GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. ha megvan még a realgta mod txt-je, abban benne van mire lett lecserélve a yardie, nézd meg ott.
2. Ha nincs meg, tölts le egy gta text editort, nyisd meg vele az american.gxt-t és keress rá a yardie-re, ott látod majd mire lett átírva.
3. Letölthetsz akár egy garázs editort, amivel beteszel az egyik garázsodba egy Yardie-t, és meg is van oldva a probléma.
Amúgy személy szerint én úgy emlékszem az egy Chevy Monte Carlo lesz, de már rég játszottam vele.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
bocs hogy ide írtam de a gta topicok közül már csak itt vannak látogatók
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Valaki segítsen légyszives ezt a nadrágot lecserélni.Annyira idétlen.

Csatlakozom. Nagyon király lenne egy GTA Los Budapestosz. 8 kerrel meg dopeman el. Yeh Yeh.
De hasznos is lehetne ha pontos a várostérkép. Úgy meglehetne tanulni Bp-n közlekedni,hogy nem kell valósan kocsit törni+ büntetéseket meg benzint fizetni.
Csatlakozom. Nagyon király lenne egy GTA Los Budapestosz. 8 kerrel meg dopeman el. Yeh Yeh.
De hasznos is lehetne ha pontos a várostérkép. Úgy meglehetne zanulni Bp-n közlekedni,hogy nem kell valósan kocsit törni+ büntetéseket meg benzint fizetni.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Szeretném megtudni ,hogy érdemes-e feltenni az 1.1-es patch-et, ha igen akkor tudna nakam adni egy linket, vagy mailbe küldeni egy kis okosságot az 1.1-es verzióhoz? mail: [email protected] Elõre is nagyon köszönöm
i7 920,Msi Eclipse SLI, 6GB gskill DDR3 1600,gigabyte 295gtx,64gb Kingstone ssd, 2x 1,5gb WD GReen 3 Hanns.G 28\'8 Wide, 3ms
Pcj probléma kiütve.
Száguldozok vele egy kicsit, hátha nem fagy ki.
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
Eddig az emperor se akart menni, reinstall után igen.
Az IMG-vel mindjárt kipróbálom...
Elvileg a mod installer csak azokat cseréli le alapesetben.
Más módszerrel is próbáltam, nem megy.
Miért nem sikerül lecserélnem a pcj-t?
teljesen mindegy, mit rakok a helyére, kifagy tõle... <#confused>#confused>
well a beállítás...
popcycle-ben van egy csomó szám...
cars oszlopot kell átírni és ott tudod "szabályozni" a forgalmat....van weekday és weekend részleg...belehet állítani azt hogy a sivatagban mekkora legyen a forgalom,vidéken,városban,tengerparton,stb...ez már tetszõleges...ha mindenhol dugüt,forgalmat akarsz akkor feltornázod az értékeket!😊 ha pedig kevesebb forgalmat akkor meg kissebb számot írsz oda...én úgy 3-al/5-tel kissebb számokat írtam be mindenhova mint ami megvolt adva...
Én is kezdõ vagyok, aki nem üt öszze egy fasza verdát pár nap alatt.
Teljes mértékben egyetértek a véleményeddel.
Más:
Hogyan lehet beállítani jármûvek megjelenési sûrûségét?
olvastad-e,hogy mire válaszoltam?😊
tehát rossz helyre címezted ezt a kommentet!😊)
"Az a hülye,aki mondja."<#mf1>#mf1>
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Csajozzunk.
Szóval van az a barátnõ aki tanyán kavar és egy ház tetején lövöldözik.
Az én kanegér CJ m meg akkor talált rá amikor már kétajtós szekrény lett.
Hiába trappolok oda hozzá 1 szál boxeralsóba kovbolycsizmába meg kalapba nem teccik neki.
Most tényleg vissza kell csoffasztanom ,hogy felszedhessem a csajt?
S utánna ha rágyúrok akkor nem fog elzizzenni melegebb éghajlatra.
ui: A nagyüzemi kurvázások után most úgy tûnik normálisan táncol CJ a klubban.
Véletlen vagy direkt ? Ki tudja.
8)
ha kell autó:www.codenamegta.hu de hova kell bemásolni fájlokat??
c115
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Most szedem a Mayát, hátha azzal boldogulok....<#gun>#gun><#guluszem1>#guluszem1><#conf>#conf><#szomoru1>#szomoru1>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Mindenki a vadiúj kocsikat konvertálgatja, én meg nem tudok reális autókat rakni a gémbe.
Arra gondoltam, a VC-ben van egy csomó jó verda ('92 elõttiek), azokat kellene konvertálni.Nekiállnék én is, legfeljebb nem naponta jönnék ki új példánnyal.
Honnan vegyek 3dsmax-ot??
én nem vok paintmester😛
mert simán át lehet írni a számot.. 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n