GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Pony-bol visszaraktam az eredeti modellt mert egy kuldetesnel egy AI ellenfel a furgon hatso ajtan szalna ki...a berakott modellen nem tudja megtenni, igy beragad.
-Sentinel csere 4 ajtosra (alam BMW 750L) hasonlo okbol
-Tahoma csere olyan modellre aminek ejjel vilagitasa..emnnek semmi nincs...sokszor karamboloztam miatta ejjel az elejen (arra sok van belole)...csereltem :1986 Ford LTD Crown Victoria-ra
-volt meg 1 furgon csere...de annak a nevere nem emlekszem hirtelen...az is beragados hatsoajtohianya miatt...(azt tudom hogy Toyota Hiace volt a modellje toled)
a tobbi sajat szajiz csere volt...

„Minek él az olyan aki nem tudja mi a jó aki nem tudja mi való ?”
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
szal nem lesz egyszeru ezt reszletesen atadni <#rolleyes>#rolleyes> (max egybe..bar meg ilyen szinten nem olvastam utana..nem tudom hogy kell modot csinalni...)
Szedd össze pontosan milyen változtatásokat javasolsz, és beleteszem az 1.1-es verzióba. Ezeken kívül még abban kisebbek lesznek a TXD méretek, így enyhül a textúramosódás bug is.
Ezzel szenvedtem tegnap..erol irtam eloszor..ezt ertekeztem Skyline-al...
szal sok-sok """javitas""" van mar mogottem...
(nem akartam nagydobra verni mig vegig nem toltam vele (a javitottal) ujra az egesz jatekot...es sok mindent a sajat szam ize szerint is kicserelgettem (pl grafikai "tuning" szep-szep..de nalam tul sotet volt...ejjel allandoan utkoztem mert nem lattam szart se 😄DD Illetve nagyon sok modelt (kb eddig 10db-ot) kicsereltem. Volt amit a jatekmenet miatt (pl 3 ajtost tettel oda be ahol egy tortenesben 4 ajtos volt es beragadt bele egy celpont....(3x volt ilyen..most kb felenel jarok az ujrajatszaban)...a tobbi meg olyan modellcsere amit en a sajat szamize szerint csinaltam..pl kivettem egy csomo europai modelt es helyukre amcsi muscle car-okat raktam....stb-stb.)
mert akkor a hétköznapibb autókat feltolom 6-ra (abból se legyen 3 egymás után),a különlegesebb autók meg maradnak 4-en
thx az infot

vagy ez is olyan fehér holló mint a Phoenix,mert akkor semmi értelme lecserélni az ilyen autókat,csak azokat amik mászkálnak is,vagy van lelõhelye...pl Alphaval,Euros-al is csak akkor találkoztam mikor elvittem az import/export-hoz
Töltsük le az internetet!
Töltsük le az internetet!
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Nem tudok játszani az alap gtaval!!!
(az adatok melyekkel éppen dolgozott valószinûleg elvesztek.
A hiba paraméterei
Appname:gta_sa.exe Appver:0.0.0.0 ModName:unknown
ModVer:0.0.0.0 Offset:6975515c
Nagyon ideges vagyok mert még a dvd sem karcos
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
i7 920,Msi Eclipse SLI, 6GB gskill DDR3 1600,gigabyte 295gtx,64gb Kingstone ssd, 2x 1,5gb WD GReen 3 Hanns.G 28\'8 Wide, 3ms
kéne nekem egy olyan hogy FPS Optimalizáló vagy mi... mert emléxem még régebben linkelt egy olyat hogy Qukly Game 2.0 vmi orosz cucc... azt még nem próbáltam mert nem merem 😄 a Readme is oroszul van :S! nincs vmi profibb cucc? mert kéne hogy jól fusson viszonylag a gém egyik haveromnál... nem azt mondom hogy egy 1.7-es cerkán fusson 50FPS-sel de legalább 20-szal hogy élvezni lehessen! ^.^
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Voltam zárás előtt. _______________
Ha valamiért nem mûködött rendesen a mod installer, (nem tudta megnyitni a gta3.img-t, és az változatlan maradt) akkor spark.exe elindítása, majd open models/gta3.img, import, majd keresd ki hová csomagoltad ki a modernmod.rar-t, ott a files mappában kijelölsz mindent, (shift+end) és megnyitásra kattintasz. ha kész van kilépsz, elmented, majd img toolal megnyitod a models/gta3.img-t és nyomsz egy rebuild archieve-t. Ha mindent jól csináltál tuti mûködnie kell.
Inkább kiveszem és berakok,helyette vmi más sparrow cuccot,vagy az eredetit!
És még azis jo,hogy porzik a leszállohely,amikor a rotor hangja szerint felpörög a gép,és ami még jobb,hogy a sparrow árnyékja van a hölégballonnak!
Na jo inkább ejtem a sparrow-okat!
Sehogy sem megy a játék nekem addig megy hogy mutatja a rockstargames logol a (sárga és utána a kék) utána az intrót és utána a képet és csoki ennyi !!!
Nem tudok játszani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Talán majd ma délelõtt újra genyázom a gtát!
Addig is RE All
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
innen letölthetõ.
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu