GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

k8bal
köszi szépen! most fejeztem be a "tesztet" =DDD
nagyon gizda így és nem akad egyáltalán 1024*768 2xAA-val =)

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

zaki
😄DDDD

DJ Skyline
emberek sûrûsége maradt a régi,az autókat meg átírtam arra amit belinkeltél

k8bal
huh! isten vagy! =) nagyon köszi!
akkor azt cisnáltad hogy az emberek sûrûsége eredeti és a kocsiké meg a módosított amit linkeltem! ugye?

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

DJ Skyline
kész...a timecyc.dat-ban azt lehet beállítani,hogy mikor menjen le a nap,mikor keljen fel,stb...azt felesleges átírni
popcycle.dat<---

DJ Skyline
nem csinálok semmit!😄
popcycle fele kész

DanielT
LOÁL 😄 Gyorsan találtál egy unalmas órát 😄
DJ Skyline
elkezdtem!<#wilting>

DJ Skyline
ez elég melós lenne,de megoldható...majd ha lesz ma unalmas egy órám akkor megcsinálom!😄

k8bal
Itt van az erdetei popcycle.dat és timecyc.dat =Link=

k8bal
!!!FONTOS!!!
Valaki okos emberkének össze kéne azt hozni hogy:
Amit egyszer itt a fórumon linkelt vki ilyen hogy 1.7es cerkából kilehet húzni simán 20-30 FPS-t! nah ezt leszedtem és simán mûködik nagyon jó tényleg!! azt csinálja hogy kevesebb embert és jármûvet rak a játékba!
nah most: azt kéne össze hozni hogy az eredeti popcycle.dat és timecyc.dat -ból kivenni azt a részt hogy az em,berek mikor hány és hol jelenjen meg... mert az kéne nekem hogy az emberek száma legyen az erdetei tehát az ne változzon de a jármûvek száma meg mindene annyi legyen mint ami ebbe a hackbe van! =) ezt vki össze tudja hozni? mert nagyon örülnék neki! és lehet ez nem csak nekem kéne! =)

KG21
tahomának meg longra tettem a fényszóróját, így jobban látni vele este. Mondjuk még a csillogását lejjebb veszem, mert kissé túlozva van.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

KG21
Jahogy az csak látszatra 4 ajtó... akkor mehet oda a régebbi 7-es BMW

Powerup
Recoverezni nekem is szokott,de csak bizonyos driverekkel.Akad 1-2,amivel egyáltalán nem csinálja!A vsync nincs bekapcsolva nálam,akkor nem is csodálkoznék hogyha szaggat.Viszont teljesen mindegy ,mire mit állítok,kb.ugyanolyan szarul fut 800X600-on is például.De sok embertõl hallottam,hogy nekik gyenge konfigon sokkal jobban hasít!Hogy van ez??

Seaweed
az lehet hogy 4 ajtosnak nez ki...
Web mester
Nem tok tovább jutni a repülö vizsgán!Aniyra uncsi már igy!

DanielT
Nos, hatalmas baromságot mondott az, aki szerint nforce és ati nem jó páros.

Nekem 3200+ Athlon, 1giga ram, 9800XT és van amikor leesik a frame, szóval nálad nem is csoda. Kapcsold ki a vsyncet az advanced grafikai beállításoknál, ha esetleg be lenne kapcsolva. Erõsebb kártyával nem szaggatna, de az enyém sem elég neki mindig.
KG21
nekem majdnem ugyanilyen konfigom van, és az szokott történni elég gyakran, hogy a VPU Recover szoftveres gyorsításra állítja át a vidkártyát, amitõl szemcsésebb lesz a kép, és szaggatni kezd a játék. Van hogy 20 perc után jön elõ, van, hogy 3 óra játék alatt sem. Teljesen random.

Powerup
Sziasztok!A játék megjelenése óta olvasom a fórumot.Sajnos egy problémára nem találok megoldást azóta sem.A játék nálam nem fut rendesen ,néha nagyon belassul,25 alá esik az fps -szám.Mindenféle drivert próbáltam mindenféle beállítással,de nem mûxik.Ahogy olvasgattam a fórumot,nem vagyok egyedûl ezzel!A probléma gondolom egyrészt az,hogy a vkártyám ATI,másrészt az alaplapom NF7-S,nForce 2 chipsettel.Már többen írták,hogy az ilyen kombó nem szerencsés.Szerintetek feladjam és sose fog nálam rendesen futni a game??<#gun>Konfigom:2.5 Barton,1G Ram,9600XT.

KG21
"-Sentinel csere 4 ajtosra (alam BMW 750L) hasonlo okbol"

eddig is 4 ajtós volt ott, egy Saab 9000. Biztos Sentinelre gondolsz?

KILLER2
A hangtompítós ócska.<#email>

Töltsük le az internetet!

