GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
végre egy zsír audi <#smile>

DJ Skyline
2003 Audi A8

letöltés

Power Checker Hot Rod

letöltés

DJ Skyline
KG légijármûveket is cseréltél le?

DanielT
Kitartás! Remegve várjuk az eredményt! 😊
KG21
nemigaz, 1 órája kopipasztázok ezzel a kikúrt scripttel, aztán a végén kiderül, hogy mindent fordítva kell csinálni, mert az installer lentrõl felfelé olvassa be. Begolyózok vaze, kezdhetem elõlrõl <#duma>

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

DJ Skyline
vegyük úgy,hogy ezt nem is kérdezted...szerinted mirõl folyik a duma már lassan 1 hete?

Kit--Kat
A Veyron meg az XC90 papírforma volt, deeeee Daci???:o

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

SZiasztok!

Van egy küldetés,ami miatt nem tudok tovább menni.Ugyanis amikor elkezdeném,elfeketedik a képernyõ és csak újratölteni tudom az állást.Van vlmi megoldás?

Üdv all

Hali mindenkinek!Lesz reality-mod ehhez a jo kis játékhoz?
DJ Skyline
"a tuningoló szervízekben nem lehet mindent tuningolni rajtuk"
azt tudod-e,hogy hogyan lehet megcsinálni azt,hogy egy autóra tudjál spoilert rakni a játékban?😊 vagy küszöböt?😊 esetleg lökhárítót cserélni?
mert ha tudnád,akkor nem várnád el ezt...sorry
nem elég a carmods.dat-ban hozzáadni,kiegészíteni a sort...hiába látszik a tuning mûhelyben,hogy ott a spoiler,rámész és kifagy...kell ehez még 3dstudio max is,és ott hozzáadni az adott autóhoz a dolgokat,ami nem kis meló...ja és ha netán lökhárítót is szeretnél cserélni,akkor azt lekell modellezni,amihez itt nem ért senki a topikban...és ez csak 1 autó
a kerékbelógás ismét 3dsmaxot igényel

[Walaki]D`Lair
huáá már alig várom 😊)

Mondjuk párat tuti kicserélek majd benne, mert pl. a Dacia Logan tetszik, a Volvo XC90 tetszik, a Bugatti Veyron meg a szívemcsücske....😊)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

KG21
"Csak akkor van értelme MODERN MOD készítésnek, ha
abban minden jármû hibátlan lesz."

ez nagyon erõs, nem várhatod el, hogy teljesen hibátlan legyen. pl nem tudom megoldani, hogy néhány autónak messzirõl csak a 4 kereke látszódik, és ilyen apróságok. (Ezek fõleg Magicarizona verdái, amúgy ezen a bugon kívül gyönyörûek, és nincs szívem emiatt kihagyni õket) A tuningszervíz nem fog fagyni, viszont a legtöbb autón csak kereket lehet cserélni, átszínezni, hidraulika, NOS, basszus, és kész. Azért néhányat lehet rendesen is majd, pl Skyline-t fullosan is.

Diodi
Sokan félreértették a lényeget...

Szinte minden jármû hibás, amelyek a GTA SA rajongói
oldalakról letölthetõk
(a kerekek belelógnak az aszfaltba, túlságosan csillognak,
a tuningoló szervízekben nem lehet mindent tuningolni rajtuk,
mert HIBÁT okoznak a játékban, stb.)
Azért lenne jó a feljavított kocsikat egy honlapra felrakni,
amelyek minden szempontból le lettek tesztelve.

Meg az összes jármû helyére a legmegfelelõbb kerülne,
nem kellene válogatni, meg mindenkinek egyenként tesztelgetni,
hogy melyik eredeti jármû helyére melyik új kerüljön be.

Meg az összes jármûhöz tartozó fájlt javítani kéne...
(txd, dff, handling, stb...)

Csak akkor van értelme MODERN MOD készítésnek, ha
abban minden jármû hibátlan lesz.<#smile>

Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!

Chevy Camaro IrocZ, mást berakni szentségtörés...<#ejnye1>
Van két verziója is, egy T top targaszerû, meg egy sima kupé.<#zavart1><#vigyor2><#vigyor2>

Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!

Magnumrolcsi
<#guluszem1><#guluszem1><#eljen><#eljen>

zaki
pú, ez zsír lesz <#wink><#eljen><#worship>

hispan2
GTA SA Dakar team. Még fejlesztem. Csak a textúrába nyúlok bele.

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

Kit--Kat
Pedig ez poén lenne😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

soprano
Sajna csak egy fórum link van hozzá,de letöltés nincs.Legalábbis nem találtam,de ha valaki tud németül az kibogarászhat némi infót....

