GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
De az alap valtozasokat meg tudom mondani mar most is:

-Pony-bol visszaraktam az eredeti modellt mert egy kuldetesnel egy AI ellenfel a furgon hatso ajtan szalna ki...a berakott modellen nem tudja megtenni, igy beragad.
-Sentinel csere 4 ajtosra (alam BMW 750L) hasonlo okbol
-Tahoma csere olyan modellre aminek ejjel vilagitasa..emnnek semmi nincs...sokszor karamboloztam miatta ejjel az elejen (arra sok van belole)...csereltem :1986 Ford LTD Crown Victoria-ra
-volt meg 1 furgon csere...de annak a nevere nem emlekszem hirtelen...az is beragados hatsoajtohianya miatt...(azt tudom hogy Toyota Hiace volt a modellje toled)

a tobbi sajat szajiz csere volt...

„Minek él az olyan aki nem tudja mi a jó aki nem tudja mi való ?”

KG21
Az a Caddylac már benne van, esperanto helyett is.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Seaweed
hat gyujtogetem konyvtarakban hogy mit modositottam..de mar a tegnap esti-hajnalit meg 1x tuti nem tudnam megcsinalni..anyit szenvedtem vele...annyi remlik hogy egy masik hasonlo kaliberu auto kapta a mustang handlingjat es kevergettem oket rendesen mire jo lett...jah igen mert a lenyeg hogy a GT500E gyari handlingja megkavarja a kerek szelessegeket es elol szeles hatul keskeny kerek lesz..eloszor azthittuk Skylineal hogy modell hiba de megnezve a modellt kiderult hogy a modell jo..euzutan kezdtem a handlingeket varialni es vegul jo lett!! (azt tusdom hogy a GT500E a Mustang Fastback handlingajt kapta mert az jobban illett hozza, a Fastback meg asszem egy Chevy Nova-et ha jol emlekszem...)

szal nem lesz egyszeru ezt reszletesen atadni <#rolleyes> (max egybe..bar meg ilyen szinten nem olvastam utana..nem tudom hogy kell modot csinalni...)
DJ Skyline
én most az frq-nál max 6ra írtam a 10-es értékeket...megnézem mi lett az eredménye!😄

KG21
na ez jó hír, nekem nem volt még idõm leellenõrizni, hogy minden klappol-e (tudtam, hogy lehet hely, ahol nem stimmel majd a férõhely az autóknál)
Szedd össze pontosan milyen változtatásokat javasolsz, és beleteszem az 1.1-es verzióba. Ezeken kívül még abban kisebbek lesznek a TXD méretek, így enyhül a textúramosódás bug is.

Seaweed
Meg pl tegnap este kivagtam a Ford GT40-et is...olyan buzinagy kerekei voltak hogy hanytam tole... 😄DD helyere ment a Shelby Mustang GT500E (odaillobb isa kornyezetbe es nem is hianyzik a gyari Bullet...)
Ezzel szenvedtem tegnap..erol irtam eloszor..ezt ertekeztem Skyline-al...

szal sok-sok """javitas""" van mar mogottem...
Seaweed
(Persze a bömösok benne maradtak <#bee1>..csak ilyen hogy Maserati...meg Audi S2..ami meg europaban is ritka...meg limo merci helyett lincoln limo...meg az elejen kivagtam az a buzinagy saabot es helyere egy SPC amcsi hajot raktam 😊(Cadillac Eldorado'78 Coupe))
Seaweed
Igen azt 😊

(nem akartam nagydobra verni mig vegig nem toltam vele (a javitottal) ujra az egesz jatekot...es sok mindent a sajat szam ize szerint is kicserelgettem (pl grafikai "tuning" szep-szep..de nalam tul sotet volt...ejjel allandoan utkoztem mert nem lattam szart se 😄DD Illetve nagyon sok modelt (kb eddig 10db-ot) kicsereltem. Volt amit a jatekmenet miatt (pl 3 ajtost tettel oda be ahol egy tortenesben 4 ajtos volt es beragadt bele egy celpont....(3x volt ilyen..most kb felenel jarok az ujrajatszaban)...a tobbi meg olyan modellcsere amit en a sajat szamize szerint csinaltam..pl kivettem egy csomo europai modelt es helyukre amcsi muscle car-okat raktam....stb-stb.)
KG21
modern modot javítgatod ilyen lelkesen? Mert ha igen, szólhatnál nekem is, tudom, hogy nem tökéletes, hisz alig teszteltem.

