GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KG21
leszedni még könnyû, a meló az, hogy mind mûködjön egyszerre a játékban, és viszonylag jól is passzoljanak egymáshoz. Na mára végeztem, holnap folyt.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

DJ Skyline
leszedtem 71 jármûvet!<#hawaii>

KG21
LOL linkeled itt a hülyeséget, ahelyett, hogy valami jó verdát ajánlanál<#banplz>

DJ Skyline
<#felkialtas><#kerdes><#felkialtas>

<#wilting><#help><#bdead>

KG21
én ugyanezt csinálom jelenleg ezerrel 😛

DJ Skyline
én elkezdtem mazsolázni a nagyobb gta oldalakat..
gta3.net, borggaming,gta-mods.de,stb,stb

lamase
akkor csinálhatnál nekem egy egyszerû fórumot (/me lusta)

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

KG21
én nem tudok még ilyet sem, nekem az a maximum, amit a classicmodhoz csináltam, és be kell vallani az elég kezdetleges volt. Szóval nekem jó, de még nem kell, mert korai

DJ Skyline
ha csak képgaléria azt megtudom csinálni én is...ezt az oldalt csinálom most
példa a gallériára...mondjuk ennél színvonalasabbat mindenki tud!😄D

DJ Skyline
pázd...telepítem fel a San Andreast,de mostanság ilyen 20-30 perc mire felteszi!<#help>û
sulinet DVD író/olvasó powa...áhhh...kell egy új/normális DVD író...

KG21
remek, naná, hogy kellesz, szerkessz a modnak valami szép oldalt, szabad kezet kapsz. GTA SA Modern mod a project neve, nem túl elmés, de jobbat nem tudok.
Az oldal lényege egy galéria lenne a lecserélt autókról, elképzelésem szerint. Megcsinálod?

Kit--Kat
naná, mer én voltam a "rektor"😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Guer
a stukik müködnek rajtuk? 😄D

12346
ilyeneket mér nem csinálnak autós gámákba is..?😞 ebbe minek:/

én értek html meg php-hoz is ha kellek ?)

Akos 001
abból a listából Én is kérek,és lehet,hogy beszállok valamivel. 😊

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Akos 001
ha van fagyiskocsi,akkor a 2-el

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Web mester
Hogy lehet fagyit árulni a Fagyiskocsival?

zaki
publikus lesz a mod? <#smile>

mert ha igen nem kezdek neki, mert én is szerettem volna csinálni egy modot, vagy ilyesmit, csak még nem volt erõm elkezdeni 😄

DJ Skyline
okés...na most oldal...én is most ismerkedek a dologgal!😄

Web mester
Hogy lehet fagyit árulni a Fagyiskocsival?

KG21
na ez kéne nekem OLDAL! Azzal tudnál a legtöbbet segíteni, ha csinálnál egy igényes oldalt a modnak, mert én csak html-eset tudok, mint a multkor, az meg elég gagyi. Sajnos a weblapkészítéshez keveset konyítok.
Nem lesz korhû, mivel nincs elég '92-es anyag hozzá, ezért modern mod lesz a neve sztem, .jobbat nem tudok. Az a koncepcióm, hogy kinyomtattam egy fényképes autólistát, és olyanokra próbálok cserélgetni, amik alakban, és típusban közel állnak az eredetikhez. PL Banshee helyére Viper, Bullet helyére Ford GT40 stb.
Egyelõre még nem alakult ki a részletes lista, ha kész, megmutatom, és akkor lehet majd javasolni változtatásokat. Múltkor is így ment, és nem lett rossz vége.

DJ Skyline
ok segítek szivesen...igaz a mai nap nem tudom,hogy fog eltelni,mert most oldalt készítek!😊)
segíthetek a verdák összeállításában? ha van listád az eddigiekrõl akkor eltudod küldeni? ill,hogy tervezted vegyesen lesznek régebbi,és új autók?vagy sima modern mod,vagy "korhû mod" lesz?

KG21
segíthetsz, ha gondolod.
Elmondom hogyan képzelem: A gta3.img 1 giga, az felejtõs, hogy tömörítgetem, és feltöltögetem, jobb megoldást találtam ki.
Létezik a SAMI, a San Andreas Mod Installer, amivel lehet installscriptet csinálni, az majd szépen beteszi mindenkinek a kb 150 verdát amennyi lesz kb a végére, meg hozzá a szükséges ide, meg cfg-ket.

