GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
JÓ! De izlés kérdése.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Ide másold be a zenéket.indícsd el a játékot:options\audio setup\user track optionss. itt állitsd át az elsõt és a másodikat. elsö: sequential. másik: on.
és menny rá a legalsóra. és amikor eltünik aza a csík akkor már a játékba benn lesznek a zenék a user track player csatórnán.
ennyi
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
ennyi
<#nyes>#nyes>
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Lenne egy problémám. Játszom a küldiket, de gáz van a hanggal. A zene megy, de más semmi. Csak nagyon szakaszosan. A kocsi hangja, lövések, járás, ütés... Minden elmegy és csak be-be ugrik. Amugy nem hallható.
Mit lehetne tenni? Próbáltam már uj hangkártyadrivert is.
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Guild Wars Hero: Darrick Doomhammer (Warrior/Monk) Guild: Hungarian Stars [HS] (Kurzick)
örök hálám!!!!!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
végre végig tudom vinni<#vigyor2>#vigyor2>
További jó fórumozást
Kösz: bumbi
Amikor a piros ^FAQ^ képet mutattad meg nekem,akkor már átolvastam azokat,amiket PeeTer irt,de nem tudtam kiigazodni rajta!
Mostmár sikerült!
NRG-500 motorral csinálom.
Az 1-esnél az alagútból indulok, gázt nyomom végig, de csak a vasúti lépcsõs peronra ugratok. Valahol azt olvastam, hogy ennek a tetejére kellene ugratni, de azt meg sem közelítem, akkor sem ha megnyomom valamelyik egykerekezés gombot.
A 3-as ugratónál a lépcsõvel szemközti utca végérõl indulok. A lépcsõn ugratás után a fölsõ emelkedõn még ugrat egy kicsit, át is megy a szemközti lapostetõre, de nem fogadja el.
a hegy tetején lexélen megállok vele, farához 1 remote bombot lökök, felrobbantom, repülök lefele, ejtõernyõ kienged 😄
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
nem minden vizi jármûn lehet elszállítani, nézd meg a hajókat 😊
Honvágyad van??? puding???
Honvágyad van??? puding???
Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum
Nekem ugyanezt csinálta a vice citynél.töröld le,beírod a keresõbe hogy san andreas és ott amit kiad azt töröld ki!
nekem olyan problémám lenne,h a San Andreas indításkor olyan üzit ír ki, h a sa_exe hibát észlelt ezért leáll. Ez mitõl van??? Mert amikor elöször föltettem akkor kb 1,5 honapighiba nélkül ment és azota vagy 10* raktam újra és semmi pénzért nem hajlandó menni. Nekem azt mondták Windows, de azt meg nem akarom újrarakni hozzá. Amugy a Windows eredeti SP2-vel csak a San Andreas másolt.
A gépem: Intel Celeron 2.2 Ghz, Ati PowerColor 9600 Pro 256 Mb, 512 Mb ram,
LG DVD író, LG DVD olvasó, Maxtor 40 Gb winyó és 1 300 wattos codegen
táp
Tudnátok nekem ebben segíteni?
elõre is kösz : bumbi
<#help>#help>
Saab 900 2.0T , MapTun Stage 2, sport cat.: 240hp/350Nm :D:D:D
Köszi!
addig nincs meló az ügynöknél ameddig nincs meg a repjogsim?
egyszerûen nem megy vmiért. nem tok kanyarodni
de elõtte szétrugtam a gépházamamt 😄
Amugy van vmi kód, ami a feladat közben lehet beírni, és kész lesz a meló? mert a kütyüs gyereknek a modell army war vmi feladatot nem tom megcsinálni.
szóval bocs ffxi!<#idiota>#idiota>