GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most kivételesen nem a misszióhoz kellett a cheat, hanem átvonatoztam a még felfedezetlen szigetre, és rögtön 4 csillagom lett. Sajnos a cheat sem segít, automatikusan elkezdenek körözni újra.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
ímél: [email protected]
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
akármekkora a szint,rögtön 0 lesz...van olyan is,hogy csak csökkenti,de azt nem tudom fejbõl!
Egy olyan cheatet tudna valaki mondani, ami a körözöttségi szintet csökkenti?
Köszi szépen:
Taranov
mást sztem senki se tud ilyen hibákra talán még vidkárty Driver meg alaplap driver...
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Naon ofntos lenne, a hiba oka és megoldása!!! Ha tudtok, mondjatok, valami ésszerü megoldást (mert már ajánlottak nekem kalapácsot, meg mindent...) a hibára, vagy ha nemtudtok, azt mondjátok, hol jelentsem a hibát! Valami magarnyelvû GTA-s oldalra gondolok, ahol válaslnak ilyen hibára!
Elõre is kössz!!!
Hanem, hogy volt-e crack hozzá
Amúgy köszönöm szépen a bõ info-t 😄 😉
Meg úgy tudtam, hogy a patchel MOSNI lehet majd az autókat, és csak annyi, hogy hotcoffee nincs...
Amikor már 6 csilleg van/bünözés/akkor ezek jönnek,és elkezdenek rám lövöldözni,és belevilágitanak a szemembe,na egy ilyennel akarok(szeretnék 😊) én menni!
Én is már egyszer ujratelepitettem az xp,és én is bemásoltam a mentett pályát,sõt MSN-en keresztül,küldtek nekem 100% mentést,mert gondba voltam a küldikkel!
És ez is sikerült!
A HOODLUM-ban pedig a az az exe fájl van,amit fel kell cserélned,a játék inditófájljával!
Nem nézlek hülyének de azé leirom:C:\Documents and Settings\neved\Dokumentumok\GTA San Andreas User Files\ itt vannak a fájlok!(nem a gallery mappában,se az User Tracks ban)
Nekem jelenleg 5 fájl van:GTASAsf1.b,sa-ufiles.dat,sa-utrax.dat,replay.rep,gta_sa.set!
Nekem ezekkel tökéletesen müködik a 100% mentés,vagyis nincs befejezetlen küldim!
Ha gondolod,elküldhetem ezt az 5 fájlt e-mailben,és te szépen bemásolod!
Az a fényes "izé"?
Látom már,hogy sztem betettél egy olyan "modot" is,hogy a vérböl ne csak egy tocsa legyen,hanem cseppekben is legyen belölle az aszfalton!
3 féle változatban (európai, amerikai és külön német verzió),
4 hónap óta semmit sem lehet letölteni hozzá...
Vajon miért ?
Mert csak elrontja az eredeti játékot (1.0),
vagyis letiltja a SZEX MOD (Hot Coffee Mod) lehetõségét.
Azért nem készít hozzá senki semmit. <#wilting>#wilting>
Amit meg javítana az eredeti játékon, az nem sokat ér.
Windos XP alatt játszóknál csak egy érdekes dolgot módosít,
mégpedig azt, hogy nem lesz piszkos csík egyik kocsi alján sem.
De aki azt a patch-et használja, annál valóságos szex nem lesz...
Sõt elõlrõl kell kezdeni a játékot, mert egyes helyzetekben
LEFAGY a játék, mégpedig a barátnõkkel való randik elején,
pont a SZEX letiltása miatt! Azért nem használhatók a régi
kimentett játékhelyzetek.
A patch feltelepítése után a játék kéri
az eredeti DVD lemezt. A sok használatban viszont
megkarcolódhat, aztán használhatatlanná válhat a DVD lemez...
A patch a játék indító fájlját megváltoztatja (sa_exe).
Ezek miatt nem igazán érdekli a rajongókat az 1.01 és
semmilyen további patch sem.
A játék kiadója az egész világon, ótási költséggel
lecseréltette az összes bolti játékot, amelyekben
már le van tiltva a szex.
Csak tájékozatlan játékosok veszik meg a boltokban
most kapható GTA SA változatot, mert egy lebutított,
csökkent értékû játékot kaphatnak csak, az 1.01 patch által.
Az eredeti játék, az 1.0 verzió viszont felértékelõdött, <#smile>#smile>
mert szinte már sehol sem kapható, az az igazán jó verzió.
Autómosó meg semmilyen verzióban nem használható,
mert tervezték, de a végleges változatból kimaradt.
Tervezték még azt is, hogy autóstoposok lesznek a játékban,
de azt is kihagyták...<#sir>#sir>
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Ez csak jelzés, hogy tudd javítani<#wink>#wink>
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
én is nézegetem
Nekem még mindig az a problémám hogy kilépa játékból a modern mod a legujabb verziójával is. Nem lehetséges az hogy nem bír néha betöltenni 1-2 épületett és emiat fagy ki nekem?
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Vinsanity is back!!
annyi az egész,hogy beteszitek a modernmod files mappájába a txd fileokat,majd felteszitek újból a modot ahogy eddig kellett...vagy KG leszedi,beleteszi,és feltölti újból...
eddig ugyanolyan minden autónak a csillogása...minimális különbségek vannak,de ez a valóságban sincs másképp...