Egyelõre mégcsak 40 verdánál vagyok, de szép lassan csak megleszek egyszer.

DJ Skyline
egyedül?<#wow2>
nagy fába vágtad a fejszét!<#idiota>

KG21
már megkezdtem csendben a munkát 😊

zaki
<#zavart1>

DJ Skyline
Ну вот вам выдаю на обкадку очередную модель Волжского Автомобильного Завода, короче прошу любить и жаловать ВАЗ 2107, по качеству ничем не уступает моей "шестерке", а во многом даже лучше! Качайте и покажите по-настаящему русскую езду по дорогам Сан Андреаса!

Что имеется:

- Полностью функционирующие фары
- Реальные заводские цвета
- Подсветка номерного знака и доски приборов (!)
- "Собственная" тень и коллизия
- Красивый 3Д протектор (!)
- Взрывающийся бензобак, после попадания пули
- Возможность установки тюнинга

aki tudja az fordítsa már le plíz!😊

DJ Skyline
most már azért lassan összegyûlik egy modra valónyi cucc...

DJ Skyline
Classic FireTruck

letöltés

MTD Nogamatic 11

letöltés

Krone Trailer Hapag-LLoyd Container

letöltés

Audi A8 Sport

letöltés

GAZ 67b

letöltés

Honda Integra Hard Tuning

letöltés

Express

letöltés

DJ Skyline
up

Half-Life Buggy

letöltés

Half-Life Airboat

letöltés

lamase
de melyik az a txd

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

KG21
"Los Santos északi részén, az egyik küldetésben megszerzett Madd Dogg villában, játékhelyzetet NEM SZABAD KIMENTENI. Mert a villa lenti részében, a konditeremben a kosárlabda elveszik és nem lehet többet kosárlabdázni. Sehol sem lehet, az egész játékban. Ha valaki ott ment egy helyzetet, még egyéb hibákat is okozhat a késõbbi játékban, csak a kosárlabda eltûnése a legfeltûnõbb. A Madd Dogg Villától északkeletre van egy másik ház, ott ajánlott menteni"

Huntuti csapat oldaláról az infó

Akos 001
Akkor reinstall.....

Palinko
nincs ott a labda,ahol kéne!voltm én a szomszédba is,meg a teljes kosárlabdapályán is,de sehol nem tanáltam meg.emlékszek játék elején még ott volt....
KILLER2
jó az új logóm vagy a régi jobb volt??

Töltsük le az internetet!

Akos 001
Használd a Válasz gombot.

KILLER2
a gta3.img-t meg kell nyitni és ott a .txd fájlokban vannak amiket TXD Workshop-al lehet megnyitni

Palinko
még mindég nincs kosárlabdám! pedig kerestem mindenhol!!
lamase
melyik fájlba vannak a fegyverek képei amik a jobb felsõ sarokba vannak?

töröld az user mappádból a gta_set fájlt.

Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!

köszi segítséget, megoldottam

THX. Majd kipróbálom.

KILLER2
szerintem vedd ki õket nézd meg, hogy így is csinálja-e ha igen akkor reinstall ha már nem csinálja akkor egyenként rakjad be õket így kiderül melyik miatt van

Hello-sztok leszettem v.honnan egy bizonyos "Grimm Weapon Packot" (új fegyverek) simán beraktam IMG-vel de a játék instabil lett pl.: egy nagy sötét térben vagyok, tükrözõdik a beton meg ilyesmi. Mi erre a megoldás? plz help

Palinko
help me,kilopták a San Anderasból a labdát!!!!!!!!!
Kapcsold ki az ACE Mega Codecs pack-ban a Filters-t. Nekem ez volt a baj

Yó Yó szeret lövöldözni.De legalább írtja a lilákokat a kocsiból ha megyünk valamerre.
De még mindíg jobb mint az a kínai szittyó aki állandóan csak zabálni akar a háza tövében lévõ kifõzdébe.

Nem lehetne valahogy mondjuk az õ gatyáját átvarázsolni a spanyol puttánára?

Akos 001
lehet,próbáld meg

Captain Sparrow
hii valaki segijjen
nemtom elidnitani a gétéát..már rég jáccottam vele és most ujra akartam és elinditom és bevált fekete képernyõre és a monitor menüje jön be hogy a Hz miatt nemtudja elinditani meg iylesmi...de közben nyomogtaom a billentyüket hallom hogy megy a menüben csak nem látom..
reinstall segitene?