GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
www.gtawh.com
grandtheftauto.filefront.com
Töltsük le az internetet!
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Tegnap végre sikerült megszerezni a játékot és nagyon király, de a magyarosítással van egy kis problémám, mégpedig hogy nem teljes amit letöltöttem, honnan lehet tutira teljes magyarosítást találni?
Használd a RefresLock nevû progit. Ezt minden játék elõtt elindítod (persze elõször bekonfigolod), és nem engedi meg a játéknak hogy átállítsa a frekit.
Sok sikert <#hehe>#hehe>
Régen nagyképű voltam. De már tökéletes vagyok :)
Pl.:monsterral rámegyeb egy kocsira,és 10-bõl 2autó belenyomódik az aszfaltba.
Vagy Las Venturas-ban,az egyik kaszinó mellett van 1kanyar.És ha arra megy egy hosszabb kocsi akkor az oldala belelóg a falba.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
A bárokat nem szereti a del la latínó szépség.
Pizzéria késdobáló jöhet.
Meg azt imádja a kis gengszter ha elviszem valami csoffadt verdával kocsikázni
s kedvére lövöldözhet az UZi jával a lilákra meg a sárgákra.
Attól ugy felizgul ,hogy már kotorhatunk is haza kamerátmozgatni.
De a legbájosabb az egyik lábán feltûrt és pillanatragasztóval fixált szabadidõnadrág.
Kaptam tõle egy gengszter öltönyt.Nemmondom ütõs a cucc tigrismintás kalappal.
Csak mostmár neki kellene ajándékozni valami normális csomagolást.
Tényleg át lehetne valahogy öltöztetni?

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Ez van ha az ember töri magát. Csillivilli autó tengerpart , bár.
S repül a pohár.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD