GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért van még pár város az USA-ban, van mibõl válogatni.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Na, akkor megpróbálok mindent kicserélni, de te melyik Hot Caffe-t használod ? V2 ? Ez a hülye mod, amit használok, berakja a 10X-es látótávolságot és cdoadálkozok hogy szaggat... <#duma>#duma><#violent>#violent><#boxer>#boxer><#mf3>#mf3>
elment
[email protected] <--- az email-om
MSN VAGY VMI?
Nem hiszem hogy menne. A SpaceEistein vann fenn, nem a sima Hot Caffe.. de küldheted ha akarod, megoldom..
Há jah. Hé fido átküldjem a mentést?
Mer nyomom a shiftet mint állat ez a cigány, eg állandoan késõbb üti. ÉS az a geci izgulása lemegy
vajon miért?😮
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
BASSZAMEG A KVA ÉLET, ez a rohadt ribanc nem izgul fel rám
😄 a hot caffé moddal
Ennek a GTA: London-nak elégnagy a valóság alapja... Már nincs is nagyon város amit berakhatnának, L.A. nagy durranás, lehet azt jobban is megcsinálni, de egy remake, hát nem tom. Ezér valószínû London, de arra ott a Getaway, London meg túl mûvelt nekem, legalábbis nem olyan szabadabb, mint L.A.
Ez a kép amit beraktam, magas textúrán van, 2szeres élsimitáson, és 1024*768es 32bites felbontásban
kösz
ha már majdnem a maximumon van az erõ
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Azt tudom hogy ütni, de mikor kell nyomnom a shiftet?
ütni-.-
hééé,ez +18😄DDD
hééé,ez +18😄DDD
Bocsi a méretért:S
Ienkor mit kéne csinálni?
Nah én meek gyûrni a játékot, csáo
én nem tudok róla semmit😄
Mikor lesz MTA: SA DM ? Készül egyáltalán ?
Amúgy én most ezt hallgatom, de nagyon: Lynyrd Skynyrd - Free Bird <#wave>#wave>
Amúgy én most ezt hallgatom, de nagyon: Lynyrd Skynyrd - Free Bird <#wave>#wave>
Köszi
van egy szerver-a pontos nevét nem tom,van a nevében SVK-ide gyere fel valamikor.
Szlovák szerver,de az egyik tud angolul másik pedig magyarul is szal no problem😊
egyész jó versenyek vannak.
Szlovák szerver,de az egyik tud angolul másik pedig magyarul is szal no problem😊
egyész jó versenyek vannak.
Hát igen, de nem is mutatja meg mindegyiket, ajánlom figyelmedbe az mp3search.ru-t ahol fenn van a Soundtrack pénzért, de belelehet halllgatni rendesen, és így megtudhatod, melyik szám kell neked...
Jóh meglett ám, amúgy kicsit gáz, mer ha pölö keresek egy számot akkor az összesbe belekell hallgatnom?
Hát rákattintasz a számra, elõjön 1 új lap, ahol lesz egy click here, jobb egér gomb satöbbi...
rájöttem ám
Az télleg cool lehet, de hogy tudom letölteni?
Én nem tölöttem le, csak amik kelletek.. De tök jó hogy nem a SA-s verziók vannak fenn, hanem az eredeti, teljes kiadott szám...
Ezeket most egyenként töltsem leh?
Jah jó ok, nem láttam😄
Megnézem, de nem tudnál választ adni erre?: #58404
Nyugi, ezt én se tudom 😛 Én is Hot Caffe-zok, de eddig még nem jöttem rá hogy kell megcsinálni.. Elõször még az alapot se tudtam 😄 Sokan szégyennek vagy cikinek tartják a Hot Caffe-t, de sztem azzal teljes a játék 😄 De választ ne nagyon várjál másoktól, ha rájövök, majd szólok (de mivel újrakezdtem, elég hosszú idõ, mire oda eljutok)
GTA: San Andreas SoundTrack: http://gh.ffshrine.org/soundtracks/581
Nagyon üt !
Nagyon üt !
szasztok
Fido, te sem tudsz vmi tippet adni erre?: #58404
😄