DJ Skyline
értem ez fontos infó,thx!
mert akkor a hétköznapibb autókat feltolom 6-ra (abból se legyen 3 egymás után),a különlegesebb autók meg maradnak 4-en

KG21
vehicles ide-ben az frq-nál lehet megnézni, mekyik milyen gyakori. Ha ilyen 4-es mint a cheetah, akkor elég ritkán bukkan elõ, de ez teljesen reális, mert Ferrarikból nem sok mászkál még Vegasban sem.

Seaweed
En amit irtam privatban (hogy jatszom vegig vele) egeszen jol haladok...eddig minden bugra/hibara volt megoldasom...mostaz elobb pl a blazer handlingjat kellet visszaraknom a gyari allapotra mert a modhoz adott az ugy billeg hogy eles kanyar es fejreall a jargany 😄DD...aztan van egy kuldetes ahol a offroadozni kene vele es azzal a handling beallitasokkkal orul az meber ha betonon talpon marad, nemhogy a hegyekben 😄DD
DJ Skyline
én is csinálok egy ilyen kis modot magamnak,aztán meglátom,hogy közzé teszem-e,csak nem akarok sok felesleges dolgot belepakolni!😄
thx az infot

Seaweed
En lattam mar tobbzsor is. Foleg eszakVenturas lakonegyedeben...ott ahol all is mindig egy egy haz elott
DJ Skyline
Cheetah-t látott már valaki a játékban?

vagy ez is olyan fehér holló mint a Phoenix,mert akkor semmi értelme lecserélni az ilyen autókat,csak azokat amik mászkálnak is,vagy van lelõhelye...pl Alphaval,Euros-al is csak akkor találkoztam mikor elvittem az import/export-hoz

Gyovai
Csá!Miközben csináltam a lowrider chalenget és amikor vége lett eltûnt a jobb felsõ sarokból az élet fegyverek,idõ stb Tudja valaki hogyan kéne visszaállítani?kösz

Vedd meg eredetiben 11000 Ft (TESCO)

KILLER2
Amúgy küszönöm KG-nek a segítségek most már jók a kerekek.<#worship>

Töltsük le az internetet!

KILLER2
Nem tud nekem valaki segíteni abban, hogy a rádió lejátssza a zenéimet? Beraktam a dokukban lévö GTA San Andreas User Files\User Tracks-ba egy pár mp3-at meg wav-ot és a játékban meg csak dumál mint valami fasz.

Töltsük le az internetet!

Truck Driver001
hát ja...sztem yó a mod...nekem bejövös...bár hiányolom a scania road train-t...amit meg nem tom honnan kell leszedni:S...a te mododba asszem benne wan...honnan töltöted le?😄

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

DJ Skyline
LINERUN
YANKEE
ELEGY

ennek a 3-nak kéne a .dff,.txd file-ja!

DJ Skyline
nekem nincs kedvem leszedni a modot...viszont az oldalon megnézem majd,hogy mik az új jármûvek...azokat feltudnád nekem dobni valahova egy rarba? nem lenne sok szerintem...

KG21
nekem felment, bár jó bonyolult az installja. Bementem a játékba és rögtön szembejött velem 3 idõgép a Vissza a jövõbe filmbõl LOL <#idiota> Most nem fikázás, mert amúgy látszik, hogy sokkal többet dolgoztak vele, mint én a modern moddal (a srác azt írja 5 hónapig csináta, ehhez képest én 1 hét alatt beledobáltam amit akartam 😛), Amúgy nincsenek méretezve a textúrák, ezért rögtön szétmosódott az aszfalt, szal technikailag nem épp hibátlan kivitelezés. Amúgy az intrója nem rossz.

Imrusssss
Baszus!!!
Nem tudok játszani az alap gtaval!!!
(az adatok melyekkel éppen dolgozott valószinûleg elvesztek.
A hiba paraméterei
Appname:gta_sa.exe Appver:0.0.0.0 ModName:unknown
ModVer:0.0.0.0 Offset:6975515c
Nagyon ideges vagyok mert még a dvd sem karcos

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Truck Driver001
vágom a jelszót...csak nekem a jelszó megadása után nem bontja ki...winrar-al se...azt írja ki hogy hibás...na mind1..lejött a 800mb-ás..azt kicsomiza.

KG21
letöltöttem, nem hibás az, csak a gecik lezárták jelszóval. a jelszó: gta-szene.de

olyan mod nincs ahol esik is a hó? Mg jobban csúszik a kocsi? <#circling>

i7 920,Msi Eclipse SLI, 6GB gskill DDR3 1600,gigabyte 295gtx,64gb Kingstone ssd, 2x 1,5gb WD GReen 3 Hanns.G 28\'8 Wide, 3ms

KG21
ez kint volt codename GTA-n is, elég nagy baromság. Hó a sivatagban pff

DJ Skyline

Köszönöm az útbaigazítást. Akkor már világos, hogy miért nincs crack hozzá...
KG21
amúgy õk is mod installerrel adták ki a kisebb változatot, nem találtak õk sem jobb megoldást.

KG21
800 mega? Kíváncsi vagyok mennyire stabil, meg mosódnak e benne a textúrák

Truck Driver001
vártam ezt a kérdést😊....nézz meg ezt......de ha letöltöd,ne a 330mb-ásat mert az szar,nem lehet kicsomizini..hibás a fájl...hanem a win32 self installer-es verziót..igaz az 800mb😊...nekem még 1 óra és lent lesz...ha az se yó,akkor...egypk vannak benne egyedileg is átkonvertált autók is....szal szép munka..ezen kivül rengeted kis mod wan benne...sok baromság😊...yónak tünik,csak mennyen.

KG21
milyen másik modern modot?

k8bal
halihó!
kéne nekem egy olyan hogy FPS Optimalizáló vagy mi... mert emléxem még régebben linkelt egy olyat hogy Qukly Game 2.0 vmi orosz cucc... azt még nem próbáltam mert nem merem 😄 a Readme is oroszul van :S! nincs vmi profibb cucc? mert kéne hogy jól fusson viszonylag a gém egyik haveromnál... nem azt mondom hogy egy 1.7-es cerkán fusson 50FPS-sel de legalább 20-szal hogy élvezni lehessen! ^.^

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

DJ Skyline
nem tom

Truck Driver001
már mind1...töröltem..másik modern modot szedek😛...hátha azzal több sikerel járok....egypk ja...a repcsit nem bírta rebuildelni...kiírt walami hibát...bezárta az img toolt..aztán tönkre is tette mert utána nem lehetett megnyitni se...mármint a gta3.img-et..

KG21
melyik az alsó két fájl? (elvileg az at400dff, és txd-nek kéne lennie, ha mod installer jól mûködött nálad) Pontosan mit ír ki, mi az hogy nem bírja rebuildelni, nekem eddig még az oda nem való fájlokat is simán rebuildelte, szóval ez fura probléma

Slayerboy
<#ejnye1><#banplz><#lama><#wilting><#bdead><#wave>

Voltam zárás előtt. _______________

Truck Driver001
hali kg! megtudnád mondani hogy a modern modnál,mikor rebulid archivet nyomok az utolsó 2 fájlt mért nem tudja rebuild-elni?😞

Hellosztok nem tudjátok hogy hol tudom letölteni a teljes játékot??? Nagyon kellene!!!
KG21
a readme-t nem olvastad? becopyzom ide mi a teendõ:

Ha valamiért nem mûködött rendesen a mod installer, (nem tudta megnyitni a gta3.img-t, és az változatlan maradt) akkor spark.exe elindítása, majd open models/gta3.img, import, majd keresd ki hová csomagoltad ki a modernmod.rar-t, ott a files mappában kijelölsz mindent, (shift+end) és megnyitásra kattintasz. ha kész van kilépsz, elmented, majd img toolal megnyitod a models/gta3.img-t és nyomsz egy rebuild archieve-t. Ha mindent jól csináltál tuti mûködnie kell.

Tarajos Sül
Hát azt én is tudom,hogy azért olyan,mert nem akartak vele vacakolni,de igy meghazuttolták a hölégballon jelegzetességeit! 😊
Inkább kiveszem és berakok,helyette vmi más sparrow cuccot,vagy az eredetit!
És még azis jo,hogy porzik a leszállohely,amikor a rotor hangja szerint felpörög a gép,és ami még jobb,hogy a sparrow árnyékja van a hölégballonnak!

Na jo inkább ejtem a sparrow-okat!
Imrusssss
A Francba!!!!
Sehogy sem megy a játék nekem addig megy hogy mutatja a rockstargames logol a (sárga és utána a kék) utána az intrót és utána a képet és csoki ennyi !!!
Nem tudok játszani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Talán majd ma délelõtt újra genyázom a gtát!
Addig is RE All

Kimentett helyzetek, az összes
innen letölthetõ.

Caby
Szia! És arra esetleg nem tudnád mi lehet a válasz, hogy felraktam mindent ahogy leírtad és nem változott semmi a betöltõképernyõkön kívül... Elõre is köci a segítséget.

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

KG21
én tudom, hogy neked miért fehér. vehicle.txd nálad nem az a models/genericben, mint ami a modhoz kéne.

Caby
Ittvan civv 😉

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

Imrusssss
kéne nekem 1 no cd crack De gyorsan mert megdöglök!!!
Köszönöm