GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem nem.

i7 920,Msi Eclipse SLI, 6GB gskill DDR3 1600,gigabyte 295gtx,64gb Kingstone ssd, 2x 1,5gb WD GReen 3 Hanns.G 28\'8 Wide, 3ms

KILLER2
Na mindenkinek fehérek a kerekek a modern moddal?

Töltsük le az internetet!

Magnumrolcsi
<#gonosz3><#zavart2>

Gyovai
Ezt a napot nemvártam mikor eljön a ceaser viapendo küldi!!!!!!!! Van valakinek mentése azután?

Gyovai
Akkor nemtudom!

KILLER2
Nem.

Gyovai
Sehova nemkell bemásolni?

Gyovai
Nem kell a magyarítást bemásolni ahova feltettem a játékot?

Gyovai
Gondolom angolra tették rá,nem franciára meg iyenekre,de lehet megpróbálom kösz!

KILLER2
Na mindenkinek fehérek a tuningolt kerekek a modern mod-al? Kérlek titeket, hogy válaszoljatok, mert sürgõssen meg kéne tudnom.

KILLER2
Akkor sajnos nem tudok segíteni fogalmam sincs mi lehet a baj, bár van egy utolsó tippem. Lehet, hogy a játékban nem az a nyelv van választva amelyikre fel lett téve a magyarosítás (nincs kizárva, hogy az összesre fel lett téve). Ennyit tudtam segíteni további sok sikert kívánok.

Gyovai
Másfélét?

Gyovai
Már ez is megvolt ,de nemtudtok más oldalt ahonnan lelehetne szedni?

KILLER2
És nektek is fehérek a tuningolt kerekek a modern moddal?

KILLER2
Bocs rosszul írtam. Ezt akartam: Akkor csak annyit tudok javasolni, hogy tegyed fel újra a magyarosítást és ha úgy sem megy akkor (bár én nem szeretem ezt a megoldást) reinstall san andreas.

KILLER2
Akkor csak annyit tudok javasolni, hogy tegyed fel a játékot újra és ha úgy sem megy akkor (bár én nem szeretem ezt a megoldást) reinstall.

zaki
mp3-ba

Gyovai
Onnan töltöttem le...<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>

KILLER2
Lenne 2 kérdésem.
1: Nektek is fehérek a modern moddal a tuningolt dísztárcsák?
2: Ahoz, hogy a rádió lejátssza a saját zenéket a Dokumentumok\GTA San Andreas User Files\User Tracks-ba kell-e másolni és milyen formátumban kell, hogy legyenek?

KILLER2
Zzerintem töltsd le a gamehunter-rõl (ha nem onnan töltötted le) és tegyed fel újra.

Gyovai
Nekem valmiért nemindul a magyarítása .Felteszem aztán belépek a játékba és semmit sem ér.Valaki segitsen!Kösz

DJ Skyline
szvsz örülj,hogy van!😊
amúgy meg nem lehet ilyeneket csinálni,az SA-ban,hogy hangok cserélése,meg lemodellezni a lángot,meg,hogy bepattanjon...persze,hogy hülyén néz ki,hogy helikopter hangja van,de valamit valamiért!😊))

DJ Skyline
még meglátom hogy lesz...nem lesz olyan nagy volumenü csere-bere mint KG modjában...

zaki
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

zaki
ehh, alap 😊

már töltöm is 😊

szerintem olyan mod jobb lenne, hogy élethübb jármûhangok, és hogy lehessen váltani sebességet maniállisan. Ha ezt meglehetne szerintem fullos lenne.

i7 920,Msi Eclipse SLI, 6GB gskill DDR3 1600,gigabyte 295gtx,64gb Kingstone ssd, 2x 1,5gb WD GReen 3 Hanns.G 28\'8 Wide, 3ms

KG21
nem olvasod amit ír? Csak magának csinálja, és biztosan meglehet, csak senki sem tudja hogyan

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Sok sikert a modhoz!És ha kész lesz tuti kipróbálom!Egy kérdés:Nem lehetne úgy megcsinálni a modot hogy exe legyen és csak füttatni kell és az mindent megcsinál???
Tarajos Sül
😄DDDDDDDDD
Akos 001
<#zavart2>CJ,mindig beköti magát😛

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Tarajos Sül
jaha éjtem!

Amugy meg ha már a vezetésnél tartunk lehetne olyan mod,amikor ha a falnak nekimegyek egy verdával,a gravitáció kirepitsen a szélvédön!
A motorrral valo vezetés pontos példája!
Ha nagyon gyorsan nekimegyek vminek,lerepülök az ülésröl,és a sebbeségtöl függ,hogy mekkorát repülök!
Akos 001
Nincs,tanulj meg vezetni😄DDDDDDDDDDDD

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Akos 001
Nem!Lamasenak ment a taps,az oldalért....
A hsz-szám meg neked,hogy te állítod be a kép méretét.

KILLER2
Van olyan mod amiben nem lehet leesni a motorról?

Tarajos Sül
akkor véletlenül rosszul irtad!mert az én hozzászolásom számát irtad be,de lamasa-nek válaszoltál(jobb also sarokban)
Akos 001
#56140-ez szerinted kié?

Tarajos Sül
Most kinel szol a válasz?
Lamase-nek vagy Nekem????
Akos 001
<#taps>

#56140-hidd el hogy Te.

Tarajos Sül
ez a direkt link a kepfeltöltés.hu-nál ezt a linket illsztettem be a képméretet nem én állitom be!
lamase
kedden, vagy szerdán megyek pestre és még aznap jó lesz minden

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Akos 001
nagyobb kép nem volt?

egyébként a VC-ben is szar volt a légbalom

KILLER2
De viszont felrobbanhatna!<#nyes>

hispan2
És ha meglövöd, legalább leereszt?
...
Na jó, hülye kérdés volt.

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

Tarajos Sül
Májer mi?
Ezt raktam be a Sparrow helyett/megtaláltam a "lelöhelyét"/
Amugymeg szörnyü menni vele,beszálláskor,nem beleugrik a kosárba CJ,hanem "átmegy" a kosáron és elül!
Rotor hangja van,mint a helikopternek,és bedöl,ha megyek vele,és még gázégõ lángja se látszik!
Szal elég durva!
KILLER2
akkor most már tudom, hogy nem nekem szaródott el valami

Akos 001
Lehet,hogy nem kattintottunk eleget a Google hirdetésekre?<#zavart1>

DJ Skyline
senkinek sem!
nem tudjuk miért!
nem tudjuk mikor lesz megint jó!

KILLER2
nektek sem lép fel a codenamegta-ra?

Akos 001
<#taps><#idiota>
nekem valamiért nem megy ez a progi.Kiír valami ökörséget,hogy indítsam újra a remdszert,pedig még el sem kezdte telepíteni-.-

DJ Skyline
zsííííír!😄

ilyen se volt még...addig brékeltem' vele,amíg fel nem borult!<#idiota><#wilting><#bdead>