GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miután megismerkedtél vele és randizni kell. Akkor is meg tudod ölni.
Kipróbálom, kösz a tippet! Szal akkor érjek el nála 100%ot
Mi után már a barátnõd lett. És randizni kell. Beszáll a kocsiba, menj egy kicsit arébb. Szállj ki, õ is kiszáll. Ekkor kell megölni. És utána még ell kell menni a házához a kódkulcsért.
És mikor öljem meg? Mert amikor kocsival követni kell, akkor beparázik az a ribanc!
És kúrni tudom, hogy kell, de itt verni kell a seggét---->#58433
És kúrni tudom, hogy kell, de itt verni kell a seggét---->#58433
Hajót akarok letölteni. De a codenamegta.hu-n nem találok. Mondjatok egy másik oldalt.
Hajót akarok letölteni. De a codenamegta.hu-n nem találok.
Vagy egy másik megoldás: Nyomd az elõre- hátra gombot a q-ráshoz.
VAn egy jó megoldás: Öld meg a csajt. Akkor el tudod venni tõle a kártyát.
hellosztok lenne egy problémám a cj-met akarom fehér skinnel ellátni csak az a gond hogy a feje az feka marad a többi meg fehér nem tudna valaki küldeni egy fehér fejet?? mert nagyon zavaró elõre is köszi
az a legnehezebb küldetés a játékban... nem lehetetlen, de nem is könnyû... persze lehet hogy csak én vagyok így vele <#whatever>#whatever>
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Én már egyszer kipörgettem csak újra kellet húzni az xp-t és nincs kedvem megint nekiállni az egésznek! Azért kéne egy 100%-hoz közeli mentés hogy csak úgy játchassak vele!
Nekem is jól jönne! De ha úgy jobb akkor az [email protected] -ra is elküldhetné valaki! Elõre is kössz!
légyszives az utolsó küldetés utáni mentést be tudná nekem valaki linkelni?
elõre is köszi
elõre is köszi
Szia.Igen,egy játékot játszottunk,szal láttuk.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
jah okés
jól van átküldöm csak gyere fel msn re mert már felvettelek
HA nicns fent neked a hot caffé, akkor pls küld át a program files-rockstar games-gta SA-data-scrip mappából azt a két fájlt
[email protected]
[email protected]
jó nemgáz
lol,ha el akarom indítani kiírja hogy a gta sa hibát észlelt:C
sry😛
sry😛
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
itt az msn címem:[email protected]
sziasztok
most raktam fel a gta t és nem tudnátok hozzá küldeni 1 mentést az utolsó küldetés után?nincs kedvem még1szer végigjátszani... elõre is köszi
most raktam fel a gta t és nem tudnátok hozzá küldeni 1 mentést az utolsó küldetés után?nincs kedvem még1szer végigjátszani... elõre is köszi
Elküldtem
adatlapomon ott a mail címem-.-
SA:MP is not currently released, but is work in progress.
Még nincs kész a multi, de dolgoznak rajta
Még nincs kész a multi, de dolgoznak rajta
Köszi, de nem ez kell nekem ,ez az MTA! Nekem A multiplayer kéne ami Ebben a videoban van!!!!
msn vagy vmi?
küld el nekem is,megpróbálom.
BASSZAMÁ MEG A kva isten! 10edjére probáltam.
Picsába. Vki áttudná nekem küldeni a data-script mappájából azt a két fájlt? (csak oan küldje aki nem rakta fel ezt a szar modot)
Picsába. Vki áttudná nekem küldeni a data-script mappájából azt a két fájlt? (csak oan küldje aki nem rakta fel ezt a szar modot)
Az elején nekem is teccet, d emnost már kibaszottul idegesít hogy las venturasba, ez miatt a geci ribanc miatt nem tudok továbbjutni
A hot caffét nem lehet egy idõre kikapcsolnom?:S
Nincs oan, hogy ölni kell egymást😄
A multis részben csak verseny van, olyan nincs hogy ölni kell egymást???, mert a versenyt a 4 probálkozás alatt is meguntam!
Megtudtad csinálni a kurást?
Úgy értettem hogy a multisjátékokban sokszor csak hálózaton (lanon) lehet nyomni! És mivel a mod neve MULTIPLAYER ezért nem tudtam hogy lehet vele neten is játszani! Akostól megköszöném ha kapnák egy linket (nem MTAsat)!
Mit értetlenkedsz?😄
Az érdekli hogy lehet-e neten játszani.Természetesen.Azért van.
Az érdekli hogy lehet-e neten játszani.Természetesen.Azért van.
Idézem: A multiba is lehet neten játszani vajon? Ezt hogy érted? Érdekelne.
Töltsük le az internetet!
Hi , nincs vkinek Forma 1-es autója a SA-hoz ? ( nekem csak Renault , McLaren , és BMW-van de sajna tavalyi )<#vigyor2>#vigyor2>
Keress vissza az MTA szóra,és Sky által belinkeltet töltsd le.
Azért multi,mert lehet vele neten játszani😄
Azért multi,mert lehet vele neten játszani😄
Honnan tom letölteni a multiplayert a GTAhoz, nem az MTAt? A multiba is lehet neten játszani vajon? Itt van egy video róla! Amit kiír honlapot ott én nem találok letöltést!
MEglehet, csak próbálkozni kell.. Amúgy igen-igen fehér emberem van, mivel modolok, megakarom csinálni az egész bagázst, magaat is, ezér kell a fehér skin...
😄, amugy ugy szoktam, hogy fekete trikó van rajta és zöld farmer. Fehér embered van?😄
De mondom hogy nem lehet megrakni azt a csajt
De mondom hogy nem lehet megrakni azt a csajt
Ez nehéz, túl gyors ! Amúgy elhiszed hogy elröhögtem magam, amikor megláttam a karaktered ? Mivel bevan rakva a White Skin, nagyon fasza volt...
De csak azt
Igen a V2-öt használom