DJ Skyline
GRIM's WEAPON PACK VOLUME II

letöltés

Gyovai
Kösz Ákos és Killer2 sikerült a táncikálás!!!4

Tarajos Sül
Sztem innen!

Nem láttam,de van ott 2 fegyver"csomag"!Lehet h onnan van!
Honnan szetted azt a Kalashnikovot ? (ami a képen van)?????????

Gyovai
Nemtudna valki mentést küldeni azután?

Gyovai
Jah,ritmusra de az a gáz hogy nemveszi be a lefele gombot meg a baloldali gombot sem.És nem az irányítógombokkal kell nyomni?

Seaweed
nekem eleg lenne ha a garazsban tudnam...
DJ Skyline
nem rossz nem rossz!😄

nálam ezek is befigyelhetnének!😄

Truck Driver001
nem tudnád fönntartani mert kurva sok cm3,és geci sokat zabálna<#idiota><#idiota>

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Seaweed
ehhheh...ezek kozul ha 1 is az enyem lehetne az eletben....

Akos 001
Ritmusra nyomd...

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Gyovai
Jah de az autos sikerült ez meg nem...akar

Akos 001
jaj pazmeg:@

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

KILLER2
Táncolni kell. (nyomogasd úgy a nyilakat ahogy alul vannak) (úgy mint az autósnál csak itt az irányító nyilakkal)

Gyovai
Nemtudja valaki hogyan kell megcsinálni a táncikálós küldetést??please

KILLER2
Valaki nem mitõl van ez és hogyan kell megcsinálni?

Gyovai
Csá!Miközben csináltam a lowrider chalenget és amikor vége lett eltûnt a jobb felsõ sarokból az élet fegyverek,idõ stb Tudja valaki hogyan kéne visszaállítani?kösz

KG21
Chrysler New yorker benne lesz az 1.1-ben, az nagyon szép, megy is majd a willard helyére, tényleg vacak az a Maserati. Volvo kamionnál is mondasz valamit, meg változtatok még azokon, amiket korábban mondtál (amik a történet miatt nemjók)

Seaweed
Pl ilyen szajiz cserek voltak:
Chopper egy olyanra ami nekem jobban tetszett (Harley-Davidson)
Vagy sok europai kamion miatt a volvot kicsereptewm egy Ford 9000-re
Vagy pl az Audi S2* helyere egy Hemi Cuda kerult..
A Maserati helyer az uj SPC Chryler New Yorker...
Vagy nekem kurvara nem etetszik az uj Ford Mustang...helyere ment a 68-as Fastback....bar teny hogy igy nem modernmod...inkabb "dream car" mod lett...dehat a sajat szajiz az a sajat szajiz 😄

*:meg nemetorszagban is ritka!
KG21
sztem is gáz, de gondoltam belefér

Seaweed
gondoltam hogy azert cserleted le mert eleve az
(de en tenyleg rosszul voltam azoktol a kb 25"-os felniktol..az igazin joval kisebb van...az egesz modell szvsz el van baszva...bar ahhoz semmi kozod...de meggyozni se akarlak....ugy csinalod ahogy akarod! 😉
KG21
ezt reklamáld a GTA SA íróinak, akik csak betették a GT40-et Vegas utcáira, én csak ezért cseréltem GT40-re, amúgy eszembe nem jutott volna

Nem vitából írtam csak nem rég néztem én is mert olyan járgányokat keresgettem amik fixen ki vannak rakva és ebbe is belefutottam.

&#8222;Minek él az olyan aki nem tudja mi a jó aki nem tudja mi való ?&#8221;

Seaweed
Hat amerikaban elobb futsz ossze Shelby GT500 replikaval mint GT40-el az tuti...foleg hogy utobbi limitalt szerias auto elobbibol meg eredetbol is van jopar replikabol meg kurva sok!

De te tutod ezert nem akartam jelezni hogy ezzel foglalkozom...a lenyeg hogy nekem jo legyen...es tetszen.
KG21
aha, hát köszi, ezek nagyon hasznos infók

Seaweed
enek ellenere en miutan vegigtoltam tobbszor is lattam ott alni a haz elott..es a kronyeken is futottam bele...de vitat nem nyitok nem er semmit az egesz...Skyline kerdezte...en valaszoltam.
KG21
kár erõlködni a GT500-al, mert azt egy modern modba nem rakom, fõleg utcára nem. Bullet úgy néz ki mint egy Ford GT40, és az is marad.

Biztonságos ez a modern mod ? Mert én kicseréltem régebben a fegyvereimet (Grimms weapon pack , Jarra Mono arsenal , stb...) re és tükrözõdött a beton meg ilyesmi hibák voltak benne.

Upsz ez nem sikerül bocsy a lényeg az, hogy nem áll ott mindig.

&#8222;Minek él az olyan aki nem tudja mi a jó aki nem tudja mi való ?&#8221;