San Andreas Trucks

&Otilde;szintének lenni veszélyes. Ha csak nem vagyok hülye is hozzá

KILLER2
melyik a legjobb autó amit a buffalo helyére berakhatnék?

Töltsük le az internetet!

hispan2
Linket a lenti kamionokhoz plíz! Nagyon szééééépek.

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

Akos 001
jujj de jó,hogy tele van az oldal képpel<#wilting>

55396-zötét zöldet😛

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

DJ Skyline
íme legújabb konvertálásom...tul.képp kész,de nem nagyon tudok megbarátkozni a paint zöld textúrával ami eredetileg van a helikopteren,így keresek valami élethûbb zöld textúrát...

kösz a vehicles.ide-s tippet, asszem már sejtem hol van a kutya lényege elásva
DanielT
Dehogynem lesz 😊 Emailben igényli tõled akinek kell és szépen házhoz mész és feltelepíted egyenként a cuccokat 😄

Elsõnek jelentkezem! 😊
soprano

soprano

soprano

KG21
én hol ajánlgattam Samit? Sehol, csak ahhoz kell majd, hogy feltegyétek vele a modot, azt nem engedem neki, hogy az idébe, cfgk-be beletúrkáljon, azt szokta ugyanis elbaszni. Ha megmondom neki egy scriptel, hogy pontosan mit csináljon, akkor azt rendesen elvégzi. (legalábbis reménykedem, ha meg nem, akkor nem lesz mod)

nekem se stimmel valami, bár ész nélkül fagyni nem szokott
a hangokkal van valami gond, pl a menüben olyan mintha túl erõs lenne a mély hang, pedig mindenhol normális, csak az SA szaraxik
próbáltam a dll-t kicserélni, meg felraktam az 1.01-es patch-et illetve új hangkártya driver-t, de az sem segitett.
Magyaritás nincs, egyszer próbáltam csak úgy poénból, mert különösebben nem hiányzik (bár ahogy a black-ek beszélnek, azt felirat nélkül kicsit bonyolult megérteni, rosszabbak mint az irek meg az olaszok együtt) de rögtön kiütötte magát, azóta meg nem foglalkoztam vele.
nem gondoltam h a sami ekkora fos (ennek fényében viszont nem vágom miért ajánlgatod ennyire, vagy az egy másik?)
a kézi berakással meg az a gond, h arra is sikerült már ráb.ni, pedig mindig copy+paste-el szoktam file-t szerkeszteni
egyébként lehet h más gond van, mert az 1.01-es patch után is repült eleinte, újabban viszont mûxik (és ugyanezt csinálta a régi vason is) ezt elfelejtettem irni, most jutott eszembe, h Sanzi kollega szóbahozta...
más. a garázsok befogadóképességét lehet (büntetlenül) hackelni? a Vice City.ben úgy rémlik lehetett
DJ Skyline
ennek mi értelme?😄DD
Ennyi erõvel ott van a gta3.net szedje le mindenki azt ami tetszik,meg a programokat,tegye be magának és kész a mod?!<#nemtudom>

DanielT
LOÁL 😄DDDDDDDDDDD Látom vágod, hogy mire is való egy ilyen mod 😄DD
KG21
nem meredek, ha betöltésnél fagy, akkor valszeg a vehicles ide van elkúrva.
Amúgy jól sejted, mert a mod installer szokott ezért felelni, nekem egyszer 4 sort kitörölt a vehicles .idébõl, oda kell figyelni mit csinál, ezért én legtöbbször inkább mindent manual (IMG tool) csinálok, az a biztos. A gta3.img ben is galibát okoz a SAMI, van hogy kétszer rakja be ugyanazt a dff-et, és ilyenkor az a gáz, hogy mûködik a játék, és van hogy 1 óráig is fut, és utána lép ki hibaüzenettel. A kicserélt modell is megy rendesen ilyenkor, persze fagy néhány perc után.

KG21
nem igazán értem, ha egyenént akarná mindenki ezt a kb 130 verdát berakni, melózhatna rajta hetekig, én meg egy olyan lehetõséget kínálok, hogy pár kattintással berakja nekik az egészet. Amúgy az összes verda elérhetõ gamigon, minek csináljak még egy oldalt, ahol ugynaazt leszedhetné a nép? Épp az a mod lényege, hogy készen megkapjátok, és amúgy sem hiszem, hogy sok ember meg tudná hiba nélkül oldani, hogy mindet betegye, és ne fagyjon a játék.

Ez már nekem is eszembe jutott, egy saját honlap.
De ha minden jól megy, sikerül házat venni, ott viszont egy darabig biztos nem lesz internet.<#szomoru2>
Egy olyan lapot meg nem érdemes csinálni, amit utána el sem érek...

