GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagyon gizda így és nem akad egyáltalán 1024*768 2xAA-val =)
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
akkor azt cisnáltad hogy az emberek sûrûsége eredeti és a kocsiké meg a módosított amit linkeltem! ugye?
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
popcycle.dat<---
Valaki okos emberkének össze kéne azt hozni hogy:
Amit egyszer itt a fórumon linkelt vki ilyen hogy 1.7es cerkából kilehet húzni simán 20-30 FPS-t! nah ezt leszedtem és simán mûködik nagyon jó tényleg!! azt csinálja hogy kevesebb embert és jármûvet rak a játékba!
nah most: azt kéne össze hozni hogy az eredeti popcycle.dat és timecyc.dat -ból kivenni azt a részt hogy az em,berek mikor hány és hol jelenjen meg... mert az kéne nekem hogy az emberek száma legyen az erdetei tehát az ne változzon de a jármûvek száma meg mindene annyi legyen mint ami ebbe a hackbe van! =) ezt vki össze tudja hozni? mert nagyon örülnék neki! és lehet ez nem csak nekem kéne! =)
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Nekem 3200+ Athlon, 1giga ram, 9800XT és van amikor leesik a frame, szóval nálad nem is csoda. Kapcsold ki a vsyncet az advanced grafikai beállításoknál, ha esetleg be lenne kapcsolva. Erõsebb kártyával nem szaggatna, de az enyém sem elég neki mindig.
eddig is 4 ajtós volt ott, egy Saab 9000. Biztos Sentinelre gondolsz?
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Töltsük le az internetet!
Chopper egy olyanra ami nekem jobban tetszett (Harley-Davidson)
Vagy sok europai kamion miatt a volvot kicsereptewm egy Ford 9000-re
Vagy pl az Audi S2* helyere egy Hemi Cuda kerult..
A Maserati helyer az uj SPC Chryler New Yorker...
Vagy nekem kurvara nem etetszik az uj Ford Mustang...helyere ment a 68-as Fastback....bar teny hogy igy nem modernmod...inkabb "dream car" mod lett...dehat a sajat szajiz az a sajat szajiz 😄
*:meg nemetorszagban is ritka!
(de en tenyleg rosszul voltam azoktol a kb 25"-os felniktol..az igazin joval kisebb van...az egesz modell szvsz el van baszva...bar ahhoz semmi kozod...de meggyozni se akarlak....ugy csinalod ahogy akarod! 😉
„Minek él az olyan aki nem tudja mi a jó aki nem tudja mi való ?”
De te tutod ezert nem akartam jelezni hogy ezzel foglalkozom...a lenyeg hogy nekem jo legyen...es tetszen.
„Minek él az olyan aki nem tudja mi a jó aki nem tudja mi való ?”