GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jól van na, hagyjál má. A curesz képtelen elküldeni a telefonszámát.
Gyovai
Ez jól készvan.

JimKirk
Uristen ember, te qvara porogsz!
Hanyadik csiknal tartasz?😄
Na hogy haladsz a játékkal?
Mikor tudod elküldeni? A címemet azért még egyszer leírom: [email protected]
jóh oklés

Hallod Curesz? Küldd el kérlek.
A számod mikor küldöd el az e-mail címemre? Az enyémet már tudod.
Küldd el kérlek.
Ez valóban létezõ játék? Én azt hittem, hogy vki csak szórakozott, ugyanis ennek a képét láttam a http://go.to/funpic oldalon.

Akkor már nem kell a mentés? Egyébként jó, mert nekem befagyasztotta a játékot.
A te problémád szerintem az volt, hogy már akkor megölted a csajt, amikor még csak követni kellett. A mágneskártyát szerintem úgy tudod ellopni, h keresel egy boxville(rablós) kocsit, olyat mint amilyen Los Santosban van. Ha nem találsz, akkor már most nyugodtan megölheted a csajt.
Ha nem muszáj magyar oldal, akkor a gtainside.com is ott van
.
Akos 001
mit vártál?😮

kisték-.-

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Fido4life
De mit leeht ott letölteni ? Csak a képet ?

Akos 001
Ja igen,ezt Lee moderátor elvtárs csinálta,szal ennyi lesz az egész: bruhaha idiota!

😊

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Akos 001
Ez még a régi vicc szerintem:C

Fido4life
NA ezt nézztek meg ! Én még nem mert letölteni...

Fido4life
nm

KILLER2
Köszi.

Töltsük le az internetet!

Fido4life
Azt a mágnest, csak abban a küldetésben lehet használni.. Van egy mod amivel tudod használni, bármelyik Helikopterrel, de anélkül, csak a küldiben..

Akos 001
nem,csak a missiókor van az alján,máskor semmi,szal nem lehet használni

KILLER2
Én is úgy tudom, de megnéztem és nem volt az alján semmi. Bár lehet, hogy nálam van valami hiba.

Akos 001
talán leviathan

KILLER2
Mi annak a mágneses emelõs helikopternek a neve?

Akos 001
kinek ment?válasz gomb,thx

Ati kártyáknál
egér jobbgomb\tulajdonságok\beállítások\megjelenítõ ezközök\és ott már látni fogod !
a többi kártyánál: PASSZ

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Akos 001
fenn a banner+gta.gamigo.de

Emberek, hõ-effektet ki lehet valahogy lõni?(Pl, a textúráját kivenni? Ha van) Mert nálam a driver frissítés nem vált be.

drdrehun
Sziasztok! Egy kérdésem lenne, tudom hogy volt már 11000x meg ott a faq de sajna nekem nemmûködik per pill. Szóval a 60Hz-es probléma. 1 éve játszottam vele utoljára ne kövezzetek meg! Köszi a helpet elõre is.

végigtoltam a fõküldit. Catalina felhívott miközbe, vmi Claude épp reszelte😄
Márcsak az van, mikor a csajtol elkell csornom a mágneskártyát.

Fido4life
Nem megy ! "Ha nem tudsz kielégíteni egy nõt, az BÛN !" Mérgem felrobbantottam azt a hajót amiben ült..

eNiX

keine Signatur

KILLER2
Valaki elküldené nekem vagy belinkelné az alap karakek fájljait? Címem: [email protected]

tobias88
Az nekem mind1, csak mondja meg holvan, én utána föltöltöm, ha esetleg nem lenne képes rá!
Fido4life
Valakli feltöthetné valahova,mert én utálom a torrentet !

tobias88
Pontositok találtam 8at, de mind ugyanaz, és az már megvan!
tobias88
Hány mega, és melyik torrentportálról és mia neve, mert én találtam egy csomót!
JimKirk
Szegyeld magad!
nem tud valaki egy weboldalt ahonnan modokat lehet letölteni??

Fido4life
Én még nem vittem végig <#dumcsi>

Fido4life
Csalásokkal , vagy nélkül ?

SiteDisagner
Büszke lehetsz rá, mikor én kinyomtam anno, akkor még a magyarok, akik eredetibe megrendelték, még kézhez sem kapták a dvd-jüket. Akkor még cheat sem volt hozzá...

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Nem tud valaki olyan cheat-et vagy trainert ami átlép egy küldetést,mert megfagy az egyik küldetésnél?Kérlek segítsetek!!

bazs1
Tegnap végig vittem a game-t! Kell valakinek a mentés? Csalások nyomattam!

Mondom én torrentrõl szedem:S, nemtom eredetileg honnan lehet

Fido4life
És honnan ? Mûködik ?

KILLER2
Én nem tudom.

Fido4life
Az a LAG mentes MTA mikor jelenik meg ? LAGlabbis tudjátok ? <#vigyor3>

KILLER2
2 verzió van. az 1ik a maint piszkálja a másik meg nemlagalábbis én így tudom

DJ Skyline
úgytudom nem...pl feltettem az SA-t,semmi módot nem tettem rajta,de a Hot Coffee mód ment,tehát az a mentést bütyköli meg ha jól tudom

a régi gta-kban a main.scm-hez "kapcsolódtak" a mentések, tehát ha egy modban a main.scm-t megpiszkálták, akkor azok a mentések csak azzal a moddal mûködtek, mással nem és viszont. gondolom ez igy van sa-ban is, azt viszont már nem tudom h a hot caffee-nál piszkálták-e a main.scm-t (vagy akárhogy hivják a fõ scriptet), gyanítom h igen