GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

filamester
ezt nekem irtad?
És mi az a camhack?

Taranov
Nekem általában nincs türelmem végigvinni a játékokat, de a GTA-knál mindig cheateltem (az elsõ részt leszámítva).
Most kivételesen nem a misszióhoz kellett a cheat, hanem átvonatoztam a még felfedezetlen szigetre, és rögtön 4 csillagom lett. Sajnos a cheat sem segít, automatikusan elkezdenek körözni újra.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

DJ Skyline
én úgy vagyok ezzel hogy amikor elõszõr viszem végig akkor nem csítelek,mert akkor már semmi értelme a játéknak...aztán utánna szoktam csítelni...de csak a GTA-ban,mert néha elég hülye a játék..pl spawnoltatok egy autót,beszállok és máris köröz a yard!😄 de az se ritka,hogy átmegyek a motorosrendõrõn,és semmi...álltalában ezt az ASNAEB-et használom,meg az idõjárás cheatet,de azt ritkábban...

Jól hangzik!

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Katun
valakinek nincs kedve segíteni egy kis mission mod összeállításhoz? Nem jármû válogatás hanem új extra dolgok pl.: autómosás benzin fogyás tankolás...stb stb.
ímél: [email protected]

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Taranov
Köszönöm szépen.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

szedjél camhackot
filamester
Hellosztok olyan autót nem tudtok amihez van belsõ nézet?

A cheat nem jó! sztem 😄

DJ Skyline
ASNAEB
akármekkora a szint,rögtön 0 lesz...van olyan is,hogy csak csökkenti,de azt nem tudom fejbõl!

Hi.Nem tud valaki olyan GTA-s oldalt mondani amelyiken van LCS fórum.Mert amit én ismerek azt mindet szerkesztik.
Taranov
Szevasztok!

Egy olyan cheatet tudna valaki mondani, ami a körözöttségi szintet csökkenti?

Köszi szépen:

Taranov

nem támogatja a GeForce MX-et a SA. Nézz be a FAQ-ba ott irnak vmi megoldást.
bodesz
rakd újra a gamet.ha nemsegít akkor a winfost is 😄
mást sztem senki se tud ilyen hibákra talán még vidkárty Driver meg alaplap driver...

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Valaki tud segíteni?
bodesz
jaja.most tünt fel hogy 0.6mb hely van a 70gb os partición 😄 a másikon meg 20gb a 150gb ból...asszem kikéne vmit írni még ma 😄

Katun
Bodesz az lehet azért van mert kevés a hely a gépeden és akkor csinálta nekem is ezt 😊 De kitudja lehet nem azért van.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Heló! Nekem van egy kis gondom a játékkal, vagy a gépemmel, nemtom! Ha pl. a mentés után a visszajelzést le Ok-ozom, befeketedik a kép és lefagy! Ugyanez van, mikor a menübe akarok belépni! Van mikor a menübõl a játékba lépek vissza, a kép befeketedése nélkül defagy a menü! Se kép, se hang... Mi lehet a baj? A min követelményeim vannak meg, a vidikártyám: NVidia GeForce 4 MMX 440.
Naon ofntos lenne, a hiba oka és megoldása!!! Ha tudtok, mondjatok, valami ésszerü megoldást (mert már ajánlottak nekem kalapácsot, meg mindent...) a hibára, vagy ha nemtudtok, azt mondjátok, hol jelentsem a hibát! Valami magarnyelvû GTA-s oldalra gondolok, ahol válaslnak ilyen hibára!
Elõre is kössz!!!
bodesz
nektek nemmegy tönkre a gta3.img file amikor rebuildoltok???I/O error aztán már megnyitni se lehet 😞

Engem nem a szexmod érdekel, mert nem erre tervezték a játékot...
Hanem, hogy volt-e crack hozzá
Amúgy köszönöm szépen a bõ info-t 😄 😉
Meg úgy tudtam, hogy a patchel MOSNI lehet majd az autókat, és csak annyi, hogy hotcoffee nincs...
DJ Skyline
nem én tettem be azt a modot,KG tette bele...az meg egy bug...egy motor aminek nem kéne ott lenni

Tarajos Sül
Senkisem tudja hol lehet megtalálni azokat a rendörségi helikoptereket,amiknek az alján reflektor van?
Amikor már 6 csilleg van/bünözés/akkor ezek jönnek,és elkezdenek rám lövöldözni,és belevilágitanak a szemembe,na egy ilyennel akarok(szeretnék 😊) én menni!
bodesz
sztem az egy autó motorja akart lenni 😄

Tarajos Sül
hát nemtom mi lehet a problémád!
Én is már egyszer ujratelepitettem az xp,és én is bemásoltam a mentett pályát,sõt MSN-en keresztül,küldtek nekem 100% mentést,mert gondba voltam a küldikkel!
És ez is sikerült!
A HOODLUM-ban pedig a az az exe fájl van,amit fel kell cserélned,a játék inditófájljával!

Nem nézlek hülyének de azé leirom:C:\Documents and Settings\neved\Dokumentumok\GTA San Andreas User Files\ itt vannak a fájlok!(nem a gallery mappában,se az User Tracks ban)

Nekem jelenleg 5 fájl van:GTASAsf1.b,sa-ufiles.dat,sa-utrax.dat,replay.rep,gta_sa.set!

Nekem ezekkel tökéletesen müködik a 100% mentés,vagyis nincs befejezetlen küldim!

Ha gondolod,elküldhetem ezt az 5 fájlt e-mailben,és te szépen bemásolod!
Lewy_
Mi a gond, ha újratelepítés után és a save-k visszamásolása után azt írja ki, ha mentett állásból szeretnék játszani, hogy nem találja a fájlokat? A hoodlumos ír valami reg fájlt, de úgy sem jó.

Tarajos Sül
Sehogyse tudom kivenni,hogy mi az a tüzoltóautónál?
Az a fényes "izé"?

Látom már,hogy sztem betettél egy olyan "modot" is,hogy a vérböl ne csak egy tocsa legyen,hanem cseppekben is legyen belölle az aszfalton!
Az 1.01 patch 2005.08. hóban jelent meg,
3 féle változatban (európai, amerikai és külön német verzió),
4 hónap óta semmit sem lehet letölteni hozzá...
Vajon miért ?
Mert csak elrontja az eredeti játékot (1.0),
vagyis letiltja a SZEX MOD (Hot Coffee Mod) lehetõségét.
Azért nem készít hozzá senki semmit. <#wilting>

Amit meg javítana az eredeti játékon, az nem sokat ér.
Windos XP alatt játszóknál csak egy érdekes dolgot módosít,
mégpedig azt, hogy nem lesz piszkos csík egyik kocsi alján sem.
De aki azt a patch-et használja, annál valóságos szex nem lesz...
Sõt elõlrõl kell kezdeni a játékot, mert egyes helyzetekben
LEFAGY a játék, mégpedig a barátnõkkel való randik elején,
pont a SZEX letiltása miatt! Azért nem használhatók a régi
kimentett játékhelyzetek.
A patch feltelepítése után a játék kéri
az eredeti DVD lemezt. A sok használatban viszont
megkarcolódhat, aztán használhatatlanná válhat a DVD lemez...
A patch a játék indító fájlját megváltoztatja (sa_exe).
Ezek miatt nem igazán érdekli a rajongókat az 1.01 és
semmilyen további patch sem.
A játék kiadója az egész világon, ótási költséggel
lecseréltette az összes bolti játékot, amelyekben
már le van tiltva a szex.
Csak tájékozatlan játékosok veszik meg a boltokban
most kapható GTA SA változatot, mert egy lebutított,
csökkent értékû játékot kaphatnak csak, az 1.01 patch által.
Az eredeti játék, az 1.0 verzió viszont felértékelõdött, <#smile>
mert szinte már sehol sem kapható, az az igazán jó verzió.

Autómosó meg semmilyen verzióban nem használható,
mert tervezték, de a végleges változatból kimaradt.
Tervezték még azt is, hogy autóstoposok lesznek a játékban,
de azt is kihagyták...<#sir>

Harly18

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Mikiller
Ahogy beültem az Emperor-ba (vmi BMW), kifagyott és már nem elõször ennél a kocsinál, vmint a Cheeta (Ferrari)kerekeitúl picik. Egyébként gratula, mert végre vki összerakta az egészet<#taps><#worship>
Ez csak jelzés, hogy tudd javítani<#wink>

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

DJ Skyline
Modokban,autókban gazdag boldog újévet mindenkinek!<#wave><#pias>

BUÉK mindenkinek!

B.Ú.É.K!!!!!!!!!!!!!<#pias><#pias><#wave><#vigyor5><#eplus2><#violent><#beka3>

Fölrakna valaki egy mentést ami a "Cesar Vialpando" nevü pálya után van?<#help>

Köszi!

DJ Skyline
tesztelgesd aztán ami szar azt írd össze,és bevágok rájuk egy sötétebb textúrát!😄
én is nézegetem

DanielT
Kipróbáltam, ugyanúgy benne vannak az ocsmány túlzó ragyogások, szóval még nem teljes a siker 😞 Az Impreza valami hihetetlen hányadék például.
DJ Skyline
tessék!^.^

😄 Amugy te tudod hol van a SA mosinstallerhez az a .net mittumén mert nekem nincs és sehol nem találom, ezért a modern mod nem mükszik én meg egyenbként nem fogok nekiállni berakni.

DJ Skyline
hmm pedig csak összevertem egy rendõrt!😄

Szevasztok!
Nekem még mindig az a problémám hogy kilépa játékból a modern mod a legujabb verziójával is. Nem lehetséges az hogy nem bír néha betöltenni 1-2 épületett és emiat fagy ki nekem?

KG21
Kösz szépen, majd beleteszem a következõ javításba, de addig rá kéne jönni mitõl lépeget ki

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Vinsanity15
Hy BUÉK mindenkinek .Most töltöm a modern modot (az install verziót)ugye ezzel nincsen probléma?nem kell hozzá 1.1 patch meg ilyesmik ugye.magyarítássam megy?

Vinsanity is back!!

DanielT
De a kirívó bénaságok megszûntek gondolom.
DJ Skyline
INNEN lelehet szedni
annyi az egész,hogy beteszitek a modernmod files mappájába a txd fileokat,majd felteszitek újból a modot ahogy eddig kellett...vagy KG leszedi,beleteszi,és feltölti újból...

DJ Skyline
úgy mint eddig!😊
eddig ugyanolyan minden autónak a csillogása...minimális különbségek vannak,de ez a valóságban sincs másképp...

DanielT
Akkor az a 37 hogy néz ki?
DJ Skyline
már fel van tölte,csak még letesztelem...hát ha 120 jármûvet cserélt le KG akkor abból 37-nek nem volt ilyen textúrja,azaz 83 az aminek letudtam cserélni

DanielT
Akkó tõccsed má fel! 😊 Hány autó a sirály és hány nem? Ami nem azzal lehet valamit kezdeni?
DJ Skyline
igen!

DanielT
De lényeggében ez a kocsi csillogása igaz?