GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danyi95
Sziasztok !
Megjött a kedvem egy kis San Andreashoz, fel is raktam a játékot de amikor már töltené be a játékot nem indul el hanem kilép az asztalra és vége....<#fejvakaras><#wilting>
Létszives ha tudna valaki segíteni megköszönném! Elõre is köszi!<#smile>

Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30

Szevasztok.

Azt szeretném kérdezni hogy létezik-e olyan mod amivel tudom a jármû sebességét szabályozni. Tempomat style. 😊 Tud-e valaki valamit errõl esetleg?
És még egy kérdés. Mitsubishi lancer evo 3-at tudja valaki honnan szerezhetem meg? Bejártam rengeteg oldalt, blogokat meg minden de nem találtam. Youtube-on láttam hogy van, írtam a videó feltöltõjének de olyannyira bunkó hogy nem válaszolt.

Elõre is köszönöm a segytséget.
létezik olyan progi sa hoz hogy be lehetsen állitani hogy milyen szinûen villogjon a sziréna????
Ryder7
ilyen a skin pl...

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

CJ White Skin -TCdesign- v1.0-beraktam ezeket a cuccokat de a police,mentõs és egyéb rövid ujjú poloknál total fekete a keze cj-nek !!miért lehet???
ElekAdam
de nekem a multi telepítése nem indul el probáltam mást is de az se jó.
segítsen valaki !<#help>

ki tud valami jó kis rendõr ruha skint(Cj-nek) adni(link)....olyasmi kéne mint a The_Law_Mod-os ruhák! ha valaki tud ilyet kérem jelezze...
köcce
Ricsi1234 atom!cool!
Ryder7
ElekAdam: menj más szerverre. (ha SAMP-d van)

RiCSi1234: ez nagyon burtál lett és a szám is óriási.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

sovatalevi
fasza lett .grat

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

ElekAdam
császtok
Lécci segítsetek leszedtem a multit regisztráltam faszán be is tudok lépni a neten profilt meg lehet nézni(Deathmatch 1.0 dp2.1) De amikor elkezdeném telepíteni kiír valami hibát,akkor amiután a jelszavam baírom és leokézom
Mi lehet a hiba ???? help !!!
ezt írja : an unexpected error occured while attemting to verify your account

RiCSi1234
😄

GTA V (*.*)

zeli
faq.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

olyan kérdésem lenne hogy ha letöltök autót akkor melyikre kell átneveznem
lécci segísetek
sambauer
hogy lehet azt configálni ?

Turn Me On Dead Man

DJ Skyline
azt tudom, kikapcsoltam a 90%-át és ment is 😄 kb csak a valós tükrözõdés maradt bent, de az tény, hogy akinek gyengébb gépe van, és minden lehetõségét használni akarja az ENB-nek, annál nem biztos, hogy bírni fogja a gépe. :S de szerencsére belehet állítani a saját ízlésünk szerint, ez jó benne.

Ryder7
ha jól megirod az enb series config fájlját akkor szépen birja.

DJ Skyline
nincs, ne akarjunk a 2005-ös San Andreasból-ból Crysis minõség játékot csinálni. 😊 pláne egy olyan játék esetében, ami a GTA III motorját használja, és a GTA III nem épp egy mai játék. gondolom az ENB Series úgy van optimalizálva, hogy a San Andreas motorja még elbírja azt, de nincs kizárva az a dolog, hogy az ENB Series belassítja a gépünket. mert tegyük fel a mezei San Andreas még elfut a gépeden jól, de felteszed az ENB-t és már akadozik meg minden. tehát fent áll az a veszély, hogy nem bírja a gépünk már az ENB-t. nem véletlenül dolgoztak a Rockstarék gyenge textúrákkal, meg silány modellekkel a San Andreas esetében.

Nem kérdõjelet akartam írni.
És nincs valami jobb texturajavító? Mert ez belassítja nagyon a gépet?
norbi2fraktal
igen és az másold a játék fõkönyvtárába, és játék közben SHIFT+F12

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

az miért van ha becserélem a police sirenát akkor miért zavarodik meg a hang egy idõ után....nincs hangja a fékezésnek,ajtó becsukásának?
De kidob egy linket de ha létöltöm, akkor egy néhány100kb-s zip fájlt tölt le, amiben csak egy dll fájl van.
Ryder7
ENB seriest? hát google a barátod, beirod hogy GTA san andreas enb series tuti kidob egy jó. modról nem tudok a gép ráteszi mindkét magra, de az SA nem hinném, hogy kihasználná.

