GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Venom
ez elég gáz mert igy könnyen lehet csalni :/

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

12346
jah... én még hardwireden olvastam, de elmehet most már mindenki a csába. nagyon unatkoznak ezek. asszem az amcsikra ráférne már egy kis megélhetésért való küzdés. csak abbahagynák ezeket, ha elfoglalnák magukat:/

Alien
12346
mid van??😄 én is akarok^^

Ennyi erõvel rakhatnál trabiba merci motort, és fikázhatnád, hogy nem bírja a kasztni.
Egyébként vagy ati, vagy nvidia. Vagy moddoltál egyet magadnak? 😊

Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!

Greenwoodot fog látni, de a nálad érvényes handling szerint fog mozogni a kocsi mindenki számára.
Ezért nem lepõdtem meg, mikor MTA alatt egy traktor húzott el mellettem, cirka 300-al...<#buck><#guluszem1><#wilting>

Köszi!
Vazz ez az oldal nem volt a könyvjelzõim között, biztos "kitakarítottam"...
Egyébként szépen alakul már a classic mod nálam is, csak sajna nem sok idõm van mostanság.

Autók terén már lassan a bõség zavarával küzdök, a régi felosztás már csak részben igaz, és pár szereplõtõl el kellett búcsúznom hosszas, kemény megfontolások alatt.

Pl, a bullett tuti, hogy nem a GT40 lesz.
Próbálok reális autókat pakolni, az elõfordulások gyakoriságának a beállítása csak az összes cseréje után következik.
Sok épület is meg van már módosítva, nyövények, falfestmények, stb... szintén.

Szóval nem lazsálok....<#email><#email><#wave><#vigyor2>

Tigristank
Ezt tudom (ne nézz hülyének). De én már végigvittem a játékot és ebben a 2 városban még mindig elérhetetlenek az ingatlanok pedig semmi csalást vagy modot nem raktam be. Egyszerûen nem értem...<#conf>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

bazs1
Megha a Jetpakkel repülsz és lövövldözöl akkor a fegyvert össza vissza rángatja!

Venom
naja meg ha lövöldözöl valami stukkeral akkor replayen nem látszik a lövés meg hangja sincs. erre kéne patchet csinálni nem hotcoffe mod kiszedésre.
meg nemártana egy replay kezelö sem hogy több replayt lehessen lementeni 😊

Akos 001
Pl.:a tuningolt kocsik replayban egyszerû "utcai" kocsik.Semmi változás nem látszik.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Akos 001
Ha piros a térképen a ház akkor nem veheted meg!

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

DJ Skyline
a játék replaye eléggé bugos,szar...pl megyek a hydrával,csináltam egy jó "mozdulatot",mondom nézzük meg még1x...ilyen hibák voltak
a futómû kint volt,mikor bevolt húzva
az utánégetõ nem mûködött
csomó textúra elvolt mosódva
stb

vagy autók esetében mikor lángol,és visszajátszom,akkor a replayben nem lángol az autó...szóval érdemes a játék elõtt a frapset is elindítani!😄

Tigristank
Üdv!
Valaki meg tudná mondani, hogy miért nem tudok egyetlen egy San Fierro-i és Las Venturas-i ingatlant se megvenni?

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Venom
fraps az van csak replayt nemtudtam mivel kell 😊 thx a helpet

KILLER2
Nekem egyszer világoskékeke voltak az embereim és akkor én is frissítgettem. Nekem az volt a baj, hogy nem szedtem le az elõzõ drivereket. Nem lehet, hogy neked is maradt még fent néhány elõzõ driver?

Töltsük le az internetet!

MaSzKa
néha nincs textúra az embereken

ati kártyám van nvidia chipsettel (nvidia Fuck!)
x700pro
9550

már mindent frissitettem amit lehetett

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

KG21
mindenki azt látja, ami a saját vinyójáról betöltõdik. Hiába van fent nálad egy Audi, ha a másiknak a gta3.img-jében az egy szimpla greenwood. A másik grenwoodot fog látni.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Akos 001
Játék közben F1,leállítása F2.
De ha fel akarod venni ahogy játszasz,akkor FRAPS (keress rá,be volt linkelve)
Modról nem tudok-nem hiszem hogy lenne.

Venom
valaki válaszolna plz? 😊

Akos 001
nem tudom.Nekem fenn van a magyarítás,és én magyarul látom azt amit a másik játékos angolul,szal lehet h a kocsiknál is ez van.Ki kell próbálni.

DJ Skyline
lesz honnan leugrálni
WTC-Mod Preview-Vid

Mod oldala
és egy videó

DJ Skyline
valaki aki MTAzott az számljon már be pliz arról,hogy a custom dolgokat hogyan kezeli a játék!?
tehát ha nekem van egy audi berakva mondjuk a greenwoodra vagy mire,akkor mit fog látni a másik játékos? grennwoodot,vagy audit? de kérdezhetem azt is,hogy original GTA kell (nem szét modifikált),vagy kezeli a játék a cuccokat?

Falconer
Jojo, oké, de az még kérdés marad, hogy miért nem megy ez.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

KG21

Letöltés (143M😎

mod installerrel telepíthetõ

Letöltés (514M😎

önkicsomagoló változat

A másodikat szedd le. Ennél egyszerûbben nem tudom mondani

Falconer
Ok, kösz.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Vagy a franc tudja. Van benne egy mod installer, kicsomagolva 404mega. De kéne mennie annak is nemde?

Falconer
De igen. De szerintem az volt a nagyobb a kettö közül, mert volt ott egy 104megás is.

DJ Skyline
megy!

KG21
elvileg 514-nek kellene lennie. Biztos nem a mod installeres van neked?

Falconer
És egyébként megy együtt a new SA és a modern mod?

KG21
a nagy verziót nem kell rebuildelni, mert az már alapból meg van csinálva. Ha valahol írtam ezt, az véletlen

Falconer
404mega vazze, elég nagy.

Falconer
Az van leszedve, és azt irja, hogy kell. Külön kihangsulyozza, hogy el ne feledjem. Most meg már nem megy.

DJ Skyline
jöhetne már az új GTA rész!😄
ha lesz egyátalán!:\

Venom
replayt mivel lehet csinálni?
jaés van valami mod amivel nem törnek a kocsik(legalábbis az amiben én ülök 😊)
és nem esel le a motorról,biciklirõl?

KG21

KG21
rosszul mûködik a visszajátszás sajnos, nem forog a mocik kereke

KG21
szedd le a nagy verziót, azt nem kell piszkálni IMG-toolal, felülír mindent és kész is.

DJ Skyline
#57789 kommentben a link

VAlaki tud valamit a GTAonline.hu oldalról?
Mikor lesznek készen?
Honnan lehet ezeket a kocsikat letölteni?

Írd meg.
Srácok!
Valahonnan leszedtem a police bike Harleys változatát.
Szép volt, jó volt, de valahogy nem találom, és már nem emléxem, honnan van.
Aki tud? segítsen!!
Mail inkább...

Imrusssss
Érdekes videó!!!
De hogy nem forog a kerék az biztos!!!<#whatever><#whatever><#eplus2>

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Falconer
Hi! Most kezdtem el játszani vele, felraktam a modern modot, de amikor az IMGvel akarom a listát frissiteni, akkor ez van:

Most mit tegyek?
Thx

KILLER2
Nagyon cool a mod fõleg, hogy a hídból alulról nem látszik semmi! Amúgy a billentyûs hozzászólásomról annyit, hogy nehogy azt higgyétek, hogy ilyen baromarcú vagyok, hogy még ezt sem tudom, csak a modern modban a hydrának nem mozog a fúvókája és én meg azt hittem, hogy én nyomok rossz gombot! És még annyi, hogy szertintem a világon csaki én tudom véletlenül leírni azt, hogy "hogy" méghozzá 3 hibával!!! hjoyg jó mi?

John Cena
Jó ez a Vonatos!!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

DJ Skyline
nem tom volt-e már

letöltés

zaki
lol 😄DDDD

KILLER2
én az elõbb amikor rá akartam menni az oldalra azt írtam be címnek, hogy gta3.img és aztán meg csdálkoztam, hogy nem jó