GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trackmaniac
Hali! Tegnap töltöttem le a modern mod-ot, nagyon kafa, mükszik rendesen, csak az a bajom, hogy lépek egyet és ezt írja ki: No Coordinates. Mi lehet a baja? Help plíz!

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

JimKirk
Mar megtalaltam oket, de aze koszi!😊
JimKirk
Lol!

Nekem is ugyan ez a problemam a jatekkal miota az uj gepere is felraktam, a regin ment jol!
😄, nemtom én egy torrentrõl szedem

Fido4life
s ezt honnan a halálból töltsem le ?

Fido4life
Nem hiszem, a Hot Caffe mentések, csak a moddal mennek.. ma lehet hogy ráveszem magam és próbálkozok...

Kiiktatja a hot caffét?
És megtartja a mentéseket??

ha jól sejtem ez az a bizonyos "rain/thunderstorm bug", az 1.01-es patch hivatott volna kijavitani, ami a hot coffee-t is legyakja, de nálam a patch felrakása után is megmaradtak a hanghibák, az egyetlen változás az volt, h többször szállt el a program...érdekes hogy a régi gépemen nem volt gond a hanggal soha...<#nemtudom> <#gun>
Megy a single is!!!😊

Akos 001
Letöltöm,megnézem.Holnap vélemény.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Jah elvileg. Még nem néztem meg, mer vki azt mondtah h elrontja a single-t s én azt még végigakarom tolnih.

Lunki88
Vagyis ebben már ki lehet szállni a jármûvekbõl?
JUUJ gyerekek van egy jó hírem!!!
Van egy deatmatches multi: GTA SA Rumble- Multi

Akos 001
Options és ott keress Sound-ot.😄

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Akos 001
Van 2állandó:SV Hungary MTA:SA server,de másik nevét nem tudom pontosan,valami MTA Hungaryan team....mindig más,de benne van a néven,hogy magyar.
De volt hogy 4szerver is volt.

Ez érdekes, nekem ugyanez a hiba, fõleg ha esik az esõ. Nekem is jó volt eddig, de az integrált hangkártyámmal.
Viszont most vettem egy kva jóh hangkártyát és erre ebben a játékban ha esik az esõ akkor nem hallani az effekteket.
Sztem a net zavar beh nekem.

Rohamsisak
Hali! Nagyon kéne a segítség! A gondom az hogy rosszalkodik a hang a game-ben, arról van szó hogy eddig mindíg jó volt a hang, most is van csak éppen a beszédet, az autó, repülõ motorját nem hallani, vagyis alig hellani... a rádió az szól rendesen, a fegyverek is, szóval vannak amiket meg csak alig hallani. A hangkártya ac97 audio, integrált, a driver a legfrissebb szerintem ez nem lehet gond mert olyat még nem láttam hogy az új driver lenne az oka, a hangfal 5.1, de mondom eddig mûködött, régebbenis csinált ilyet de csak 1-2pálya erejéig, újra is tettem többször a game-t de semmi javulás, légyszi segítsetek , köszi!

eNiX
szerintem nem nehéz ha megcsináltad a tûzótóst, na meg nem be lehetne tárazni minigunból is, bár én még annó m4-gyel csináltam meg...
nem olyan nehéz csak folyamatos tûzelésre van szükség
a big smokot meg haverom szerint elég megdobálnod molotovval azt kampó

keine Signatur

http://codenamegta.hu

Kövesdi A
hi nem tudtok mondani olyan oldal cimet ahonan mod-okat és egyéb ki egészitéseket pl (hajó motor kocsik ) tudnék leszedni és Img-tool-al be rakni a játékba

mert a gtaonline ------ jelenleg nem megy és én csak azt az egy helyet ismerem sajnos

na akkor várom a segitséget elöre is kösszönõm mindenkinek ! (aki segit )

Elküldöm a számom
okés, msned nincs? jah télleg, nincs neted😞

Levettem. csütörtökön visszadobom neked az e-mail címedre. Ha van más gondod küldd el a számod e-mail-en és ott majd meg tudjuk beszélni.
Elküldtem az emailt

Vagy egy tudok egy jó megoldást Curesz. Add meg a számod(e-mailen) és az e-mail címed. Én is megadom. És akkor telefonon is megbeszélhetjük. Ugyanis otthon nincs netem. Igaz a telefonomon nics pénzem.
Errõl jut eszembe. Nekem van egy kis gondom: A gtainside.com-on lévõ Cocal-cola kamion.zip fájlban van egy petro.txd fájl. De csak az. Mit csináljak. Ha átírom, akkor a teherautó nem úgy néz ki, ahogy kellene.

Segítsetek
Külld át én megcsinálom neked. E-mail címem: [email protected]

Írd meg, hogy honnan lehet letölteni a teljes grafikai magyarítást?
JimKirk
Csa!

Van magyar SA szerver?
Diodi
Az összes játékhelyzet
innen letölthetõ.

Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!

Fido4life
Iegn, legalábbis remélem.. Nagyon jó az a videó.. Hacsak nem csalás, mert ennyirenem lehet lag mentes <#wilting>

tobias88
lesz hozzá nem race modos multi is?
Magnumrolcsi
<#wilting><#wow3>

Fido4life
Én csak most értem haza, vidéken voltam...😛

FASZT😄

Fido4life
Na csá ! Sikerült már megcsinálni ?

Van már teljes magyarosítás!

akyyy
meg szeretném kérdezni hog yvan e már teljes, gragikai magyarítás ajátéknak?😄D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Ha vki talál F1-es autókat( vagy õ csinál <#awink>) akkor linkelje be.
<#help>

Nah várjál én ezt most nem értem.Ott vok, hogy van az a küldetés, hogy követni kell a ribancot, meg van az mikor madd dogg házába a toreno azt mondja, hogy csorjak egy katonai repülõt.
És nem hív woozie. Átküldjem a mentést?

Várd meg amíg a Woozie hív.(Dragon kaszinó). Ugyanis miatta kell, hogy a barátnõnk legyen. Miután Woozie hív aztán be tudsz menni a csaj házába.
ÁÁÁh faszom. Elértem annál a ribancnál a 100%ot és kinyirtam és semmi. Nem tudtam bemenni a házába, és nincsen kártya seh! Úgy lácci kaz az egyetlen megoldás ha letörlöm a hot caffét

JimKirk
Meg valami!

Ez "Online Andreas 2.0" es ez "MTA: SA R1.0 - Client" kozott mi a kulombseg?

En az elobbit toltottem le!
JimKirk
Elolvastam koszi!

Ha jol ertem akkorr csak autokkal lehet versenyezni egymas ellen?
Azt hittem, hogy ez ilyen DeathMatch csihipuhi lesz!😊
lamase
ugy már nem olyan izgi, játszd végig újra, azon a küldetésen én elsõre átmentem, igaz nem kis odafigyelés kellett hozzá.

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Olyat lehet a játékban, hogy a lenyitható tetejû autónak le és fel hajtsam a tetejét?

DJ Skyline
De mikor felvettem és, megöltem akkor, csak annyi van hogy a "barátnõd halott". És nemtok bemenni a házába. Most 28%on állok azzal a kurvával

JimKirk
Hali!

Felraktam az online mod-ot az sa-hoz, innen hogyan tovabb, hogy tudnek online jatszani? Aki szokott multiban jatszani az mondja el legyszives, hogy hogyan kell!
Segítsen valaki! Hol találok hajót a codenamegta.hu-n kívül?
Mikor jön ki a GTA 4? És mi van a Liberty city stories-sal? Ki jön az pc-re?