GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magnumrolcsi
DJ Skyline
thx😄

Akos 001
csume,egész jól versenyzel😊

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Akos 001
ok

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Áh megcsinálom én, ezt az élvezetet nem lehet kihagyni😄

Akos 001
szenvedj,próbálgasd.
ha nem megy küld el a mentést,megcsinálom.

Las Venturasban van egy oan küldetés, hogy elkell venni a csajtól a mágneses kártyáját! De ahhoz megkell rakni😄 (hot caffés mód). Csak nemtudom hogy amikor elkell verni a seggét😄, akkor ott hogy kell elverni (mien gombok, mien sûrûséggel). Vki tudja?

Akos 001
ja,az nincs:C

Kit--Kat
én valami normális modinstallerrõl beszéltem, nem modról

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Akos 001
mét?:@

Kit--Kat
ehhh kicsi félreértés volt<#idiota>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Magnumrolcsi
arányilag 😊

Hát jah, bele kéne tenni, mer már a második embernek mondom el😄
GTA: itt sok dolgot meg lehet találni www.codenamegta.hu

KILLER2
Nem tudom, ogy benne van-e a faq-ban a saját zenék lejátszása, mert ha nincs akkopr bele kéne tenni, mivel ezt is viszonylag gyakran kérdezik. (pl.: én is, de már tudom)

Töltsük le az internetet!

Gyerekek hajót meg ruhát szeretnék letölteni. Mondjatok egy oldalt, ahol ezeket megtalálom.
Tudok egy képet amely minden titkot mutat magyarul. Hétfõn feltöltöm.
Fido4life
A francba már nem tudom. Olyan fagyis-hoz hasonló ikonja van( bár lehet hogy csak nem nézett ki annak, pl. a VC-nél se tudtam elõször hogy az kazetta)

Bemásolod a kívánt zenéket a Dokumentumok- Gta San Andreas User Files-User Tracks-ba! Aztán játékon belül: Beállítások-Hang-Zeneszám beállítások és ott zene keresés (célszerû az automatikus keresést bekapcsolni, mert így ha mindig új zenéket pakolsz a mappába, akkormagától felismeri).

ElekAdam
szevasztok
Hogy kell azt csinálni hogy saját számokat játszok le a San-Andreasba?

Szal vendéglõbe?? Ami ilyen villával és késsel van jelölve?

Fido4life
Akkor a rendõr. Húú ha nem vitte volna el a hülye haverom, a GTA-s könyvet megtudnám mondani. Az biztos, hogyha ránézel a térképre, arányilag közel van egy vendéglõ, és odakell vinni...

bazs1
rossz a link!!!

Ez a jó!
A hier-re kell kattintani a letöltés meg kezdéséhez!

Arra a barbarára gondolok aki a térkép legfelsõ pontján lévõ falucskában van, a sivatagnál😄!!!

bazs1
Szerintem ez az eddigi legjobb moci a freeway helyett!

letöltés

Az IMG Toolban a keresõbe ne azt írjátokbe, hogy freeway mer mást ad be!A fortune-t keresétek és az alatta lévõ az!

Fido4life
Ha pedig a Rendõr, akkor arányilag közel van egy Vendéglõ...

Fido4life
Ha az autós csaj-ra gondolsz, akkor vidd a bárba...

Bárhová elviszem azt a ribanc Barbarát, azt mondja hogy szarul érezte magát!!!
Vmi tuti tipp nincs???Hova a faszomba vigyem?😄

Akos 001
mondjuk pl a barátnõd kocsiját elviheted:I
(persze csak ha van kulcsod)<#hehe>

Akos 001

Életre nevelés az autószerzés módjában... 😊))

Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!

DJ Skyline
nem lehet legálisan kocsihoz jutni a játékban,az import-exportot leszámítva...ahogy írták lejjebb,vagy kiráncigálsz valakit az autójából,vagy car spawner,vagy egy parkoló autót lopsz el...

Fido4life
Akkor mégse moddal, én is ott vettem, de aszt hittem hogy a MOD miatt..

CS@
Szerintem is úgy értette, hogy lopsz egyet, de amúgy ha az ImportExport hajót végigcsinálod akkor ott szinte mindent meg lehet venni $ -ért.

Kit--Kat
akkor azt linkeld pls!

Akos 001
utca,car spawn,export.

Fido4life
Én moddal vettem, de sztem õ úgy gondolta hogy lopja...

Hogy veszel te legálisan kocsit ( $-ért )???
lécci mond meg!!!<#help>

sztok skacok!
Beraktam a gallardo-t meg a BMW M5-öt,Shelby...
Q..va jók

Akos 001
Nem,menj lasabban😄

Akos 001
nem tok csak a kg21-ét ismerem.
Lesz ehez is biztos,csak várni kell:C

Akos 001
Vegyél egy rohadt drága szmokingot,aranylánc+óra,és egy sportkocsi=sexepil max

Kit--Kat
Akkor valami Modinstallert amivel autót is belehet rakni?! VChez annyi ilyen volt:S

udv!

gyors vezetesnel a kenodes effektet el lehet tuntetni valahogy?
DJ Skyline
Ferrari TestaRossa "Bustard Tuning"

letöltés

Lamborghini Murcielago GT

letöltés

sexepil nem értem mitõl változik? Ugyan abban a ruhában vagyok, semmi változás és hol 20%-körül van, hol meg majdnem 0 ? A testzsírbõl hány % az ideális? (azt olvastam 1-es csajoknál min 50% kell?

http://www.kettlebelledzes.hu/

Akos 001
az legalább beszél,nekem általában olvasni kell😞

😄DD
egyébként nem sorry

bazs1
Én meg azt nem tudtam!

AZAZ😄

KG21
abban ott még nem is voltam, csak a Pig Pent ismertem Los Santosban

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Én tudok Los Santosba egy sztriíptizbárt