GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KG21
a javaslataim:

1. ha megvan még a realgta mod txt-je, abban benne van mire lett lecserélve a yardie, nézd meg ott.
2. Ha nincs meg, tölts le egy gta text editort, nyisd meg vele az american.gxt-t és keress rá a yardie-re, ott látod majd mire lett átírva.
3. Letölthetsz akár egy garázs editort, amivel beteszel az egyik garázsodba egy Yardie-t, és meg is van oldva a probléma.

Amúgy személy szerint én úgy emlékszem az egy Chevy Monte Carlo lesz, de már rég játszottam vele.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

a gta 3-ban a kaszinós küldik egyike hogy egy yardie car-t kell elkötni new portban(ott van tõle köpésre)egy leszámoláshoz,de nem találok olyat illetve nem tudom hogy mi lehet, mert a realgta mod van fennt, lehet az nevezi át a kocsikat, de sztem akkor is ha más a járgány kinézete és neve kellene tudnia hogy most a megfelelõ kocsiba szálltam hogy adja a következõ instrukciót a gép. tud vki segíteni?

bocs hogy ide írtam de a gta topicok közül már csak itt vannak látogatók

DJ Skyline
még jó,hogy idézõjelbe van!😊

lamase

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

bodesz
en van...

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

bodesz
Harlem???kár hogy ez pont a Los Angelesi rész 😄 😄 😄

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

KG21
😄D neked normálisan õtözzön mi vaze?

Én se bírom. Az elsõ alkalommal beleürítettem 3 ak tárat.😊

DJ Skyline
de illik a környezethez...mivel a lepukkant "harlemi" környéken kezdünk ezért pont oda illik,ilyen lövöldözõs csajszi

DJ Skyline
tudom tudom,csak mondtam,hogy miért érdemes nem lezárni!😊)

Akos 001
ja,meglehet csinálni.De a csaj még hülye marad.Ezt a bigét úgy nem bírom a gameban..

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Kit--Kat
Emberek, nem kell mindent komolyan venni...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DJ Skyline
ezen csak textúrát tudsz cserélni,vagy a komplett csajt lecseréled...külön meg kell nyitni a csaj modelljét,és lemodellezni,hogy normálisan legyen rajta a nadrág...

Na ezt sikerült kétszer ellõni. Bocs!

Valaki segítsen légyszives ezt a nadrágot lecserélni.Annyira idétlen.

Je!

Csatlakozom. Nagyon király lenne egy GTA Los Budapestosz. 8 kerrel meg dopeman el. Yeh Yeh.

De hasznos is lehetne ha pontos a várostérkép. Úgy meglehetne tanulni Bp-n közlekedni,hogy nem kell valósan kocsit törni+ büntetéseket meg benzint fizetni.

Je!

Csatlakozom. Nagyon király lenne egy GTA Los Budapestosz. 8 kerrel meg dopeman el. Yeh Yeh.

De hasznos is lehetne ha pontos a várostérkép. Úgy meglehetne zanulni Bp-n közlekedni,hogy nem kell valósan kocsit törni+ büntetéseket meg benzint fizetni.

Dead
GTA Hungary<#idiota> (zsír lenne)

Akos 001
Öltöny,sportkocsi és kész.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Sziasztok !

Szeretném megtudni ,hogy érdemes-e feltenni az 1.1-es patch-et, ha igen akkor tudna nakam adni egy linket, vagy mailbe küldeni egy kis okosságot az 1.1-es verzióhoz? mail: [email protected] Elõre is nagyon köszönöm

i7 920,Msi Eclipse SLI, 6GB gskill DDR3 1600,gigabyte 295gtx,64gb Kingstone ssd, 2x 1,5gb WD GReen 3 Hanns.G 28\'8 Wide, 3ms

Elég sokat gondolkozott rajta, de elfogadta.
Pcj probléma kiütve.
Száguldozok vele egy kicsit, hátha nem fagy ki.

Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!

DJ Skyline
ha img-vel sem megy,akkor marad a reinstall és akkor próba újra...

Csak a pcj.
Eddig az emperor se akart menni, reinstall után igen.
Az IMG-vel mindjárt kipróbálom...

DJ Skyline
csak pcj esetében? próbáltad a hagyományos img toolal lecserélni?

Próbáltam.
Elvileg a mod installer csak azokat cseréli le alapesetben.
Más módszerrel is próbáltam, nem megy.

