GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként vagy ati, vagy nvidia. Vagy moddoltál egyet magadnak? 😊
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
Ezért nem lepõdtem meg, mikor MTA alatt egy traktor húzott el mellettem, cirka 300-al...<#buck>#buck><#guluszem1>#guluszem1><#wilting>#wilting>
Vazz ez az oldal nem volt a könyvjelzõim között, biztos "kitakarítottam"...
Egyébként szépen alakul már a classic mod nálam is, csak sajna nem sok idõm van mostanság.
Autók terén már lassan a bõség zavarával küzdök, a régi felosztás már csak részben igaz, és pár szereplõtõl el kellett búcsúznom hosszas, kemény megfontolások alatt.
Pl, a bullett tuti, hogy nem a GT40 lesz.
Próbálok reális autókat pakolni, az elõfordulások gyakoriságának a beállítása csak az összes cseréje után következik.
Sok épület is meg van már módosítva, nyövények, falfestmények, stb... szintén.
Szóval nem lazsálok....<#email>#email><#email>#email><#wave>#wave><#vigyor2>#vigyor2>
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
meg nemártana egy replay kezelö sem hogy több replayt lehessen lementeni 😊
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
a futómû kint volt,mikor bevolt húzva
az utánégetõ nem mûködött
csomó textúra elvolt mosódva
stb
vagy autók esetében mikor lángol,és visszajátszom,akkor a replayben nem lángol az autó...szóval érdemes a játék elõtt a frapset is elindítani!😄
Valaki meg tudná mondani, hogy miért nem tudok egyetlen egy San Fierro-i és Las Venturas-i ingatlant se megvenni?
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Töltsük le az internetet!
ati kártyám van nvidia chipsettel (nvidia Fuck!)
x700pro
9550
már mindent frissitettem amit lehetett
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
De ha fel akarod venni ahogy játszasz,akkor FRAPS (keress rá,be volt linkelve)
Modról nem tudok-nem hiszem hogy lenne.
tehát ha nekem van egy audi berakva mondjuk a greenwoodra vagy mire,akkor mit fog látni a másik játékos? grennwoodot,vagy audit? de kérdezhetem azt is,hogy original GTA kell (nem szét modifikált),vagy kezeli a játék a cuccokat?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Letöltés (143M😎
mod installerrel telepíthetõ
Letöltés (514M😎
önkicsomagoló változat
A másodikat szedd le. Ennél egyszerûbben nem tudom mondani
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
jaés van valami mod amivel nem törnek a kocsik(legalábbis az amiben én ülök 😊)
és nem esel le a motorról,biciklirõl?
Mikor lesznek készen?
Írd meg.
Valahonnan leszedtem a police bike Harleys változatát.
Szép volt, jó volt, de valahogy nem találom, és már nem emléxem, honnan van.
Aki tud? segítsen!!
Mail inkább...
De hogy nem forog a kerék az biztos!!!<#whatever>#whatever><#whatever>#whatever><#eplus2>#eplus2>
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Most mit tegyek?
Thx
Nagyon cool a mod fõleg, hogy a hídból alulról nem látszik semmi! Amúgy a billentyûs hozzászólásomról annyit, hogy nehogy azt higgyétek, hogy ilyen baromarcú vagyok, hogy még ezt sem tudom, csak a modern modban a hydrának nem mozog a fúvókája és én meg azt hittem, hogy én nyomok rossz gombot! És még annyi, hogy szertintem a világon csaki én tudom véletlenül leírni azt, hogy "hogy" méghozzá 3 hibával!!! hjoyg jó mi?Töltsük le az internetet!