GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
<#wilting>#wilting><#help>#help><#bdead>#bdead>
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
példa a gallériára...mondjuk ennél színvonalasabbat mindenki tud!😄D
sulinet DVD író/olvasó powa...áhhh...kell egy új/normális DVD író...
Az oldal lényege egy galéria lenne a lecserélt autókról, elképzelésem szerint. Megcsinálod?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
mert ha igen nem kezdek neki, mert én is szerettem volna csinálni egy modot, vagy ilyesmit, csak még nem volt erõm elkezdeni 😄
Nem lesz korhû, mivel nincs elég '92-es anyag hozzá, ezért modern mod lesz a neve sztem, .jobbat nem tudok. Az a koncepcióm, hogy kinyomtattam egy fényképes autólistát, és olyanokra próbálok cserélgetni, amik alakban, és típusban közel állnak az eredetikhez. PL Banshee helyére Viper, Bullet helyére Ford GT40 stb.
Egyelõre még nem alakult ki a részletes lista, ha kész, megmutatom, és akkor lehet majd javasolni változtatásokat. Múltkor is így ment, és nem lett rossz vége.
segíthetek a verdák összeállításában? ha van listád az eddigiekrõl akkor eltudod küldeni? ill,hogy tervezted vegyesen lesznek régebbi,és új autók?vagy sima modern mod,vagy "korhû mod" lesz?
Elmondom hogyan képzelem: A gta3.img 1 giga, az felejtõs, hogy tömörítgetem, és feltöltögetem, jobb megoldást találtam ki.
Létezik a SAMI, a San Andreas Mod Installer, amivel lehet installscriptet csinálni, az majd szépen beteszi mindenkinek a kb 150 verdát amennyi lesz kb a végére, meg hozzá a szükséges ide, meg cfg-ket.
Egyelõre mégcsak 40 verdánál vagyok, de szép lassan csak megleszek egyszer.

- Полностью функционирующие фары
- Реальные заводские цвета
- Подсветка номерного знака и доски приборов (!)
- "Собственная" тень и коллизия
- Красивый 3Д протектор (!)
- Взрывающийся бензобак, после попадания пули
- Возможность установки тюнинга
aki tudja az fordítsa már le plíz!😊
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Huntuti csapat oldaláról az infó
Töltsük le az internetet!
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
Töltsük le az internetet!
De még mindíg jobb mint az a kínai szittyó aki állandóan csak zabálni akar a háza tövében lévõ kifõzdébe.
Nem lehetne valahogy mondjuk az õ gatyáját átvarázsolni a spanyol puttánára?
nemtom elidnitani a gétéát..már rég jáccottam vele és most ujra akartam és elinditom és bevált fekete képernyõre és a monitor menüje jön be hogy a Hz miatt nemtudja elinditani meg iylesmi...de közben nyomogtaom a billentyüket hallom hogy megy a menüben csak nem látom..
reinstall segitene?