GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gta-worlds
talján oldal
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Run-time error '13':
type mismatch
<#rinya>#rinya>
Atti12: be kell talllózni a San Andreas mappát és ott állítgathatsz mindenféle dolgot
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
A játék végigvitelénél nem szoktam cheatelni, vagy végigviszem, vagy otthagyom és töltök le másikat.
Utána viszont nekifutok egyszer-kétszer cheattel, pláne ilyen összetett game esetében, mint a SA, amelyben cheattel elég sok olyan feature (szóljatok már rám, hogy beszéljek magyarul...) van, amely "tisztán" nem vagy extrém nehezen lenne elérhetõ.
Filamester: nem tudom de kipróbálom és ha már rájöttem akkor leírom.
ha beirom az AEZAKMI kodot hiába nyirok ki annyi ember,hogy a tenger telelenne velük,akkor se lessz egy körözötségi szintem se!
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Én 2 hét után letöröltem . Hogy leeht ezzel hónapokig játszani !? <#dumcsi>#dumcsi>

de minden jármû automatikusan az lesz.
Mert autómosók vannak, csak nem lehet használni.
(Biztos sztrájkolnak a játék egész ideje alatt...)
Mivel mindig tiszta lesz minden kocsi, ezért nem is kell, hogy
mûködjenek az autómosók, mert az állandóan tiszta verdákat
minek kellene lemosatni... <#nemtudom>#nemtudom>
Ezt, sajnos így oldották meg a játék készítõi.
A használható autómosók jobbak lennének.
Látványban csak ennyi a különbség a piszkos eredeti (1.0 verzió) és
az 1.01 patch után, a Bullet autóknál (a többi kocsinál hasonló a különbség) :
1.01 patch (2005.08.05.) által módosítva :
BUGS FIXED :
------------
- LÁTVÁNYBELI JAVÍTÁSOK :
- Dirty cars now able to get clean. (A piszkos kocsik most tiszták lesznek.)
- Destroyed cars now are correct colour. (A tönkrement kocsiknak most már megfelelõ színe lesz.) (EZ NAGYON FONTOS!!!) <#nevetes1>#nevetes1>
- EGYÉB HIBÁK JAVÍTÁSA :
- Numpad 5 key is now mappable when re-defining controls. (Numpad 5 billentyû is beállítható...)
- Improvements to dance game timings. (A táncolás ütemezése.)
- Some fixes to ensure reverb is not present at certain save points.
- KÉPMEGJELENÍTÉSI HIBÁK JAVÍTÁSA :
- Issue fixed on machines where the OS has been updated (one OS installed over top of another) and has 2 registry keys that point to the users "My Documents" folder (we incorrectly used to assume the Win2000 folder, now correctly uses the last installed OS folder) - users know this as "user account period bug".
- Crash when entering advanced display options with only 32 meg of video ram (32 meg of video ram is not supported and will only allow use of 640*480 in 16 and 32 bit. At this resolution it is likely you will see the "Black Roads" LOD problem). We do NOT however disallow machines with 32 meg of video ram from running GRAND THEFT AUTO: San Andreas.
- Crash when entering advanced display options on a dual monitor machine after :- starting game on primary monitor in maximum resolution, exiting, starting again in maximum resolution on secondary monitor. Secondary monitor maximum resolution had to be greater than maximum resolution of primary monitor.
- HANG JAVÍTÁSOK :
- Issue on all machines where certain collisions caused parts of the audio system to crash (sound effects, cutscene audio - only radio keeps going) - users know this as "Rain / Thunderstorm bug".
- Audio problems in interior / exterior transitions and getting in / out of cars fixed.
- Crash occuring when using "user radio files" while the frame limiter is disabled.
- Improvements to DVD streaming.
Az 1.01 patch egyéb információi
itt olvashatók.
Akinek 5 nyelvû a játéka, annak az európai patch,
akinek csak 2 nyelvû (angol, spanyol), annak az amerikai patch a jó.
CamHack