DJ Skyline
próbáld meg azt,hogy elõszõr csak a modell(dff),és a textúrát(txd) cseréled le,a többit (adatok a handling.cfg-ben,stb) hanyagolod

Semmi gond.
Miért nem sikerül lecserélnem a pcj-t?
teljesen mindegy, mit rakok a helyére, kifagy tõle... <#confused>

DJ Skyline
akkor félreértettem sorry!😄
well a beállítás...
popcycle-ben van egy csomó szám...
cars oszlopot kell átírni és ott tudod "szabályozni" a forgalmat....van weekday és weekend részleg...belehet állítani azt hogy a sivatagban mekkora legyen a forgalom,vidéken,városban,tengerparton,stb...ez már tetszõleges...ha mindenhol dugüt,forgalmat akarsz akkor feltornázod az értékeket!😊 ha pedig kevesebb forgalmat akkor meg kissebb számot írsz oda...én úgy 3-al/5-tel kissebb számokat írtam be mindenhova mint ami megvolt adva...

Csatlakozásképpen kell kezelni.Úgy is szántam.<#worship>
Én is kezdõ vagyok, aki nem üt öszze egy fasza verdát pár nap alatt.
Teljes mértékben egyetértek a véleményeddel.
Más:
Hogyan lehet beállítani jármûvek megjelenési sûrûségét?

DJ Skyline
lehet én értem félre,de én vagyok a köcsög,mert védeni merem a kezdõ modellezõket?!😊
olvastad-e,hogy mire válaszoltam?😊
tehát rossz helyre címezted ezt a kommentet!😊)

A köcsöghöz csak Forrest Gump örökérvényû mondását tudom hozzáfûzni.
"Az a hülye,aki mondja."<#mf1>

DJ Skyline
sok köcsögnek aki most kedzi a modellezést,lehet ez lenne a kezdõ alap,hogy elsajátítsa az alapokat egy kész autón!😊 tanulmányozza,stb,stb...a lezárás csak elveszi a lehetõséget,hogy megnézze,hogy simnt,mi hova stb...ha meg sikerült átkonvertálnia,netán egy kicsit módosítani rajta,akkor meg értelemszerûen az eredeti készítõt keresse meg,tudassa vele,hogy ezt meg azt csináltam,átkonvertáltam,és a beleeggyezése kell,hogy kiadhassam...így lenne szvsz a legjobb...ha meg nem tetszik a másik kreálmánya nem kell leszedni,természetesen véleménye lehet róla bárkinek,hogy ez jó,nem jó,tetszik,nem tetszik,de nem vehetjük el a másiktól a lehetõséget,hogy alkosson!😄D

Kit--Kat
Hát muszály, de nem 1szerû, ne egyél semmit, fogyizzál😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Hi!

Csajozzunk.
Szóval van az a barátnõ aki tanyán kavar és egy ház tetején lövöldözik.
Az én kanegér CJ m meg akkor talált rá amikor már kétajtós szekrény lett.
Hiába trappolok oda hozzá 1 szál boxeralsóba kovbolycsizmába meg kalapba nem teccik neki.

Most tényleg vissza kell csoffasztanom ,hogy felszedhessem a csajt?
S utánna ha rágyúrok akkor nem fog elzizzenni melegebb éghajlatra.

ui: A nagyüzemi kurvázások után most úgy tûnik normálisan táncol CJ a klubban.
Véletlen vagy direkt ? Ki tudja.

8)

csa

ha kell autó:www.codenamegta.hu de hova kell bemásolni fájlokat??

c115

Kit--Kat
jól teszi, sok köccsög csináljon magának tuning verdát😛PPPPPPPPPPP

KG21
azért, hogy ne alakítgassák át illetéktelenek. Képzeled mennyire örülhet az a valaki, aki nagy nehezen összedob egy Ferrari F40-et mondjuk, erre valami barom meg nitrópalackot tesz bele, meg rátextúrázik tuningos matricákat 😄

Kit--Kat
Mért zárják le?

És azt nem lehet felnyitni?
Most szedem a Mayát, hátha azzal boldogulok....<#gun><#guluszem1><#conf><#szomoru1>

KG21
ne is fáradj, a legtöbb úgy is le van zárva

Fenrir
nekem az új swift kéne a játékban 😊

A halál csupán a kezdet...

Suzuzki GTi, még mindig kellene...<#vigyor2><#worship><#worship>

Aquir
pont te 😉

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

A Wingsbe hogy tudok dff plugint rakni?

Már télleg tele van a picsám!
Mindenki a vadiúj kocsikat konvertálgatja, én meg nem tudok reális autókat rakni a gémbe.
Arra gondoltam, a VC-ben van egy csomó jó verda ('92 elõttiek), azokat kellene konvertálni.Nekiállnék én is, legfeljebb nem naponta jönnék ki új példánnyal.
Honnan vegyek 3dsmax-ot??

Kit--Kat
Rohatttt!!!!!!44

geri15
tékhamisító titiügynök vagy én tudom <#duma>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Akos 001
ja,igen

én nem vok paintmester😛

Aquir
na miért?😉

mert simán át lehet írni a számot.. 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Akos 001
mét nem?

Aquir
az nem számít semmit =)