Megnyugtatlak, nekem se mûködött elõször.
De valamilyen bibi van a gémmel.Pontosan 2 óra után lefagy, a mentõs küldinél meg a 11-ik közepénél.És ezt háromszor is megcsinálta.Mindig ugyanott.
Most megpróbálom majd a magyarítás nélkül is, hátha ott van a gond.
Elképzelhetõ, hogy mégse kellett volnba felraknom a 2 patchet?

Diodi
Talán az lenne a jó, ha minden kocsit egyenként
letölthetõvé tennél, aztán mindenki maga rakhatná
be, például IMG TOOL vagy más jármûberakó programmal.
A jármû berakó programot is letölthetõvé tehetnéd a
gtasamodernmod - honlapon.
Akkor bármikor cserélhetõ lenne minden jármû.
Bármelyik nap felkerülhetnek az internetes
oldalakra új, a korábbinál jobb járgányok.
Akkor könnyû lenne változtatni, csak kiírnád egy-egy
új verdához, hogy
Módosítva : 2005.12.22.
Úgy könnyebben lehetne tesztelni is, meg
módosítani is, ha kell...

Új tulajdonossal újra elindult az alábbi :
www.extra.hu

Oda 1 GB tölthetõ fel, ingyenesen.
Total Commander programmal, FTP feltöltés lehetséges oda.

Aztán, ha majd egyszer lesz egy véglegesebb változat,
akkor egyben is feltölthetnéd, egy másik honlapodra.
Persze csak akkor, ha fontos neked, hogy egyben is
letölthetõ legyen majd.
De megmaradhatna a jármûveket egyenként letölthetõ
honlapod is, akkor minden GTA SA rajongó igényének
eleget tudnál tenni.
Akkor mindenki áldana!!!<#smile>

Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!

thx
megköszönném, ha lenne megoldás Fallen ügyben <#wave>
nem a mod érdekel annyira, de jó volna ha kiderülne mégse vagyok olyan sivár agyilag <#nyes><#awink>
mindennek én vagyok az oka? ez egy kicsit meredek nem gondolod?
nem tudom miért feltételezed rólam h hülyegyerek vagyok, aki most lát elõször gta-t... <#conf>
copy+paste-el irtam át mindent, az meg csak akkor szokott hibázni, ha az eredeti is rossz, vagy ha rossz helyre megy, de akkora láma azért nem vagyok, h azt ne vegyem észre...
a másik lehetõség h a sami a hibás, bár tizbõl kilencszer mûködnek a vele berakott dolgok...mondjuk azt el tudom képzelni, h az ótvar ciril betûs textfile-ok megfekszik a gyomrát (bár érdekes modon pont az orosz modellek mûködnek a legrendesebben)
"Olyan nincs, hogy egy modot, vagy autót hibásan adnak ki" Letesztelted az összeset? Nem gyenge... <#csodalk>
KG21
jól kirostálódtak 😛 Azért majd használom õket, ha megcsináltad

Nekem egyenlõre a Harrier elég...
Bár a Maverick lehetne részletesebb is picinyég, de így sem vészes...

DJ Skyline
ebbõl 3 használható!<#wilting>

DJ Skyline
na leszedtem összesen 14 cuccot...repülõk/helikopterek,és egy tank!😄
ennek a fele lelesz zárva,ha nem több!😄

Web mester
Há kösz!De eböl nem sokat értek...Min1 nem olyan fontos...

DJ Skyline
kedvem támadt konvertálni...most nem autókat keresek hanem repülõket,hajókat...😄

zaki
isten vagy <#smile>

Úgy emléxem, a Fallen -bõl valamit kihagytam, és akkor nem fagyott.
Majd összevetem, mert nem volt közben jegyzetelés.
Ha több idõm lesz, összeütök egy képgalériát is.

KG21
a fagyások oka minden esetben abból ered, hogy valamit hibásan írtál át. Olyan nincs, hogy egy modot, vagy autót hibásan adnak ki. A hiedelmekkel ellentétben semelyik autó nem okoz fagyást, csak akkor ha rosszul teszik be.

Üdv, a modgurukhoz volna egy kérdésem: kipróbáltam pár épületmod-ot (pl.: Fallen Tree Trailer Hire v1.0 by DiCanio), aminek következménye fagyás vagy töltés közben elkövetett elszállás lett. Idõnként autóknál is csinálja, pl a csuklós Ikarus hátsó fele nemigen akar megjelenni még a spawner-rel se. Mindent úgy csinálok ahogy le van irva, van valakinek tippje h mi a gond? Esetleg olyan modot tudnátok mondani amit valaki már kipróbált és tutira mûxik (egyáltalán nálam van-e a hiba)? Jah mindez próbálva lett tört, eredeti és patchelt eredeti exe-vel is. <#nemtudom><#falbav>
Elõre is thx