GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KG21
találtam két új oldalt, ahol eddig általam nem látott cuccok vannak, helikopterek repcsik meg egyebek

gta-worlds
talján oldal

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Katun
Üdv KG21

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

KG21
ehh mostmeg nem jön be, pedig 2 perce töltöttem föl, és mûködött. Szar ingyentárhelyek 😞

KG21
ide tettem át a modern mod oldalát

Truck Driver001
semmi,semmi😄DDD

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Truck Driver001
már mind1,megwan<#idiota>

DJ Skyline
miva?😄

Truck Driver001
CarID-t minek nevezünk?wagy mit jelent?😛

Atti12
csak a jármûveknél irja 😞

KG21
na köcsög atw törölte az oldalat, átteszem majd extra.hu-ra, hátha azok normálisabbak

Atti12
ok bejött csak amikor rákatintok egy kocsira azt irja hogy:
Run-time error '13':
type mismatch
<#rinya>

Atti12
ok köszi 😊

Katun
bartmark: leszeded a legújabbat akkor szerintem elindul nem?
Atti12: be kell talllózni a San Andreas mappát és ott állítgathatsz mindenféle dolgot

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Atti12
még egy utolsó kérdés hOgy kell használni ezt a GTASA-Ultimate Editor -t?

az utolsó két kérdést a san andreasra értettem 😄
ja bocs én vagyok vaksi... megvan a faq, azt írja az NVIDIÁShoz, hogy régebbi driverrel müxik. Az IGI-nél is volt egy kis probléma az nvidiával (nincs célkereszt), de azt monták, hogy valami régebbi detonátorral mûködött, az újakkal nem. Elég, ha egy régi detonátor leszedek? kb milyen verziójút?
HOL TALÁLOK EGY MAGYAR NYELVÛ FAQ-T, AHOL MEGTATLÁLOM A VÁLASZT, HOGY MIÉRT FAGY LE ÁLLANDÓAN A JÁTÉKOM, MIKOR A MENÜT BEHOZOM, MEG MIKOR VISSZALÉPEK A MENÜBÕL? MIÉRT NEM TÁMOGATJA A JÁTÉK AZ NVIDIÁT? KÖSZ
Atti12
még egy utolsó kérdés higy kell használni ezt a GTASA-Ultimate Editor -t?

Atti12
na töltöttem le köszi 😊

Katun
gta.gamigo.de

Nemcso
A lap alján a keresõbe írd be, hogy track... <#wink>

lamase

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Atti12
meg még egy kérdés. érdeems feltenni az 1.1 es patchot hot coffe modot nem használok csinál még valami rossazt a játékkal?

Atti12
tudjátok ford mustang

Atti12
valaki ad egy linket pls ahonnan mustangokat tudok letölteni? <#vigyor5>

Tarajos Sül
elvileg oda kell bemásolni,(a gta faq-ba is azt irták)de sajna nekem se müködik,ez tényleg jó kérdés!
Gyovai
Császtok szeretném megkérddezni hogyan kell bemásolni a zenéket ,mert addig sikerült hogy a tracks mapába de akkor sem megy.segitsetek ,légyszi,kösz

Katun
Akkor Bodesz bocs 😊

Szerintem ez az egész cheat-nem cheat mindenkinek szívejogamagánügye, nem kellene érte "leennyizni" másokat 😊

Ha már cheat, engedelmetekkel belepofázom én is 😊

A játék végigvitelénél nem szoktam cheatelni, vagy végigviszem, vagy otthagyom és töltök le másikat.
Utána viszont nekifutok egyszer-kétszer cheattel, pláne ilyen összetett game esetében, mint a SA, amelyben cheattel elég sok olyan feature (szóljatok már rám, hogy beszéljek magyarul...) van, amely "tisztán" nem vagy extrém nehezen lenne elérhetõ.

DJ Skyline
"Válasz 'SeLFisCH' üzenetére (#56498)"
nem neked címezte

Katun
Bodesz: ha az neked csít hogy átalakítom végigjátszás után a játékot akkor nem én vagyok "ennyi" hanem te.
Filamester: nem tudom de kipróbálom és ha már rájöttem akkor leírom.

filamester
bocsi a neved elirtam 😊

filamester
Kathun!!Légyszi magyarázd már el hogy kell használni a CamHack-ot!

Gyovai
Császtok szeretném megkérddezni hogyan kell bemásolni a zenéket ,mert addig sikerült hogy a tracks mapába de akkor sem megy.segitsetek ,légyszi,kösz

Tarajos Sül
...jaj én is csíttel jáccok!

ha beirom az AEZAKMI kodot hiába nyirok ki annyi ember,hogy a tenger telelenne velük,akkor se lessz egy körözötségi szintem se!
zaki
kell még pár <#felkialtas>? <#eplus2><#hehe>

bodesz
tehát csíttel játszottál.ennyit rólad...

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Katun
Én pl.: Mission Modokat vagyis különbözõ dolgokat kódolok át benne lehessen benne tankolni, az ajtók lezárodjanak ha nyomva tartod 2másodpercig a dudát, stb stb így nem unom meg, ha pl beleraksz egy fasza kis autót akkor se fogod unni 😊

Komolyan ti még nem unjátok ezta szart?
Én 2 hét után letöröltem . Hogy leeht ezzel hónapokig játszani !? <#dumcsi>

Katun
Aki igazi GTASA fan az soha nem rakja fel az 1.01 patchet...mert az egész lényege hogy kiszedi a hot coffee modot meg mondjuk el is cseszi. Plus nincs crack hozzá akinek nem eredeti a játéka

Az igaz, hogy tiszták lesznek a kocsik az 1.01 patch feltelepítése után,
de minden jármû automatikusan az lesz.
Mert autómosók vannak, csak nem lehet használni.
(Biztos sztrájkolnak a játék egész ideje alatt...)
Mivel mindig tiszta lesz minden kocsi, ezért nem is kell, hogy
mûködjenek az autómosók, mert az állandóan tiszta verdákat
minek kellene lemosatni... <#nemtudom>
Ezt, sajnos így oldották meg a játék készítõi.
A használható autómosók jobbak lennének.

Látványban csak ennyi a különbség a piszkos eredeti (1.0 verzió) és
az 1.01 patch után, a Bullet autóknál (a többi kocsinál hasonló a különbség) :

1.01 patch (2005.08.05.) által módosítva :

BUGS FIXED :
------------

- LÁTVÁNYBELI JAVÍTÁSOK :
- Dirty cars now able to get clean. (A piszkos kocsik most tiszták lesznek.)
- Destroyed cars now are correct colour. (A tönkrement kocsiknak most már megfelelõ színe lesz.) (EZ NAGYON FONTOS!!!) <#nevetes1>

- EGYÉB HIBÁK JAVÍTÁSA :
- Numpad 5 key is now mappable when re-defining controls. (Numpad 5 billentyû is beállítható...)
- Improvements to dance game timings. (A táncolás ütemezése.)
- Some fixes to ensure reverb is not present at certain save points.

- KÉPMEGJELENÍTÉSI HIBÁK JAVÍTÁSA :
- Issue fixed on machines where the OS has been updated (one OS installed over top of another) and has 2 registry keys that point to the users "My Documents" folder (we incorrectly used to assume the Win2000 folder, now correctly uses the last installed OS folder) - users know this as "user account period bug".
- Crash when entering advanced display options with only 32 meg of video ram (32 meg of video ram is not supported and will only allow use of 640*480 in 16 and 32 bit. At this resolution it is likely you will see the "Black Roads" LOD problem). We do NOT however disallow machines with 32 meg of video ram from running GRAND THEFT AUTO: San Andreas.
- Crash when entering advanced display options on a dual monitor machine after :- starting game on primary monitor in maximum resolution, exiting, starting again in maximum resolution on secondary monitor. Secondary monitor maximum resolution had to be greater than maximum resolution of primary monitor.

- HANG JAVÍTÁSOK :
- Issue on all machines where certain collisions caused parts of the audio system to crash (sound effects, cutscene audio - only radio keeps going) - users know this as "Rain / Thunderstorm bug".
- Audio problems in interior / exterior transitions and getting in / out of cars fixed.
- Crash occuring when using "user radio files" while the frame limiter is disabled.
- Improvements to DVD streaming.

Az 1.01 patch egyéb információi
itt olvashatók.

Akinek 5 nyelvû a játéka, annak az európai patch,
akinek csak 2 nyelvû (angol, spanyol), annak az amerikai patch a jó.

12346
ezt se gondoltam volna, hogy ezt az audit egyszer látni fogom vhol😊
csak miért megint itt😞(

és hol van ilyen magyar nyelvû FAQ? A wint havonta ujrateszem, az nem ehet gond... Mikor elõször azomban ujratettem a windowst, mûködött, gond nélkül a játék! Mostanra, már egy misszió, ha megtok csinálni, aztán mentés után kifagy... Tehát van ilyen magyar FAQ? Ha nincs, egy angol is jó!
DJ Skyline
íme az újévi adag

1969 Buick Riviera GS

letöltés

Lamborghini Countach

letöltés

Porsche Carrera GT V2

letöltés

Mercedes-Benz S600 Biturbo '03 v2

letöltés

1974 Audi 100 Coupe S

letöltés

filamester
köszike.
De hogyan kell használni?

Katun
Tessék itt van:
CamHack

filamester
és ez valami program?
Ha igen akkor linket tudsz adni ahonnan le lehet szedni?

Katun
Camhackkel tudod változtatni a nézetet a kocsiban és mindenféle egyéni nézeteket tudsz vele csinálni.