GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
rámegyek a GTA_SA_Start-ra de semmi,kijön az ablak ahova szerver név kell meg ilyenek.........
szal?😄
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Hogy mûxik?
Tedd újra a gamet,és próbáld meg újra magyarítás és modok nélkül.
2 problémám lenne.
Szóval már rég megvan a játék(CrashFix verziót használom), de csak nemrég tettem fel. Elõször is a zenék berakásával lenne gond, mert ugyan be van rakva minden a megadott Dokumentumok-beli helyre, de a mentéseket sem oda, hanem a játék Data mappájába menti el. Hát betettem oda is, de így is csak a reklám megy a rádión.
Második, komolyabb problémám a következõ: A térképen a fõküldetések már csak OG és C jelzés van, tehát az OG Loc 3., illetve a 'Korruptak' 2. küldetése aktuális, viszont akármelyikbe bemegyek, a küldetés felirata(gamehunter magyarítás fönnvan) kijön, viszont csak egy sötét képernyõ jelenik meg, és csak a Ctrl+Alt+Del kombinációra reagál a gép.
Aki tud megoldást, vagy hasonló problémája van, kérem írjon.
O.k. megvan, sikerült! Óriási, nagyon jók az új verdák.
Viszont Doherty-ben valamiért nem akar kinyílni a garázsajtóm, pedig egy perce még mûködött. Benn is ragadt egy gyönyörû kék gixer, egy 600RR, meg egy törhetetlen Dodge 😞
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Én nem. A GTAonline.hu-val mi van már?
Az 514-est szedtem le!
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Én is felraktam a Modern mod-ot:
Az img tool-al megnyitottam a GTA San Andreas/models/gta3.img fájlt, a fejlécen a commands-ot, és utána rebuild archieve, de nem történt semmi változás a játékban.
Kifelejtettem valamit?
A Modern módban mit értenek 15 új fegyver alatt?
Marmint lecserélnek 15 fegyót, vagy hozzávágnak még 15 pisztolyt, ami ugyanaz, csak más a neve?
És lécci, ne azt írjátok: "Basszus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kattints rá arra a kibaszott ........... feliratra a bannerban és megtudod!"
Elõre is kösz!
A heavy cost. I pay it gladly.
Egyébbként Skyline, nem mi akartuk, hogy hitmanen legyen. Ennyi erõvel mondhatnád azt, hogy ne használjuk a fegyvert.
A heavy cost. I pay it gladly.
úgylátom nem elég nagy a betûméret a banner alatt!:\\
Töltsük le az internetet!
smokeot is az uccsó küldetésben fél perc alatt kilehet lõni...M4-el lõttem a fejét,és kinyiffant pillanatok alatt!😊)
Töltsük le az internetet!
errõl beszélek ! És jól írtad a nevem ,-)