GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gangrl1.txd jobb klikk rajta/extract és valahova mentsd ki...
txd wokshop leszed,kicsomagol,elindít,majd nyisd meg vele a kimentett .txd-t...aztán beszámoló,hogy normális textúra van-e!?😄
Start Here: Graphics Driver kijelöl
Step 2: Geforce and TNT2 kijelöl
Step 3: Op. rendszered kijelöl
Majd Go!
Oldal bejön,ezt szedd le: International,majd feltesz,gép restart,san andreas indít,és eredményrõl beszámol!😄
Töltsük le az internetet!
Tölts le egy új drivert,és nézd meg.
Vagy: WWW.NVIDIA.COM
Ha az újjal is kékek a csávók,akkor Reinstall.
De ezt már mondtam!
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
PL.: www.gtaonline.hu
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
köszönöm
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Hogyan tudom az autó modelleket, skineket lecserélni a játékban?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
ez jobb mint gondoltam.
Megvan a driver?
www.download.com -itt találsz
Csinálj egy képet az emberekrõl!Kiváncsi vagyok...
gta.gamigo.de -szerintem ez a legjobb
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Nem tennéd közzé, letölthetõ culában, pls?
Tehát ez:

Régen nagyképű voltam. De már tökéletes vagyok :)
Az viszont megoldható lenne, hogy mod installerhez lehetne írni egy scriptet, ami egyenként betenné a dff, és txd-ket így a méret már csak kb 100 mega lenne, mert csak a 200 autót kellene becsomizni. Szal meg lehetne csinálni, csak kurva sok idõt emésztene fel.