GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
lehet más se fog futni,lehet valami olyan cucc ette be magát amit máshogy nem tudsz megoldani csak format C-vel!😊
csak ajánlani tudom a Northon Ghost nevû programot

Nagyszeru. Kib@szott gta miatt most nem teszem ujra az egesz rencert+halozatot. :|

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Akos 001
Reinstall.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Srácok mitõl lehet az hogy egyik fajta patch se akara felmászni a gépre? Kéri az original gtasa.exe fájlt, én megadom neki az útvonalat a játék könyvtárához ahova telepítettem az egészet, de az írja ki hogy nem jó vmi!!! Az lehet a baj hogy már tettem bele pár autót??? Jah és a rendõr autóm nem igazán jó, se a skoda superb, se a san francisco-i fehér színû seriff feliratú, mindkettõ azt csinálja hogy a kasznit a földön húzza, pedig mindent jól csináltam ez tuti!!! Légyszi segítsen vki!!!

Gyerkocok ki tudja megmondani nekem miert nem fut ez a ge*i? Mikor inditom az intro utan kidob a desktopra.
Mielott jonnenek az okosak, ez nem az a nyelvi gubasz, mert a patcheles semmit se segitett. Plussz ue. a verzio a nyaron még futott mint a szelvesz.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

KILLER2
van valami más program is amivel lehet szerkeszteni a gta3.img-t??

Töltsük le az internetet!

KILLER2
csak én szenvedek attól, hogy az img toll 2.0-m ha kijelölök pl. 23 fájlt az add-al akkor csak az elsõt és az utólsót teszi be

zaki
mostaninál azért jobb volt <#bohoc>

Akos 001
hát õszintén....nekem se!<#szomoru1>

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

DJ Skyline
majd lesz,nem tetszett az elõzõ téli logó!<#shakehead>

Akos 001
lemaradt a srác....
téli logo nincsö?

DJ Skyline
OMG!!!
a magyarítás oldalát nem árt néha olvasgatni!😊

Akos 001
még olyan nincs

Akos 001
#54843-már régen megjelent!

KILLER2
nem tudja valaki. hogy honnan lehet olyan cuccokat letölteni a san-hoz amiket fel lehet pakolni mod installer-el??? azzal egyszerûbb berakni

scorpeeon
akkor most tényleg nem jelenik meg a magyarítás egyáltalán amin hónapokig dolgoztak?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

KILLER2
én is így csináltam, de valamiért így sem jó fullra szóval hagyom

Akos 001
FAQ!

KILLER2
MIT?? Mondd el hogyan kell és én megmondom hogy úgy csináltam-e

Akos 001
valamit rosszul csináltál

KILLER2
valaki segítssen!!!! a SA-ba ha berkok valami új jármûvet (autó,motor) akkor rögtön lefagy. nem tudja valaki hogyan lehetne ezen segíteni???<#help><#help><#help><#help><#help>

Akos 001
hy
látom azért van itt élet!

zaki
nm.

a felsõ egy Porsche GT3, az alsó meg Ferrari 575 Superamerica v2

zaki
asszem vmelyik nap visszateszem a játékot a gépre, és tele pakolom jobbnál-jobb verdákkal, mert már van bõven választék 😄

ffxi
THX!!!!!!!!

Fákjúal!

zaki
ehhez mit szólsz?

vagy ez se rossz 😄

link

KG21
Faq elég jó, szinte minden benne van. Ajánlom figyelmedbe

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

ffxi
Hol tölthetõ le?

Fákjúal!

KG21
gyakorlatilag bármelyik kocsit be tudod rakni a helyére, csak át kell nevezni a fájlokat comet.dff, és comet.txd-re. A vehicles.ide, carcols.dat, és handling.cfg-ben is a comet sorát kell átírni és kész. Amúgy comet helyére mindeképp porschét ajánlanék amúgy.

lamase
nálad van a hiba, sztem

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

ffxi
Tudtok olyan kocsit,amely COMET-ot írja felül? Köszi

Fákjúal!

12346
ez barát lenne sl-be meg crc-be inkább...:/

Sziasztok!

Nem tudjátok miért nem jön be a codenamegta.hu oldal??? Kéne patch és máshol nem találtam eddig csak ott de most meg nem tudok vissza menni oda! Segitsetek pls.

KG21
áhh, erre már régóta vártam, Camaro 😊

lamase

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Tipp: sok-sok próbálkozás és menni fog!

Web mester
A repülö vizsgán nem tok továb jutni!Nem tud valaki egy kodot vagy egy tipet?

menny, nyomd a hátrát és a dõlést és kész

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

Akos 001
Menny,fékezz(kicsit),dõlj elõre. 1szerû.

A motoros iskola egyik feladatához szeretnék segítséget kérni. Gyorsítás után az elsõ keréken kell egykerekezni. Rákerestem már itt a fórumban, írja is hogy a féket és az elõredõlést kell nyomni. De egyszerûen nem megy. Próbálgattam már iskolán kívül is, de vagy csak feláll a motoron és úgy megy tovább, vagy megáll a fékezés miatt. De egy kerékre véletlenül se megy.
Ha valaki tud, légyszi segítsen.

Akos 001
ja,ok..az izgi...

Akos 001
Nah,mit is várok egy multitól....

zaki
várjuk a 4-et <#idiota><#zavart2>

Akos 001
GTA:San Andreas (1 új üzenet)
mizu?

KáZé
http://files.vgpro.com/file/4752/?server=2
itt van a multi patch 😄😄 elég kezdetleges de jó 😄

Akos 001

Akos 001
Ha logóra gondolsz akkor pl:paint shap pro...meg ilyenek.
De ha nem megy,akkor az Általánosban van Logomûhely.

PLackó
1. nem itt kell megtárgyalni
2. ha "szar" akkor minek akarsz?

Firerock
vki tudna segíteni????
miylen progival tudok iylen szart csináln ia nevemhez?
plz help
aki részletesen le tugyga írni az plz MSN: "[email protected]"

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Akos 001
Nem tom.
De egyszerûbb ide beírni,mint arra rákattintani(szerintük).De legalább fentartják a topikot😊