GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
nekem összesen 101 kocsim. de ugy hogy és mocim ( 4) van benne plusz a repcsi és a heli)
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
55011-biztonsági másolat?
te vagy a lekeslekjobb házigazda csak kinetöröld 😄DD
egyébként gyorsan lekaptam printscreennel <#idiota>#idiota>

kivártam a megfelelõ alkalmat <#ticking>#ticking>
egyébkéntmeg ha megnézed az 55 ezres elõtti 3 hiányzik 😄Dd leszpemmeltem és visszavontam õket <#vigyor>#vigyor>
telepítsd fel mégegyszer, és szedd ki a frissen telepítettbõl
megvan 10 perc alatt az egész
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ezt a verdát keresem:
mennyi idõbe telik hogy bemész PL F:/GTA_sa/DATA/WATER,WATER1 küldéd e-maiba
vagy valamii.....................
c115
a Vice City és a San Andreas csak félig újrészek szerintem, mert ugyanarra a motorra épülnek mint a GTA3. Sok helyen úgy is jelölik õket, hogy GTA3: San Andreas stb..
ja és senki nem fogja neked elküldeni, ne is várd sztem :|
5=Sanandreas
6=mot készül Lyberta City Stories valami ilyesmi csa...........
ja a filekat küldjétek ide [email protected]
c115
feltettem hogy árvíz sanandrassba de nem tom visszacsinalni me kell a(z) eredeti file!
mondom mi kell:
PL: F:/GTA_SA/DATA/water,water1 az a két file kéne!
megkköszönném csa..............
c115
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
hát az látod nagyon könnyen elképzelhető!
ahoz,hogy lowrider legyen és tudjál vele a lowrider versenyre menni,ahoz kell IMG Tool,hogy kitudd cserélni a kocsikat...
ezek a lowriderek a játékban:
Blade
Broadway
Remington
Savanna
Slamvan
Tahoma
Tornado
Voodoo
ha valamelyikre kicserélsz egy autót akkor eltudsz menni a Loco Low Co.-ba és tudsz csinálni lowridert,majd mehetsz a versenyre...
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
A GTA Online-on azt írják, hogy a következõ GTA PC-re csak 2007. nyarán fog megjelenni. 😞 <#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
Árpádvezér