GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KG! sztem ezzel a kis aprósággal még szebb lehet a játék 😊
Hy!
Ott fen van hogy kocsik és kikerestem a Kart-ot a térképen hogy hol van,de nem találom egyik helyen se!
Tudna valaki segiteni hogy hol van pontosan vagy hogy hol van???
Ott fen van hogy kocsik és kikerestem a Kart-ot a térképen hogy hol van,de nem találom egyik helyen se!
Tudna valaki segiteni hogy hol van pontosan vagy hogy hol van???
SA-ban le lehet cserélni a töltöképeket??
Hol?thx
Hol?thx
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
lehet elküldöm a gta3.net-nek...de elõtte egyeztetek az eredeti készítõvel,hogy csináltam egyet...kell az õ beleegyezése is asszem..
Megvan! Thanx DJ Sky Line.
Esetleg nem találkozott valaki Mitsubishi Pick Up al?
A Dodge Ram ok nagyon szépek. Be is raktam õket de Red Country ban még van 1-2 járgány amit le kéne váltani.
Esetleg nem találkozott valaki Mitsubishi Pick Up al?
A Dodge Ram ok nagyon szépek. Be is raktam õket de Red Country ban még van 1-2 járgány amit le kéne váltani.
Aloha!
Az a malév gép az nagyon konkrét. Nem lehetne hozzá valami direktebb címet kapni mert nekem nem sikerül letöltenem.
Elõre is köszi.
Az a malév gép az nagyon konkrét. Nem lehetne hozzá valami direktebb címet kapni mert nekem nem sikerül letöltenem.
Elõre is köszi.
Hmm
milyen méretarány? <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
milyen méretarány? <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Én tok nyitni neked egy UW-s oldalt!
Itt az oldalam cime: www.nfsgame.uw.hu
Ilyesmit tok csinálni!
Itt az oldalam cime: www.nfsgame.uw.hu
Ilyesmit tok csinálni!
kösz mindenkinek!😊
2 órába telt...sõt a 3dsmaxban is bütyköltem egy kicsit...leoperáltam ami nem kell,és hozzáadtam ami kell
ez az eredeti:

2 órába telt...sõt a 3dsmaxban is bütyköltem egy kicsit...leoperáltam ami nem kell,és hozzáadtam ami kell
ez az eredeti:

Grat....
mehet é a modba bele😛???<#eljen>#eljen>
mehet é a modba bele😛???<#eljen>#eljen>
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
sajna közöm sincs a honlapkészítéshez, pedig szívesen segítenék <#lookaround>#lookaround>
sajna közöm sincs a honlapkészítéshez, pedig szívesen segítenék <#lookaround>#lookaround>
na nem soká felszálhattok a Malév Las Venturasi járatával!😄D
még 1-2 textúra, színek igazítása aztán lehet leszedni
még 1-2 textúra, színek igazítása aztán lehet leszedni
Hát én mit mondjak? Lehet, hogy ki sem fogom tudni adni karácsonyig az egyik legnagyobb módosításomat...
majdnem kész van, még autóneveket kell beírkálnom, de az installscript jól mûködik, ettõl tartottam a legjobban, hogy esetleg azt nem tudom megcsinálni, de faszán felrakja, nincs benne hiba. Meg kéne még weboldal, nem csinálna valaki egyet? Galéria kell csak bele, meg az autólista, és oda mehetne majd a letöltési link.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
hydrát Harrier-re, meg a rusler-t egy corsair-F4U1d-re.
hú az a legnagyobb beszólása 😄DD Mikor Wúzi bevallja, hogy vak 😊
Hogy CJ szavaival éljek: No shit!?
aszittem lefordulok a székrõl 😊
Web Mester nickkel megkérdeni hogy mi az a textúra 😊
Web Mester nickkel megkérdeni hogy mi az a textúra 😊
Pl.: textúra=bõr modell=csont és hús
érted má?
érted má?