vagy hajóval motort, de nekem a motor lecsúszik róla

Honvágyad van??? puding???

szivesensegitek
Szerintem is, de feketébe a legjobb!(skoda tuning)

szivesensegitek
Szerintem az összes kocsi nagyon jól nézki, de az aston martin a legjobb!!

hispan2
Ez az aston martin nagyon ütõs lett.

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

hELLO! Mi van ha azt kérdezi egy csaj, hogy akarsz velem szexelni édes? És beszáll a kocsimba! <#beka3>
Prince of Máté
bumbi!

Nekem ugyanezt csinálta a vice citynél.töröld le,beírod a keresõbe hogy san andreas és ott amit kiad azt töröld ki!

Ha valaki - aki megcsinálta az 1-es és 3-as ugratót - leírná, hogy pontosan honnan indult, merre ment, az ugrató melyik részérõl ugratott, hova érkezett, azt nagyon megköszönném.

Sziasztok!

nekem olyan problémám lenne,h a San Andreas indításkor olyan üzit ír ki, h a sa_exe hibát észlelt ezért leáll. Ez mitõl van??? Mert amikor elöször föltettem akkor kb 1,5 honapighiba nélkül ment és azota vagy 10* raktam újra és semmi pénzért nem hajlandó menni. Nekem azt mondták Windows, de azt meg nem akarom újrarakni hozzá. Amugy a Windows eredeti SP2-vel csak a San Andreas másolt.

A gépem: Intel Celeron 2.2 Ghz, Ati PowerColor 9600 Pro 256 Mb, 512 Mb ram,
LG DVD író, LG DVD olvasó, Maxtor 40 Gb winyó és 1 300 wattos codegen
táp

Tudnátok nekem ebben segíteni?

elõre is kösz : bumbi
DJ Skyline

gta-mods.de

Aquir
#54301 remélem elolvastad 😉

De épp ez a baj, hogy a játék meg kifagy tõle! És nem tudok vele mit csinálni!
Akos 001
Attól h a TXD W.-ban béna,lehet hogy a gameban jó lesz.

Na mi a gond akkor ha a TXDWorkshop-ban nem úgy néz ki az ember ahogy én átszerkesztettem hanem szar!Léci segítsetek! Amit az internetrõl töltök le skineket azok meg mind mûködnek akkor mit csinálok rosszul?! <#nemtudom>

<#help>
te is kezdted egyszer...

Saab 900 2.0T , MapTun Stage 2, sport cat.: 240hp/350Nm :D:D:D

Hello! Akkor mit kell csinálni mikor a skin amit csináltam a kép ilyen szaggatott ilyen össze vissza rossz! Nem olyan amilyenre én átszerkesztettem!

Köszi!
a másik szar meg a repülõs oktatás.
addig nincs meló az ügynöknél ameddig nincs meg a repjogsim?
egyszerûen nem megy vmiért. nem tok kanyarodni

Légyszi segítsetek! <#help><#help><#help><#help><#help>
Akos 001
Kód nincsö.Gyakorold. (egyébként Zero)

igen közben rájöttem,h megmaradt.
de elõtte szétrugtam a gépházamamt 😄
Amugy van vmi kód, ami a feladat közben lehet beírni, és kész lesz a meló? mert a kütyüs gyereknek a modell army war vmi feladatot nem tom megcsinálni.
szóval bocs ffxi!<#idiota>

Prince of Máté
de lehet trükköt is mert minden stunt videóban van benne.nem nagy trükk de jó<#wow1><#vigyor1>

cicai
vagy ugy
és még vannak oldalak?
tudsz párat felsorólni?