Egyébként van hozzá valami olyan mod, ami kihasználja a 2.magot is a processzorban?
Honnan lehet letölteni az ENB seriest?
Ryder7
magad kell hozzá megszerkeszd a cfg fájlba, kis angoltudás szükséges hozzá.

norbi2fraktal
jah itt egy kép azért hogy lássátok hírõl beszélek

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

norbi2fraktal
hy all, leszedtem az enbseries modot, és játék közben Shift+F12-vel grafikai minõség nagyobb lessz, de nagyon belassúl....
Gépem:: 3.2Ghz , 2 G RAM, ATI x1650 (512)

van hozzá egy enbseries. cfg, de mindent próbáltam asszem, lécci valaki írja le hogy tudnám ugy beállítani hogy ne lassúljon..
elõre is köszi

Nálam miért nem csinál semmit a gép, ha elinditom a játékot. Ezzel a dvd-vel a régi gépemen elment. De semmi hibaüzenetet nem dob ki.
Ryder7
ha sokat tettél be akkor nagyon nehezen, szinte lehetetlen már, de ha csak egyett akkor nincs gond. amúgy én az utolsó betett kocsit nézném vagy azt amit kb akkor tettél be amikor kezdõdtek a hibák.

hy!hogyan tudom kiszûrni melyik az, az auto amelyik miatt gondok lehetnek a grafikus motornak....pl:eltünnek dolgok....????ha általan készitett textutát rakok be lehet??????
sambauer
ENB Seriest kipróbáltam, az eredmény egy narancssárga kép 😄 Ahoz tehát elég kevés a gépem. Most töltöttem le egy 900 megás textúra pakkott, azzal majd meglátjuk mi lesz a helyzet.

Turn Me On Dead Man

Biztos nem az a baj, most kipróbáltam , hogy bexeltem az audiodatent is és ugyanúgy nem indul el. Rákattintok és nem csinál a gép semmit.
Pipör
Köszi szépen

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Szerintem teljeset, mert ki van irva dvd-re és ugyanezzel a dvd-vel a régi gépemen elment. Egyik haveromnak 2 magos szintén a procija nála ugyanaz a baj. Másik haveromnak meg 4 magos(én adtam oda neki a dvd-t) és neki meg megint megy.
Ryder7
Sam: hát egy jól megirt ENB Series csodákra képes, de a textúra pakk is növel a gépigényen.

Pipör: real gta sa-ról nem tudok, modern mod van. katt (a modern modot 10 perc alatt megtaláltam, ha nem ez kell a google a barátod.)

sambauer
Sziasztok ! Tudtok ajánlani vmi grafika szépítõ modot, ami nem zabálja föl a gépet, ergo nem változtat a gépigényen ? Valami textúra pakkra gondoltam amitõl kicsit más hangulata lenne a játéknak. Elõre is kössz.

Turn Me On Dead Man

Pipör
Üdv!!
vki tud segíteni honnan tudom leszedni a real gta-t a San andreashoz?

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Yoda001
egyéb stuffot mint egyéb dolgot.. és írhatnád õket egy üzenetben is, válasz gombot használva (nem támadásként)

http://9gag.com/gag/5135249

mert én nélküle telepitettem nem indult 10szer is ujra raktam...semmi...aztán tipikus beállitással telepittetem és megy!!!!lehet ez agond nálad is
beléptem mindig kidobott az asztalra
Petike95 komplet gta sa telepitettél?vagy audio pipa nélkül????
stuffot??????mi az bocs de nem tom....
Nekem nem indul el a játék. A gépem:intel core 2 duo e6300 1.87ghz
2gb ram nvidia 9500gt 1gb.
A régi gépemmel men ugyanez a letöltött verzió. Most meg nem indul el. A régi gépem ez volt: intel celeron2.22ghz 1 gb ram és nvidia fx5500 256mb.
Mi lehet a baja?
szerintem ennyit tud a grafikus motor, néha elég beröffenteni pár nagyobb felbontású autó vagy egyéb stuffot
töröltem cleo mod de igy is eltünik minden....
bocsi a caps lockért....nem volt direkt.....
Ryder7
lacykyo: sztem a cleo3 mod a hibás, mert nekem RealGTA3-nál is csinált iyen eltünõs hibákat. Amúgy nem kell Caps Lockolni. aki tud, és akar az válaszol, akkor is ha csak kisbetûvel irsz.

Blackdog: hogy érted azt hogy szétesik a kép? a 25 FPS még bõvel elég a 65-80 az meg már sok. szerintem hagyd bekapcsolva és szokd meg úgy.

lehetséges hogy a géppel van a gond?
a gép(notebook):
HP Pavilion dv6690el
Intel Core2 Duo T7500 (2.2 GHz, 4MB L2 cache, 800 MHz FS😎, 2 GB (DDR2, 667 MHz), 250 GB (SATA, 5400 RPM), DVD±R/RW Dual Layer, HD DVD-ROM, 15,4" WXGA BrightView (1280x800 pixel), nVidia GeForce 8400M GS (128 M😎, Intel PRO/Wireless 3945ABG, Windows Vista Ultimate 32bit
CLEO3 lights MÓD MIATT LEHET HOGY ELTÛNNEK A AZ UTAK,HÁZAK......?
vagy mi lehet a hiba???????nem látok az autokon kivül semmi mást....